Ängla/Enhörning budskap v. 27

2

Kära läsare! Förra veckan var visserligen blandad. Det var både gott och tunga energier och tankar gentemot andra. Osäkerhet och vissa kände sig besvikna. Men nu har vi en ny vecka framför oss!

Först vill änglarna förmedla om våra tankar. Hur tänker du? Ska du hålla fast i det negativa och osäkra? Eller kan du skifta om? Att räkna sina välsignelser om tre saker du är tacksam för varje dag så känner du att energierna lättar och du är redo att ta emot Överflöd. Stoppa inte flödet. Faller du i en spiral av misstro och tappar hoppet så är det svårt att komma framåt. Tro på dig själv mer och lyft upp hakan! Vi bär alla på speciella talanger som ska förmedlas vidare på olika sätt. Det du önskar kommer du att få! Håll fokus och “irra” inte omkring. Du kommer att glädja andra denna nya vecka 🙂 Du kommer också att känna lättnad och glädje själv på olika sätt. Viktig information ser ut att komma och mycket handlar om rättvisa och det du förtjänat. Väl utfört “arbete”. Rättsliga situationer med kanske myndigheter faller till din fördel.

Höj dina bedrifter högre. Du är bättre än du tror och förtänar mer än du tror! Du kan känna för att lämna något. Vad som helst. Tankar,vänner,jobb,hem,saker m.m. Vad som är personligt för just dig. Härmed kommer nytt in i ditt liv. Bättre hälsa. Mer kärlek. Mer pengar om det är det du strävar efter just nu. För att få in flödet är det viktigt att rensa. Gör plats. Feng Shui? Hälsomässigt kan det ha varit motigt men nu kan det komma information där du känner hopp inför framtiden. Jag ska berätta om en tjej som skrev till mig att hon fick besked om att hon har bröstcancer. Hon blev opererad och prognos om att hon kommer att tillsfriskna <3 Här testades också hennes relationer. Vänner och familj bevisade att dom finns! En stor välgörenhet uppdagades. Vänner och familj ställde upp gratis och drev hennes butik under tiden hon låg på sjukhus <3 Hon är överraskad och tacksam! Det kommer att bli bra för henne och hon är på sin rätta väg med det hon sysslar med <3

I vissa fall vill du känna för att “hålla munnen”. Huruvida du känner för att berätta något är det bra med eftertanke och hur du förmedlar. Tänk på allas högsta bästa och rättvisa. Det finns viktiga beslut att ta. Mår du bra i ett förhållande som är aktuellt? Varför är du kvar om det inte är bra? Se upp för att inte bli utnyttjad. Du klarar dig faktiskt själv. Änglarna hjälper dig! Några par finner glädje och sammanhållning och kan känna för att ta ett steg framåt. Andra lämnar..eller tänker på att lämna. Kom ihåg att du är stark i dig själv och du har vänner och änglar runt dig. Sök dig till nya vänner! Dom finns! Internet är ett enkelt sätt att ta sig ut ur missnöjsamhet.

Hoppas du orkar att läsa till slutet för nu kan inlägget bli långt 😉

Naturen kommer att ha betydelse. Hämta kraft och gammal visdom. Även djur har betydelse. Puman återkommer till oss med budskapet: ” Inse att den väg du går nu leder dig rätt. Inse dina andliga gåvor som en styrka. Tvivla inte på dina förmågor. Du vet mycket väl vad du håller på med”.

Häromdagen såg jag en Igelkott. Först gången på fem år i detta området jag bor i nu! Orädd och koncentrerad på sin egen uppgift. Igelkotten säger enligt Solögas bok:” Släpp in kärleken i ditt liv. Dags att öppna sitt hjärta. Ge och få kärlek och var inte rädd”.

Sedan lade jag märke till ett gäng med Duvor. Som säger:” Ta hand om ditt hus/ditt hem och din familj. Skapa dig en trygg omgivning. Ägna dig åt konkreta saker för att skapa dig en fast grund.”

Förra veckan såg jag en stor vit fjäder på marken just när jag funderade och tvivlade på om jag var på rätt arbetsplats! Tydligen är jag det 😉

Familj. Det är du som gör skillnad inom familjen. Mellan barn och unga. Allt börjar hemifrån och härifrån kan du göra skillnad. Var en förebild och inspirationskälla. Var en ledare. Tänk på allas högsta goda och skapa fred och rättvisa. När du ber för dina nära och kära så går böner fram och alla får hjälp. Din vänlighet belönas tillbaka till dig och de andra. Se allas inre ljus och ha medkänsla. Det finns förlåtelser i bilden också. Jobba på detta. Välsignelser faller ner över er <3

När du ber om hjälp. Släpp in dina hjälpredor. Forcera inte på egen hand och vet att allt är inte logiskt möjligt att lösa själv. Förvänta dig mirakel och vardagsmagi <3

Jag påminner nu om att jag har väldigt ont om tid att skriva personliga änglabudskap och vägledningar. Jag har långa arbetsdagar ännu två veckor framåt. Sedan får vi se om det blir fortsättning på mitt sommarjobb. Jag litar på att allt blir som det är menat. Om änglarna tycker att jag behöver “semester” sedan så blir det så 😉 DÅ kan jag hjälpa er i den mån min energi och tid räcker till <3

Smycken pysslar jag med ett par kvällar i veckan och lägger ut till salu. Dom ger mig healing och den healingen förmedlar jag till er <3 Jag utför pysslandet med kärlek och eftertanke och unika speciella smycken. Allt från förra bloggen är såld. I veckan fick jag hem nya pärlor och min fantasi började flöda! Nu presenterar jag några nykomlingar:FEEL GOOD
Mahognyobsidian.
Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
Jaspis – är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den lär oss att vara osjälviska och empatiska. Stenen omger dig med en känsla av balans, stillhet och tillit till livet. Jaspis motverkar även stress och negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster. Verkar förlösande vid kreativa blockeringar. Lugn och helhet. Ger skydd och jordar energier och kroppen. Ger mod att ta itu med problem och hjälper dig att vara ärlig mot dig själv. Rensar bort elektromagnetiska utsläpp och andra föroreningar. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Lavasten – Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism.
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl S (kan justeras)

SWEET
Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
De cericefärgade pärlorna är också Howlite men färgad. Lockar till sig kärlek och får dig att älska dig själv 
<3 Dessutom en superläcker färg!
En vän köpte ett smycke med cerice blandat med svarta pärlor som också är så “smarrig” 
<3
272 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
8 mm pärlor
Stl S (kan justeras)

HEALING LOVE

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. Rosa står för att attrahera kärlek och älska sig själv.

Bergkristall – Bergkristallen är en allmänt helande sten och den balanserar energin och löser upp blockeringar. Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Löser upp negativitet och ökar din medvetenhet. Den hjälper till att fokusera vid meditation. Aktiverar vår intuition, ger klarhet och insikt. Bergkristall har många användningsområden, den ger oss mer skärpa, omvandlar och balanserar energi. Både inom oss själva och i vår omgivning. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergkristallen förstärker andra stenars energier.
Stl S (kan justeras)
6 mm pärlor
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda

LUCKY LOVE

Läckerbit med:
Lavendelfärgad jade: Lavendelfärgad jade är en eftertraktad kristall, och denna variant hjälper oss bland annat med att öppna upp vårt kronchakra och att utveckla våra andliga förmågor och att känna oss trygga och lugna på vår andliga resa. Den ger ett inre lugn och sägs föra med sig tur och en god hälsa. Denna variant av jade vibrerar på den högsta eteriska nivån.

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. 

Rodonite – Rodonitens energi bidrar med harmoni och balans i kroppen och de materiella aspekterna av livet samt ger oss kontakt med universums kärleksenergi. Rodonit hjälper oss att öppna upp det för ovillkorlig kärlek. Stenen är känd för att ge lugn och minska stress och oro, och den hjälper till att läka känslomässiga sår och ge oss inre styrka och ökad självkänsla. Den kan ha en helande inverkan på olika trauman som vi har utsatts för, även i tidigare liv, och den sägs också kunna hela ett brustet hjärta. Den hjälper oss att komma ur självdestruktiva mönster och beteenden, och verkar för balans i våra känslor. Den minskar förvirring och ger istället ett ökat fokus, och får oss att se bland annat vilka delar i vårt liv som vi behöver förändra. Den hjälper oss att komma ihåg vad vårt syfte är med denna inkarnation på jorden, och att hitta vår innersta passion. Den balanserar vår inre manliga och kvinnliga energi, vår yin yang energi. Den sägs också få livsenergin, chi, att flöda lättare genom kroppens meridianer, vilket ger ökad energi och vitalitet.Rodonit sägs lugna otålighet och dämpa avundsjuka och svartsjuka. Det är också en sten som hjälper oss att få positiva relationer, då den står för bland annat förlåtelse, acceptans och villkorslös kärlek.
Stl S (kan justeras till mindre eller större)
8 mm pärlor
280 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

Vid frågor och beställningar kontakta mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar efter personliga behov också.

Då önskar jag er en fin kommande vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Tm den

    vad kommer pärlorna i från

    • magpie den

      Hej, jag beställer pärlor och tillbehöver från många olika sajter på internet. Allt finns inte på ett ställe så jag måste ibland söka på sex olika sidor för att få hem det jag behöver. Det finns tex på Kristallrummet, Andekvarts m.m.Vissa kommer från Polen också. Mvh. Pauliina

Lämna en tanke