Ängla/Enhörning budskap vecka 40 <3

6

Kära läsare! Nu är vi nyfiken på en ny vecka 😉 Innan jag glömmer så skriver jag vilka stenar som ligger på korten idag: Ametist, Aura Angel, Rosenkvarts, Karneol, Howlit och Jet. För att vi ska öppna upp för änglar och det gudomliga och känna beskydd. Ta fram våran feminina och omtänksamma sida. Howlit, den vit/grå är en slags månsten som även kallas No Worrie. Den svarta är Jet som beskyddar mot skadliga energier och ger även tur och framgång 🙂 Nu till budskapen:

Dela med dig av din visdom. Många behöver höra din förmedling och ditt stöd. Färgen Lila har betydelse denna vecka och det är lugnande och healande färg. Du har vuxit andligt och tagit till dig av dina erfarenheter på ett positivt sätt. Du känner dig lugn och tillitsfull och vägledd av goda krafter. Känner du inte så? Försök att finna det denna vecka. Föregående nymåne kom med viktiga insikter så ta till dig det. Varje månfas ger tillfälle att släppa på bördor och ta emot överflöd.

Överflöd kommer upp nu för tredje veckan i rad!!! Du är på rätt väg och du får skörda steg för steg! Allt du vårdar och rör i kommer att blomstra <3 Moderlig kärlek. Barn, äktenskap, arbete, djur, artisteri osv. Natur. Kärleksfull vård även av sig själv. Du ger. Du behöver också stunder till dig själv. Hälsan är i fokus fortfarande..Stressa inte! Då tappar du fokus och kan bli lite olycksbenägen och det är ju onödigt eller hur?

Planera din tid denna vecka. Det är mycket på gång. Man behöver hjälp av andra också. Mer än vanligt kanske. Det finns stor vilja att hjälpa varandra. Man behöver bara våga fråga och ta emot när en hand räcks ut. Handen kan komma spontant från någon som vill väl <3 Samarbete är också viktigt. Anpassning till lagarbete. Det kan handla mycket väl om nya arbetskamrater också…Var ärlig och förminska inte dig själv och det du är kapabel till. Du kan se något som inte andra ser eller orkat ta itu med. Ta fram din kunskap och uttryck dig. Du har en slags ledarskapsroll denna vecka. Du kan! Vad behöver göras? Gör det. Ingen annan verkar se lösningen på en situation. Det är du som är en viktig nyckel.

Resor finns i bilden igen. Både inre och yttre. Det kan se ut att bli hinder med yttre resor. Det kan möjligen se ut att bli dyrare än tänkt. Det behövs en ny plan. Vi har ÄÄ Gabriel med oss som hjälper med kommunikation. Kanske man kan nu förhandla sig till att resan blir prismässigt acceptabel. Kanske även lösningen är enklare än du först trodde. Undersök saken innan du får panik. Försök också att planera “två flugor i en smäll” när du ändå är i farten så sparar du tid och pengar 😉

Det här med möjligheter finns ju i bilden nu! Dörrar står öppna! Du kan önska vad du vill <3 Din önskan som du innerligt bär på kan du få som “ett brev på posten”. Var redo för glada överraskningar 🙂 Du förtjänar det <3

Öppna ditt hjärta för andra och dig själv. Att du förtjänar att ha det bra! Och sluta analysera så mycket. Mother Mary vet att du bär på osäkerhet och kanske rädslor. Att någon sårar dig för att du visar dina känslor. Du är beskyddad från det <3 ÄÄ Mikael beskyddar dig och kommer så fort du uttalar hans namn <3 Alla förtjänar kärlek. Ta risken,,då du aldrig vet vad du missar om du håller dig tillbaka..Var dig själv. Det är det enda rätta i slutändan. Den som älskar dig, älskar hela dig <3 Kanske du blir bjuden på en middag denna vecka eller bjuder in själv..vem vet hur den tillställningen slutar 😉

Då önskar jag er en underbar vecka! Vill du kontakta mig så finns jag på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Det finns olika tjänster att fråga om och på facebook lägger jag oftare ut healingsmycken allt eftersom jag skapat nya 🙂

Gilla och följ gärna så missar du inte fina utlottningar som kommer då och då 🙂 Till veckan kommer några nyheter..håll koll 🙂

MARIGOLD

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi.
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier.
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.
Gul Jade är en variant av mineralet Nefrit.
Chakra: Solar Plexus

Bärnsten. En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar .

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt.

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.

Passar storlek 15-16 cm handled

230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
NEW ADVENTURE

Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Nefrit /Grön Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten.
Fysiskt: sägs Nefrit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.

6 mm pärlor

Storlek passar ca 16 cm handled

Säljes i dubbelset!

REA!!!

360 kr kr inkl porto
330 kr hämt i Haparanda
“PALETT”


MAGNESIT: ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

8 mm pärlor

Passar 16 cm handled

230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
COSMOS


Onyx är En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

10 mm pärlor

Stl passar 18 cm handled

Populärt för killar också 🙂

225 kr inkl porto
180 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Tusen tack för budskapen, som känns igen med lite av vad som sker🙏💜 Önskar dej en underbar vecka💜

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Camilla den

  TACK finaste du 💞

  • magpie den

   <3 <3 <3

 3. Mirjam den

  Tack för veckans budskap. 🙏🏻❤️
  Tog det till mig.🥰

  Önskar även den gröna armbanden.
  Blev bara så förälskad i dem.
  Namaste❤️

  • magpie den

   Hej Mirjam <3 Jag skriver epost till dig 🙂

Lämna en tanke