Ängla/Enhörning budskap v. 37 <3

10

Kära läsare! Ny måndag och ny vecka och nu hade jag tid att skriva kollektiva budskap direkt från första dagen 🙂

Vi börjar med att det kan finnas avundsjuka i bilden. Detta har visats tidigare också. Det finns dom som inte tar tag i sitt eget liv och sina behov och därför kan titta snett på andra och vad dom har och har åstadkommit. Ta inte emot det här. Skaka av dig dom energierna som kanske känns “hotfullt”. Ingen kan skada dig på riktigt om du inte tillåter det! Du har all rätt att känna dig lycklig och göra det som gör dig lycklig <3 Sträck på dig! Din livsresa är din livsresa. Alla väljer själv..

Det finns samarbete i bilden. Ta emot erbjudanden som känns bra och umgås med dom och de miljöer som får dig att känna dig bekväm. Du är känslig för energier nu så ta hand om dig själv. Fullmånen som kommer nu ger dig åter igen en chans att släppa det förflutna. Rensning har skett under hela året och det fortsätter steg för steg..Ofta kommer mycket känslor upp i samband med fullmånen och nymånen. Ta hand om dom och släpp och gå vidare mot nya äventyr och lycka! Din känslighet är en gåva och änglarna vill att du delar med dig av dina gåvor och din godhet. Det belönas dig stort! Du kan önska dig precis vad du vill <3 Dina önskemål kan dock komma på oväntade sätt men det är anpassat för just dig <3 Änglarna vet hur och när..Det kan kännas att det står still men egentligen rör sig allt framåt bakom dig. Du har tid att planera och finslipa. Vet om att du är du och ska vara stolt över det och hur långt du kommit <3 ÄÄ Gabriel hjälper dig att uttrycka endast kärlek och det drar till dig rätta personer <3 De som inte är för ditt högsta goda lämnas bakom dig..om så bara tillfälligt så att de finner sin egen upplysning och respekt inför andra..Allt det goda kommer till dig! Det är på gång..

Det finns möten inom familjen denna vecka. Något av vikt. Här kan man också komma varandra närmare. Far och dotter relationer påverkar. Eller mellan man och kvinna. Det finns som någon återkomst och något positivt i bilden 🙂 Kontrakter/dokument hör till detta ämnet eller i något annat ämne denna vecka. Det är något bra i alla fall 🙂

Det kan också vara att man gräver ner “stridsyxan” nu på något sätt. Försoning eller att man bara släpper gammalt “groll” och går vidare tillsammans eller åt varsitt håll. Ta inte veckan som negativ. Det ser ut att vara helt tvärtom! Allt blir bättre..Fullmånen kommer också med bättre möjlighet till något nytt. Önska!

Nu kommer nya smycken! Påminner om att du kan göra en helt personlig beställning med energier som just du behöver eller till någon som är viktig för dig <3 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Gilla gärna så får du ständigt flöde av nyheter på sidan 🙂 Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Det finns även personliga änglaläsningar/budskap/vägledning att beställa och andra tjänster. Info finns på facebooksidan. Välkommen <3

FREQUENCY
Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.
Svart Agat har jordande energier och samtidigt beskyddande. Hjälper till där lugnet behöver återställas. Ger dig en inre kraft att gå vidare, är även bra mot stress.
Buddha för extra lugn, tillit och framgång/överflöd 
🙂
Stl passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
ANGELICA
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl passar 16 cm handled
286 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda


NEW DAWN
Aventurin aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Grön Fluorit tar bort negativ energi, speciellt från miljön. Håller dig i fokus, den har en lugnande energi.
Känd som en perfekt healing sten, grön Fluorit avgiftar och energisätter alla chakran. Lugnar och dämpar vid kaos, tar bort negativenergi och blockeringar.
Fluorit i allmänhet medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Storleken passar 17-17.5 cm handled
FIND PEACE WITHIN
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Passar handled 15-15.5 cm
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

10 kommentarer

 1. Lisbeth den

  Tack snälla, du har så rätt att avund och elakheter styr vårt samhälle och värre kommer det att bli. Kram

  • magpie den

   Kram <3

 2. Ewa den

  Hej och ett stort TACK för veckans kort!! <3 Känns som det träffar mitt i prick och jag hoppas på det.
  Tankarna snurrade iväg åt alla konstiga håll och vilka scenarios som kan vara möjliga, men jag ….väntar på att se vad som kommer 🙂

  Tack, tack, tack!

  • magpie den

   <3 <3 <3

 3. Leischa den

  Oj, så klockrent…tusen tack🙏💜

  • magpie den

   <3 <3 <3

 4. Susanne Solönhaf den

  Var kan jag beställa Armbandet New Dawn?

  • magpie den

   Hej Susanne! Jag sålde den omedelbart och har inga 8 mm Aventurin kvar..jag ska göra ny beställning av pärlor när jag får pengar i slutet av månaden.
   Jag kan kontakta dig sen om du vill <3

 5. Emma den

  Jaha ja det stämmer är mycket noggran förbereder mig det jag medveten om att kommer hända dels sorg. El vet inte hur jag kommer ragera..

  Så sant är avensjuka över min smarthet listar ut massor. Och för somliga är bekvämare se ner el ut stråla avensjuka och på det energi dränering..

  Men nu ska komplettera så hoppas det ger det jag kämpat för. I längre tid envis är jag. Tills dess så är jag sparsam vaksam.
  Känner själv av i pratiken gäller folk fysiskt. Som är nu så är det torrt men gör mig inget. Men tydligen så tycker andliga tvärtom. Så var mycket som stämde in. Som jag kände av det stämde.

  • magpie den

   Kram <3

Lämna en tanke