Änglabudskap vecka 9

6

Kära läsare! Måndagen gick snabbt med ärenden igen. Jag har mycket att fixa med sonens bil ännu. Samma förra veckan. Den har kuggat besiktning nu 3 ggr! Killarna på bilprovningen hittar på nya fel på bilen varje gång. Helt otroligt att påpeka om små fel som inte har nån betydelse i trafiken. Jag håller nu hårt tummarna hårt och ber att den äntligen blir godkänd denna vecka! Nog om det.

Nu tar vi veckans kollektiva Änglabudskap 🙂 Det handlar om var och ens egen kraft. Skaparkraft. Och kraften att skapa sig ett liv som man önskar leva. Solarplexus är gult till färgen och finns vid magtrakten. Där samlas känslor. Fokusera på att föra in gult dit och rotera medsols. Be ÄÄ Mikael att kapa av rädslobaserade band till allt och alla. Våra egna känslor blockerar oss och det är dags att befria sig. I samarbete med Hjärtchakra som är grön så kan vi balansera känslorna. Det är ofarligt att använda sin kraft i positiva och kärleksfulla intensioner. Till dig själv och andra. Du är mäktig! Du kan påverka allt! ÄÄ Mikael hjälper dig också att ta viktiga beslut. Tänk kärlek nu och inte aggressivitet. När man strävar framåt så är det bäst att låta det ske för allas högsta bästa.

Familj är i fokus precis som förra veckan. Samarbeta med familjen. Med din partner. Strävar ni mot samma mål? Uppmuntra och prata om dom. Det finns risk att det blossar upp ilska nu. Ge inte den känslan kraft. Använd din vishet för du ska veta att du är på rätt väg och klokare än du tror!

Relationer och partnerskap finns i tankarna. Framtiden med partner. Be ÄÄ Rafael hjälpa till att skapa harmoniska relationer som är hållbara. ÄÄ Rafael är själsfrändernas beskyddare <3 Kommunicera klokt och kärleksfullt med alla. Hur kan relationen utvecklas? Viktiga livsbeslut är aktuella. Vissa väljer att gå skillda vägar och andra att inleda partnerskap och andra rätta till det nuvarande. Bu finns stora chanser för bättre hälsa. Även känslomässigt. Gräv ner yxan och gamla oförrätter. Framåt nu! Regnbågens slut är inom räckhåll! “Guldet” du sökt. Vardagens guldglimtar. Relationer handlar också nu om arbetsrelationer om det är det du gått och tänkt på. När det är förvirring och oenligheter så är det dags att säga det och se att allt löser sig..Saker och ting kan mycket väl bli mycket bättre än du önskat! Du förtjänar mer än det du önskat. Därför kan något falla ut annorlunda för det blir bättre för dig/er!

Jag har inte slutat att tillverka smycken! Haha! Det blir bara “värre” 😉 Nya ideer och inspirationen kommer och kommer och det är svårt att sluta ibland 😀 Kan sitta hela dagen med pärlorna och beställningar om jag inte hade annat ansvar också hihi 😀 Jag är superglad när ni vill köpa av mig dessa smycken med healande egenskaper! Det är också mitt sätt att sprida healing och kärlek <3 Det är inte viktigt att få dom sålda snabbt. Jag njuter av detta intresse och skulle göra det ändå 🙂

Nu kommer några bilder på färdiga och leveransklara. Fler kommer jag att pyssla ihop idag och dom flesta hittar ni på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Ibland har jag utlottningar! I mån av tid går det också att beställa personliga Änglabudskap/läsningar som är uppskattade och hoppfulla <3 Epost kan skickas till anglaakuten@hotmail.com. Jag gör också efter beställning.

Angelit för effektivare Änglakontakt och hjälp. Autumn Jasper för effektiv healing och får dig att luta dig tillbaka och ge dig livsglädje och tillit till allt.
Livspassion och glädje och dra till sig kärlek i alla nivåer. Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Crazy Horse är en typ av kalcit:
Stärker minnet och ger styrka att bli av med ovanor. Renar alla chakran! Hjälper att stärka relationer och finna rätta relationer på alla nivåer. Kanske även finna partner via internet 😉
Angelit för Änglakontakt. Blå Howlit för healing och lugn.


Mapstone ger bäraren glädje och skratt. Stimulerar kreativitet. Energiflöde. Hjälper mot depression,koncentration. Klarhet. Analysering mer effektivt.
Glädje och effektiv healing! Öppnar kronchakrat för bättre kontakt med ÄÄ Mikael och hela Universum. Bra vid meditation och föra in livsglädjen och passion. Balansering av magen och känsloliv. Även används för att nå framgång och tur!
Howlit och Lapis Lazuli

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.

Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

Önskar er en fin och framgångsrik vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

  1. Mia Carlsson den

    Hej
    Jag är intresserad av att köpa armbandet på den nedersta bilden Howlit och Lapis…
    Finns det kvar? Isf undrar jag vad det kostar. Vänligen Mia

    • magpie den

      Hej Mia 🙂
      Den är kvar!
      Kan du skriva epost isf till anglaakuten@hotmail.com ?
      Priserna på dessa med 8 mm pärlor är 269 kr inkl porto.
      Kram Pauliina

  2. Lena den

    Hej!
    Jag läser dina änglabudskap och får en tanke för dagen varje gång. Alltid är det något som känns rätt. Tack ❤
    Idag skriver Du om chakra och att det ska rotera medsols.
    Min fråga är: står jag framför mig och roterar chakrat eller från mitt fysiska läge? Förstår Du vad jag menar? Svårt att förklara. Känner mig förvirrad när chakran ska rotera, rädd att göra fel. Kan det bli olag i dom om jag roterar åt fel håll?
    Ha de gott och sköt om Dig ❤

    • magpie den

      Hej Lena och tack för feedback <3
      Det är viktigt att visualisera medsols 🙂 Du kan ligga,stå eller sitta och blunda och fantisera solen på din mage. Det kan krävas träning att "se" det gula. Det blir inte fel fast du inte ser det. Du kan ta hjälp av gul kudde eller tröja eller vad som helst gult och även placera det på din mage en stund 🙂

  3. Birgitta den

    Jag är intresserad av det gula armbandet med lila stenar, finns det kvar?

    • magpie den

      Är såld men har material att göra en till 🙂
      Kan du skriva till epost anglaakuten@hotmail.com ?
      Kram Pauliina

Lämna en tanke