Ängla/Enhörnings budskap v.24

8

Kära läsare! Dags för en ny vecka 🙂 Det kan kännas trögt,vilket det gjorde redan förra veckan..Men ta hellre sakta och metodiskt än att ta snabba beslut. Din visdom har du inom dig så lyssna inåt innan du bestämmer. Ett steg i taget. Det finns något utanför “fönstret” som ger dig en möjlighet. Se bredare..Framförallt kvinnor bör ta sin egen tid och inte lägga sig i alla andras behov. Ha balans i detta. För att skapa en hållbar relation med sina respektiva så bör man behandla alla med respekt. Kvinnor bör också ta tyglarna själv för att komma fram till ett resultat. Man är starkare än man tror! Man kan bli förvånad över hur saker och ting kan lösa sig! Du är inget offer för omständigheter. Ge inte och lova inte mer än du klarar av just nu.

Man kan känna för att lämna vissa grupper av människor för att få in friska vindar och andra som är i samma nivå som där du själv befinner dig. Att arbeta för att få in pengar och klara ekonomin kan kännas jobbigt och inte inspirerande. Men som sagt..det finns fler möjligheter än det som du just nu sysslar med. Börja planera för en ny framtid om du inte är nöjd. Lita då på att dina hjälpredor finns med och vill hjälpa till med “skapandet” mot din framtid. Du vet inte och ser inte allt just nu men var beredd på att du kan få öppna en riktig “julklapp” snart! Rikligt överflöd är på kommande <3 Belöningar kommer av ditt tålamod och hårda arbete! Vare sig det gäller familj,kärlek,vänner,arbete..Njut av livet!

Ta tid att ha roligt och umgås med andra som får dig att känna dig glad och livfull 🙂 Ta paus från måsten och slappna av! Vill du ha ensamtid så kan du titta på någon komedi eller göra något som är inspirerande och gör dig helt enkelt på bättre humör 🙂 Naturen kan kännas viktig på olika sätt. Kropp och hälsa. Kanske man hittar alternativa behandlingar som hjälper bättre och effektivare än traditionell medicin och behandling. Var öppen. Kombinera kanske alternativt med traditionellt? Bättre hälsa och kreativitet handlar denna vecka också om <3

Vi hade en fin fest för våran dotter förra helgen <3 Nybliven student! Tänk vad tiden går och min yngsta är redan 19 år och börjar vuxenlivet! Hon är en klok och arbetsam tjej och kommer att klara framtiden galant <3 Jag tycker själv att hon skulle passa på barnsjukhus 😀 Hon planerar att läsa vidare men tar nu en paus och ska vikariera inom handikappomsorgen 🙂

copyright@pauliina.kautto

Jag har fått besked att börja vikariera på lokaltidningen! Startar nästa måndag och fyra veckor framåt till att börja med. Detta är något jag väntat på och speciellt för att jag älskar att skriva 😉 Därmed kommer jag inte att hinna med personliga änglabudskap i samma omfattning..vi får se hur mycket jag har tid och ork över. Denna vecka ut får ni alltså passa på att ställa era frågor innan det blir paus. Smycken kommer jag att fortsätta med i en lugn takt då det ger mig lugn och terapi. Det utövar jag på kvällar och helger när jag har tid. Med personliga läsningar har jag haft arbetstider mellan 8 till 16 på vardagar och det kan jag inte rubba då jag vill ge tid till familjen efter jobbet. Jag ska försöka hinna med veckans kollektiva budskap och lägga ut bilder på nya smycken. Mestadels kommer bilderna att vara på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Vill ni skriva epost så är det till anglakauten@hotmail.com. Personliga beställningar tar jag emot när ni behöver något speciellt 🙂

Bilder på nya armband kommer snart i ett annat inlägg..Under tiden kan ni gå tillbaka på tidigare blogginlägg eller facebook då det finns någon enstaka kvar..

Önskar er en härlig vecka nu <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  TACK TACK TACK, öppnar hjärtat och famnen och tar tacksamt emot de välförtjänta “klapparna”, det är jag verkligen värd🙏💖💖💖🙏 Och lycka till med allt det nya spännande du har framför dej💖🙏

  • magpie den

   Tack <3 <3 <3

 2. Lili den

  Lycka till!! 💕

  🙂

  • magpie den

   Tack <3 <3 <3

 3. Anna den

  Tack!🙏 Din dotter är jättefin! Fantastiskt att ha hela livet framför sig och kunna skapa vad man vill utav det😊🤗😍

  • magpie den

   Tack <3 Ja nu blir det spännande 😀 <3

 4. Sofia den

  Grattis och lycka till med det nya.

  • magpie den

   Tack <3 <3 <3

Lämna en tanke