Helgens änglabudskap 9/8-11/8

2

Kära läsare! Låt oss ta helgens budskap när jag nu hade lite tid över 🙂 ÄÄ Uriel kommer med Solen! I något område är det lyckliga och underbara tider som kommer fram! Drömmar som kan bli bättre än väntat <3 Det du har satt igång eller sätter nu igång kommer med nytt och stort överflöd och framgång! Kan inte bli bättre med dessa budskap 😉 Tro på att du klarar allt och det gör du 🙂 Man har funnit/finner den rätta vägen som ger glädjerika erfarenheter och välsignelser..det blir stort nu och var beredd att få beröm för det hårda och envisa arbetet 😀 ÄÄ Uriel hjälper alla med att man mentalt är med i förändringar, utmaningar, strävanden och ger fokus och bättre koncentration. Be denna ängel om hjälp när du behöver det <3 Du har fina visdomar och stor kunskap att förmedla..

Fundera på vilken dröm du tänkte på här innan och svaret är ett klart och kort JA! Dock finns det lite väntan här beroende vad och vilka som är påverkade..kanske något behöver justeras lite men det här tar inte alls länge 🙂 Redan denna helg borde du se något positivt hända i det du undrade om..

Kvinnor har nu ett finger i spelet här..i veckans början var det män som påverkade mest men nu är det “girlpower”! Glada sammankomster, samarbeten, samtal, förmedling osv. Individuellt för var och en här..Det är positiva händelser 🙂 Man kan också ha nu förmågan att balansera sin egen kvinnliga och manliga som alla bär på. Yin och Yang..

Vissa saker/händelser kan komma med en känsla av ångest och man kan tro också att man hamnat i en återvändsgränd. Oro över något som har med arbete eller fritidsinvesteringar eller relationer att göra. Var inte orolig för det finns ingen anledning <3 Man kan också känna sig något trött med strävanden som också kan kännas att det inte gett utdelning men det är bara omständigheter och tillfälligheter som ger med sig. Resor? Ja det är planering av olika slags resor och faktiskt kan man känna att det tar emot och man är trött på något som har med resande att göra. Också detta just att man vill framåt men känner sig trött av ansträngningar. Vila helt enkelt. Ny motivation kommer! Detta handlar också om “inre rika resor” så som i meditationer och förnyade idéer via kommunikation från “högre sfärer”.

Det finns “dolda välsignelser” i förseningar och annat som pågått..

Det verkar också finnas ett sökande efter “fel”. Man och kvinna kan “krocka” på något vis men det finns egentligen inget rätt eller fel här. Också vissa omständigheter som påverkar och olika åsikter om saker och ting. Detta kommer att ge med sig och harmonin faller åter.

Här flödade det på snabbt och klart! Undrar om just ÄÄ Uriel hade ett finger med i spelet 😉

Nu går vi till nya smycken! Jag har haft inspirationen brinnande hela veckan och skapat nya idéer 😉 Det är på kommande smycken/halsband/hängen till djur också! Ja varför inte?! Dom är också känsliga för magiska stenar och healingkrafter! Håll utkik..

Du når mig snabbast via epost anglaakuten@hotmail.com eller gå på facebook “Änglabudskap och tolkningar” där du skriver privatmeddelande. Jag tar välkommet emot personliga beställningar om du inte hittar vad du söker här <3

“Serenity Collection”
SKY IS THE LIMIT
Hänge till nycklar, väskor eller annan dekoration.
Blå spetsagat: Blå spetsagat är ofta ljusblå till färgen, ibland med vita inslag, och det är en kristall som är starkt förknippad med halschakrat. Den har en lugnande och helande energi, och den hjälper oss att tro på oss själva och att våga uttrycka oss och säga vår mening och våga visa vilka vi är. Blå spetsagat ökar också vår kreativitet, och är särskilt bra att använda vid uttrycksfulla och kreativa yrken. Denna agat har en helande effekt även på det fysiska området kring halsen, och kan hjälpa vid exempelvis olika halsproblem.
Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig.
Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Jag gör endast EN av varje hänge då dom ska vara unika men kan tillverka liknande om intresse finns 
🙂
“Serenity Collection”
HEAVENLY BLUE
Sodalit kan ibland även innehålla Solsten och har då röda/orangea fläckar i sig.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Och endast EN finns av denna då jag strävar efter unika smycken men kan göra något liknande vid behov 
🙂
“I DARE THE CHALLENGE”

MAGNESIT:

ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

HOWLIT

ENERGIER: SKYDDAR DET DU VÄRDESÄTTER BÅDE FYSISKT OCH ANDLIGEN
CHAKRA: ALLA CHAKRAN
*Starkt beskyddande sten både andligt och fysiskt.
*Hjälper dig att hålla fast vid dina övertygelser och ideal.
*Skyddar dig vid stress. 
*Lyser upp vägen till den dolda världen.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Passar handled på ca 17 cm
280 kr ink porto
240 kr hämt i Haparanda

Då önskar jag er en härlig helg <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Anna den

    Tack! 🙏 Vilket positivt budskap. Går och väntar på besked i en fråga och hoppas på glada besked nu! Önskar en trevlig helg! 😍

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke