Helgens budskap 27-29/9 <3

8

Kära läsare! Ibland har jag tid att skriva extra budskap inför helgen och idag är jag själv nyfiken på hur helgen kan se ut 😉 Nu kör vi:

Det är så bra budskap vi får! Vi börjar med romantik och känslor <3 Vissa känner kärlek och romantik och är mottagare av det 🙂 En känslig person finns då i bilden som förmodligen har med någon slags konst/artisteri att göra. Skönhet, elegans och charm är egenskaper. Personen har stora drömmar och kan förverkliga dom. Denna person kan vara du själv också. Här är också stor chans att man har en koppling till varandra från tidigare liv. Men det kan finnas melodramatiska känslor här också…kanske inte med just din själsfrände men med någon annan eller en specifik situation. Känslor kan komma upp till ytan och förvirring. Nymånen infaller nu och känslorna kan vara på topp. Både på bra sätt och negativt sätt. Ta hand om dom på ett klokt sätt och brusa inte upp. Detta är övergående. Prata och kommunicera klart och tydligt. Prata med dom som förstår. Känslor är naturligt och bra! Använd känslorna till att förstärka relationer och till att känna efter vad som ska ingå i ditt liv just nu.

En fest kan bli aktuellt! Något socialt sammanhang av betydelse. Tillställningen ter sig olika för var och en. Vissa firar framgångar och andra samlas för att man behöver varandra.

Det du strävar efter blir snabbare klart ju gladare du känner dig. Förväntansfull. Alla blir ledsna eller tappar stinget ibland men ge inte kraft till negativa tankar. Du får känna dig ledsen och nedslagen men vet att allting faktiskt blir bättre <3 Gör något som får dig att känna dig harmonisk och glad. Fantisera din framtid. Se och känn vart du egentligen vill vara. Du har andra nya äventyr och möjligheter när en dörr har stängts. Livet förändras och vi utvecklas..följ med utan motstånd.

Hur som helst så är detta en underbar tid för dig! Solen skiner. Konkret gör det det just nu här i våran lilla stad 😉 Nu kan man lyckas med något mycket bättre än man föreställt sig! Du är välsignad med överflöd av olika slag <3 Tack för det <3 Tänk bara positivt och du får mer än du trodde! Lysande nya idéer och inspiration och olika lösningar i din situation 🙂 Du är på rätt väg och har funnit mycket upplysning och alla förändringar är av godo <3 Hälsofrågor ser positiva ut och nu kan man känna stor glädje <3 ÄÄ Uriel hjälper dig med koncentration och visdom och lösningar <3 Bara be om hjälp..Överflöd finns och kommer! TRO på det! Vi får ju vad vi drar till oss. Nu är det dags att skriva ner era fantasier och önskningar på papper. Tänd ljus, sätt ett glas vatten på bordet, en sten, en blomma och gärna rökelse. Sitt i stillhet och önska. Gör vad du känner för att göra med ditt papper sedan. Spara i en ask eller bränn upp det är exempel. Var villig att släppa det förflutna och tacka för dina välsignelser du har och har och får <3

Önskar er en härlig helg nu! Och så går vi över till smycken. Några är sålda från förra bloggen. Nu kommer lite nya och några som finns kvar. Vad behöver just du nu? Kom gärna med personliga beställningar! Nästa vecka har jag nykomlingar att visa upp 😀 Ta kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost anglaakuten@hotmail.com.


GUARDIAN ANGEL

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl passar 17 cm handled
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
NEW ADVENTURE

Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Nefrit /Grön Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten.
Fysiskt: sägs Nefrit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.
6 mm pärlor
Storlek passar ca 16 cm handled
Säljes i dubbelset!
410 kr inkl porto
“PALETT”


MAGNESIT: ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

Passar 16 cm handled
200 kr inkl porto
170 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
ROSIE

Hänge till nycklar, väska eller annan dekoration.
Magnesit ökar medvetenhet, abstrakt tänkande och skapande.
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.
Rosa Fossil Jaspis ger fysisk energi, vitalitet, skydd och är jordande.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Kunzit är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor.
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran.
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter.
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

250 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
PERFECT MATCH

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Rosenkvarts är en sten för villkorslös kärlek. En av de viktigaste stenarna för arbetet med hjärtchakrat. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra.
Känd som en romantisk sten, Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek. Lägg en Rosenkvarts bredvid din säng för att dra till dig kärlek, eller för att få en mera kärleksfull relation till existerande förhållanden.
Fysiskt: sägs rosenkvarts hela krämpor i tymus, hjärta och lungor.

6 mm pärlor
Storlek passar ca 16 cm handled
230 kr inkl porto
COSMOS

Onyx är En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

Storlek passar ca 17 cm handled
10 mm pärlor

180 kr inkl porto

Passar kille och tjej!

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  TACK🙏💜

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Thomas den

  fint budskap fortsätt med detta härliga
  en fin och god helg på er

  • magpie den

   Tack 🙂 <3

 3. Anna den

  Vilket härligt budskap! 🙏 Trevlig helg! 🤗

  • magpie den

   Tack 🙂 <3

 4. Lena Persson den

  Hej <3 , vill gärna löpa armbandet Gardian Angel (blått) med Angelit.//Lena

  • magpie den

   Hej Lena! Den har jag sålt och får in nya pärlor så fort jag kan investera igen <3 Minns inte om det var just du som köpte denna via Änglasidan eller epost..?

Lämna en tanke