Ängla/Enhörningsbudskap tors-söndag <3

0

Kära läsare! Låt oss ta budskapen för resten av veckan 🙂

För att alla ska må bättre och ha god hälsa och glädje ska man se det gudomliga ljuset hos andra och sig själv. Oavsett vad så är vi alla ljusvarelser. Det är fullt möjligt att lägga ljus på situationer och människor. Grönt för healing. Violett för bättre sömn. Klart vitt ljus för beskydd. Gult för positivitet och glädje. Någon kan gå runt med negativa energier i din närhet så du kan hjälpa med att visualisera alla färger på denne. Rosa är bra till arga personer. Du kommer att upptäcka att andra behandlar dig bättre och du behandlar andra med respekt och förståelse.

Det finns en healer i dig och någon i din närhet. Alla gör det på olika sätt. Hur känner du att du kan hjälpa andra? Nu är det bra tid att ge av sig själv. Av tid eller gåvor eller annat. Välgörenhet av olika slag. Vissa har gjort eller gör bra affärsbeslut nu. Investeringar som ger utdelning. Vissa känner att dom spenderat för mycket. Då är det dags att utvärdera varför och hur man kan dra ner kostnader. Det hårda arbetet du gjort och gör kommer att betala sig till slut. Det kan kännas som att det är trögt just nu men det kommer att synas lite längre fram med tålamod och planer och se nya möjligheter och bredda ut kanske. Förändringar är oundvikliga när man vill framåt. Men det ger överflöd av ansträngningar! Låt inte rädslan hindra dig nu. Var bara öppen för möjligheterna som finns till hands.

Det som inte gick som du ville då kan du göra om nu. Försök igen. Försök på ett annat nyare sätt..Värdera varför och vad du lärde dig av situationen. Satsade du för mycket på något? Ta ett steg tillbaka och tänk på motiven. Din eller andras. Finns det något egoistiskt i bilden. Tänk på vilka motiv det finns här och sök en lösning så att alla blir nöjda och får något ut av detta.

Beslutet du gjorde eller gör nu är rätt trots allt. Du vet hur du ska göra nu för att skrida framåt. Det kommer att lossna. Du tänker på din egen utveckling och slipande av talanger. En ny framtid ang jobb,relationer,hem etc. Beslut är ibland utmanande men med rätt avsikter blir det bra! Be änglarna om hjälp och våga be andra om hjälp när det behövs.

I början av veckan kom budskapet om att det kan ske hinder av olika slag. Det blev det! Bilen började trixa! Men med envishet och med hjälp av andra så startar den nu i alla fall 😀 Dock är den på väg till verkstad för att byta lite delar och ombesiktas. Den här veckan verkar lite trög men det blir bra med positiva tankar och inte ge upp. Tänk att detta är bara tillfälligt. Allt är tillfälligt.

Som terapi har jag hittat rätt och ny metod! Jag fick en ide tack vare en vän för ett tag sen om att knåpa ihop healingsmycken! Jag får sån energi och glädje av detta så jag kör på tills det kommer en ny ide eller kompletterande ide! Det har även varit en hel del av personliga änglaläsningar nu och det kommer i perioder. Det är bra tycker jag för då hinner jag distansera mig och finna ny glöd tills nästa “rush” 🙂 Stenar och kristaller fyller mig med energi och jag har varit mer pigg och motiverad i allt och mycket bättre intuition!

Änglanummer idag är 844. Betyder att fortsätta med ditt goda och hårda arbete för det kommer att ge resultat! Änglarna och Ärkeänglarna är med dig <3 Stödjer och motiverar. Alla har en viktig uppgift i livet och det ska användas för allas högsta goda. Alla är till hjälp för andra på ett eller annat sätt. Låt oss göra världen till en bättre plats! När alla är delaktiga så är vi effektivare! Du kan också nå framgång i alla områden!

Vissa av mina healinsmycken behåller jag själv och familjemedlemmar är glada att bära på dom 🙂 Våra unga och unga vuxna har stark koppling till naturen och universum! Omedvetet är dom våra starka ljusarbetare och hjälper världen att bli mer kärleksfull och kan skapa fred på jorden <3

Dessa säljer jag och det är av Onyx,Howlite i olika färger, Lapis Lazuli,Angelit,Snökvarts ,Sandelträ(doftar underbart gott)! Jag har fler men sätter bilder allt eftersom.

Här är en som jag blev så glad över! Den är såld men jag kan göra en till på beställning. Kan användas som halssmycke och snyggt armband 🙂 Stenarna är Jasper och några Bergskristaller. Man får välja Buddha eller berlock av ängel eller Lotus. Eller Hamsa.

Skriv gärna vilka behov du har så gör jag ett personligt smycke i mån av pärlor jag har hemma! Denna vecka ut får du personliga änglabudskap när du köper ett smycke! Värde 100 kr. 2 frågor får ställas.

På facebook finns jag på “Änglabudskap och tolkningar”. Eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com.

Trevlig helg <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke