Änglabudskap vecka 16 <3

2

Kära läsare! Igår hade vi huset fullt av vänner igen 😀 Vänner är gåvor och dom ska man ta hand om <3 Men nu idag ska vi gå till veckans budskap och vägledning från Änglar och Mother Mary:

Nu har många en uppgift att vara vägledare till barn och yngre personer. Be änglarna om hjälp så att du kan genomföra dina uppgifter på ett säkert,modigt och klokt sätt. Våra unga behöver trygga förebilder och är mottagliga för energier och visdom från högsta ljuset och änglar och andra ljusvarelser. Många yngre (och äldre) har förnyat eller naturligt intresse för stenar och kristaller och andra andliga verktyg… Och tankar. Man ska inte tvinga på någon om sin syn på “alltet”,men när dom frågar så kan du berätta något och givetvis fråga hur dom ser själv på världen och universum och änglar och energier osv. Många av er finns på platser som undervisare i olika områden. Bara som en trygg vuxen eller lärare i olika ämnen,adoptivförälder,fritidsledare,terapeuter och kanske som barnvakt eller någon slags övervakare. Var vis om att änglarna vet vart du behövs. Du har förmågan att hjälpa andra att finna sina livsuppgifter och plocka fram deras naturliga talanger.

Svaret du söker finns i dina känslor. Lita nu på din intuition och psykiska förmågor. Plötsligt kan du få svaret på något du funderat på och det kan vara en fråga längre tillbaka som du inte fick svaret på då. Det finns en gudomlig tid för allt som ni vet. Hade du vetat ett specifikt svar tidigare så hade du kanske reagerat väldigt negativt på det eller inte varit riktigt redo. Nu har du hunnit lugna ner dig och samlat mod och vet att ta emot information på ett klokt och lugnt sätt. Tänk också att allt inte är som det kan verka. Skynda inte till handling. Ha eftertanke. Allt du behöver veta kommer när det är dags. Tystnad är guld just nu. Din information kanske inte är sann eller det blir mer fördröjning för att du går runt och pratar om det. Stilla dig i tystnad och planera och be om änglarnas information. Du har lärt dig något viktigt på sistone..Be gärna ÄÄ Haniel om hjälp att separera och ordna upp tankar och ge dig klarhet. Även ÄÄ Gabriel hjälper med klarhet och kommunikation. Änglarna finns för dig <3

Ge också plats för det gudomliga flödet. Vissa tror på Gud eller kallar högre makten för Gud. Andra kallar det högre för Universum eller Högsta ljuset eller Skaparen eller annat. Inget är fel bara man förhåller sig i godhet och kärlek för alla. Du har bett om hjälp! Bered nu plats för den hjälpen som vill komma. Du kan kommunicera med dina hjälpredor tryggt och säkert med hjälp av ÄÄ Mikael som ger beskydd i alla situationer och i dina böner. Mother Mary är alla jordens “barns” beskyddare. Det krävs ganska stort mod just nu av oss. Något positivt är på ingång och det krävs tålamod och givetvis tillit att allt sker till det bästa för alla. Ångest kommer ofta från att man tappat hoppet och tror att hjälpen inte kommer. Andra kanske inte tycker som du..Vet att du är din egen “regissör” och skriver din egen livsbok. Lämna ditt ärende till himlen och hjälpredor och försök att inte pressa på allt på egen hand. Situtionen löser sig..slappna av..

Meditation ger många svar. Fortsätt eller börja med små stunder av avslappning och förvänta dig inte så mycket i början. Svar kommer i olika former. Bilder,ord osv. Du kanske inte märker av något i meditation men efter ett tag kan du se något viktigt budskap när du är ute och går eller åker bil eller lagar osv. Änglarna vill också att du får något ännu bättre än du trott och väntat på! Du förtjänar det bästa! Du har jobbat hårt och tålamodigt!

Det är också aktuellt nu att se till dina egna behov gentemot andra. Alla tycker inte som du som sagt. Det kan finnas oro i bilden inför framtiden. Kom överens och finn lösningar som ser till att allas behov blir uppmärksammade. Flexibilitet..planera..Lita på att vissa situationer finner sina egna perfekta lösningar när tajmingen är rätt. Ibland behöver andra personer tid. Änglarna behöver tid. Attraktionen med högre makter behöver tid. Ge inte upp din dröm! Du har kommit långt! Denna vecka kan kvinnor komma med lösningar och goda råd. Dom kan också hjälpa andra att hålla fokus och känna tillit. Alla har sina livsvägar och uppgifter..följ dom med tillit och var inte rädd. Är det någon som velat/vill sätta käppar i hjulet så bli inte arg. Be änglarna om hjälp att lösa situationer..

Då bifogar jag nya bilder på mina smycken som är till salu 🙂

CHILL AND WAIT FOR IT

Krysokolla har en lugnande energi, den är mycket bra att ha när det är stressigt och oroligt. En starkt beskyddande sten, tar bort negativitet, skapar en balans vid förändringar. 
Inspirerar dig till att våga göra förändringar i ditt liv. Dämpar ilska och upprördhet. 

Fysiskt: sägs det att Krysokolla kan hjälpa att hela lungor, rygg, och mage.


Grön Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.

Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Stl S
269 kr inkl porto
Hämt i haparanda 230 krPOET

Krysokolla Krysokolla symboliserar horisonten – mötet mellan den oändliga himlen och jorden. Den förbinder det emotionella med det mentala och ger dig kraft att tala från ditt hjärta. Det är poetens sten. Krysokolla hjälper dig att samla dig här och nu, där det inre möter det yttre, där oändligheten möter vårt varande. Chakra: Hals och Hjärta
 
Ryolit Ryolit representerar förändring, mångfald och utveckling. Den hjälper dig att bryta igenom barriärer i ditt sinne för att finna det transcendentala och lycksaliga tillståndet av insikt inom dig själv. Ryolit lär dig också att glädjas åt den gränslösa möjligheten som bor inom dig. Chakra: Bas och Hjärta
 
Fossil Jasper är jordande och har starka healingenergier och låter dig luta tillbaka med tillit. Ger fokus och klarhet och släpper på oro.

269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl S/M


FIRE UP AND FIND YOUR POWER

Tigeröga Tigeröga hjälper Dig som söker klarhet och som behöver en intelligent blick för att se ordning bland kringspridda detaljer. Den stimulerar medvetenhet och vakenhet kring sexualitet och känslor. I områden som rör praktiska, materiella och konkreta frågor ger den energi och förståelse. Stjärntecken: Stenbocken Chakra: Bas, Solar plexus. Sägs ge lycka och framgång och överflöd.

Lavasten – Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism. 

Kalciter som Crazy Horse Stone sägs hjälper dig med minnet och ökar din viljestyrka. Den hör inte till något speciellt chakra utan rensar alla dina chakran, höjer det övergripande kroppsmedvetandet och hjälper till att koppla människor och energi till ett förenat nätverk. Konfronterar dig med dina värsta fördomar, dina mest destruktiva sidor. Ger dig möjlighet att bearbeta dina förbehåll och vända saker och ting från mörker till ljus. Crazy Horse hör till stjärntecknet Kräftan. En av kalcitens mest fascinerande egenskaper är att den avger elektriska impulser när den placeras under tryck. Annars anses detta mycket vanliga mineral vara ganska vanligt. Det är det vanligaste mineralet i stalaktiter (som hänger från tak i grottor) och stalagmiter (som bildar sig på golv i grottor).

Lotusblomma – Inom Buddhismen är Lotusblomman en symbol för andlig utveckling. Den har rötterna i dyn och växer uppåt genom grumligt vatten för att blomma i solens och himlens ljus. Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten. Den öppna blomman symboliserar Buddhas öga som ser och vakar över allt.

Stl S/M
269 kr inkl porto
230 hämt i Haparanda

 


SUPER COOL

Ametist Ametisten är djupt lugnande för tankar och känslor. Den sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametisten är en sten med starka och renande vibrationer och kan användas vid meditation och healing. Den stärker vår intuition och andliga närvaro. Stjärntecken: Vattumannen, Fiskarna Chakra: Hjässan


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
Stl S/M
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
 FLY IN THE SKY

Blå Bandagat Blå Bandagat är en kvarts. Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

Angelit Angeliten är symbol för den uttalade, manifesterade och kommunicerade kärleken och ljuset i världen. Den sägs skapa eller förstärka kontakten med änglar och ditt skyddstotem. Den är skyddande och kan hjälpa till att öppna för kanaliserade budskap. Angeliten symboliserar din inre röst, ditt hjärtas röst eller din inre mentor eller andlige vägledares röst. Chakra: Hals
 
Jade, vit Den vita jaden symboliserar det submlia, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt. Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv. Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.
Stl S/M
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda


 
 


Önskar er en härlig vecka nu <3 Välkommen till facebook “Änglabudskap och tolkningar” där jag erbjuder personliga änglabudskap och annat smått och gott 🙂 Du kan också kontakta mig via epost anglaakuten@hotmail.com

Söker du efter något speciell såsom specifika färger och krafter så är du välkommen med dina önskemål <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Gun-Maj den

    Tack för änglabudskapet kom precis när jag behövde de som bäst.💗Änglar finns.

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke