Ängla/Enhörningsbudskap vecka 7 <3

2

Kära läsare! Dags för veckans blogg 🙂

Nu är Ärkeängel Raguel med denna vecka för att skapa harmoni i relationer. Beslutsfattande. Fredfulla lösningar. Handlar det om rättvisa såsom tvister med myndigheter så finns chansen att just du får positivt besked. Det finns dokument/papper som har betydelse också. Att tänka noga efter och lusläsa innan man skriver på nåt. I olika beslut så är det bra att tänka på rättvisa för alla inblandade. Även dig själv. Stå emot orättvisor och tro på dig själv. Det kan mycket väl komma en ursäkt från någon eller att du ber om ursäkt för något. Det är bra att komma överens nu..Skriftliga ursäkter kan det vara eller att du drar ut på ett beslut som handlar i någon skriftlig form. Dra inte ut..

Sikta efter stjärnorna! Vet att du förtjänar bättre än du önskat! Det kommer..kan kännas trögt men det kommer med tålamod och att skaffa sig mer erfarenheter under tiden. Lärdomar…I relationer så kommer förvirringar och motgångar att lösas med engagemang. Stanna upp från vardagsmåsten och stress och ta dig tiden att se efter hem,familj,barn och vad som behöver uppmärksamhet och tid. Kvinnor har många nycklar nu för lösningar och att öppna möjligheter. Balans. Balans mellan maskulina och feminina. Alla har sidor av mörker och ljus också. Alla bär på det feminina och det maskulina. Yin och Yang. Yin är jord och Yang är himmel. Till kvinnan är budskapet: Ge inte upp. Var orubblig i beslut. Ändra inte det du bestämt men ta det bestämda med vänlighet och styrka. Ett nytt kapitel tar sin början nu. Var öppen och var uppmärksam. Andra kan behöva din hjälp nu på olika sätt och det kan finnas dom som inte trodde på dig och kanske dina talanger förut som ber om din hjälp ändå. Ha medkänsla och dela med dig av din visdom och kunskap.

Djur kommer att ha påverkan. Kraftdjur eller riktiga djur. I drömmarnas värld kan man se ett speciellt djur som har budskap. Det kan vara dags att adoptera ett djur nu. Ge healing kanske. Ta hand om djur när matte eller husse åker på semester. Djur dras till dig och du dras till djur. Är du kallad att arbeta med djur så är det rätt väg.

Se dig själv lyckas med dina uppgifter och drömmar så lyckas du! Tveka inte! Be änglarna och Universum om hjälp <3

Nu har jag tillverkat nya smycken igen! Det är så underbart roligt och alla stenar har sina energier att det piggar upp mig oerhört! Här dom färdiga:

Nr 1 är Howlite och Hematit med lyckobringande elefant. 6 mm pärlor. Jordande och balanserande och lugnande och bättre sömn och mer klarhet. Pris 239 kr/st inkl porto på alla dessa.

Nr 2 är Howlit och Turkos Howlit. För lugn och balans och bättre sömn. Klarhet i beslut.

Nr 3 är Ametist och Guldsten. Healing i högre nivå och jordning och tålamod och uppmuntring att ta för sig av livet. Guldsten sägs också hjälpa med minne och vissa krämpor och exem..

Nr 1 är Howlit och Onyx och Pyrit som mellandel. Bringar lycka och balans. 269 kr inkl porto. 8 mm pärlor.

Nr 2 är Röd Howlit och Röd Jade med Buddha som också är lyckobringande och ger passion i livet och kärlek. Alla hjärtans dag kanske? 😉 269 kr inkl porto.

2 st Chakraband. Har en egen som har underbara energier! Det svarta är Onyx och sen är det bla. färgade Howlit och Angelit för Änglakontakt. 269 kr inkl porto. Hämtar du smycken i Haparanda så slipper du portot. Så långt lagret räcker så ingår en extra trumlad sten på köpet på alla dessa! Köper du 2 smycken så blir det rabatt 🙂

Dessa är Bandametist och Rosenkvarts och Höstlöv Jaspis.

Välkommen in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Finns personliga läsningar att beställa också i mån av tid som betyder att väntetiden kan ta upp till två dagar.

Behöver du specifika energier så hör av dig så tillverkar jag efter behov och önskemål i mån av pärlor som finns hemma och så kan jag beställa separat hem av mer stenar och pysslar ihop något personligt <3

Önskar er en go’ vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas den

    bra budskap enligt mig mera av detta vecka som finns i änglarnas och universums källa

    Önskar dig en fantastiskt god dag 7 kväll

    • magpie den

      Tack <3

Lämna en tanke