Änglabudskap v. 30

4

Kära läsare! Nu går vi in i ny vecka. Juli når sitt slut och vi har haft en kall sommar i norrbotten. Min sommar känsla finns i att kunna gå med lätta kläder på kvällen och doften av nyklippt gräs och strandbastu. Strandbastun längtar jag efter och våran stuga i Finland! Det SKA jag göra innan sommaren är slut! Och nu såg jag väder rapporten att värmen kommer även hit 🙂

Den nya veckan visar på uppvaknande. Att förnya sina planer och se saker och ting från ett annat perspektiv. Kan det handla om dolda välsignelser..? Prova nya tillvägagångssätt för att komma framåt. Nu har du tid att tänka efter ordentligt innan du agerar. Tillfälligt stillastående har sin mening..Känn att du är unik och kör din egen grej. Nu ska du inte följa strömmen och göra som andra gör och har gjort. Självständighet. Men också att dela med dig av din tid och gåvor med andra. Här får du återgäldat allt det goda du ger till andra mångfaldigt från ett eller annat håll. Universums lag är att se vem som arbetar med hjärtat och följer sin själsväg och sin livsväg. Sin egen väg. Något kan klarna upp nu. Det är Ärkeängel Gabriel som ger klarhet till oss när vi ber om hjälp. Visar ditt nästa steg och hur du kan påverka din framtid. Var osjälvisk. Andra behöver dig denna vecka. Mer än vanligt. Ta tid också att ta hand om dig själv med vila och roliga saker och ge tid att hjälpa andra. 50/50 kanske? Du kommer att se vart det lutar..Vet att du alltid gör ditt bästa utefter din situation. Pressa inte. Tålamod är nyckeln och ovanliga lösningar får du vara beredd på..Tala i kärlek. Var tyst om du känner för att släppa “en groda”.

Acceptera saker som det är. Belöningar kommer! Överflöd kommer! Positiva budskap kommer denna vecka i något område! Det kan leda till att det rör sig lite framåt och ger stor glädje. Du hade tålamodet att vänta och tilliten till att ditt önskemål kommer att hända 🙂 Tro på dig själv! Attraktionslagen ger dig vad du förväntar dig..positivt eller negativt. Håll koll på dina känslor. Är det bra att tänka “det där kommer aldrig hända mig”? Istället för att “det där KAN jag få också”. Hårt arbete. Ge inte upp. Fokus. Alla faller i missmod ibland. Men hur länge vill du känna det? Vad vill ditt hjärta? Du kan inte vänta på att bli serverad det om du inte tar ett steg framåt. När du är “klar” i dina tankar och känslor så agerar du och DÅ öppnas en dörr och en till osv..Vet om att du FÖRTJÄNAR att få det det du önskar fast det kan ta omvägar. Din lycka och glädje och framgång inspirerar andra <3 Då vågar fler ändra riktning..Gudomlig ordning och tid..ni vet 😉 Du har allt gott att vänta dig! Veckan handlar mycket om hopp och tillit. Tjatigt? Men detta är sant 😉 Fortsätt “vibrera”. Meditera gärna eller ligg och blunda och be änglarna svepa dig in i tryggheten <3

Kvinnor kan känna sig “ensamma” nu. Tyck inte synd om dig. Använd tiden till något vettigt. Planera. Göra en plan är bra nu för veckans aktiviteter. För vilan och när du ska göra vad. Stress kommer av att inte ha en plan och bara vimsa runt. Ge tid att lyssna på ÄÄ Gabriel. Du får hjälp med fokus och klarhet. Du kan få beröm av män men dom kan också befinna sig på en egen utvecklingsfas. Män kan också vara på “resande” fot pga jobb eller egen andlig utveckling eller sökande efter bättre hälsa. Förändringarnas tid kan kännas tröttsamt. Men nödvändigt. Mycket händer i oss och världen. Vi ska bli ödmjukare och modigare.

Det finns barn i bilden. Fördelning av vad? Hur? Ansvar och stöd. Hur det påverkar är personligt för var och en. Detta kan också vara vårt inre barn som ropar efter uppmärksamhet. Omtanke. Kärlek. Lekfullhet. Kreativitet. Frihet. Små barn slipper ju ansvar och behöver inte tänka på räkningar osv. Tids nog växer dom och måste göra allt som vi gör. Gå tillbaka i tiden där du inte behövde tänka på jobb och pengar m.m. Känn dig fri att göra vad du vill ens stundtals. Hoppa på cykeln och knacka på hos en kompis helt sporadiskt? Så gjorde vi förr. Vi behövde inte ringa och “boka” tid med nån alla gånger 😉 Gå bara ut. Gå till skogen och rör i stenar och träd? Där står tiden still…faktiskt kan du uppleva tecken just i naturen. När du just inte förväntar dig det..

Nu blev det långt och jag uppskattar er alla även när ni tappar fokus <3 Gå gärna tillbaka och läs en annan dag när du känner dig lugnare och har tiden <3

Här kommer nya smycken 🙂 Nu börjar det vara tomt i min skattkista och jag har beställt fler verktyg men allt är försenat! Varje gång jag tittar i postlådan så är det tomt och jag blir besviken. Tålamod! Jag vet 😉 Dom kommer snart och då kan jag leverera era beställda smycken igen <3 Kom ihåg att jag tar emot personliga önskemål också 🙂 Vad behöver just DU eller din vän kanske behöver energi och kraft?

Bäst och snabbast når ni mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost : anglaakuten@hotmail.com.

HOLY LAND

Jaspis påverkar baschakrat och ger dig balans, stillhet och trygghet i vardagen. Den skyddar oss vid resor och motverkar negativitet i vår omgivning. Jaspis påminner oss om att vi inte finns bara för vår egen skull.
Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier. 

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran. 

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

242 kr ink porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl passar ca 17 cm handled. (Kan justeras)
8 mm pärlor
MADONNA

Jaspis påverkar baschakrat och ger dig balans, stillhet och trygghet i vardagen. Den skyddar oss vid resor och motverkar negativitet i vår omgivning. Jaspis påminner oss om att vi inte finns bara för vår egen skull.
Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier. 

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran. 

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Howlit är en sten för framgång, den ger dig mod att våga följa dina ambitioner hela vägen. Howliten låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. Det är en mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera.

Stl passar ca 17 cm handled (kan justeras)
6 mm pärlor
222 kr inkl porto
280 kr hämt i Haparanda
I HAVE A DREAM

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper. 
Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner.

Howlit är en sten för framgång, den ger dig mod att våga följa dina ambitioner hela vägen. Howliten låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. Det är en mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera.

Stl passar 15-16 cm handled (kan justeras)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor

AWAKENING

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.

Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

Howlit är en sten för framgång, den ger dig mod att våga följa dina ambitioner hela vägen. Howliten låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. Det är en mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
Stl passar ca 17.5 -18 cm handled
6 mm pärlor
222 kr inkl porto
180 kr hämt i Haparanda
WOMAN FEEL GOOD

Karneol egenskaper
Skänker livskraft och stabilitet. Löser upp osäkerhet och gör en inre förändring möjlig. Jordar och förankrar dig. Avlägsnar rädsla inför döden.  Ger mod och framgång i affärslivet. Stärker familjesammanhållning. Bra vid menssmärtor, depression och vid sexuell obalans.

GRANAT (almandingranat)
Ger energi, ökar vår kreativitet, vilja, styrka och framgång. Stimulerar passion och sexualitet – hjälper dig att återuppta passion i förhållandet – öppnar ditt hjärta för sann kärlek. Stärker auran och balanserar yin och yang.

Pyrit egenskaper
Jordande, löser blockeringar och ger kraftfullt skydd mot negativa energier. Stimulerar intelligens, minnet och ger mental stabilitet. Gynnar kreativitet och medial utveckling. Ger dig mod att visa vem du är. Drar till sig tur, överflöd och framgång. Bra vid astma, nervositet, förstoppning och stamning.
6 mm pärlor
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S (passar 15-16 cm handled kan justeras men detta är mina sista granater. Kan ökas med Karneol)
I AM NOT AFRAID

Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.

Neferit Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten. 

Fysiskt: sägs Neferit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.
6 mm pärlor
Stl 16- 17 cm handled (kan justeras)
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda

Då önskar jag er en härlig vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack🙏💗

 2. Emma den

  Tack ! Men jag kommer ej vara tyst för min sanning och pratar för flera som ej vågar. Jag gör det gjort det länge.
  Går sommar kläd mer en nån annan årstid . Är farlig årstid det mår bra av säga kommer göra det med så länge jag orkar lida i flera månader av hämska årstiden.

  Inväntar längtar förbi här plågsam värmen. Blir låg arg. Tack gode gud underversum ger trixa fixs i min text !
  Tack vare dem att jag ens överlever så här års. Dem vill att jag ska göra det här då gör jag det. Hopp om fler med tiden vågar . Jag har aldrig följt normen. Jag är sann mot mig själv andra. Hur jag lider dag ut dag in.

  • magpie den

   Styrkekram <3 Klart man ska säga emot orättvisor! Det är rätt. Men ibland har man tendens att släppa grodor vid fel tillfälle som kan sätta spår i andra..därför är jag hellre tyst och inväntar om det verkligen är värt att yttra vissa saker.
   Eller hur man gör det..
   Värmen påverkar oss på olika sätt. Vissa gillar inte alls och andra njuter. Lagom vore ju bäst 😉 Jag har inte varit bekväm när jag cyklat till jobbet på morgonen och önskat att jag tagit med handskar och mössa haha! Men NU är det varmt och jag njuter av kvällspromenader när jag kan bara ha linne på mig. Tids nog tar sommaren slut också..

 3. Emma den

  Tack behövs är svart nu.
  Jag förstår att du ni sommar folk tycker det. Men nej jag gör det för inser hur tragiskt illa är faktiskt det är dags lyfta upp oss som ska helst vara passiva .
  Är för många som är det. Jag mår bra av det känns rätt följer mitt hjärta nämligen..

  Jag mår lika dåligt av läsa allas sommar nördar tankar. Och gnäll om kallt när inte ens är kalt. Bara vända på det . Svensk vinter hoppas får i år. Efter här svarta perioden.

  Så är rättvist det jag gör. Och brinner för det verkligen. . Är fantastisk känsla där jag är kommer vara det långt arbete på lång sikt.

  Det är många som ger upp hoppar framför tåg. Nä här är tillstånd som ni inte förstår allvaret i. Jag blir dålig i varma affärer och bussen. å så med nämligen så är kamp året om men händer lånar butikens frys kyl rum för ens hitta hem den dagen.. synlighet så här års.
  Där jag sorterar folk med. Är få som har det där rent mjöl i påsen . Och själv upptagna egoism. Kommit så långt har taktik med lista ut saker ting. Fot många människor tanke ställare !

  Här är lika med psykos förstår du då ?
  Den folk ras är självmord benägna förstår du då. Jag är viktigt för dem att jag hörs syns . Dom är ej ensama. Det Här behöver många plugga på. Värmeallergi är ingen lek. Jag vågar göra det här ! 😂👍💚

Lämna en tanke