Ängla/Enhörnings budskap v. 26

2

Kära läsare! Måndag igen..Hoppas ni hade en fin midsommar 🙂 Vi har bara varit tre stycken “firare” då vissa har jobbat och andra firade helgen på annan ort. Skulle vara så fint att ha alla barnen samlade samtidigt! Det är lite svårpysslat då fyra av dom är vuxna och lever på andra orter. En vacker dag blir det nog möjligt <3

Själv är jag lika nyfiken på veckan som ni 😉 Första anblicken visar på blandade budskap och energier. Det är så, att till och med ångest kan finnas i bilden mer eller mindre. Ensamhet. Separation. Pga olika omständigheter. Det tycks vara något som trycker i våra förhållanden på olika vis. En orsak kan vara att partnern eller vänner är bortresta, är på jobb eller att man har en paus av nån anledning. Det behöver inte vara allvarligt. Det är bara omständigheter som spelar roll här. Jag tror speciellt kvinnor har en känsla av att inte var sedd eller hörd på ett tillfredsställande sätt. Även män frågar efter ömhet och feminina energier. Något kan sätta käppar i hjulet för samvaro. Vad det är påverkar personligt på var och en.

Den tryckande känslan och atmosfären kan förändras när man tar tag i det. Vad är det? Varför? Hur kan man göra detta på annat sätt och samtidigt se efter allas behov? Förstör inte sammanhållningen mellan er pga oenligheter! Det händer dom bästa att man till och med kan “ryka ihop”. Slå samman era kloka huvuden. Samtala. Lyssna och berätta. Och säg varför. Där kan mycket lösas när man talar om varför situationen känns som den gör. Det finns framgång att vänta sig när man talar ut och vet man vill och står på sig i sina beslut. Man måste bara agera..Och sedan väntar man..När du har sänt ut din önskan till de högre krafterna (goda) och änglarna och till personerna det berör , så väntar man in att rätta stunden infinner sig. Oroa inte! Allt blir bra och tydligen bättre än du trott! Lita på livets mirakel och magi. Vi kan ändra så mycket med våra tankar och rena intensioner. Man ska inte “köra över” andra givetvis. Eftertanke innan agerande..Det finns perfekta lösningar för alla <3 Denna vecka kan man åstadkomma mycket.

Arbetsmässigt kan man göra framsteg också! Här gäller bra planering för att slippa stress och hamna i “dödläge”. Det är som att man kan gräva djupare nu. Hittade du inte jobbet du sökte så finns det annat som väntar på dig. Stöter du på vilka utmaningar som helst så bör du klara dig bra nu 🙂 Var modig och tappa inte hoppet. Man kan lära sig nya saker nu. Ny information. Nytt sätt att tänka och nya personer att fråga om råd eller helt enkelt kommunicera med nya personer. Spaden i marken kan vara till trädgårdsarbetare, husägare eller varför inte till dom som “gräver efter guld” 😉 Väldigt snart får du svar på det du frågat och undrat om! Och det gör dig förmodligen belåten <3

Familjen har betydelse också. Man behöver varann på olika vis. Ställ upp för familjen. Var också en trygg och klok “ledare”. Stöttepelare. Gemenskap.

Puman dyker upp som veckans djur. Då läste jag i Solögas bok och den säger:” Inse att den väg du går på nu leder dig rätt. Min gåva till dig är att inse att det är dina egna andliga gåvor som är din styrka. Sluta tvivla på dig själv och dina förmågor. Du vet mycket väl vad du håller på med.”

Gå gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” om du vill se fler smycken. Vissa kommer på REA ibland. Personliga läsningar gör jag också i mån av tid. Just nu är det riktigt ont om tid när jag har långa arbetsdagar. Men det lättar säkert framöver 🙂 Till dess tar jag hand om er i tur och ordning så snart jag kan. Jag uppskattar er alla och det förtroende ni har för mig <3 Tack!

DON’T DOUPT


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
Rödfärgad Howlite för passion och tar hand om rot/bas chakra. Feminint och jordande.

Lotusblomma – Inom Buddhismen är Lotusblomman en symbol för andlig utveckling. Den har rötterna i dyn och växer uppåt genom grumligt vatten för att blomma i solens och himlens ljus. Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten. Den öppna blomman symboliserar Buddhas öga som ser och vakar över allt.

272 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
8 mm pärlor
Stl S

TRUST ANGELS

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Fossil Jasper är en mycket grundande/jordande sten och känd för kraftig healing i hela kroppen. Dessutom lugnar den och dämpar oro och ångest. Även en superbra fokuseringssten och utmärkt för studenter och andra som vill lära sig nytt.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda.
8 mm pärlor
Stl S

TO SEE BRIGHT

Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner.
Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. 

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
Stl S/M (lite lösare variant av S)

Då önskar jag er en härlig vecka! Och tveka inte att göra en personlig beställning av kraftsmycke som du just nu behöver 🙂

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Lisbeth Minni Pettersson den

    Tack snälla. GBY

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke