Helgens Ängla/Enhörningsbudskap! 11-12/5

2

Kära läsare! Jag har tid över att skriva kort budskap inför helgen 🙂 Precis som korten visar nu om rensning så är det exakt det som pågått hela veckan här hemma! Det har varit återvinning på många olika sätt. Jag har kläder och saker på loppis till salu. Jag har samlat ihop plast och metall och slängt till återvinningsstationen. Det är något jag gjort i många år. Vi pantade en massa burkar och flaskor med en granne häromdagen. För några år sedan skrevs det i en tidning att Haparanda är bäst på att panta i hela Sverige 😀 Nya skåpluckor är också på gång här! Återvinning det också då luckorna kommer direkt från en annan lägenhet!

Det har då varit överraskningarnas vecka precis som det visades på kommande i måndags! Det har varit både bra och dåliga..Tackar för välsignelserna och läxorna. Mitt provjobb gick bra och jag är nöjd och väntar om jag får sommarjobba där 🙂 Skrivande ingår i uppgifterna och det är ju det jag vill göra 😀

Drottning i luft visar idag på välstånd och förnuftigt förhållningssätt också. Kreativitet och hjälpsamhet. Att se det positiva i allt. Lämnande och att dra till sig annat och nytt och starta nya projekt.

Familj. Kulturer och släkten. Släktforskning kanske. Och övrigt umgänge med familj och vänner. Sammanhållning. Att hjälpa och erbjuda och hjälpa andra. Det är en bra vecka att komma överens med andra och som sagt sortera och återvinna och se på våra relationer.

Om du vill att något ska hända så får du vara aktiv själv. Inget kommer helt automatiskt. Visst får man sina önskemål uppfyllda men givetvis kan man inte sitta hemma och vänta 😉 Gör något. Agera. Planera. Änglarna väntar och hoppar på “tåget” när du sätter igång och vet vad du ska göra 🙂

Måndag och tisdag hade jag långa arbetsdagar och sen var jag mycket trött på onsdag och torsdag och tog mig tid att vila upp mig. Igår fick jag inspirationen tillbaka till att pyssla ihop smycken igen 🙂 Nu lägger jag ut dom som är klara att säljas. Alla armband kan justeras till att passa just dig!

RELAX
Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. 
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Hamsas hand är en uppmaning till oss själva att vara närvarande och älska oss som de vi är.
Hamsa (Fatimas hand) symboliserar gudomligt beskydd mot onda krafter och anses bringa tur. Hamsa är ett arabiskt ord som betyder “fem” och anspelar på antalet fingrar på handen och ofta är ett öga placerat i handflatans centrum. Symboler med handen används bland annat som halssmycke och lyckoamulett och man kan även se den på exempelvis dörrposter för att hålla ondskan borta från hemmet.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S
Storleken kan justeras.
SUPER BOOST!
Citrin är en sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre affärer.
Citrin tänder din inre gnista och låter dig skina, den stimulerar din föreställningsförmåga och hjälper dig att utstråla en attraktionskraft med hög frekvens. Den öppnar inre dörrar och hjälper dig till klarhet och ökar din kreativitet.
Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från dörren), och/eller lägg den i rikedomshörnet på ditt skrivbord (samma hörn sett från dig). Citrin bör alltid ingå i kristallnät som handlar om välstånd och pengar.
Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Agat ger ökad kreativitet och hjälper oss att finna kreativa lösningar på svåra problem, och den är bra att bära med sig då man ska fatta viktiga beslut. Den sägs förbättra vårt minne och våra analytiska färdigheter, och det är en särskilt bra kristall att ha i närheten om man arbetar mycket med siffror. Den ökar också vår kreativitet och inspiration, och är mycket bra för personer inom kreativa och uttrycksfulla yrken. Agat kan förbättra relationer, och genom att placeras i nivå med vårt hjärtchakra kan den ge en ökad känsla av harmoni och balans.
Bergkristall. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan. Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Det förstärker helande energi och används för att utföra diagnostisk läkning.
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl S
Kan justeras.
I DO IT MY WAY
Mossagat: Mossagat har en stark koppling till naturen och är sedan länge känd som en kristall som passar mycket bra för den som jobbar nära naturen, till exempel jordbrukare eller trädgårdsmästare. Den mildrar känslor av stress och rädslor, och kan vara läkande vid depression. Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.
Jet är en sten som ger beskydd, healing, renar, lugnar och är samtidigt en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.
Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa energier kring dig.
Buddha för extra välstånd och lycka/överflöd.
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl S
Kan justeras.

Trevlig fortsättning på helgen <3

Vad du än är intresserad av så skriv så gärna meddelande via facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Det är snabbaste sätten till kontakt.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas Magnusson den

    fantastiskt lycka till med din försäljning bra budskap driver en hobbyverksamhet även jag
    som har manifesterats in

    • magpie den

      Tack <3 Önskar framgång till dig också <3

Lämna en tanke