Ängla/Enhörnings budskap v. 28

4

Kära läsare! Idag har jag jobbat bara halv dag och så har jag tagit en liten tupplur 🙂 Det behövdes! Det tar på krafterna att jobba långa dagar även fast det är roligt. Jag minns inte när jag senast jobbat dagtid mån-fredag. När jag var inom vård och omsorg så var det ju skiftarbete och helger. Man vande sig vid det och jag vänjer mig nog med detta också om jag finner fast arbete som är på dagtid och vardagar 🙂

Då går vi till veckans budskap:

Det flög ut dubbla kort från två olika lekar idag så jag tar in allt som visas. Mother Mary visar att det finns en perfekt lösning till din plan! Lita på att något faller ut helt perfekt fast det ser knepigt ut just nu. Ibland är lösningen något helt annat än vi trott och planerat. En omväg eller helt annat kan dyka upp nu. Allt har sin mening…Kom ihåg att vara tacksam för allt det lilla också. Du får mer att tacka för..Du kommer att bli glad över något och kan pusta ut <3 När du önskar ärligt från ditt hjärta och sänder ut det med din fasta tro så kommer överflödet tillbaka till dig <3 Kom ihåg: Du är inget offer för omständigheter. Du kan ändra på alla utgångar med flexibilitet.

Ärkeänglel Ariel visar på styrka. Din inre styrka är större än du tror. Du klarar av mer än du tror! Våga prova något nytt och nya vägar. Du kan bli positivt överraskad denna vecka 🙂 Kritisera inte dig själv och inte andra heller. Alla gör sitt bästa utefter situationen. Klappa dig och andra på axeln istället för att klaga. Det finns något gott i oss alla och när man ger en ärlig chans till en person man tycker är “svår” så kan du se en helt annan bild av denna person. Hen kan vara roligare än du tror och ni kan ha mer gemensamt än du tror 😉 Vi är alla annorlunda och kan olika saker och det är väl bra!? Var glad över den du är och det du kan göra för vi behövs alla för att världen och samhället ska fungera <3 Att känna sig “annorlunda” och utanför ska inte trycka ner dig. Tvärtom! Ge dig själv kredit och gör det som din själ och ditt hjärta längtar efter. Du är då på rätt väg..Det ser nog ut att du inte bör ändra din riktning just nu..håll dig på ditt spår. Förseningar och olika “error”-lägen sker ofta i samband med att många planeter går “baklänges”.

Nya dörrar öppnar sig denna vecka!! Är det jobb, hem, inom hälsa, pengar eller kärlek. Vad det än är du väntat på så händer något bra nu 🙂 Vad du önskar kan du få..magi..

Har du brusat upp nyligen eller är på väg att göra det? Tänk efter. Är det värt det? Man kan tala och agera lugnt och med eftertanke.

Mat eller inkomst eller både och finns i bilden. Moder jord får jag till mig. Hämta kraft från jorden och kanske du vill odla eller hitta något i naturen. Alternativa behandlingar eller mer nyttig kost. Verkar också att kvinnorna har största ansvaret för maten nu. Hur det påverkar är olika för var och en men se något positivt i detta. Kanske…någon känner att hela “mathistorien” har blivit ett ansvar man är less på. Be om hjälp?..Funderar också om mataffärer har betydelse på annat sätt också. En spännande person eller ny idé kan dyka upp 😉 Det ser också ut att handla om resor av olika slag. Resa eller planera eller göra en “inre” resa. Det är något positivt. Var inte orolig <3

Från förra bloggen sålde jag alla smycken. Även dom som var på facebook. Tacksam för att dom är eftertraktade och det kommer fler stamkunder <3 Dessa healingpärlor och stenar är så beroendeframkallande 😉 Jag har själv minst tre stycken på mig varje dag. Ofta även fem samtidigt! Plus halssmycken. Jag känner efter vilka dagar jag behöver vilka energier. När jag vet att jag har en utmaning framför mig så väljer jag smycke som passar för just det och det har alltid gått bra och jag klarar av allt jag möter i dagliga livet. Behöver jag pengar så bär jag med mig också specifika smycken och jag har klarat av den ekonomiska biten också fast jag måste ha tålamod och tillit att det faller från annat håll än jag trott och hoppats på. Detta betyder inte att jag är rik!! Jag har så vi just klarar oss och när det i perioder inte finns i överflöd så har vi klarat oss dag för dag och det är också helt okej. Ingen mening med att få panik för då stoppas ju flödet helt. Man får vara öppen helt enkelt..kan säga att den som heter Howlite och den som heter Jaspis/Fossil/Jasper och är grå till färgen är superbra fokuseringsstenar! Howlite inger lugn och tillit och märker av en viss mängd framgång och den är även ångestdämpande och påverkar sömnen positivt och lindrar depressioner.

Du är välkommen att beställa personliga smycken efter behov och smak 🙂 Kika in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Dessa är veckans nykomlingar:

SEE ONLY LOVE

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. Rosa stärker kärleken.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka. Rosa stärker kärleken.

Stl S (kan justeras men dom cerice är slut för tillfället)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

MY HEART IS PURE

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Rosenkvarts – Kärlekens sten. Rosenkvarts är en sten för gränslös, villkorslös kärlek. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra. Hjälper oss att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva. Lär dig att älska dig själv och för in kärlek i ditt liv. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek.  

Stl S (kan justeras)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
SURPRISE ME

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren. 

Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor. 

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg. 

Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att heala gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv. Även en sten för framgång och överflöd.

Howlite – ( orange) stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka. Orange balanserar navelchakrat.

Stl S (kan justeras)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
 

CALL NATURE

Jaspis –  är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den lär oss att vara osjälviska och empatiska. Stenen omger dig med en känsla av balans, stillhet och tillit till livet. Jaspis motverkar även stress och negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster. Verkar förlösande vid kreativa blockeringar. Lugn och helhet. Ger skydd och jordar energier och kroppen. Ger mod att ta itu med problem och hjälper dig att vara ärlig mot dig själv. Rensar bort elektromagnetiska utsläpp och andra föroreningar. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering. 

Mahogny Obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka. 

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Stl S (kan justeras)
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
6 mm pärlor

Då önskar jag er en härlig vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  TACK för budskapen🙏❤ Hahahaa, “föremålet” för mina tankar/känslor jobbar ibland bl.a på den affär jag handlar min mat på😍🙈❤ Tack för den bekräftelsen🙏

  • Ulrika den

   Tack 💗. Just idag dök det upp en eventuell möjlighet för mig, som jag inte alls hade tänkt mig… Men som jag plötsligt känner så starkt för. Och förändring i sig är något jag bett innerligt om. Nu önskar jag att saker går vägen… 💗

   En undran: kan man besöka dig och titta på dina armband om man besöker Haparanda? Jag är dit ibland. Mvh / Ulrika.

   • magpie den

    Absolut är du välkommen att titta in hos mig och välja eget smycke och jag bjuder på kaffe eller te <3

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke