Änglabudskap vecka 29 <3

6

Kära läsare! Dags för veckans budskap 🙂

Jag måste först säga att det känns tunga energier nu. Ända sen i fredags har jag känt mig stundtals helt dränerad. Igår blev jag arg utan anledning. Tur jag var ensam hemma haha! Jag skyller på fullmånen och merkurius retrograd. Min fästman hade otur på flygplatsen förra veckan och hans instrument kom inte med på planet till Tyskland där dom hade spelning! Tur han fick låna en bas av andra musiker så dom kunde genomföra sitt “gig”. När och om han får sin egen bas tillbaka vet ingen för det kan ta omvägar och hamna vartsomhelst nu! Finnair blir ersättningsskyldig. Inte ovanligt…Ni har säkert många av er märkt av att tekniken strular och viktiga svar från myndigheter etc är försenade..Svar från myndigheter kommer dock snart..det leder till en förändring man väntat på..något lossnar..

Denna vecka kan kvinnor känna sig “ensamma” och trötta av ansvar och allt möjligt. Vi räcker inte till för att lösa allas alla problem heller. Men det är nog så att andra får ta sitt eget ansvar och lära sig lösa problem på egen hand. Det är dags att ändra på något. Lämna gamla beteenden, mönster och sånt som inte känns okej. Rensa också hemma. Det är ingen bra energi att låta saker finnas kvar som man aldrig behöver. Ta vara på det värdefullaste bara. Nu får du plats med sådant som du önskat. Sånt som inte fick plats innan och har stoppat flödet. Har du en gammal bil på gården och vill köpa en ny? Gör dig av med den gamla bilen först kanske? Själv är min plan att gå igenom hemmet med salvia idag. Skriva “fullmåne brev”. Tända ljus. Gå igenom garderober och lådor. Igen kommer kosten upp som förra veckan. Ordet tråkighet i samband med det. Man kan ha dålig matlust. Ändra på kosten. Be om hjälp. Dåligt med pengar? Gör en budget. Ju mindre pengar jag har desto mer ekonomisk blir jag åtminstone med kosten. Man kan få mycket för en liten summa…be änglarna vägleda i mataffären så finner du fynd..Klagar någon på att det alltid är samma mat? Ja ibland får man stå ut med det tillfälligt helt enkelt. Kvinnor uppmuntras att göra sig “fina”. Fin för egen skull. Ta hand om dig och kanske använda parfym fast du normalt inte gör det på vardagar. Gör dig attraktiv på ditt eget sätt. Män kan få upp ögonen för dig 😉 Du kanske blir bjuden på middag denna vecka? Tacka ja.. <3

Män kan känna sig nere och även drabbas att tillfällig “ohälsa”. Men sedan när man söker doktor så kan svaret vara så jätteenkelt att man skratta åt det 🙂 Eller att man hamnar hos en doktor som har god humör 😉 Handlar det inte om sjukdom men andra motgångar så finns en lösning på kommande. Lättnad. Inget är så farligt som du tror <3

Tappa inte humöret. Speciellt inte när någon annan är närvarande. Försök se “glad” ut. Säg att allt ordnar sig. Säg det till dig själv också. Du är stark! Du klarar av detta. Vad som än är..Det finns mer information att hämta om du känner att du inte är nöjd. Fråga fler. Var inte blyg. Ta tag i detta nu. Internet är ett bra verktyg för att finna svar. Skriv. Sök. Ge dig inte.

I något område finner man en go’ person. Återföreningar. Nya vänner, kärlek eller rätt hjälp. Någon kommer att ge dig tröst och glädje <3 Tala i kärlek så får du kärlek. Saknar du någon? Tala om det. Har ni varit oense? Försoning finns tillgängligt.

Något blir bättre än du drömt om! Vad du önskade dig kanske inte var rätt eller bra nog för ditt eget bästa men det finns en härlig överraskning i bakfickan nu som änglarna levererar! Frågan är: Vill du ha exakt det och så som du tänkte? Eller vill du ha något ännu bättre? Du förtjänar det bästa och du borde få glädjande nyheter denna vecka!!! Lita på att nya tider är på gång som leder till något bra <3 Var inte rädd..låt överflödet komma!

Barn och inre barn är aktuellt. Har du glömt att “leka” och ta fram barnasinnet? Vad vad var roligt när du var barn? Gör något av det. Var barnslig. Alla har ett barn inne i sig. Behöver omtanke och kärlek. Ge dig det. Var busig. Njut. Glöm bekymmer. Färger och kreativitet. Rörelse? Det finns också barn runt i kring dig som behöver dig. Du är den som ger goda råd och vägledning. Du är en trygghet. Känn dig uppskattad. <3 Att du hjälper barn och ungdomar betyder inte att du serverar saker på silverfat. Vägled dom istället att våga göra själv. Ta egna initiativ. Be dom göra sånt som har varit skrämmande eller pinsamt. Dom växer och självkänslan blir bättre.

Ja det var väl det! Blev långt 😛 Hoppas du orkade läsa till slutet 😉 För nu kommer bilder på nya smycken 🙂 Det har varit bra åtgång och jag gör inga exakta kopior av mina smycken. Dom blir alla lite annorlunda fast det är samma energier. Samma stenar/pärlor om jag har hemma. Jag gör personliga önskemål också. Jag skaffar hem de verktyg jag inte råkar ha hemma. Vissa känner av de positiva energierna omedelbart när dom träder på armbandet! Dom är magiska <3 Välj din favorit. Även när du inte hittar din favoritfärg så kan du känna dig dragen till annat som du vet att din kropp och själ behöver <3 Igår gjorde jag gult och grått till en kusin som älskar grönt. Hon accepterade färgerna och kände direkt att detta var rysande klockrent i energierna! Wau liksom!

WOMAN FEEL GOOD

Karneol egenskaper
Skänker livskraft och stabilitet. Löser upp osäkerhet och gör en inre förändring möjlig. Jordar och förankrar dig. Avlägsnar rädsla inför döden.  Ger mod och framgång i affärslivet. Stärker familjesammanhållning. Bra vid menssmärtor, depression och vid sexuell obalans.

GRANAT (almandingranat)
Ger energi, ökar vår kreativitet, vilja, styrka och framgång. Stimulerar passion och sexualitet – hjälper dig att återuppta passion i förhållandet – öppnar ditt hjärta för sann kärlek. Stärker auran och balanserar yin och yang.

Pyrit egenskaper
Jordande, löser blockeringar och ger kraftfullt skydd mot negativa energier. Stimulerar intelligens, minnet och ger mental stabilitet. Gynnar kreativitet och medial utveckling. Ger dig mod att visa vem du är. Drar till sig tur, överflöd och framgång. Bra vid astma, nervositet, förstoppning och stamning.
6 mm pärlor
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S (kan justeras men detta är mina sista granater. Kan ökas med Karneol)
FEMALE BALANCE

Sandelträ stimulerar bas chakrat och förstärker självförtroendet och självkänslan. Den ger energi, enthusiasm, och ökar personens egen kraft. Sägs hjälpa mot exem och ledvärk.
I området för mental och emotionell terapi 
har sandelträ eftersom det är lugnande används för behandling av 
stress, depression, ångest och nervösa spänningar.
Massage med sandelträolja kan lindra nervvärk, ryggskott och ischias. 
Sammandragande och kan passa bra efter förlossning, mensvärk etc.

I området för mental och emotionell terapi 
har sandelträ eftersom det är lugnande används för behandling av 
stress, depression, ångest och nervösa spänningar.
Massage med sandelträolja kan lindra nervvärk, ryggskott och ischias. 
Används vid massage vid vätskeansamling på benen,

Karneol egenskaper
Skänker livskraft och stabilitet. Löser upp osäkerhet och gör en inre förändring möjlig. Jordar och förankrar dig. Avlägsnar rädsla inför döden.  Ger mod och framgång i affärslivet. Stärker familjesammanhållning. Bra vid menssmärtor, depression och vid sexuell obalans.Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
6 mm pärlor
Stl S/M (passar 16-17 cm handled. (kan förlängas med karneol)
252 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 210 kr


I AM NOT AFRAID

Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.

Neferit Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten. 

Fysiskt: sägs Neferit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.
6 mm pärlor
Stl M (kan justeras)
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda


 HAVE NO WORRIES
Fossil Jasper är en mycket grundande/jordande sten och känd för kraftig healing i hela kroppen. Dessutom lugnar den och dämpar oro och ångest. Även en superbra fokuseringssten och utmärkt för studenter och andra som vill lära sig nytt. Lila färgad för extra healing och öppna kronchakrat 
<3
Jade – är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. Rosa för att attrahera kärlek och tycka om sig själv 
<3
Stl S ( 15-16 cm handled) Detta är enda berlocken jag har kvar så först till kvarn gäller!
280 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

Bäst och snabbast kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

Jag har också lite mer tid för att göra personliga änglaläsningar.

En plan är på kommande..en dagskurs i andlighet och intuitionsövningar och presenterar änglakort m.m. Samtidigt kan man passa på att få personlig vägledning. Kommer att göra även personliga smycken då. Detta sker i Haparanda. Meddelar tiden senare men vill höra om det finns intresse för ca 8-10 personer att närvara. Blir detta uppskattat så kör jag på fler i omgångar 🙂

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Helt underbara budskap, TACK och jag känner det positiva “flowet”🙏💖 Ha en underbar vecka💖

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Anna den

  Tack! 🙏Orkar alltid läsa till slutet! 😊Kram till dig🤗

  • magpie den

   Härligt! Vad glad jag blir <3 <3 <3

 3. Emma den

  Tack. Ja är tungt är för mig jämt så här års. Och aptiten kommer när här värmen är förbi. . Hatar dena årstid synlighet när är på tok för lite regn . På tok för mycket sol då lever jag inte på mat . Snarare flytande föda. Nä är mörkt motigt. En broms vet jag var är i från. Men hoppas får till det i år en gång för alla. Fot till mig text som andliga mm vill ska fortsätta med det så likasinnade blyga hittar mig i stället.. tolkar den senaste åren mörk magi. Som är hälvte få buck på så jag känner igen det du skriver märkt det på många sätt som är dolt för vissa. Men inte för mig. Men provat olika sett. Nu även ny sak som starta i går måndag. Så vore fasen om jag inte får till det där utan bli runerad.

 4. Emma den

  Pyrit egenskaper den drog jag mig till trotts är grön älskare från andligt känsla.
  Inte naturen. Men går det värkligen in i brev lådan i hyres lägenhet. grönt kuvär borde väl göra. Är idé pergod nu och hade nog passat tanke på ska lösa det bökiga som envisas inte låter mig vara i fred i osynliga vägen är det . Inte fysiska vägen utan helt klart komplecerat en normalt. Är så tacksam att andarna mm gav mig varning symbol gäller det här ämnet.. men hur som oavsett så kommer jag lösa deta oavsett envis att jag är !

Lämna en tanke