Helgens änglabudskap 5-7/4

1

Kära läsare! Nu har jag en lugnare förmiddag så jag skriver helgens budskap till er <3 Känner att vi alla behöver höra något positivt 🙂

Viktig relation finns i tankarna. Vänskap eller romantik. Detta är en tid av tillit. Att kommunicera om sina och andras behov i mer klarhet. Prata gärna om känslor. Det finns också beslut som ska göras som påverkar framtiden. Väg dina alternativ noga nu så att du känner att du är kapabel till dessa val och beslut. Det finns något långsiktigt i bilden och att bygga för framtiden. Hälsan borde få sig ett framåtsving nu! Det gäller också att balansera sig. Det kan hända mycket runt i kring som ska tas om hand och då är det viktigt att finna det där lilla lugnet någonstans under dagarna. Jag hörde ett medium berätta då någon påstod att hon inte hade tid att meditera. Då svarade han att han inte har tid att INTE meditera. Det kan man suga på..meditationer är inte komplicerade och man behöver inte förvänta sig något annat än att bara sitta/ligga och andas djupt en stund. Också berättade han att en timmes meditation är lika med 6 timmars nattsömn och då låter det ju enklare och man kan känna sig piggare trots att man sover färre timmar. Nu kan det även vara aktuellt med tankar och diskussioner och planer på bröllop/förlovning eller kanske att flytta samman..?

Kreativitet är en följetång..när man känner att man är sugen på att börja måla eller skriva eller sjunga osv så är det tecken från änglarna att börja med det. När du var barn kanske du ville bli bra på att spela gitarr? Ta nu och satsa tid på det? Ni som sysslar med kreativitet: fortsätt! Det är så mycket du kan dela med dig av dina kunskaper och talanger! Gör vad hjärtat längtar efter så blir du gladare och då gör du andra också gladare 🙂 Ni är alla spridare av kärlek och godhet <3

Många känner stiltje nu. Det är bara tillfälligt och era hjälpredor justerar runt er för att era önskemål får det bästa resultatet och att det blir mer hållbart och långsiktigt. TÅLAMOD kära vänner! Allt kommer att lösa sig så sluta stressa 😉 Dessa tider handlar om drömmar och manifesteringar. Det är starka energier i omlopp. Man kan känna sig trött och pigg i omlopp. Är man trött så ska man vila och reflektera. Hemlig/klarare information kommer i tystnad och man får dom briljanta ideerna där mycket troligt. När man “vet” så kan man agera och då blir man inspirerad och energisk. Låt dig inte stoppas nu! Ta dig tid att fira också. Fira livet och ha roligt och tacka 🙂 3 avtackningar per dag ger dig säkert 20 skäl mer att tacka för nästa dag eller nästa vecka..Ju mer du lyckas tro och tänka att allt blir bra,desto snabbare händer trevliga saker 😉 Alla faller i hopplöshet någon gång. Helt naturligt. Men ansträng dig lite mer till att skifta och liksom “byta radiokanal” och lyssna på gladare “musik..?”

Idag kände jag också för att bjuda in Mother Mary <3 Det var ett tag sedan! Det finns tankar och känslor om moderskap. Din mamma,mormor eller kanske du som mamma eller någon annan som påverkat i kvinnorollen. Mammor är oftast givare. Men mammor FÅR vara mottagare och bör vara det. Alla förtjänar att ta emot från himlen,änglar,andra människor osv. Lär dig att tacka ja. Det kommer att kännas bättre. Har du tråkiga händelser bakom dig eller din mamma inte tänker som du så är det dags att släppa det. Töm ryggsäcken. Prata med personen om det är möjligt. Annars kan du sända förlåtelse via dina tankar. Det handlar inte om acceptans. Till viss del medkänsla och förståelse kanske..Dom flesta gör och gjorde det bästa dom kunde just då. Man vet inte vad just kanske mamman fick gå igenom just då när det var som “stökigast” och under uppväxten eller under en destruktiv relation. Frigör dig själv. Du har ju alla chanser att vara en bättre version. Varje dag har man chansen att vara bättre. Som givare,undervisare,ledare,förebild osv och glöm inte att också just lära dig att ta emot <3 Universum vill överrösa dig med överflöd och kärlek. Dina änglar gör det. Alla ljusvarelser gör det till just dig!

Det blev lite långt nu haha! Men ibland flödar det bara snabbt då mina och era “hjälpredor” är angelägna om viss information 😉

Nu har jag också sålt nästan alla smycken från förra bloggen så jag bifogar nya tillverkningar. Min kreativitet flödar via färger,smycken och text m.m. Jag är tacksam att kunna dela med av det som kallar mig som “spridare” och gör mig lycklig. När jag knåpar med smycken så glömmer jag omvärlden och ansvar och tråkiga tankar 🙂 När jag är klar så är jag tacksam för produkter som blev färdiga och någon behövde dom <3


FROM TOP TO TOE

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. …Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad. Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom.


Jet är en sten som besitter många egenskaper såsom beskydd, healing, renande, lugnande och en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.
Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa och lägre energier kring dig. Behöver renas ofta och då kan du lägga smycket i Himalayasalt en gång i veckan eller oftare.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Buddha för lugn och lycka och välstånd.

Stl mellan S/M
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr


FEMALE BALANCE

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig. 

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.


Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.


Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.


Goshenit hjälper dem som lider av svåra humörsvängningar än känsla av lugn och ro. Den lindrar besvären hos de som har drabbats av förlossningspsykos, svåra PMS och andra hormon relaterade besvär. Det är en sten för ärlighet och motarbetar de som skvallrar. Mycket bra att ha när man skall fatta beslut.

Goshenit är en bra sten för att tala från hjärtat och vara sann mot sig själv. Fungerar mycket bra för samtal med änglar, guider mfl. 

Fysiskt: sägs Goshenit lindra ögonproblem, ben muskler och immunförsvaret. Sägs lindra ADHD, skapar balans.
Stl S/M
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr

TALK FROM HEART

Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

BLÅ BANDAGAT (KALCEDON) Är en mjuk och glad sten som kan hjälpa oss att se det vackra i tillvaron. Den lyfter fram sanningen i oss och inspirerar oss att uttrycka vår inre röst på ett rakt och ärligt sätt. På så sätt är det en helande sten för relationer människor emellan då den hjälper oss att uppriktigt tala med och lyssna på varandra.


LOTUSBLOMMA. Inom Buddhismen ser manLotusblomman som en symbol för andlig utveckling. Den har rötterna i dyn och växer uppåt genom grumligt vatten för att blomma i solens och himlens ljus. Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten.
Stl S/M
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
LISTEN TO ANGELS

Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

BLÅ BANDAGAT (KALCEDON) Är en mjuk och glad sten som kan hjälpa oss att se det vackra i tillvaron. Den lyfter fram sanningen i oss och inspirerar oss att uttrycka vår inre röst på ett rakt och ärligt sätt. På så sätt är det en helande sten för relationer människor emellan då den hjälper oss att uppriktigt tala med och lyssna på varandra.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl S/MBREAK THE WALLS

Mahognyobsidian. Plockar fram din sanna energi. Självförtroende och förverkligande. Att nå dina mål i livet och uppgifter. Organisering. Se din framtid som ljus. Ångestdämpande. Väcker kreativiteten. Bryter negativa mönster och kan ta fram din inre rebell.


Hematit – hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
6 mm pärlor
Stl S/M
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr

Och så önskar jag er en riktigt trevlig helg <3 Välkommen till facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com

Finns personliga änglaläsningar/budskap/vägledning att beställa. Och ibland healing med änglar och kristaller..

Välkommen att fråga eller läs på facebooksidan! Under helgerna har jag allt som oftast ledigt från dessa sysslor men svarar på chatten och epost så snart som möjligt 🙂

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Camilla Otterdahl den

    Hur beställer jag dina armband?
    Skulle vilja köpa ett Female Balance😊

Lämna en tanke