Inför helgen <3 19-22/9

2

Kära läsare! Jag hade lite tid över att skriva helgens blogg 🙂 Vi fortsätter i Överflödets tecken! Lite i taget kommer belöningar in och lyckliga förändringar 🙂 Fortsätt på din bana 🙂

Visst har det hänt tråkiga händelser också i veckan..en av mina bekanta somnade in för gott 🙁 Jag blev överraskad då jag hela tiden trott att hon klarar av kampen mot cancer. Vi har haft djupa samtal om andlighet och utövat healing några gånger. När någon går bort så tror jag att det finns en annan uppgift uppe i himlen. Ofta att man agerar som en skyddsängel åt andra och kan mer effektivt göra det uppifrån <3 Även två sjukliga och gamla hundar har gått över regnbågsbron denna vecka. Stor sorg har många upplevt 🙁 Välsignade är alla <3

För oss händer livet här på jorden och fortsätter. Känn stor tacksamhet för våra dagar <3 Nu vill änglarna att vi tar vara på livet och den positiva sidan här och nu. Dags att leka av sig. Umgås med vänner och familj och ta tillfällen till att ha roligt. Livet ska inte vara bara allvar! Ingenting är mer allvarligt än vad vi gör det till. Många har känt att det varit tungt och oroligt. Nu är det dags att slappna av. Gör något roligt nu som omväxling. Du förtjänar att ha kul också! Titta på komedier, läs böcker, gör något som gör dig glad på riktigt. Umgås. Festa till det på något sätt. Du höjer energier och drar till dig mer lycka i dina glada energier.

Har du beslut att göra så pressa inte på det. Tänk efter. Ta tid att tänka efter. Du kan få ett annat och bättre alternativ när du väntar ut lite. Inget impulsivt. Eftertanke. Egot vill göra något snabbt men själen vill att du tänker efter. Tänk på hur du spenderar dina pengar. Vad är viktigt? Just nu. När du släppen kontrollen så kommer svaret till dig snart. Det rätta svaret. Prioritera tiden. Vad ska göras nu och vad kan vänta. Lägg dig gärna på soffan och slappa en stund och samla dig. Vips, så kan det komma en fullständigt bra idé! Ska du byta jobb? Det är bra att hålla en fot kvar i det gamla och en fot i det nya. Besluta när allt klaffar helt och hållet. Din framtid och ekonomi ska vara tryggad tills du flyttat över. Hemma kan du ha flera projekt på gång samtidigt. Vad är viktigast där också? Kan något vänta till i morgon eller nästa vecka? Ny anpassning är aktuellt i olika situationer. Ta det lätt så blir det rätt. Finn balansen och vimsa inte runt. Bränn inte ut dig..

Kost och mat. Middagsbjudningar kanske? Ändra på kosten. Variera. Kanske har varit makaroner och korv ett längre tag 😉 Be änglarna följa med till affären och skapa gärna nya recept med nyfikenhet. Arbetar du i matbranschen så har du flyt med dig. Eller om du söker till ett arbete inom något som har med kost att göra. Kanske du vill skriva en egen receptbok eller lära ut till andra något. Kanske det är dags att titta på innehållsförteckningar närmare? Jag blev besviken när jag köpte en påse Polly godis förra helgen. Den innehöll palmolja. Bojkottar allt med palmolja! Vi köper alltid popcorn utan palmolja också. Vi försöker vara så noga som möjligt.

Stenarna på korten nu är Guldsten, Aventurin och Amazonit.

Guldsten sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.

Aventurin aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.

Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner

Amazonit är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna

Jag har haft inspirationskick här och tillverkat nya smycken 😉 Du är välkommen att fråga om mina kristaller och stenar och vilka kombinationer du behöver eller om storleken är fel på dessa så går vissa att justera. Gå på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Gilla och följ och skriv meddelande 🙂 Utlottningar är på kommande 🙂 Du kan annars skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkomna! Trevlig helg <3

“Serenity Collection”
ANEMONE
Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högr energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
TRANQUILITY
Hänge till nycklar, väska eller annat dekorativt.
Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga korpp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor. Bra för tex företagare eller andra projekt som ska sättas igång och hålla flödet fritt.
Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Svart Agat har jordande energier och samtidigt beskyddande. Hjälper till där lugnet behöver återställas. Ger dig en inre kraft att gå vidare, är även bra mot stress.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
MARIGOLD

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi. 
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier. 
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.
Gul Jade är en variant av mineralet Nefrit.
Chakra: Solar Plexus

En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar . 

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt. 

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.


 Stl passar 15 cm handled
REA!!!
210 kr inkl porto
AZUREA

Band Ametist är en blandning av Ametist och vit kvarts, blandade tillsammans. Den kallas även Chevron beroende på hur mönstret ser ut i stenen. Ger styrka, stressbefriande en mycket andlig sten.

En sten för andligt och medialt arbete, stärker din intuition. Underlättar kontakt med änglarna och dina guider.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.


Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. 

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Stl passar 15 cm handled
260 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
KISMET

Magnesit ökar medvetenhet och abstrakt tänkande och skapande.

*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

storlek passar ca 16 cm handled
REA!!!
210 kr inkl porto
ALISMA

Fossil Jaspis Rosa.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.

Storlek passar ca 16 cm handled
REA!!!
220 kr inkl porto
INDIAN POWER

Killarnas favorit!

Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller. 

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Storlek passar ca 20 cm handled
REA!!!
210 inkl porto

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Thomas den

    alltid roligt att skapa sakar budskapet var långt att läsa men fanns lite trevligheter i detta med

    • magpie den

      Tack 🙂

Lämna en tanke