Ängla/Enhörning budskap vecka 43

8

Kära läsare! Här ser det ut att finnas något i “luften” som ger extrem trötthet och även förkylning och andra fysiska åkommor. Nu är det dags att vila ut helt enkelt. Kroppen säger ifrån när vi kört för hårt och tömt kroppens resurser. Istället för att köra på med fysiska aktiviteter så kan du lägga/sätta dig ner och ta tiden att forska och läsa om det som du tänkt på men inte liksom haft ro att göra tidigare. Nu är det dags att söka information. Du kan behöva en mentor eller en bok eller internet eller ett TV program eller ringa viktiga telefonsamtal etc. Änglar och andra ljusvarelser ger dig tips och vägledning så att du finner vad du söker och vart viktiga svar finns.

Vissa av dina planer har tagit tid eller tar tid just nu för att manifesteras. Var lugn i det då det byggs lyckliga resultat bakom dig. Vissa förändringar som sker nu antingen frivilligt eller ofrivilligt kommer med framgång i slutändan. Tappa inte hoppet av utmaningar! Konflikter får sitt slut snart och harmoni infaller. Rättsliga ärenden eller andra viktiga ärenden ser ut att falla till din fördel. Är det oenligheter inom familj/vänner så kommer en lösning även där. Någon är “smart” nog att tänka klokt här och få till en överenskommelse som alla kan nöja sig med. Mer eller mindre. Men stridsyxan kan grävas ner. Man kan även ha orsak eller behov att hjälpa eller ta emot hjälp av familj/vänner. Tveka inte. Det blir bra. Det finns kärlek i relationer även när det inte känns så alltid. Man kan laga situationer som “glappat”. Alla är inte heller kanske i samma våglängd som du men dom kommer efter i sinom tid. Var inte rädd för att spendera ensamtid heller. Du behöver dina stunder för att samla energier och gå på upptäcktsfärd i din inre värld. Du ska inte låta någon påverka dina val som du gjort/gör. Det är ditt liv. Så länge du inte skadar någon och du vet vad du behöver göra och vad som får dig att känna glädje, då ska du göra det. Du kan fråga om råd i vissa fall men du gör ditt eget val med eftertanke.

Gör inget impulsivt nu. Du kan känna att du måste ta snabba beslut men det blir sällan bra. Titta igenom hela situationen i lugn och ro så får du mycket bättre resultat. Söker du efter en ny bil tex. så köp inte första bästa. Du kan bli besviken i efterhand. Gå igenom allt grundligt. Vissa beslut som du gjort kan denna vecka “ångras” och tas tillbaka. Du kan ändra på något då det finns välvillighet och förståelse.

Angående hälsa så ser det ut att bli bättre. Något var inte så farligt som du trodde. Positiva budskap. Rätt hjälp. Du förstår också förmodligen detta med att man kan vila ut vissa åkommor. Känn inte dåligt samvete för det. Du kan vara orolig för att din inkomst blir mindre eller du kan få extra utgifter och du måste dra in på annat. Men ser du där, så kan universum “fixa” det till din fördel eftersom vi belönas när vi som mest behöver det och har tänkt det högsta goda om allt och alla <3 Försök se det positiva i allt och det som kommer och sätt inte energi på “grämande”. Allt ser ut att lösa sig till det bästa och du kan gå vidare till nästa steg i dina planer och önskemål. Stressa inte. Våga säga ifrån när krafterna tryter.

Nu går vi över till smycken med healande krafter! Du kan komma med personliga önskemål så ska jag göra mitt bästa för att bemöta just dina behov <3 Snabbast når du mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” dit jag allt eftersom lägger ut bilder under hela veckan när jag haft en inspirationstund. Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. På facebook ser du mina andra tjänster också 🙂 Önskar er en härlig vecka <3

MAGDALENA

Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Passar ca 16-17 cm handled
262 kr inkl porto
230 kr hämt i
EUFORIA

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Nu är vi två stycken som provat bära Malakit och det har gett supereffekt på svullna leder/vätskeansamling och värk!!! Jag vill inte sova en enda natt utan detta smycket då den hjälpt med mina kroniska smärtor 
<3
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Jaspis samordnar alla chakran, stärker snabbtänkthet och ser till att du avslutar saker och ting. Den stimulerar fantasin och omvandlar idéer till handling.
Landskapsjaspis sägs vara moder jord som talar till sina barn. Den för upp dolda känslor av skuld, avundsjuka, hat och kärlek till ytan, liksom tankar som normalt trängs undan. Den ger tröst och dämpar rädsla.
Landskapsjaspis hjälper oss att hitta vår plats i livet, där vi finner det lätt att ta ansvar och kan enkelt överblicka både vårt inre och vårt yttre landskap.
Storlek passar 16-16.5 cm handled. (Kan justeras)
Först till kvarn! Kan endast göra 2 st just nu.
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
DIANA

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidigt lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.

Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.

Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

Stl passar 15 cm handled
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock
Kan göras i vilken storlek som helst.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
CAMOMILLA

Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Stl passar 16-17 cm
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack så mkt🙏💗

  • magpie den

   <3 <3 <3

 2. Ewa den

  Tack så himmelskt mycket för veckans budskap <3 <3
  Jag tar verkligen till mig av alltihop och hoppas på det.

  Kärlek!!
  Och ja, jag ska läsa och studera mina böcker, då jag ligger lite efter tidsmässigt i studierna.

  • magpie den

   Tack för din kommentar KRAM <3 <3 <3

 3. Emma den

  Tack! Jag är inte i mål. Men för eöl senare bör det gå i mål! Tålamodet är inte det bästa. Villa gör jag troligen mer en vad jag har tid med.

  Ber ofta pratar ofta med min box dem som ändå ser grunden varför blev som det blev starta när var mer utomlands en svenskt. Sen dess vart deppig.. DENA SOMMAR VAR INTE HELT SVENSKT HELLER FÖR LITE VATTEN. Det far jag illa av tappar lusten liksom. Nu som är som ljusaste trots mot gång odsen el folk inte förstår. Gjord livet är bedrövligt jobbigt..

  • magpie den

   Sänder dig en styrkekram och hoppas att du snabbt får må bättre <3 <3 <3

  • Emma den

   Tack det kan behövas. Fördel villa mycket att ploppar upp saker lefekterar läger pusel bitar. Men pressen med mosten hänger över mig. Tyvärr men m kram på dig. 😊💚

   • magpie den

    Försök att inte stressa <3

Lämna en tanke