Påskhelgens Änglabudskap <3

6

Kära läsare! Låt oss läsa helgens budskap som gäller ända till måndag 🙂 Mother Mary har så mjuka och kärleksfulla budskap så jag vill förhålla mig till henne ett tag i dessa utmanande tider. Men vet att allt är på väg till det bättre <3 Rådet är att se dig själv som vacker såsom hon ser ser på dig. Känn dig värdefull och arbeta med din självkänsla. Du förtjänar allt det goda så ta emot det med öppet hjärta <3 När du känner dig värdefull och full av gudomlig kärlek så skiftar du din vardag till mer positiva händelser och vet att du har så mycket att ge till andra i ren kärlek. Dina avsikter är goda <3 Dela tryggt med dig och ta hand om dig själv lika bra som du tar hand om andra. Du kan nu med lätthet dra till dig rätt personer. Du är en magnet av kärlek och healing!

Det finns ny information på kommande! Fortsätt med din uppgift. Kanske du är klar redan med en uppgift och är på väg att ta på dig en ny. Det är dags att lära sig något nytt! I tystnad eller meditation får du gudomlig vägledning. Lita på att informationen är rätt och att du kan ta dina steg framåt nu. Kärlek förmedlas till dig och du får stöd i dina uppgifter. På alla de sätt. Behöver du något materiellt eller pengar eller annan feedback så får du det <3 Nu när det är Fullmåne så kan du med fördel skriva upp information. Skriv vad du behöver och skriv vad du vill lämna bakom dig. Tacka. Du får det du ÄR. Du har det du ÄR. Så vad är du? Vilket tillstånd och vilken frekvens? Skifta när det behövs och när saker och ting inte sker som väntat. Det är inte alltid lätt men med regelbunden träning så kommer du att märka skillnad. Och be änglarna om hjälp! Dom väntar..Gör glada och behagliga saker så kommer per automatik det rätta till dig..

Karmiska relationer..för första gången tog jag med Tidigare Liv i budskapen! Alla har personer i sin närhet som följt med från Tidigare Liv. Din familj och dina vänner och arbetskamrater m.m. Meningen är att laga gammal karma så att man kan lämna vissa personer så att dom inte följer med i nästa liv som “läxor”. Gör ett medvetet val hur du kan släppa sådant som inte ska vara med mer. Personer och känslor och vissa sjukdomar kan det vara också. Vissa sjukdomar kommer också av känslomässiga blockeringar..Vissa känner också tex att dom inte kan bära halsduk och då har du kanske blivit dräpt genom strypning i Tidigare Liv..har du tänkt att det kan vara så? I detta liv händer det inte igen när du inte tillåter det. Några kan behöva regressionsterapi för att släppa obehagliga känslor och återkommande tråkiga händelser m.m. Äkta kärlek finns också för er i närheten <3 I dessa tider finner många sina Tvillingsjälar och starka själskopplingar som kallas Soul Mates. Gläd dig för kärleken och öppna ditt hjärta! Du kan också finna nya vänner som glädjer dig oerhört! Funderar du på en speciell relation så finns denne här av en anledning. Hur ska du förhålla dig till denne/dom? Vad har du/ni att lära er? Kapa av band som är negativa kan vara aktuellt. Men gör då det av kärlek och godhet. Och ta emot dom som känns som gåvor <3 I övrigt kan det just vara så att personer följer dig genom livstiderna för att eran kärlek är så stark och ni har valt att följa varann och älska och stödja <3

Jag vill också påpeka att när man utför healing av olika slag så är avsikten att få energicenter/chakran att rotera och då får kroppen en chans att börja reparera sig själv. En healing trollar sällan bort magont tex i ett nafs men du kan få information om att ändra på din kosthållning..Healing är magiskt!

Fantasin har flödat här som vanligt med mina healingsmycken! Nu kommer bilder på nya kreationer då nästan alla gick åt som fanns på förra bloggen 🙂


RECONNECT

Jaspis –  är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den lär oss att vara osjälviska och empatiska. Stenen omger dig med en känsla av balans, stillhet och tillit till livet. Jaspis motverkar även stress och negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster. Verkar förlösande vid kreativa blockeringar. Lugn och helhet. Ger skydd och jordar energier och kroppen. Ger mod att ta itu med problem och hjälper dig att vara ärlig mot dig själv. Rensar bort elektromagnetiska utsläpp och andra föroreningar. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering. 

Crazy Horse är blandad här med Jaspis och tar hand om alla chakran. Ger styrka och hjälper till att släppa på dåliga vanor. Hjälper till att koppla med andra människor på ett säkert och kärleksfullt sätt. Är du intresserad av stjärntecken så tillhör denna Kräftan. Crazy Horse är en kalcit.

6 mm och 4 mm pärlor
Stl S
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
(Vid behov så gör jag om armbanden så att dom passar just din storlek)

LOVE HARMONY

Rodonite – Rodonitens energi bidrar med harmoni och balans i kroppen och de materiella aspekterna av livet samt ger oss kontakt med universums kärleksenergi. Rodonit hjälper oss att öppna upp det för ovillkorlig kärlek. Stenen är känd för att ge lugn och minska stress och oro, och den hjälper till att läka känslomässiga sår och ge oss inre styrka och ökad självkänsla. Den kan ha en helande inverkan på olika trauman som vi har utsatts för, även i tidigare liv, och den sägs också kunna hela ett brustet hjärta. Den hjälper oss att komma ur självdestruktiva mönster och beteenden, och verkar för balans i våra känslor. Den minskar förvirring och ger istället ett ökat fokus, och får oss att se bland annat vilka delar i vårt liv som vi behöver förändra. Den hjälper oss att komma ihåg vad vårt syfte är med denna inkarnation på jorden, och att hitta vår innersta passion. Den balanserar vår inre manliga och kvinnliga energi, vår yin yang energi. Den sägs också få livsenergin, chi, att flöda lättare genom kroppens meridianer, vilket ger ökad energi och vitalitet.Rodonit sägs lugna otålighet och dämpa avundsjuka och svartsjuka. Det är också en sten som hjälper oss att få positiva relationer, då den står för bland annat förlåtelse, acceptans och villkorslös kärlek.


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.


Bergkristall – Bergkristallen är en allmänt helande sten och den balanserar energin och löser upp blockeringar. Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Löser upp negativitet och ökar din medvetenhet. Den hjälper till att fokusera vid meditation. Aktiverar vår intuition, ger klarhet och insikt. Bergkristall har många användningsområden, den ger oss mer skärpa, omvandlar och balanserar energi. Både inom oss själva och i vår omgivning. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergkristallen förstärker andra stenars energier.
6 mm pärlor
Stl S
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr


RISE ABOVE

Lavasten – Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism. 


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.


Zebra Agat balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen. 

Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande. 

Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.
6 mm pärlor
Stl S
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 krYOU ARE BEATYFUL

Blå Bandagat Blå Bandagat är en kvarts. Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

Angelit Angeliten är symbol för den uttalade, manifesterade och kommunicerade kärleken och ljuset i världen. Den sägs skapa eller förstärka kontakten med änglar och ditt skyddstotem. Den är skyddande och kan hjälpa till att öppna för kanaliserade budskap. Angeliten symboliserar din inre röst, ditt hjärtas röst eller din inre mentor eller andlige vägledares röst. Chakra: Hals

Jade, vit Den vita jaden symboliserar det submlia, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt. Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv. Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.
Stl S/M
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

BETWEEN HEAVEN AND EARTH


Grön jade: Grön är den vanligaste färgen av jade, och den finns i flera olika gröna nyanser från ljus till mörk grön. Grön jade är särskilt bra för att rena hjärtchakrat och för att främja goda relationer, och den sägs också lugna vårt nervsystem.

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. 


Vit jade: Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.


Hematit – hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

8 mm pärlor
Stl S
( Vid behov gör jag armbanden mindre och större anpassat efter din storlek av handled )
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr

Titta gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Där finns mer info om mina tjänster. Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com . Finns att beställa personliga änglabudskap som jag skriver i mån av tid. Några dagars väntetid kan uppstå..

Och då önskar jag er en härlig Påskhelg!! <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack fina du och en underbar påsk till dej🙏🐣💚💛💚🐣🙏

  • magpie den

   Tack <3

 2. Thomas Magnusson den

  JAPP en god trevlig på på dig med

  • magpie den

   Tack <3

 3. Lisbeth Minni Pettersson den

  Tack snälla och Glad Påsk. Kram

  • magpie den

   Tack <3

Lämna en tanke