Änglabudskap vecka 31 <3

4

Kära läsare! Många har känt av tunga energier och varit trötta senaste veckan. Så även jag. Har inte hittat ork eller motivation till att skriva bloggen och tappade inspirationen med smycken också. Idag känner jag mig piggare 🙂 Det har skrivits om Merkurius retrograd och att många andra planeter backat. Från imorgon vänder det till det bättre igen! Nu tänds ett nytt hopp 🙂

Planer går framåt och man hittar nya lösningar. Förvirring släpper. Hälsan kan kännas bättre. Förhållanden kan kännas bättre. Ny romans kanske dyker upp nu 😉 Ekonomiska situationer kan kännas mer hoppfulla. Du kan få möjlighet att hjälpa andra ur “en knipa”. Se också över din ekonomi nu. Handlar du för mycket onödiga saker? Eller är det dags att våga investera i din dröm? Är du osäker så “sov på saken”. Be om vägledning på kvällen och förvänta dig att du fått svar i din drömvärld och var uppmärksam när du vaknar. Ligg kvar i sängen och begrunda natten. Fick du inte svar så gör om samma procedur till nästa natt. Var inte rädd att agera när du vet vad du vill. Belöningar kommer nu i olika former av ditt hårda arbete och dina goda tankar <3 När vi hjälper andra så belönas det också från högre goda krafter <3

Man vill ta hand om varandra och hjälpa så mycket man kan. Men man ska också ta hand om sig själv och vila mellan varven och göra meningsfulla aktiviteter. Mother Mary är mån om alla och vill påminna om att man aldrig är ensam då vi har änglar och guider och andra ljusvarelser med oss alltid. Anhöriga och vänner kan göra sig påminda från andra sidan och ge kärleksfulla meddelanden på olika sätt <3 Vi kan alla sända ljus och healing och böner till andra även på distans. Energier är oändliga och cirkulerande. Bry er om varandra <3 En påminnelse kommer av att om du lever i en ohälsosam relation eller miljö så är det dags att syna allt i sömmarna..är det dags att gå vidare nu? Alla förtjänar kärleksfull och rättvis behandling <3 Handlar det om karriärbyte eller utveckling så är det också gynnsamt nu. Du förtjänar att ha ett meningsfullt och roligt arbete. Du förtjänar att gå efter din dröm. Alla nystarter kan kännas utmanande men jobba på så kommer utdelningen till slut. “Efter stormar kommer alltid solen tillbaka.”Ge inte upp! Motiverande och glada nyheter kan mycket väl komma nu!

Nu kommer färdiga smycken som är till salu. Du får gärna komma med personliga beställningar så ska jag se hur jag kan hjälpa dig <3

FENIX

Malakit/Azurit har kallats stenen från himmeln, azurit är en härlig sten för tredje ögat, uppvaknande av själslig förmågor. Den hjälper att befria från orosmoment, fobier och negativa tankar. Indianer använde Azurit som en helig sten för att tala med andliga indian guider.

Malakit/Azurit är en kärleksfull sten som för med sig medkänsla för andra. Använd för att rena och halschakrat, uppmuntrar att man talar från hjärtat. Azurit hjälper till att rensa blockeringar speciellt från halschakrat och tredje ögats chakra, lugnar och befriar från mental stress.

Använd gärna vid meditation för rensa huvudet lättare se och visualisera meddelanden som andevärlden förmedlar.

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren. 

Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor. 

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Mossagat: Egenskap: Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.

Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom. Bär den på dig under hela förloppet. Tejpa den gärna på kroppen över livmodern.

Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

Onyx hjälper till att återfå kraft och styrka efter långvarig sjukdom, krävande arbete och långa projekt. Den hjälper dig bygga upp din kraft, vitalitet, uthållighet och fokus genom att låta dig behålla din kraft snarare än att den lämnar dig.
Onyx ökar självförtroendet och ökar passionen för det som är viktigt för dig. Den stimulerar ärlighet och är en bra hjälp för den som vill öka sina intuitiva krafter. Den är särskilt användbar för de som arbetar för att utveckla sina telekinetiska förmågor.

Onyx hjälper i sökandet efter en meningsfull existens och att locka till vänskap och lycka baserat på god moralisk etik.
Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.

Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att heala gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
Stl S (passar ca 16 cm handled) kan justeras

ELIXIR..

Mossagat: Egenskap: Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.

Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom. Bär den på dig under hela förloppet. Tejpa den gärna på kroppen över livmodern.

Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

Fossil Jasper för healing av hela kroppen och hjälper utmärkt med fokusering och klarhet i alla uppgifter. Lugnar sinnet.

Buddhan för välstånd.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8mm pärlor
Stl passar 15-16 cm handled (kan justeras)


ALL I NEED…

ROSENKVARTS: Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi.
Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.

Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.

Rosenkvarts kan man gärna slösa med och ställa överallt i hemmet. Speciellt i sovrum och barnarum.

Egenskap: Andlig medvetenhet, universell visdom, lugnande, neutraliserar ilska.

Affirmation: Jag är synkroniserad med andevärldens rena energi

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.

Howlit minskar ångest, spänningar och stress. Den lugnar intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit hjälper dig till en djup och vilsam sömn och hjälper dig få tillgång till visdomar under drömtillståndet och att minnas det i vaket tillstånd.

Howlit ökar medvetenheten och hjälper dig minnas både aktuella och tidigare livsproblem så att du kan lösa dessa på ett lugnt och stabilt sätt. Den hjälper dig behålla lugnet och genom att absorbera ilska och negativ energi.

Meditera med howlit när du vill få kontakt med högre energinivåer för att få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser och för att ansluta dig till högre världar.

Howlit ökar kroppens kalciumupptag och verkar muskelavslappnande.

Stl S (passar 16 cm i handled)
8 mm pärlor
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
TRUE LOVE

ROSENKVARTS: Egenskap: Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt.

Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi.

Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.

Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.

Rosenkvarts kan man gärna slösa med och ställa överallt i hemmet. Speciellt i sovrum och barnarum.

VIT JADE:

Egenskap: Inre frid, självtillit, självkänsla, skydd, harmoni.

Affirmation: Jag bjuder in glädje och harmoni i alla områden av mitt liv!

Vit Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.

Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.

Vit jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån.

Stl S (passar 16 – 16.5 cm handled)
280 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
GROW ANYTHING..

Mossagat: Egenskap: Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.

Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom. Bär den på dig under hela förloppet. Tejpa den gärna på kroppen över livmodern.

Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

Onyx hjälper till att återfå kraft och styrka efter långvarig sjukdom, krävande arbete och långa projekt. Den hjälper dig bygga upp din kraft, vitalitet, uthållighet och fokus genom att låta dig behålla din kraft snarare än att den lämnar dig.
Onyx ökar självförtroendet och ökar passionen för det som är viktigt för dig. Den stimulerar ärlighet och är en bra hjälp för den som vill öka sina intuitiva krafter. Den är särskilt användbar för de som arbetar för att utveckla sina telekinetiska förmågor.

Onyx hjälper i sökandet efter en meningsfull existens och att locka till vänskap och lycka baserat på god moralisk etik.
Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg. 

Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att heala gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Stl S (passar 26-17 cm handled)
272 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
I DARE THE CHALLENGE

MAGNESIT
ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

HOWLIT
ENERGIER: SKYDDAR DET DU VÄRDESÄTTER BÅDE FYSISKT OCH ANDLIGEN
CHAKRA: ALLA CHAKRAN
*Starkt beskyddande sten både andligt och fysiskt.
*Hjälper dig att hålla fast vid dina övertygelser och ideal.
*Skyddar dig vid stress. 
*Lyser upp vägen till den dolda världen.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Passar handled på ca 17 cm

280 kr ink porto
240 kr hämt i Haparanda

( OBS! Jag rekommenderar att skydda färgerna på dessa mörkrosa pärlor med tex genomskinligt nagellack med jämna mellanrum. Dom kan tydligen släppa färg. Ha dom inte i direkt sol och blöt inte ned smycket. Jag har ett pågående test utan behandling nu med ett mörkrosa smycke för att se om det händer att färgerna bleknar eller färgar av sig. )
För bästa och snabbaste kontakt så gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Dit lägger jag också allt eftersom nya smycken som inte finns på bloggen. Du kan också skriva epost till : anglaakuten@hotmail.com

Då önskar jag er en härlig vecka!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt, lite hoppfullt mitt i allt tungt🙏💜

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Anna den

  Tack! Blir så glad när veckans budskap kommer! 🙏🤗

  • magpie den

   Tack snälla <3

Lämna en tanke