Ängla/Enhörning budskap v. 33

4

Kära läsare! En ny måndag har stundat och nu ska vi se vad veckans kollektiva budskap och vägledning kommer med 🙂 Först och främst har vi Solen med oss igen!

ÄÄ Uriel kommer med Solen! I något område är det lyckliga och underbara tider som kommer fram! Drömmar som kan bli bättre än väntat <3 Det du har satt igång eller sätter nu igång kommer med nytt och stort överflöd och framgång! Kan inte bli bättre med dessa budskap  Tro på att du klarar allt och det gör du  Man har funnit/finner den rätta vägen som ger glädjerika erfarenheter och välsignelser..det blir stort nu och var beredd att få beröm för det hårda och envisa arbetet  ÄÄ Uriel hjälper alla med att man mentalt är med i förändringar, utmaningar, strävanden och ger fokus och bättre koncentration. Be denna ängel om hjälp när du behöver det <3 Du har fina visdomar och stor kunskap att förmedla..

Enhörningarna har jag bett att närvara och här visas att du kan sluta oroa dig för din situation/situationer <3 Det är som vissa filmer där man tänker “hur i fridens namn” kommer det där att ordna sig!? Och så ser man ett lyckligt slut och resultat. och man pustar ut. Det är så det är nu i verkligheten att du klarar detta och resultatet blir fördelaktigt för alla <3 Nu ska du tro på mirakel och magi för det är det som serveras 🙂 Vissa saker och ting löser sig helt av sig självt utan att du behöver själv stoppa fingrarna i detta! Eller självt och självt..du vet att dina änglar och hjälpredor vill dig väl och klappar händerna för allt du hittills ansträngt dig för 😉 Eventuella svårigheter och utmaningar är nu nära sitt slut. Resultat kan bli överraskande fantastiskt! Slappna av fina du <3

Medkänsla. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Hur du agerar påverkar många andra runt i kring dig. Visa dig från din bästa sida nu. Du har förmågan att förstå och se den stora bilden och meningen med allt. Det finns en mening med allt..vi går igenom förändringar nu. Stora förändringar som sker just detta året..på många olika sätt. När det är jobbigt och man tappar hoppet så kan man släppa bekymmer till änglarna. Dom vet exakt vad som behöver göras och vad man ska vänta på. Tänk på rättvisa för alla inblandade. Goda tankar kommer med godhet och välsignelser. Hopplösa tankar dränerar och du kanske inte är det bästa sällskapet då..

Du får gärna ta nu stunder för vila. Mellan varven här som kan vara turbulent så ska man ta tid för vila och reflektion. Planera ditt nästa steg. Och var bara med i flödet. Flödet är med hur du än känner att det är stopp så är det inte det. Dela på uppgifter. En kan inte göra allt. Det finns samarbete i bilden och att ta chansen för att genomföra saker tillsammans. Var inte rädd för att nappa på tillfällen som erbjuds. I olika relationer/partnerskap ser det bra ut <3 Man kan komma närmare varandra och uppleva sammankomster och gemenskap. Får du inbjudan så dra dig inte för att tacka ja. Det blir glädjerikt!

Vet om att den vägen du går nu är rätt! Du vet mycket väl vad du sysslar med och har tagit på dig som “ansvar”. Du ÄR på rätt väg. Stå på dig och ge inte upp. Förseningar kan vara “dolda välsignelser” som ni vet..det kommer att röra på sig nu..Pumans budskap tolkar jag från Solögas bok. Jag tycker den visar också på att du är din egen “chef” och du bestämmer själv. Du försvarar ditt hem och hus och dina nära och kära <3 Din envishet och godhet belönar sig <3 Och du bestämmer själv vilka som ska vara med på din “resa”. Vem känner du dränerar dig och vem ger dig positiva känslor?..Alla har rätt att må bra och så må det ske.

Igår blev jag väldigt konfunderad.. Jag hade fått hem en ny bekantskap av kristall tillsammans med beställning av nya pärlor. Tänkte ha den inne i mitt örngott dit jag gömmer kristaller och stenar för att få bättre sömn och visioner 😉
En Svart Månsten. Hittade inte den och tänkte vad är nu detta?? Skulle jag inte ha den ändå?? Och som jag kände att det var den jag behövde när jag beställde den..I morse tänkte jag då skriva på facebook och fråga om det finns någon som är bra på att “se” försvunna föremål..just då vände jag på mig och tittade mot fönstret och DÄR låg den på fönsterbrädan! Jaha, då var den där för att den behövde både solbad och månbad i några dagar haha!! Men nu ska den vara min följeslagare och den känns så fantastisk att bära och ha i handen <3 Jag beställde också några st pärlor i Månsten och lägger nu till denna bekantskap i några nya armband 🙂

Nu presenterar jag nykomlingar som jag tillverkat med kärlek och inspiration 🙂 Jag provar också ett samarbete med en en vän som älskar makramé! Det kommer att finnas lite olika hundhalsband med healingstenar <3 Med olika lås för olika ändamål. Smycke eller att användas med koppel. Vi planerar också nu att ha liknande band till hästgrimmor och träns <3 Katter ska givetvis också ha möjlighet att bära dessa <3 Vi kommer att ha tunnare och bredare band till salu. Såklart fick våran lilla hund ett eget band som hon tycker väldigt mycket om och vanligtvis känner hon sig obekväm med alla sorters halsband. Denna gör henne lugn och harmonisk <3

TELL YOUR DREAMS

Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing. 
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Stl passar handled på 17 cm
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Obs! Mina sista Akvamarin i lagret!
Fler kommer lite framåt i tiden..

“Doggy Love”
DON’T WORRY
Passar hund som har ca 54 cm omkrets. Går att ha koppel på. Makramé snöre på 2 mm. 
Makramé by Eija Nikkinen.
Bredd 2.5 cm.
(Går att få med andra lås också) och som smycke utan att koppla)
Hänge med Howlite (Går att beställa andra hängen)
Har idag kopplat på våran egen lilla Bolognese ett healingsmycke med Howlite, Rosenkvarts och Lava och jag måste säga att hon njuuuuter av den!!! 
<3 Annars gillar hon inte halsband!
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig. Stor hjälp med självförtroende och utmaningar!
350 kr inkl porto
“Doggy Love”
DON’T WORRY vol 2
Passar omkrets ca 35 cm. Kan ha med koppel. Går att beställa med andra lås eller som smycke.
Makramé tråd och knutar (2 mm tråd)
Bredd 2.5 cm
Makramé by Eija Nikkinen.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabiliserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig. Hjälper vid utmaningar, stressade situationer. Inger hopp och tillit.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
320 kr inkl porto
Fler varianter kommer! Även till hästar och varför inte katter <3
Titta hur stolt Bessi är med sitt nya halsband! Hennes smycke är 1 cm bred och med snäpplås. Så ni kan beställa med snäpplås också och bredare eller smalare halsband. Har du önskemål vilka energier just ditt djur behöver så hör av dig 🙂 Bessi har Rosenkvarts, Howlit och Lava.

Då önskar jag er en härlig ny vecka <3 Gå gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” dit jag lägger in nya smycken allt eftersom innan dom hamnar på bloggen. Eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com där jag snabbare kan svara på din fråga 🙂

Jag tar emot personliga beställningar. Vad behöver just du eller din vän? Välkommen <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Ella den

  Vilket underbart budskap 💞 tusen tack.

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Leischa den

  TAAACK för underbara budskap🙏💜 I torskväll, (peaken på lejonportalen) så fick jag pumans budskap i en djup atlantismeditation som vi hade på en speciell atlantisträff…en vit puma visade sej, så tacksam för budskapet då och nu, tillsammans med dina kort. Visst är den svarta månstenen helt magisk, jag har en stor pebbles i svart månsten😍 Ha en underbar dag💜

  • magpie den

   Härligt!!! <3 <3 <3

Lämna en tanke