Ängla/Enhörning budskap v 39 <3

2

Kära läsare! Nu ska se vad nya veckan kan komma med 🙂 Kloka beslut i arbetet eller hobby. Liksom nya beslut är på gång också. Förnyelse. Att ändra på något som inte fungerat optimalt. Man lär sig hela tiden och ska utvecklas. Var öppen nu. Det finns oändliga möjligheter ska du veta! Mer än ett alternativ..väg nu för och nackdelar. Förra veckan visades att man kan börja ta ett steg framåt och ha en fot kvar i det gamla. Nu är det mer agerande som gäller. Att göra slag på saken. Lita på att allt är i sin ordning och när du vågar så blir du stort belönad.! Du är inte fastbunden där du befinner dig. Lösgörande är ordet..Magi och mirakel finns på kommande.

Lyckans hjul visar ÄÄ Mikael! Var beredd på överraskande tur! Ödet nyck är med. Karma balanseras. Någon kan faktiskt bli av med ett jobb. Någon säger upp sig. Ny arbetsplats eller uppgifter. Det beror på hur du lägger dina “kort” och hur du lagt dom. Allt blir positivt! Nu ska gamla hinder försvinna och nya dörrar öppnas 🙂 Det rör på sig och det kan det göra snabbt. Känner du dig orolig så be ÄÄ Mikael ge dig styrka och vägledning. Allt handlar om ditt livssyfte. Det är dit du ska..

Resor kan innebära kopplat med vana. Arbetsresor kanske. Det blir resande framöver. Också inre rika resor. Kan finnas oro med vissa resor. Om du är orolig för andras resande så be ÄÄ Mikael beskydda alla. Du kan sända böner till andras beskydd. Speciellt kvinnor kan bära på oro och även förvirring. Det kan mycket väl vara så att man just är orolig hur andra beter sig i trafiken. Du har makten att vägleda och be om beskydd. Ofta är det män som inte tror på bönens makt. 😉 Be för dom också. Att dom ser att det finns en kraft i det.

Det kan också finnas dom som visar en “mask” för att beskydda sig själv och inte visa känslor. Andra visar ilska. Ilskan kan finnas inuti och man vill inte visa det eller prata om det. Dom är inte redo. Vissa behöver tid för att inse fakta och förstå varför saker och ting händer…Sjukdom kan vara kopplat till oro och ilska. Se till att få alla fakta inom vården. Det kan vara möjligt att det blir konfrontationer och man får stå på sig. Var lugn och saklig och prata tydligt. Brusa inte upp.

Det finns ett definivt JA i bilden nu. Håll dig positiv. Det du väntat på ska ske. Det sker snabbare om du håller dig öppen. Lyssna till känslor och vägledning som kommer från änglar, enhörningar och högre goda krafter. Om du känner nu att du skulle behöva kontakta en viss person som du tänkt på så gör det nu. Det kan glädja andra. Att man tänker på dom och hör av sig <3 Dina önskemål kan också bli mycket bättre än du föreställt dig. Var inte orolig <3 Mother Mary ber dig också att analysera mindre och spendera mer tid till att uppmärksamma känslor. Öppna ditt hjärta mer. Var inte rädd att någon blir sårad eller såra någon. MM ger dig lugn och kraft och vägleder dig i kommunikation och att hitta rätt personer. Det handlar också nu om erfarenheter. Vad har man lärt sig? Alla misstag behövs inte göras om och om igen. Både ÄÄ Mikael och MM är med för att ge dig mod och kraft och tröst. Och att beskydda dig från tunga energier och personer som gör att du känner dig obekväm. Du är vägledd till dom rätta personerna och den rätta vägen <3 Kom ihåg Nymåne på lördag! Önskningar har stor kraft!

Kvinnor: “Var rädd om er. Ni har så mycket ömhet och omsorg till andra. Ni vill hjälpa alla. Ni är uppskattade. Ni är stora stöttepelare. Ni får belöningar för allt det goda ni sänder ut och ert agerande gentemot allas högsta goda. Luta er tillbaka emellanåt och samla krafter. Ni får rätt vägledning. Ni är älskade och uppskattade <3 Allt är väl <3”

Till er alla: “Tro på mirakel. Släpp oron så ser du snabbare hur väl allting kan lösa sig <3”

Stenar på korten är: Ametist, Grön Aventurin, Solsten, Guldsten, Howlit och Lava.

Då går vi över till smycken 🙂 Påminner om att om du inte finner vad du söker eller storleken är fel, så ta kontakt så försöker vi lösa det 🙂 Varmt välkommen <3 Kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

ALL FOR LUCK

Jaspis
*Träjaspis är en perfekt transformations sten.
*Ger mer jordenergi som gör att dina ansträngningar blir mer kraftfulla.
*Hjälper dig att hitta nya vägar och strategier.
*Gynnar alla dina ansträngningar för att förbättra dig själv.
Mahognyobsisian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Jet är en sten som besitter många egenskaper såsom beskydd, healing, renande, lugnande och en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.
Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa och lägre energier kring dig.
Röd (röd-brun) guldsten / guldsand / sandsten, ör tillverkad av glas som man gjutit in koppar, kobolt, mangan eller krom i. Den lär ha tillverkats första gången i Venedig på 1700-talet.
Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Passar ca 16 cm handled (kan utökas med svart Jet )
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
ENDAST 1 ST!!!
NEW MOON

Band Ametist är en blandning av Ametist och vit kvarts, blandade tillsammans. Den kallas även Chevron beroende på hur mönstret ser ut i stenen. Ger styrka, stressbefriande en mycket andlig sten.

En sten för andligt och medialt arbete, stärker din intuition. Underlättar kontakt med änglarna och dina guider.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Stl passar 14-15 cm handled

260 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
“PALETT”


MAGNESIT: ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

Passar 16 cm handled
230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
“FIORIA”


JASPIS – FOSSIL JASPIS – LJUSROSA FOSSIL JASPIS
ENERGIER: FYSISK ENERGI, VITALITET, SKYDD, JORDANDE
CHAKRA: BAS- OCH HJÄRTCHAKRAT
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.

6 mm pärlor

Stl passar 15 cm handled
230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
MARIGOLD

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi.
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier.
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.
Gul Jade är en variant av mineralet Nefrit.
Chakra: Solar Plexus

En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar .

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt.

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.

Passar storlek 14 cm handled (kan göras lite större v.b.)

230 kr inkl porto
100 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”

ROSIE

Hänge till nycklar, väska eller annan dekoration.
Magnesit ökar medvetenhet, abstrakt tänkande och skapande.
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.
Rosa Fossil Jaspis ger fysisk energi, vitalitet, skydd och är jordande.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Kunzit är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor.
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran.
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter.
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

GUARDIAN ANGEL

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl passar 17 cm handled
170 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
COSMOS


En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

10 cm omkrets pärlor

Stl passar 18 cm handled
220 kr inkl porto
180 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Stort och varmt tack🙏💜

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke