Ängla/Enhörning budskap vecka 36 <3

9

Kära läsare! Kände ni av Nymånen? Jag upplevde den med livliga drömmar och stor trötthet. Känns dock att det håller på att lossna nu.

Veckans budskap och vägledning visar nu på att det är bra att stanna upp och se efter vad som pågår och vilka förändringar som är bra att genomföra. Trots att förändringarna kommer med utmaningar så blir det mycket bättre efter att man gett efter och ger sig hän detta. Det finns också oväntade positiva möjligheter nu. Fortsätt följa dina drömmar. Universum är välvillig och vill se dig lyckas! Våga och tro på dig själv och fråga gärna andra om idéer och råd. Sök information och håll dig aktiv. Kreativitet och lösningar kopplat till det ger framgång. ÄÄ Metatron är vägledaren till alla som söker andlig upplysning och tillväxt av olika slag. Denna ärkeängel håller dig positiv inför framtiden och nuet och bibehålla förundran i livet, likt ett barn på upptäcktsfärd. Håll drömmen levande och du är och kommer dit du ska. Det kan hända att du upplever att andra sysslar med ungefär samma sak som du i arbete eller i hobbyverksamhet. Att du liksom känner att det blir en tävling och du har rivaler. Men se det inte så eftersom du är unik och har din egen stil ändå. Alla ryms! När du utför det du utför med passion så kommer du långt! Ditt speciella intresse kan leda till att det blir ett riktigt arbete med inkomst 🙂

Tro inget annat än att du är fri att välja. Låt inget och ingen hindra dig. Alla håller inte med dig men denna vecka är chansen stor att du har stödet från andra. Kvinnor och feminin energi bör vara mer dominerande. Det kan pågå irritation men ge inte makt åt det. Håll dig lugn. Dock bestämd. Du kan mycket väl få saker att hända inom relationer. Någon ska ta steget och agera klokt, behärskat och kärleksfullt. Med kärlek och vänlighet är chanserna större till försoning än med ilskna utbrott. Det finns också så fina energier inom romantik och kärlek. Själsfränder <3 Stora känslor inför någon eller en situation. Nytänd passion! Man kan känna också lite melodrama och tänka på lärdomar från det förflutna. Man kan längta efter kärlek och rätt tajming för agerande. Men det är du som får ta steget..Låt inte rädslan stoppa dig..du vet inte hur fint det kan bli och hur mycket gemensamt du kan ha med någon speciell person. Detta är en tid då man gärna förnyar löften, förlovar sig, gifter sig, finner en äkta kärlek eller flyttar ihop med någon m.m. En festlighet, inbjudan eller annat socialt evenemang blir trevligt så tacka ja om detta blir aktuellt. Någon kan bli avundsjuk på det du har men det är inte ditt problem. Låt inte andra sänka dig!

Omvårdnad finns också i bilden. Att du gärna tar hand om andra. Inom familj, vänner eller arbete och fritid. Det känns fint att ge <3 Hälsan är också i fokus. Vad kan du göra för att må bättre? Även sömnen är viktig. Se till att du får sova ordentligt så känner du dig piggare och lättare till mods. Livliga drömmar ser det ut att vara också. På natten, dagdrömmar eller i meditation. När vi sover så är vi mer mottagliga för information från våra änglar och guider och kan få hiskeligt fina idéer där!

Härom natten drömde jag att jag upplevde en orm som hotfull och tog mod till mig och snappade tag på den så nära huvudet att jag inte skulle bli biten. Jag höll hårt. Ormen var gul och min känsla var att den var giftig men när jag snappade tag på den så var den plötsligt orange och då visste jag att den var liksom ovanlig och viktig och jag släppte taget. Den var inte ett hot mot mig. Ormen symboliserar hälsa och förändring och färgen orange navelchakra, passion och kvinnlighet. “Stryp” inte dina drömmar och ignorera inte ditt välmående.

Överflöd av olika slag finns tillgängliga och det betyder att vissa drömmar är inom räckhåll <3

Jag har kvar 3 smycken från förra bloggen så gå gärna dit och titta på vecka 35 🙂 Nya har jag inte hunnit göra nya men planen är att idag ta itu med inspirationen och då lägger jag upp dom i första hand på facebooksidan. Behöver du något personligt så tveka inte att fråga! Snabbast når du mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Smycken tillverkar jag med eftertanke och inspiration och kärlek <3

Önskar er en härlig vecka <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

9 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt och det stämmer bra🙏💜 Önskar dej en underbar dag💜

  • magpie den

   Tack detsamma <3

  • Anne den

   Det känns som det stämmer. Har blivit bedragen av arbetskamrater precis som gjort att jag hamnat i en mycket sämre situation. Men samtidigt så har jag kreativa planer som är på gång och många järn i elden på den fronten. Känns lite som jag kanske blir puttad åt det håller lite bryskt men ändå. Känner mig splittrad mellan att känna mig uppåt och samtidigt nedslagen.

   • magpie den

    Styrkekram <3 Vad bra att du känner att du kan gå vidare rakryggad <3

 2. Anna den

  Tack! 🙏🥰

  • magpie den

   <3 <3 <3

 3. Emma den

  Tack så klokrent. Är berädd på att personen kommer agera. När han fick uppvaknande i från mig lördags kväll söndags . Så förvöntar jag mig att det blir flow . Men jag är dock tveksam en av dem. Med tanke på året 2017 var. Så är det inte själv klart.

  Sen fins det fler som vill . Men vågar inte agera. Som sagt jag är nöjd som det är. Men om folket följer in sidan så ska jag givetvis betänkas!

  Och försökt även gäller anhöriga men tycker det är tröttsamt väldigt ofta. . Alltså dom är inte på min nivå . Så egenkligen är dem inte bra för mitt högsta bästa när det gäller släkten.. Min ena bror är arlvarligt sjuk och sommaren inte gjort saken lättare den saken är klar . Så försökt få andlig grund förberedelse.

  Jag tycker är lycka vara i andligt närvaro! 💚👍👌💜😊😂💪👀👂💋

  • magpie den

   Hej Emma! Ja ibland blir det så att det bästa för eget mående inkluderar att ta avstånd från energitjuvar oavsett vilka det är..
   Du har rätt att lyckan finns i oss själva att hämta <3
   Kram Pauliina

   • Emma den

    Ja vist är det så. Mer dem missförstår en stup i ett förstår värlligen inte att gör det för jag vet bäst för brors barnen.
    Alla är inte bekväma med ämnet. Blir det som vart för mig min tuffa bort gång av nära anhörig som har haft hyfsat bra digalåg. Det rök den min trygghets zon så fy hämskt fysiska värden. Så är min rädsla att ska hända dem med deras far. Dottern är o mogen inte förstår vitsen min godhet.

    Sällan blir bi mött som jag vill i ämnet i fysiska värden. Men är väl för dem är fel sort.
    Tycker att är för mycket besat av ämnet. Men det ämnet dom gör man orkar leva.

    Sen är en strid med person inte träffat som är värlligen energi tjuv. Släkten är enbart inte på min nivå och själv upptagna med sorgen mm.
    Mens jag försöker hjälpa under den här processens . Sån jag är . För God för mitt eget bästa. Men även för känner mig kalad från det andliga.

    Japp upp till oss själva hitta rätt folk så det blir balans. Tills dess lär jag vara ensam varg. .

Lämna en tanke