Änglabudskap v. 23

0

Kära läsare! Det är väldigt mycket aktivitet här hemma just nu! Det planeras för dotterns studentfest samtidigt som det är upplyft och renovering hemma 😛 Jag har många personliga Änglaläsningar att skriva också <3 Nu har jag en kölista här och är upptagen förmodligen hela veckan ut med dessa också. Jag är ju mån om att vara till service för er <3 Nästa vecka borde vara lugnare så ni får gärna kontakta mig vid behov så hjälper jag er så fort jag kan men några får stå på väntan till nästa vecka 🙂

Försöker nu göra en snabb genomgång av kollektiva Änglabudskap så kanske ni får lite svar på nuvarande situationer under denna vecka 🙂

Barn och unga är i fokus! Inte underligt nu när det är skolavslutningstider 😉 Här ville jag ta in Mother Marys lugna och fina budskap som värnar om alla jordens barn. Stora som små. Mirakel sker med öppet hjärta! Var lugn i att veta att MM och Änglarna hjälper och stöttar alla <3 Du har till uppgift att hjälpa yngre personer denna vecka. Hur det faller in är såklart personligt för var och en. Detta kommer att ske naturligt och alla får sina behov tillgodosedda 🙂 Lyssna till visdomen som förmedlas till dig på olika sätt. Du tar emot och förmedlar det till andra..

Det finns stress i luften. Många ärenden att ordna upp. Det man planerat och bestämt kan ändras. Var flexibel nu! Det finns hjälp att få och fördela uppgifter. Oväntad hjälp kan komma. Känner du att du själv är “låst” så be om hjälp. Då går det effektivare framåt och alla blir nöjda. Man VILL hjälpas åt nu så ta emot det!

Känslor av ensamhet kan finnas. Men här får man vara aktiv själv om man vill förändra det. Det är okej att ha sina ensamstunder. Det behövs också. Och kom ihåg att änglarna är alltid med. Blir du uttråkad av ensamheten så tar du själv kontakt med världen utanför. Det finns chanser igen för att få till fina relationer med andra. Att stärka sina befintliga relationer. Finna nya. Med familj,vänner och partner och även arbetsmässigt. ÄÄ Rafael är eran beskyddare och vill föra själsfränder samman..Be om det och så må det ske. Ha tålamod med processer som pågår just nu och den där tilliten som alltid kommer som en påminnelse 😉

Ont om pengar eller stora utgifter kan finnas i bilden. Det kan handla om dokument som ska skickas in och kontrakter att skrivas osv. Förseningar..trist är det ju men fortsätt att ordna upp detta för det kommer att lossna framöver. Gör en plan inför ekonomin och köp bara det som är nödvändigt. Få inte panik! Var uppmärksam på att det kan finnas oärlighet kring pengar också..man kan bli lurad så rådet är att lusläsa allt och ifrågasätta..

Många funderar kring karriär. Det finns fler alternativ nu än tidigare. Det finns obegränsat med möjligheter! Se det och var öppen. Karriärdörrar är öppna! Tänk utanför boxen och vet att när man får ett nej någonstans så kommer ett ja från ett annat ställe som faktiskt kan visa sig vara bättre än din originalplan..Be änglarna vägleda. När du ber om att finna ett arbete som fyller dig med glädje och god ekonomi samtidigt så kommer svaren till er..plötsligt kan du se en annons någonstans och blir nyfiken. Skriv ansökningar nu. Om det då är till utbildning eller arbete eller kanske även ett fritidsintresse som det är dags att ta itu med..Våga våga våga gäller nu!

Då önskar jag er en härlig vecka <3

Smycken har jag bara gjort efter beställningar nu men det finns någon enstaka kvar av dom jag lagt bilder på tidigare. Fråga på om det finns intresse av dom eller om du vill ha något personligt 🙂 Och som sagt så är det lite kö på personliga vägledningar och budskap men du får gärna komma med en beställning ändå så tar jag itu med dom i tur och ordning 🙂

Jag finns på facebook “Änglabudskap och tolkningar” och du kan även skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Välkommen in <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke