Ängla/Enhörning budskap v. 38

4

Kära läsare! Nu drog det ut på tiden med veckans budskap då det varit bilsökande till dottern och några personliga läsningar som dragit ut på tiden. Inte glömt er! <3 Så nu kör vi!

Nu är det en bra tid att titta bakåt på händelser och se på allt du lärt dig. Du har lärt dig mycket mer än du tror! Se allt det positiva och tacka för alla erfarenheter som gjort dig till den du är <3 Dock har du mer att lära dig 😉 Vi är alla elever på jorden 🙂 Det är stora förändringar vi genomgår nu så det är bara att gå framåt och veta allt sker på bästa sätt fast det kan ta omvägar och dyka upp förseningar. Belöningar “droppar” in hela tiden. Saker och ting faller på plats en efter en efter en..Belöningar för tålamod, kära vänner! Ja, idag upplevde vi ett mirakel! Dottern har sökt efter egen bil med ljus och lykta men inget har varit rätt. Vi tänkte att det är lika bra att inte stressa så kommer det något längre fram. Och det gjorde det 🙂 Bra pris, bra bil och i närheten! Tusen tack!

Det här med resor, yttre eller inre, kan skapa en känsla av ångest oro. Din livsresa också kan vara påverkad. Du vet inte vad som händer härnäst. Men släpp denna oro för vi behöver inte veta allt men vi är alltid beskyddade och här finns ingen orsak till oro. Allt löser sig! Släpp bojorna oavsett hur vem eller vad det gäller. Du är på rätt spår..

Familjeband och hjälp finns på många vis också. Ta emot hjälpen. Det är du värd <3 Det räcker att tacka och alla får sina “tjänster” tillbaka från annat håll 🙂 Kortet med stort överflöd kommer upp även denna vecka! Betydande bra resultat och belöningar! Framgångar i stort och smått 🙂 Veckan har bara börjat så håll hoppet nu och var beredd på magi och mirakel av olika slag <3 Ärkeängel Gabriel är med och hjälper alla med olika projekt och strävanden. Inom familjen och alla relationer. “Nyfödda” projekt likaså. Artister har flyt! Kreativitet på topp! Barn och djur har betydelse. Nu är det en bra tid att adoptera djur /umgås med djur och barn och ta hand om dem extra <3 ÄÄ Gabriel är jättebra med kommunikation också. Be så får du hjälp 🙂

Vissa är trötta på sitt jobb. Kanske bara vanlig trötthet eller att man känner sig färdig och vill gå vidare. Du får gå vidare kära du! Nytt kommer när du önskar det och sätter igång. Ge inte upp! Ta inte heller emot kritik från andra. Om du är arbetslös så är det bara så just nu. Låt inte andra pressa dig till att söka dittan och dattan och börja skola eller annat. Du vet själv vad som är bäst för dig! Har du tid att vänta så vänta och då har du bättre chans att finna det mest passande. Klagar någon på dig på jobbet? Strunta i det. Du gör alltid ditt bästa i din aktuella situation <3 Tänk på dig själv och din ork. Till vilken nytta är du när du dränerar dig? Kör slut på dig pga jobb och bli utbränd sen? Hur länge tar inte det för att hämta sig tillbaka? Det blir mindre i plånboken vid sjukskriven men vad gör det när du får behålla din hälsa iaf. Och få tid för återhämtning är viktigt. Vi pressar oss ofta i onödan och har bråttom tillbaka till jobbet pga pliktkänsla eller pengar. Nej nej..inte så bra..Pengar ordnar sig från annat håll när du ber om hjälp. Du är viktig!

Finn balans i tillvaron och i dig själv. Då mår du bra och kan ge av dig själv mer. Ge till dig själv för du har huvudrollen i ditt liv. Sen tar du itu med annat och andra. Mother Mary kommer med budskap om hälsa. Dina böner är hörda om din eller någon annans hälsa <3 Det besvaras! Hjälpen och resultatet kan komma på ett annat sätt än du trott. Lyssna till änglar och din intuition som leder dig rätt <3 Var öppen för alternativ och vägledning. Du får ta emot gudomlig healing och du har förmågan att heala andra <3 Du får all hjälp du behöver!

Du är också “pushad” till din riktiga livsväg..livet kan göra tvärvändningar men högre goda krafter leder dig rätt <3

Nu går vi över till smycken 🙂 Finner du inte vad du söker eller storleken inte passar så hör av dig så gör jag mitt bästa för att hjälpa dig <3 Gå på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkommen! Önskar er en härlig och framgångsrik vecka!

“Serenity Collection”
ROSIE
Hänge till nycklar, väska eller annan dekoration.
Magnesit ökar medvetenhet, abstrakt tänkande och skapande.
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.
Rosa Fossil Jaspis ger fysisk energi, vitalitet, skydd och är jordande.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Kunzit är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
282 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
INFINITE
Hänge till nycklar, väska eller annat dekorativt.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Kan användas som armband också.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
ANGELICA
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl passar 16 cm handled
286 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
IN THIS MOMENT

Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren. 

Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor. 

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. 

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Stl passar ca 17 cm handled. Kan anpassas..
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Tusen tack🙏💜

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Anna den

  Tack! 🙏🤗

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke