Ängla/Enhörning budskap v.6

2

Kära läsare! Nu blev veckans budskap lite försenat då jag var på egen healing ända upp till Pajala på måndag! Anna Åkesson från Uppsala har jag träffat nu för tredje gången och hon är ett duktig transmedium m.m. Regina Mäki Ainosdotter lånade ut sin kursgård till detta och hon är alltid så fin att träffa 🙂 Sedan har jag prioriterat personliga läsningar och energin räckte ej till bloggen. Men man ska ju prioritera ibland och undvika stress 😉

Denna vecka verkar ännu vara lite “tung” och virrig. Man längtar efter att få komma framåt och det står olika hinder på vägen. Det är lite som det ska vara och att man stannar och reflekterar och löser det som ska lösas och vänta på den gudomliga tiden för var och en. Det betyder att hålla tilliten till att saker och ting ska byggas som ett pyssel ihop till en helhet. Andras fria vilja påverkar och man kan tycka att dom är “sega och söliga”. Situationen du väntar på får sin vackra lösning inom någon månad förmodligen helt av sig självt..kanske tidigare beroende på hur alla agerar..Något som känns som ett mirakel kan dyka upp plötsligt mitt framför ögonen! Känn glädje och förväntan redan nu för änglarna har något underbart i bakfickan! Du kan med fördel sända böner till andra <3

Ett steg i taget visar Enhörningarna. Att du har bråttom löser inget. Inte för många bollar i luften heller..skapa inte stress i onödan. Ta fram en lista och skriv i viktighetsordning och bocka bort när det är avklarat och så tar nu nästa uppgift. Går det inte att lösa första uppgiften nu så lämna den på paus och ta itu med något annat som är uppskrivet. Det finns dolda välsignelser i ev hinder..Du ser det efteråt när resultatet föll på plats på ett eller annat sätt.

Ta dig tid att läsa och forska. Nu är det många som uppmanas till att skriva. Skriv det du är kallad till att skriva. Detta handlar också om kontrakter eller andra ärenden med myndigheter. Söka jobb kan det vara? Sök information och SKRIV! Kalla på dina änglar till hjälp om du sitter fast eller saknar motivation. Kanske du uppmanas att skriva dagbok? Önskelista? Egen bok?Böcker och skrift har betydelse..

ÄÄ Mikael finns överallt samtidigt. Änglarna kan inte lägga sig i om du inte ber om det. Be och tacka på förhand och efteråt. Det är lätt. “ÄÄ Mikael,hjälp mig NU på det sättet som är till allas högsta goda.” Är det akut så ropa bara “Hjälp mig NU, ÄÄ Mikael” så kommer Mikael att hjälpa dig på olika sätt. Ger dig lugn och trygghet och tilltro. Mikael har tendens att vara snabb! Jag har bevis 😉

Stå upp för dig själv. Älska allt av dig själv. Inget och ingen ska stoppa din utveckling. “Boka” tid med dig själv. Inte bara till andra. Tänk vilka strider det är nödvändigt att lägga sig i. Energin räcker bara till en viss gräns. Några har hamnat i ett “ekorrhjul” och har inte makten att komma ur det. Hur stoppar man? Be ÄÄ Mikael om hjälp till dig och dom andra som ingår i situationen. Hur saker och ting löser sig kan man inte alltid forcera med logik. Överlämna ärendet till högre makter och det innebär Universum och Änglar och andra medhjälpare. Trångsinthet är inte nyckeln..öppna upp för möjligheterna nu..Chans för romans kan vara möjligt denna vecka också..<3

Ni som följer mig vet att jag håller på med smyckestillverkning som terapi! Underbart rogivande och väcker upp lekfullhet och fantasi 🙂 Och jag gör endast 1 av varje kombination då jag alltid strävat efter att vara unik i eget område. Vill du ha två likada som tex en vän så är det möjligt i mån av tillgång av verktyg. Rasta/Reggae smycken kommer att finnas fler exemplar av så det kan ni beställa på förhand om det ej finns färdiga. Söker du efter egna speciella healingstenar så är du välkommen att fråga så tillverkar jag efter tillgång och beställer verktyg och stenar som du har behov av <3 Smycken på bilderna är till salu.

Ovanför är CHOCOLATEKISS. Jordgubbskvarts med Guldsten och Lotus. Förklaringar finns på min facebooksida “Änglabdskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com

Ovanför EYE OF THE TIGER

Tigeröga med turkos Howlite. Lycka och välgång och lugn/tilltro..

Ovanför BRING YOU LUCK

Tigeröga med Onyx och Pyrit som mellandel. Extra boost lycka och välgång och beskydd!

BLACKBLING BY MIA

En av mina vänners tillverkning med Onyx och mellandelar av guldplätering. Mia brukar sitta med mig ibland och pyssla efter inspiration också 🙂 Vi får samtidigt healing själv också <3

Ha en fin vecka nu och titta gärna in på facebook Änglabudskap och tolkningar eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com

Finns personliga änglabudskap och vägledningar och prognos att beställa. Stora som små och tex kärleksläggning,tidigare liv,livsuppgifter m.m. Varmt välkommen!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth den

    Ett stort tack.

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke