Ängla/Enhörningsbudskap v. 17

0

Kära läsare! Det var den påsken och nu är det tystare på hemmaplan. Vi har haft besök av barn och vänner hela helgen och egentligen hela förra veckan 🙂 Familj och vänner är välsignelser <3

Då har jag frågat efter budskap till denna nya vecka. Lite lustigt att Yoga kom upp idag då jag lite tidigare sade till min fästman att jag borde ta upp yogan igen på allvar med övningar som är bra för halschakrat! Jag snarkar som en stor karl! Nu menar fästmannen att jag har börjat göra andningsuppehåll också..Jag har tagit steget till att söka svar på detta och har som plan nu att hämta en apparat som registrerar sömnen. Väntar på att komma iväg och hämta den..har 260 km tur och retur att resa till kliniken..inte så kul. Men blir ju nödvändigt.

Yogaövningar finns i många olika former. Riktigt snälla för såna som inte kan utföra alla övningar och så finns det ju mer avancerat för dom som är smidigare 😉 Såg en videosnutt på en äldre man som praktiserade Yoga varje dag och oj vad han mådde bra och var smidig som en katt! Hälsan är i fokus nu rent allmänt. Jag har lärt mig en hel del av att läsa boken om Kinesisk Hälsa. Att naturen läker i mångt och mycket. Och att när man stannar upp i tid och känner vad som är felet och obalansen så kan man ta itu med måendet i god tid innan det eskalerar. Alternativa behandlingar blir mer och mer populära och läkemedelsbranchen får nog mindre att göra i det långa loppet. Givetvis ska man äta vissa mediciner som är livsviktiga! Äventyra inte hälsan utan att rådfråga läkare. Men enkla boostande drycker brukar hjälpa om förkylningen knackar på tex. Ja ni vet om ingefära och gurkmeja och honung och citron. Var noga med att köpa äkta honung. Det finns honung och honung..Jag har också provat dricka te på anis eller kummin för att mota förkylningen på grinden. Fungerar 🙂

Healers och ljusarbetare är aktuella. Använd din gåva. Gör du det av godhet och kärlek så blir det inte fel. Healers arbetar på många sätt och många områden. Sjukvårdspersonal är också healare. Lärare. Skrivare. Musiker. Och många fler. Man hittar dom överallt! Även djur är mottagliga för healing och kan ge healing till andra djur och människor.Så använd dina gåvor eller sök upp någon som kan hjälpa dig. Alla kan lära sig detta när man lär sig att använda och förstå “energi” och intuition. Men är du sjuk nu så vänta inte med att söka hjälp. Läkaren kommer inte att knacka på din dörr och fråga om du behöver hjälp 😉 Ta steget framåt nu..ring samtalet eller besök hälsocentralen. Känns det inte allvarligt och du känner en sorts obalans och behöver tips och lite healing så prova det om det känns rätt. Chakrahealing tex hjälper dina energicenter att rotera effektivare. Många kan hjälpa och heala sig själv också. Personligen tycker jag om att få hjälp av andra healare. Jag kan bättre hjälpa andra mer än mig själv och det är ofta så. Finns en mening med allt..Men äventyra inte hälsan! Någon behöver professionell hjälp och en annan behöver “bara” lite healing för att bli piggare. Dessa går även att kombinera.

Det finns även änglar och guider som kan hjälpa dig att visa vart felet ligger i bilen! Jag kan berätta en historia. Min väninna och hennes mamma och jag åkte iväg på långresa en gång. Mamman hade fått varning i drömmen att det blir problem med bilen. Efter ett bra tag så bromsade väninnan hårt när det sprang renar ut på vägen. Strax efter det så började bilen låta konstigt. Jag fick känslan av att det är nått med bultarna. Berättade det men väninnan sade att bilen just varit på service och bytt däcken och att dom har dragit åt bultarna hårt. Jag fick inte bort det från huvudet och sade flera gånger att vi borde stanna och titta efter. Det behövdes inte sade hon. Väl framme så inspekterade vi däcken och jajamen! Bultarna satt löst på alla däcken! Tur dom inte trillat av! Vi hade änglavakt <3

Veckan handlar också om medkänsla och bemötande. Att inte besvara ilska med ilska. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Var en förebild och gå inte med på orättvis behandling. Ödmjukhet. Säga sin mening med lugn och förstå att alla inte kan behärska sig. Skvaller har varit aktuellt ett bra tag nu och det bevisar ju bara att vissa mår så dåligt och har för lite att göra. Släpp det och be änglarna om beskydd. Lev ditt liv och lev din dröm. Döm inte. Det kan vara aktuellt att låta negativa människor gå och låta nya positiva människor komma in.

När det gäller barn eller barnasinne och barndomsdrömmar så finns det hopp av något slag till det bättre <3 Sen är det aktuellt med män och arbete. Mer jobb. Bättre jobb. Hitta rätt personal till verksamhet. Hitta rätt man som kan hjälpa dig. Kan vara relationer av vänskap,kärlek,familj eller utbildning. Kloka val. Balansering. Renovering kan bli möjligt kanske..? Skrivande..dokumentering..kontrakt..ja ni ser vad som gäller och är på kommande. Observera att budskapen inte är exakta för alla. Vissa kan ta till sig något och andra inte.

Nu blir det bilder på nya smycken! Jag har ett par kvar av dom som visats tidigare eller kan tillverka en extra av något. Titta gärna in på tidigare inlägg. Jag justerar även smycken så att dom passar just din storlek. Jag tar emot även önskemål om du vill ha något speciellt 🙂

PROTECT AND COURAGE

Purple Agat

Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.

Vit Jade

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. 

Vit jade: Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.

Bergkristall – Bergkristallen är en allmänt helande sten och den balanserar energin och löser upp blockeringar. Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Löser upp negativitet och ökar din medvetenhet. Den hjälper till att fokusera vid meditation. Aktiverar vår intuition, ger klarhet och insikt. Bergkristall har många användningsområden, den ger oss mer skärpa, omvandlar och balanserar energi. Både inom oss själva och i vår omgivning. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergkristallen förstärker andra stenars energier.
Stl S
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
6 mm pärlor

FEARLESS

Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.


Ametist – Ametist kallas stenen av belåtenhet. Den fungerar som inspiration, och påminner dig om att du kan uppnå det du föresatt dig. Den öppnar och aktiverar kronchakrat, som ger tillgång till det gudomliga och ökar andlig medvetenhet och visdom att vara djupt lugnande för tankar och känslor. Är lugnande och stresslösande. Ametist är starkt beskyddande, har läkande och renande krafter. Ökar intuitionen. Lär dig släppa taget och ger tillit till dig själv. Ametist sägs fungera mot huvudvärk och vid sömnproblem och bärs som skyddande amulett mot negativitet och stress. Ametist är en sten med starka och renande vibrationer.  


Vit jade: Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.
Stl S
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda

SOFT HEALING AND DETOX
Sandelträ sägs hjälp till värk av olika slag. Är jordande med starka healande egenskaper.


Seftonit är ibland kallad Afrikansk Blodsten, det är en typ av Kalcedon.

Anses vara en kraftfull healing sten, använts i tusentals år för sina healing egenskaper. Den förknippas ofta med detox av kroppen. Förstärker minnet, för in klarhet och förståelse. Bra att bära för beskydd,
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl M
HAPPY BUDDHA


Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.


Karneol –  är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Karneol sägs öka blodcirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl M
6 mm pärlor

Buddhahuvud kommer med lycka och välstånd.

Då önskar jag er en fin vecka och ni är välkommen in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriva epost till anglaakuten@hotmail.com

Finns även personliga änglabudskap och vägledningar att beställa.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke