Ängla/Enhörnings budskap v.25

6

Kära läsare! Då har vi en ny vecka igen! Personligen tycker jag tiden gått fort och nu är vi halvvägs in i första sommarmånaden! Min andra arbetsdag som vikarierande reporter/journalist 😀 Om jag trivs med detta jobbet så kanske jag söker in på journalistutbildning..Mina planer till att studera till vårdlärare föll i våras då det fattades behörighet i ett ämne. Kände ingen motivation att ta reda på mer eller att läsa upp poäng. Vi får se vad som händer i framtiden..jag har som inte bråttom. Vill “smaka” mig vidare och inte stressa. Allt kommer när det är dags 🙂

Som jag tolkar denna veckas budskap så ser det ut att lösa sig med olika förväntningar. Något som stått still rör på sig. Ditt hårda arbete kommer igen med belöningar 🙂 Du gav inte upp och nu får du skörda!

Nu kan man också känna för att lämna vissa personer för att dom inte ger dig utbyte mer. Man är inte i samma våglängd. Men nya kommer! Var öppen för nya relationer helt enkelt. I arbetsliv eller fritid eller vart det gäller för just dig. Känner du att du hamnat i en återvändsgränd så bli inte förskräckt. Du får hjälp att ta dig därifrån. Fråga. Och fråga änglarna för dom står redo hela tiden till din tjänst. Du är beskyddad hela tiden!

Det ser ut att hända något trevligt på hemmaplan också 🙂 Hitta balans nu mellan arbete och hem. Ta inte emot för mycket uppgifter för nu kan man känna sig trött..umgås med nära och kära och vila mellan varven. Någon kan känna sig åtsidosatt om partnern inte är närvarande..Ta hand om relationerna helt enkelt så blir det bra <3

Vad du än gör så har du full support och beskydd från dina änglar! Du är aldrig ensam. Jag måste säga att förrförra natten så vaknade jag plötsligt med ett ryck och känsla av förskräckelse! Jisses tänkte jag! Nu har jag försovit mig från min första arbetsdag som vikariat på lokaltidningen! Men klockan visade på 00:49 tror jag det var. Pust pust pust..och jag andades ut. MEN jag hade glömt att sätta väckning åt mig faktiskt haha! Så jag vet att här hade mina änglar ett finger med i spelet 😉 Dom väckte mig och jag fixade larmet så att jag hade gott om tid att förbereda mig till jobbet 🙂 Dock sov jag inte så bra resten av natten och det var säkert stressen. Nästa natt hoppas jag blir bättre:) Men där ser man..änglar finns och jag tackade givetvis <3

Jag valde Mother Mary att närvara denna veckan. Hon kommer med så lugn och kärleksfull energi <3 Hon påminner oss att ha balans i givande och tagande. Ger du för mycket? Mer än du orkar? Då blir du trött. Det är okej att svara nej ibland. Balans. Förväntar du dig för mycket så blir det också obalans. Lär dig mer att leva i stunden. Tacka för alla välsignelser. Stora som små. Du kanske vill ta emot något men du tänker så mycket på det att flödet stoppas. Det kan bli total blockad! “Hjärnsläpp” och disharmoni. Stanna upp och se allt som är väl. Att allt egentligen är väl och du är här. Nu kan situationen ändras. När du stannar och tackar så får du mer att tacka för. En påminnelse om tacksamhetens magi..Tänk också att du kan lysa upp någons dag med ett enkelt leende och lite beröm 🙂 Det är givande <3 Veckans ord: Givande och tagande.

Du ÄR begåvad! Du klarar dina uppgifter! Du är en välsignelse för andra! Gör det som ditt hjärta och själ längtar efter så ska du se hur fint det blir 🙂 Låt inte tiden gå och sluta fundera att du ska göra det och det sen när allt annat fallit på plats. Använd dina talanger och begåvningar NU! Allt är nu och du förtjänar att må bra och få göra sådant som gör dig glad och belåten. När du är belåten och gör det som du brinner för så sänder du glädjen vidare. Du inspirerar andra och hjälper andra samtidigt när du lever din dröm. Fortsätt eller börja om du förhalat..Nu kommer du framåt. Jag tycker i det stora hela att många av oss har hittat mycket som blivit rätt hittills i år. Man har bytt jobb och bostad och funnit hjärtevänner osv. Friskt vågat och hälften vunnet!

Just nu har jag dock inte tid med personliga änglabudskap och vägledningar. (Gör undantag ibland i mån av tid) Nu har jag sommarjobb och det är ganska långa dagar åtminstone fyra veckor framåt. Det gör inget just nu för det handlar om prioritering mellan två olika “uppgifter” och jag har ju längtat så länge att få göra just det jobbet som jag nu fick! Armband tänker jag pyssla ihop när jag finner inspiration då färger piggar upp mig och jag får samtidigt healing av dessa stenar/pärlor/kristaller 🙂 Så jag lägger upp här nya smycken när jag hinner och så kan du titta in på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” där jag mestadels lägger upp bilder och förklaringar. Vill du istället skriva epost så är det till anglaakuten@hotmail.com.

Önskar er en finfin vecka nu <3

BECOME CLEAR

Agat – Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration och hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självrespekt, självkänsla och ökar din utstrålning. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar. En jordad sten som ger en känslomässig, fysisk och intellektuell balans. Den ger oss mod och handlingskraft när vi känner oss osäkra. Stenen hjälper till att ta bort energiblockeringar i kroppen, främjar balans och bättre hälsa. Agat kan även bäras för att attrahera kärlek och för att undvika avundsjuka tankar och illvilja. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Vit jade: Vit jade sägs hjälpa oss att rikta vår energi, öka vårt fokus och filtrera bort olika distraktioner, vilket hjälper oss att se våra mål mer tydligt. Den höjer försiktigt vårt medvetande och hjälper oss under vår väg mot spirituellt uppvaknande. Vit jade kan hjälpa om man har svårt att somna på kvällarna, och den utstrålar lugn och helande energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

272 kr inkl porto
240 kr hämt I Haparanda
Stl M och kan justeras.
ABUNDANCE vol.2

Onyx – Skänker livsglädje och styrka och ger lycka och framgång. En skyddande och grundande sten som kan hjälpa att läka sorg. Den hjälper oss att uppskatta oss själva och sätta gränser för vår individuella balans så att vi kan vara hela människor och leva i vår fulla kraft. Den skapar balans mellan våra manliga och kvinnliga sidor. Onyxens receptiva karaktär hjälper oss att absorbera de krafter och energier från livet och universum som vi behöver.

Tigeröga – kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Den för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång. Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana. Kraft och vitalitet. Denna speciella sten hjälper till att öka rikedomen i ditt liv genom att dra till sig pengar. 
 
Bergkristall – Bergkristallen är en allmänt helande sten och den balanserar energin och löser upp blockeringar. Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Löser upp negativitet och ökar din medvetenhet. Den hjälper till att fokusera vid meditation. Aktiverar vår intuition, ger klarhet och insikt. Bergkristall har många användningsområden, den ger oss mer skärpa, omvandlar och balanserar energi. Både inom oss själva och i vår omgivning. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergkristallen förstärker andra stenars energier.
 272 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
Stl M kan justeras
LEMON TREE

Citrin – Citrin är en glad och positiv sten som stimulerar oss att se det ljusa i tillvaron. Den hjälper oss att komma till uttryck i sociala sammanhang, ha roligt, skratta och leka. Den ger en känsla av att vara mer i kroppen och ökar förmågan att tänka klart. Den kan bäras som amulett för att stärka självförtroendet och tilliten till den egna förmågan att skapa och vara. Bra för den som vill bryta sina egna mönster, göra upp med det förflutnas begränsningar. Den rensar jobbiga tankar och håller sinnet klart. Tar bort negativ energi och renar kroppens Chakran. Öppnar intuitionen. Ger glädje, inre lugn, kreativitet, stärker koncentrationen. Motverka kronisk trötthet. Bra vid astma och inlärning. Mkt bra stresslösare. Bra om du vill avgifta kroppen. 
 
Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.
272 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
Stl M och kan justeras

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Hannele sotti den

  Givande o tagande, det är dåligt med det. Det fungerar inte med attraktionslagen.

  • magpie den

   Det låter beklagande 🙁 Attraktionslagen är en träningssak. Man ska tro på det och vara medveten om att tänka det motsatta från glädje ger också effekt. Jag förstår hur svårt det kan vara och jag tränar själv dagligen med att hålla humöret upp och skifta tankar och känslor så fort jag faller i tvivel. Kram Pauliina

 2. Leischa den

  Tack🙏💗

  • magpie den

   <3 <3 <3

 3. Anna den

  Tack! 🤗🙏Visst går det fort nu. Kan inte fatta att det redan är mitten på juni😊☀️

  • magpie den

   Sommaren är kort…njut av varje stund <3

Lämna en tanke