Änglabudskap 15-18/8

4

Kära läsare! Vi tar helgens kollektiva budskap då jag tar mig tid för vila från personliga läsningar resten av veckan <3

ÄÄ Mikael är starkt med just nu. En kraftfull Ärke Ängel som hjälper dig i vilken situation du än befinner dig i <3 Du får all styrka och mod och beskydd som du behöver. ÄÄ Mikael är snabb! Så fort du kallar på namnet så kommer effekten! Tveka inte att fråga. Skadliga energier och band kommer att kapas av och du känner dig mer befriad och modig nog att utföra dina uppgifter. Du är beskyddad från alla skadliga energier och personer <3 Det är Mikael jag ber om beskydd på alla resor. Yttre och inre.

Veckan handlar också om pengar och investeringar. Någon kan förstå att pengar har spenderats på “slösaktigt” sätt på sådant som inte är nödvändigt att ha. Man kan med fördel ha möjlighet att sälja det som inte tjänar dig mer. Någon behöver en “push” för att våga investera. Affärsbeslut kan ligga för handen nu som ska tas på allvar. Är det dags nu? Be änglarna vägleda dig. Dom får inte påverka desto mer om du inte frågar. Tecken kommer..meditera gärna och ta dina tysta stunder. Välgörenhet kan kalla..välgörenhet kan du utföra på många olika vis. Din godhet från hjärtat belönas stort från universum <3 Förändringar som pågår nu är oundvikliga! Se dina möjligheter nu och skapa och fortsätt bygga en hållbar grund där överflödet kommer att falla ner på dig <3 Var inte rädd och tveka inte..

Lekfullhet behövs. Nu ska man låta sitt inre barn och fantasi och roligheter träda in. Lek dig fram. Ta inte saker och ting på så fullt allvar. Du kan också njuta av umgänge med yngre personer. Du har en förmåga att vägleda och lära nya färdigheter till andra och uppmuntra och hjälpa på olika vis. Andra litar på dig <3 Både yngre och äldre. Du har en uppgift som behövs. Är du musiker, lärare, terapeut eller vad som helst där du agerar inom service så är det rätt. Du är eller blir nu kallad att vara..

Du är redo nu! Allt du gått igenom och erfarit har gjort dig klokare och visare. Nu är det dags att vara DU. Precis så som du är <3 Dags att gå framåt och lyssna på hjärta och själ. Det är också dags att tänka mer på sin egen tid. På det som du tycker om att göra. Känn inte dåligt samvete för det. Världen kallar..dina uppgifter kallar..

Det känns för mig gott att veta. Efterfrågan om husreningar har ökat..det är något jag försökt att undvika då jag har varit osäker på mig själv om det är något jag klarar av och inte gör bort mig. Igår var jag på ett uppdrag lite längre bort och halvvägs till huset började jag känna av energier och fick bilder. När jag kom fram så frågade jag om det är någon som har huvudvärk eller spänningar och problem med örat. Och magen är påverkad. Det bekräftades. Otroligt hur starkt jag kände av mycket från personerna och vad som pågick i huset.! Jag åkte iväg med öppet sinne utan förväntningar och då kunde jag ta emot starkare vägledning från mina andliga guider och änglar. Tacksam för att jag klarade av detta och inte gjorde bort mig 😉 En rejäl putsning med rökelser gjorde jag också och personerna fick nya insikter och bekräftelser. Min Indianguide har trätt in igen och jag är nu förväntansfull på samarbetet 😀 Bevis på närvaro är att elektronik blir manipulerad..precis som det var för 6 år sedan..Häftigt!

Nu mina vänner tar jag ledigt från personliga läsningar resten av veckan. Jag behöver ladda upp mig själv 🙂 Jag är åter i “tjänst” från nästa måndag <3

Nya smycken har jag pysslat ihop! Du får komma så gärna med personliga önskemål så gör jag mitt bästa att du får precis det du behöver <3 Gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” och skriv meddelande eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com.

THE REAL TRIPP

Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.
Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.
Grön jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.
Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.

Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner. ( Här är Jade ljusblå)

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Månadssten: April

Säljes dubbel som på bilden.
Stl passar 16-16.5 cm handled
340 kr inkl porto
300 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”

ALL ABOUT LOVE

Hänge som nyckelknippa, väskdekoration m.m.


Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Månadssten: April

Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig. Alla Jade kommer med framgång och överflöd.

Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig. 

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.


290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Endast ETT exemplar! Dessa hängen görs inte i kopior men kan beställas i liknande varianter.

“Serenity Collection”

FAIRYTALE

Hänge med lås till nyckelknippa/väskhänge eller annan dekoration..
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig.
Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.
Allmänt är Jade en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
TOGETHER

Jaspis är känd för att vara oerhört närande. Den ger stöd och näring vid tidpunkter då man känner sig stressad och den skänker lugn och helhet. Inom healing förenar den alla aspekter av ditt liv. Jaspis påminner människor om att hjälpa varandra. Jaspis samordnar samtliga chakran och kan användas i en chakra layout. Varje färg passar ett visst chakra. Den absorberar negativ energi samt renar och samordnar kroppens chakran och auran. Jaspis balanserar yin och yang. Den ger stöd vid nödvändiga konflikter. Den verkar vid långvarig sjukdom eller sjukhusvistelser och den vitaliserar kroppen. Jaspis stödjer andningsorgan och matsmältning, den balanserar kroppens mineralhalt.
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Stl passar ca 17 cm handled
6 mm pärlor
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tusen tack🙏💜 Så roligt att husrensningen gick så bra, vi kan och klarar så oändligt mkt mer än vi tror☺ Ladda batterier nu och ha det gott💜

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Camilla den

  Tack för ditt fina och upplyftande budskap. ❤️ Så härligt att också höra att husrensningen blev så bra. Snyggt jobbat! Du är superduktig❣️👊🥳

  • magpie den

   Tusen tack <3 <3 <3

Lämna en tanke