Ängla/Enhörningsbudskap v. 21 <3

4

Kära läsare! Jag är försenad igen med veckans budskap! Golvläggningen i köket drog ut på tiden men nu är den klar 🙂 Nästa projekt är hallen..det blir fint till slut och mer trivsamt 😀

Ni kände väl av att goda saker hände förra veckan? Jag hoppas det <3 Själv är jag nöjd med förra veckans “skörd” <3 Även denna vecka finns det överflöd som faller ner över oss! Ni vet att överflödets våg kommer i olika former. Den som väntat på nytt jobb,starkare kärlek eller ny kärlek eller mer pengar osv. Igår fick jag besked om att jag får sommarvikariera just där jag önskat!! Jag har fjärilar i magen nu på ett bra sätt 😛 Önskan blir uppfyllda när vi känner i hela kroppen vad vi önskar oss 🙂 Tiden kan dock kännas lång ibland ,men om vi önskar stort så kan det ta ett tag för att energierna ska stämma till 100%. Det jag önskat är att få skriva och då fick jag nu chansen till att vikariera på lokaltidningen! Gjorde ju två provdagar för två veckor sedan och fick godkänt! Tack!

Nu är det också dags att tänka på att leva i stunden. Vara uppmärksam på sig själv och vad änglarna och intuitionen förmedlar. Mirakel och magi händer! Var inte rädd för nya utmaningar då det kommer att gynna dig i det långa loppet och även just nu. Osäkerhet är naturligt men du kommer att klara av det som ditt hjärta och din själ längtar efter..Lättnad kommer och belåtenhet..

Tro på dig själv och se dig lyckas och du kommer att lyckas!!!

“De älskande” kommer upp även denna vecka! Mycket handlar nu om relationer. Och beslut. Förvirringen kommer att släppa när du landar och känner efter. Ta inga impulsiva beslut i ilskans hetta eller för att någon annan kräver snabba svar. Du har tid att fundera. Många går skilda vägar nu och många finner nya hjärtevänner och många bygger upp sina befintliga relationer. Vad som är rätt för just dig vet du själv innerst inne. Fundera hur allt går ihop på längre sikt..Vi utvecklas och växer och det ska man tillåta. Våga växa och “förvandla” dig till den du är och ska bli..Glädje och samvaro finns i bilden denna vecka <3 Låt ingen hindra dig från att växa och vara den du är. Du är perfekt som du är och du har dina egna uppgifter på denna jord <3 Go for it!

Alla har en kreativ sida. Utför och fortsätt att utföra och praktisera det du har naturlig talang för. Du inspirerar andra och delar dina kunskaper till andra. Att dela med sig är healing <3

Eftersom jag haft fullt upp med annat senaste tiden så har jag inte haft varken tid eller inspiration till att pyssla med smycken. Nu längtar jag efter det! Ska ta mig tid att göra några nya denna vecka! Jag kommer att publicera bilder på min facebooksida i första hand denna vecka. Så gå in på “Änglabudskap och tolkningar” 🙂 Du kan skriva epost också till anglaakuten@hotmail.com. Kom gärna med personliga beställningar 🙂 Färger du tycker om och krafter du behöver..Och jag har några enstaka kvar av dom jag lagt ut tidigare. Bläddra gärna bakåt och se om du dras till något speciellt smycke eller vill ha liknande men lite annorlunda. Justerar alla smycken för att passa just dig <3 Armbanden kan också vara en fin present till studenter..Önskar du personliga änglabudskap så är du välkommen att fråga även efter det 🙂

Önskar er nu en härlig vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. 🌞 den

  🌞 stort lycka till med sommar jobbet

 2. Anna Brask den

  Alltid roligt när dina budskap kommer😊 Tack! 🙏

  • magpie den

   Tack <3

   • magpie den

    Tack Anna <3

Lämna en tanke