Budskap inför helgen 13-15/9 <3

9

Kära läsare! Eftersom jag hade lite tid över och vet att det är jobbiga energier i luften så bad jag våra änglar och andra ljusvarelser om extra budskap <3 OCH hopp finns att manifestera av våra böner och drömmar!

Överflöd kommer upp trippelt! Eftersom det är fullmåne nu så kan vi drömma livligt. Man kan också få budskap och rening via nattliga drömmar. Du kan be innan du somnar att du är beskyddad och får budskap som du kommer ihåg på morgonen. Överflöd betyder att det kommer i många olika former. Kärlek, material, pengar, arbete, inom hemmet och fina relationer m.m. Tacka på förhand och ta emot <3

Det kan vara mycket känslomässigt nu i olika områden. Ta hand om dig och dina energier. Fullmånemeditation är jättebra och dags att lägga ut sina stenar så att månljuset faller över dom och renas. Med fördel kan man rena sin miljö med exempelvis salvia. Be alltid om beskydd innan och vädra ut sedan. En ny person kan komma in som ger något fint. Eller en befintlig relation kan stärkas. Budskap med kärlek eller annat trevligt är möjligt via brev eller annat skriftligt. Konstnärer har framgång.

Barn och ungdomar och syskonrelationer är aktuella. Att det finns något positivt i dessa relationer och man kan nu vara medkännande inför andra. Finns det bekymmer så släpp de till änglarna så tas allt om hand <3 Det finns unga som är extra känsliga i närheten. Även vuxna. Stor känslighet som är en gåva. Mycket funderingar och behöver vägledning, hjälp eller att de ger hjälp åt just dig som behöver det <3 Ärkeängel Gabriel är nära när du frågar om hjälp. Kommunikationen flyter bättre med andra och klarhet kommer. Gabriel hjälper alla som har något nytt projekt på gång. Till alla omvårdnare och föräldrar. Du får hjälp med att hjälpa djur eller plantor också. Vad som är ditt projekt just nu. Att ta hand om andra med kärlek och ge omvårdnad till sig själv är aktuellt och man har det man behöver för att genomföra det som är viktigt. Njut av livet och lyxa gärna till det. Det är du värd <3 Tänd ljus och be om änglarnas närvaro och sänd dina böner och önskemål till himlen. Hjälp och svar kommer..Gyllene tider och rikliga belöningar!

Skönt att höra! Eller hur?! Tackar för det <3

Det fanns önskemål att läsa om vilka kristaller och stenar jag lägger på korten ibland så här är dagens: Selenit, Aventurin, Rosenkvarts, Solsten och Howlite. Jag väljer dom intuitivt så att det passar aktuella energier.

Nu går vi till nya smycken 🙂 Påminner om att om du behöver något personligt så är du välkommen att fråga. Jag gör mitt bästa för att hjälpa dig <3 Gå på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” och skriv meddelande och se mina övriga tjänster och gilla och följ mig gärna 🙂 Jag är tacksam för alla befintliga och nya gillare och följare <3 Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Trevlig helg önskar jag er <3

VERY CLEAR
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Stl passar 16-17 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
ANGELICA
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl passar 16 cm handled
286 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
(Passar fint ihop med den som ligger överst..)
Serenity Collection”
INFINITE
Hänge till nycklar, väska eller annat dekorativt.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.

En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Kan användas som armband också.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
LOVE HEALS FEAR
Kunzit Är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
(Kunzit kan bli blekt av direkt solljus)
Band Ametist är en blandning av Ametist och vit kvarts, blandade tillsammans. Den kallas även Chevron beroende på hur mönstret ser ut i stenen. Ger styrka, stressbefriande en mycket andlig sten.
En sten för andligt och medialt arbete, stärker din intuition. Underlättar kontakt med änglarna och dina guider.
Stl passar 16-17 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
HAPPYNESS
Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt.
Klippa på bilden så ser du Elefantberlocken!
Guldsten sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Gul (Honungsgul) jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.
Kan användas som armband också och passar då ca 16-17.5 cm. Strechband.
282 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
FREQUENCY
Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.
Svart Agat har jordande energier och samtidigt beskyddande. Hjälper till där lugnet behöver återställas. Ger dig en inre kraft att gå vidare, är även bra mot stress.
Buddha för extra lugn, tillit och framgång/överflöd 
🙂
Stl passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

9 kommentarer

 1. Leischa den

  Helt underbart, tar tacksamt emot allt det underbara med ett öppet hjärta och en öppen famn🙏🙏🙏❤❤❤ Önskar dej en underbar helg❤❤❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Lisbeth den

  Wow, ett varm tack.

  • magpie den

   <3 <3 <3

 3. Emma den

  Tack.. Det där har jag försökt men som sagt mognaden gäller brors dotter. Men har i alla fall för varnart vilket känns bra. Då med tiden vissa sig att jag hade rätt.

  Godhet är underskattat nu förtiden. Om inte annat pratar jag med mor om det dock mins hon inte som jag men m.

  Posetiva är att ser rödd tråd med det haft jobbigt med.. Och blitt missförstådd. Men m är van med det lärt mig acceptera det. Min folk grupp är osynliga förtryckta mm.
  Är abselut känslig. Men tror dock är bättre på hantera det en släkten framför allt kan jag prata om saker ting.. Ytlig är icke jag! Ät framåt står för den jag är. Japp ska lyxa till det med levande ljus då känner av magiskt av det obeskrivligt tror min farmor mm kommer fram då. Kram . Mån sten undrar jag hur den ser ut för färg?

  • magpie den

   Månsten finns i både svart och vitt. Dock är dom som grumliga med en viss genomskinlighet. Naturprodukter och varierar i nyanser 🙂

 4. Thomas den

  bra budskap fortsätt med detta är trevligt att läsa

  • magpie den

   Tack 🙂

  • magpie den

   Tusen TACK!!! <3

Lämna en tanke