Ängla/Enhörningsbudskap vecka 12

0

Kära läsare! Vi hade en trevlig helg uppe i en skidort på Levi i Finland! Det var första gången jag var där och det var lika roligt som folk berättat om haha! Trevliga och glada människor. Ca 280 km att åka bil bara, så det kändes i rumpan 😉

Nog om det. Nu tar vi veckans budskap från Änglar och Enhörningar. Det ser ut att man vill ha mer frihet nu. Man kan vara trött på känslan av att “sitta fast” i något område. Vem säger att man måste det? Alla har friheten att välja en annan väg. Det finns nya dörrar att låsa upp. Chansen verkar vara mer konkret denna vecka. Lev din dröm! Du har lov att göra det 🙂 Gör det innan du känner dig för “gammal” för att orka och våga. Barndomsdrömmar att förverkliga kanske och leksinne behövs. Känn dig inte fasthållen nu. Det är endast du som sätter begränsningarna. Musik kan vara aktuellt. Att lyssna eller spela. Änglarna ger dig budskap via musiken och andra som sysslar med musik kan få ny inspiration och det kan finnas uppträdanden i bilden. Nytt hem kan mycket väl vara möjligt nu också!

Ta fram din inre glöd och ta för dig. Även relationer ser ut att förbättras. Att man har någon man trivs med och tänker på framtiden. Är man singel så kan man möta någon intressant som man har något gemensamt med. Omhändertagande igen precis som förra veckan. Att bry sig om varann och hjälpas till. Även samarbete med andra är lättare än att göra allt själv. Man kan ha tappat motivation eller ideer och då är det bra att söka samarbetspartners. Änglarna är också dina närmaste samarbetare. Dom vill se dig lyckas och ger dig full support och tecken på din rätta väg och dina drömmar <3

Enhörningarna pekar också på motion. Det behöver inte vara hårdträning 😉 Bara något som får dig att känna dig mer vital och smidig. Det var aktuellt för mig då jag just nu har 2 hundar hemma 😀 Vi är hundvakt till en god vän som åkt till Japan! Jättesnäll tik är det som kommer överens med våran lilla Bessi <3 Det blir lite längre promenader än normalt då Doris är så aktiv 😛

Änglarna vill också meddela att din känska av fångeskap är ditt eget “påhitt”. Bekymmer du har finns inte i verkligheten egentligen. Oron är obefogad. Be Änglarna att frigöra dig från rädslor. Allt som finns är nu. Vad vet du om morgondagen egentligen? Be för andra och dig själv. Du får hjälp att se det positiva i livet och din situation. Fokuserar du för mycket på pengar och material? Det blir obalans i systemet..Omvärdera vad du behöver och varför. Att fylla ett känslomässigt tomrum ger inte lycka. Kan medföra ångest över spenderandet. Sök en inre frid istället. Den finner du i dig själv. Är man i harmoni och söker och är nöjd med vardagslycka och tacksamhet så är man lyckligare. Balans. Det finns saker och pengar i överflöd i detta livet och universum ger vad vi behöver! Bara tänk på varför och vad man har för nytta av allt man söker och önskar. Är det för andras högsta goda också? Tänk då så och sprid glädje och vänlighet och kärlek! Delad glädje är dubbel glädje 🙂 Fall inte i onödiga frestelser. ÄÄ Jofiel hjälper oss att uppleva fina känslor och tänka vackra tankar. Du får uppmuntran när du behöver och hur du kan känna glädje i ditt liv och se världen som vacker och full av möjligheter <3 Tacksamhet leder till mer att tacka för! Obegränsade möjligheter..

Jag har också haft inspiration till att göra nya smycken igen! Är så tacksam att ha möjlighet att göra detta och håller kreativiteten levande 🙂 Jag säljer vissa och sparar vissa till olika tillfällen och att matcha med kläderna 😉 Alla smycken har sina speciella egenskaper och krafter. Du kan beställa något personligt av mig också så tillverkar jag efter intuition och önskemål 🙂

HAPPINESS

Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.


Hematit – hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.


Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Buddha för lycka och välstånd.

Säljes dubbelt för 369 kr inkl porto
Eller var för sig 269 kr inkl porto
Den ena har Buddha och Hematit och den andra Aura Angel kristaller
LEARN TO LOVE
Röd Howlit,Rosa Jade,Vit Jade och Angel Aura
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Rött stärker relationer 
<3
Jade – är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Pris 440 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 400 kr
(Ej strechtråd)
I AM
Hematit,Angelit,Fossil Jasper,Onyx,Lava,Angel Aura
Livets träd är även en gammal symbol för den kosmiska ordningen (exempelvis Yggdrasil), dels det kosmiska träd som står i världens mitt (imago mundi), med rötter i jorden och grenarna utsträckta mot solen och himlavalvet, dels den världsaxel (axis mundi) i världens centrum med rötter djupt i jorden och topp i himlen ( …
Buddha för lycka och välstånd.
Onyx. En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.
Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.
Lavasten – Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Jasper inger lugn och tillit. Hjälper sömn och oro.
440 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 400 kr
(Ej strech)
FIND YOUR GIFT


Hematit – hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.


Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. 

Röd/Rosa jade: Röd jade står för passion och livskraft, och kan bland annat hjälpa oss med att omvandla rädsla till handling.
269 kr inkl porto


DON’T WORRY

Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.


Jet (Den svarta) är en sten som ger beskydd, healing, renar, lugnar och är samtidigt en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.

Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa energier kring dig.

Lilla kristallen är Goshenit
Goshenit hjälper dem som lider av svåra humörsvängningar än känsla av lugn och ro. Den lindrar besvären hos de som har drabbats av förlossningspsykos, svåra PMS och andra hormon relaterade besvär. Det är en sten för ärlighet och motarbetar de som skvallrar. Mycket bra att ha när man skall fatta beslut.

Goshenit är en bra sten för att tala från hjärtat och vara sann mot sig själv. Fungerar mycket bra för samtal med änglar, guider mfl. 

Fysiskt: sägs Goshenit lindra ögonproblem, ben muskler och immunförsvaret. Sägs lindra ADHD, skapar balans.

269 kr inkl porto


YOU WILL MAKE IT

Grön jade: Grön är den vanligaste färgen av jade, och den finns i flera olika gröna nyanser från ljus till mörk grön. Grön jade är särskilt bra för att rena hjärtchakrat och för att främja goda relationer, och den sägs också lugna vårt nervsystem.


Hematit – hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

 Ett träd som med sina rötter och grenar förenar jorden med himlen har blivit en symbol för vishet, styrka, skönhet, skydd och rikedom. Eftersom ett träd ger frukt och frön som sen skapar nyaträd så har även trädet blivit en symbol för odödlighet. I nordisk mytologi förekommer trädet Yggdrasil.
269 kr inkl porto

UNCONDITIONAL LOVE

Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.


Rosenkvarts – Kärlekens sten. Rosenkvarts är en sten för gränslös, villkorslös kärlek. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra. Hjälper oss att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva. Lär dig att älska dig själv och för in kärlek i ditt liv. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek.  

Vit jade: Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.
269 kr inkl porto

FEEL GOOD

Sandelträ sägs hjälpa mot krämpor och tex nackspänningar. Även till exem. Lugnande och doftar underbart! Får inte blötas men man kan smörja någon olja för att förstärka doften vid behov. Lavendel tex.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Obsidian Mahogny .Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka. 

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
260 kr inkl porto

Fler smycken och bilder finns på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Du kan också skriva annars epost till anglaakuten@hotmail.com

Även personliga Änglabudskap går att beställa och ibland Chakrabalansering m.m.

DENNA VECKA FÅR ALLA KÖPARE ETT ÄNGLABUDSKAP I BESTÄLLNINGEN!! Den kommer på en lapp som Änglarna intuitivt väljer till var och en <3

Varm välkommen! Och önskar er en fin vecka nu <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke