Änglabudskap 14/6-16/6 <3

0

Kära läsare! Låt oss ta helgens budskap när jag nu har en stund över 😉 För många handlar det om resor. Resor i den inre världen och utveckling och meditation. Det kan handla om yttre resor där man ordagrant reser någonstans eller planerar det. Den tredje meningen handlar om nätverkande och att söka information via internet eller att man jobbar hemifrån helt enkelt 🙂 Det är en gynnsam tid för sådant..

Goda nyheter är också på kommande! Kanske du redan fick en nyhet idag som gjorde dig glad 🙂 Det är välförtjänat och det är gåvor som kommer av hårt arbete och suveräna bedrifter! Av tålamod och tillit. Du kan vara stolt över dig själv och nu kan speciell tursam situation komma!

Det finns mer information att hämta i något område. Sök dig bredare. Här kan du fråga andra om du stångas med ett beslut och du kan hämta information från böcker/tidningar eller via internet. Nu kan man hitta det man sökt efter! Det kan finnas flera val så nu får du tänka efter..fråga gärna någon du litar på och vet vad du är bra på och vad du behöver. Du är redo att praktisera dina talanger. Nu finns ingen återvändå. Gå framåt och var stolt över dig själv! Du klarar detta <3

Svaret JA kommer din väg…

Vi har kämpat hårt igår med “gubben” min! Ända till kl 2 på natten höll vi envist på och lägga laminat på hallgolvet! Snyggt blev det och skönt att det är nu färdigt! Ont i kroppen har vi men det var värt mödan 😉 Man måste ju ta tjuren vid hornen för att få det att hända..ibland är det dags att sluta planera helt enkelt och bara ta tag i det 😉 Jag är så glad att vi är bra på att samarbeta och blir inte osams haha!

Nu lägger jag ut några smycken igen 😀 Och gå gärna in på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” så ser ni att jag har en liten “rea” på gång för att göra plats för nya collectioner..två st redan sålda så nu får man vara snabb..

I AM A FIGHTER


Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller. 

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Agater (dom bruna) är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Livets träd berlock. Trädets symbolik i mytologi och historia.
Träd är en symbol som förekommer inom många religioner och filosofier.
Ett träd som med sina rötter och grenar förenar jorden med himlen har blivit en symbol för vishet, styrka, skönhet, skydd och rikedom.
Eftersom ett träd ger frukt och frön som sen skapar nya träd så har även trädet blivit en symbol för odödlighet.
I nordisk mytologi förekommer trädet Yggdrasil. Det var asagudarnas eget träd och under detta träds grenar samlades asagudarna och rådgjorde med varandra. I den bibliska skapelseberättelsen står det om alla de fantastiska växter som växte i Edens Lustgård. 
I Kinesisk mytologi finns också livets träd. Där ritas det tillsammans med draken och fenixen, båda symboler för odödlighet. 
Bilden av ett ”världsträd” var också väldigt viktig för mayafolket. De reste stora gröna kors för att symbolisera världsträdet. 
Stl M och kan justeras. Passar även killar.
222 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 180 kr
NO MORE QUIET

Blå Bandagat är en agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.
Den är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande. Blå bandagat ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet.  Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa. Hjälper med kommunikation och problem med halschakra.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Vit Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.
Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.
Vit jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån.

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.
Howlit minskar ångest, spänningar och stress. Den lugnar intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit hjälper dig till en djup och vilsam sömn och hjälper dig få tillgång till visdomar under drömtillståndet och att minnas det i vaket tillstånd.
Howlit ökar medvetenheten och hjälper dig minnas både aktuella och tidigare livsproblem så att du kan lösa dessa på ett lugnt och stabilt sätt. Den hjälper dig behålla lugnet och genom att absorbera ilska och negativ energi.
Meditera med howlit när du vill få kontakt med högre energinivåer för att få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser och för att ansluta dig till högre världar.
Howlit ökar kroppens kalciumupptag och verkar muskelavslappnande.

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.

Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

Stl S och kan justeras
Dubbelpacket kostar 280 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 240 kr
PASSION

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. 
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Ökar passionen.

Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan. Även en lyckobringare och bra för företagare och studenter!

Nefrit stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.

Granater motverkar depressioner, för in hopp i ditt liv och glädje till användaren. För in mod och styrka i ditt liv. Renar dina chakran och tar bort negativ energi. 

Granater står för lust och passion, och för att väcka passionen i ett slumrande förhållande.

Stl S och kan justeras
Dubbelpacket kostar 280 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 240 kr

Välkomna att kontakta mig via epost anglaakuten@hotmail.com eller via facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Trevlig helg!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke