Ängla/Enhörning budskap vecka 34 <3

4

Kära läsare! Nu kommer veckans budskap och vägledning 🙂 Jag har suttit med personliga läsningar måndag och tisdag och även när dom är viktiga så tar det som energi och tid och då blir bloggen försenad ibland. Tänker på er alla och idag har jag inget på kö så nu kör vi!

Låt dig inte stoppas oavsett vad som pågår. Vissa saker kommer upp till ytan och ska tas om hand. Att verkligen, slutgiltigen känna dom känslorna som gjort dig ledsen och känns som en motgång och kanske du har en ny utmaning på gång. Var inte rädd för det du står inför. Du klarar det! Din dröm är nårbar <3 Efter stormen kommer solen åter. Bara stå på dig nu och det kommer att lossna och saker och ting faller på plats. Var öppen för nya möjligheter som kommer din väg. Du är starkare än du tror och du ska inte ge upp dina drömmar. Det finns vardagshändelser som ska ordnas upp här. Det finns relationer som stärks och det verkar ingå något inom hem och familjeliv. Justeringar. Du som är kvinna har en viktig roll för att skapa ordning och frid. Ta din uppgift på allvar. Du har förmågan att räta ut allt. Med ödmjukhet och vänlighet. Det är också du som får ta befälet i situationer. Vill du uppnå något så agera. Det är inom partnerskap också. Behöver du själv omvårdnad och kärlek så visa det. Ingen är tankeläsare. Du är den starkaste! Du som läser detta är den som är starkast och klokast!

Ta emot också hjälpen som erbjuds. Du behöver inte köra på allt ensam. Stöd finns. Ta det. Sök det. Ta ensamtider som uppladdning och rekreation för dig själv. Passa på alla tillfällen du får. Känner du att något bör göras och förändras så är det du som ska ta befälet. Annars händer inget eller det blir onödig förhalning. Egenföretagare får nya möjligheter denna vecka.

Kärlek och samvaro finns. I partnerskap och/eller i vänskapsrelationer. Är det turbulent under dagarna så ta chansen på kvällen i det du strävar efter. Vissa får uppleva trevligheter under kvällar och det kan handla om att du ber om vägledning inför natten från dina hjälpredor och det kan bli humoristiska drömmar och svar. Humor och glädje med andra erbjuds på kvällar mestadels denna vecka. Rika drömmar likaså. Be om hjälp att du kommer ihåg dina drömmar. Det finns positiva händelser!

Du har möjlighet att hjälpa andra. Med visdom och kärlek. Det du själv får ta emot nu i gåvor kommer att gynna andra när du delar med dig. Större glädje. Gläds med andra 🙂 Dela på vad som helst. Andra vill också dela med sig till just dig 🙂 Det handlar också om att lyssna. Och att prata. Ge healing. Be för andra. Alla böner går fram och besvaras. <3 Något fint och lyckligt växer fram bakom dig <3 Håll dina tankar positiva då överraskningar kan verkligen komma att ske! Kom ihåg: Du är du. Låt dig inte stoppas!

Ärkeängel Mikael är med alla. Alla som uttalar och tänker på hans namn får närvaron och snabb hjälp. Modet och styrkan. Beskydd. Negativa personer håller sig borta. Organisera ditt liv och håll fokus. Lämna störningsmoment. Ska du ha kontakt med myndigheter så be Mikael vara med. Det handlar också om rättvisa. För alla. Faderskap finns också i bilden. Ta din roll på allvar. Lyssna till de kloka och lugna..du får hjälp och vägar rätas ut..Det handlar också om logik. Organisera. Tänka på stegen framåt. Vad kommer allt att innebära? Ledarskap. Gör en plan som håller för alla inblandade. Till er alla: tänk på allas högsta goda. Du kommer att uppnå det du strävar efter! Gör en plan. Håll den. Var ödmjuk och tålmodig. Allt löser sig till det bästa och du har all anledning att tro på din dröm och gå efter den!

Nu kommer vi till healingsmycken! Vill du ha något personligt så är du välkommen med förslag 🙂 Du når mig snabbast via facebook “Änglabudskap och tolkningar” där du skriver ett meddelande eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com.

“Serenity Collection”

FAIRYTALE

Hänge med lås till nyckelknippa/väskhänge eller annan dekoration..
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig.
Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.
Allmänt är Jade en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i haparanda
WE ARE ALL FAMILY

Jaspis är känd för att vara oerhört närande. Den ger stöd och näring vid tidpunkter då man känner sig stressad och den skänker lugn och helhet. Inom healing förenar den alla aspekter av ditt liv. Jaspis påminner människor om att hjälpa varandra. Jaspis samordnar samtliga chakran och kan användas i en chakra layout. Varje färg passar ett visst chakra. Den absorberar negativ energi samt renar och samordnar kroppens chakran och auran. Jaspis balanserar yin och yang. Den ger stöd vid nödvändiga konflikter. Den verkar vid långvarig sjukdom eller sjukhusvistelser och den vitaliserar kroppen. Jaspis stödjer andningsorgan och matsmältning, den balanserar kroppens mineralhalt.
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Stl passar ca 17 cm handled
6 mm pärlor
WAKE UP YOUR PASSION

Mahogny Obsidian Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka. 

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Bronsit kan rensa nervsystmeet från oro, det är en grundande sten den för med sig ett lugn. Den tillåter dig att mera objektiv så att du ser helheten och på så sätt tar ett bättre beslut. 
Den uppmuntrar till mera kreativitet och att tänka steget längre. Stressborttagare.

Fysikt: Sägs vara bra för matsmältningen. Bra för njurar och balanserar upp kroppens ph värde, och underlättar upptagningen av järn.

Granater motverkar depressioner, för in hopp i ditt liv och glädje till användaren. För in mod och styrka i ditt liv. Renar dina chakran och tar bort negativ energi. 

Granater står för lust och passion, och för att väcka passionen i ett slumrande förhållande.

Några Guldstenar för att få in mer positivitet och glädje 
<3

Stl passar 16 cm handled
6 mm pärlor

230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda

OPEN YOUR EYES


MAGNESIT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

HOWLIT
*Starkt beskyddande sten både andligt och fysiskt.
*Hjälper dig att hålla fast vid dina övertygelser och ideal.
*Skyddar dig vid stress. 
*Lyser upp vägen till den dolda världen.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Passar handled på ca 17 cm

AND SO IT IS

Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.

Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.

Grön jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.

Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

På ena bandet finns några ljusblå Jade

Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner.

6 mm pärlor
Säljes gärna i DUBBEL (2 armband) och kostar då
399 kr för dubbel inkl porto
270 kr i Haparanda
Bara den ena?
230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda (1 st)

Stl passar 15-15.6 cm handled


IN THE NAME OF LOVE

Rosa Magnesit
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

ROSENKVARTS är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.

Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.

Rosenkvarts kan man gärna slösa med och ställa överallt i hemmet. Speciellt i sovrum och barnarum.

Rosa Jasper för att attrahera kärlek. Jasper i alla färger hjälper också med lugn och jordning och fokus.

LOTUSBLOMMA. Inom Buddhismen ser man Lotusblomman som en symbol för andlig utveckling. … Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten. Den öppna blomman symboliserar Buddhas öga som ser och vakar över allt.

280 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Stort tack för budskapen och jag önskar dej en underbar vecka🙏💜

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. LINDA den

  Tack för budskapen😊
  Det kändes som om varenda mening träffade mig 💗🤗

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke