Ängla/Enhörning budskap v. 44 <3

4

Kära läsare! Veckans budskap kommer nu lite senare men än finns det dagar kvar att begrunda veckan 🙂

Det här med resor följer oss vecka efter vecka. Både yttre och inre. I samband med inre resor så finns det ensamhet i bilden. Men också kopplat med den yttre världen. I det yttre känner sig några så ensamma att dom blir förbittrade. Dom sätter mycket tid på att titta på “grannens gräsmatta”. Kvinnor verkar vara mest utsatta just nu. Det kanske hände något i det förflutna som någon inte är nöjd med än idag. Men någon kommer inte loss från dom känslorna. Ilska och sorg. Det har blivit en vana och livsstil fast det är jobbigt och dränerande. Känslomässigt tillstånd är ett val. Stanna i missnöje och gräma sig eller välja att se möjligheterna till att det blir bättre och välja att tacka för det man har just nu. Tacksamhet, tålamod och tillit för oss framåt och när vi lyckas lägga till positiva känslor och tilltro så flyter allt på bättre och snabbare. Det är naturligt att vara ledsen, arg osv men är det värt att upprepa allt varje stund, varje dag? När någon inte fick som den ville förut så visste himlen att denne skulle få annat som är bättre. Det kan kännas att man hamnat nu vid en återvändsgränd men det är bara en illusion. Det finns alltid tillfällen att finna kärlek och lycka! Kanske inte där du önskar men tänk om din önskan inte egentligen är gott nog åt dig och du får mycket mer och bättre än du önskar?! Ja, högre goda makter har tendens att ha riktiga “jokrar” i bakfickan och slänger på bordet när du minst anar det. Som ett perfekt mirakel! Gör ett nytt vägval. Du kanske har någon/några som sänder negativa vibbar på dig och det är svårt att förstå allt. Men ta hand om dina energier nu. Fokus på ditt eget liv och dom som är dig kära. Tids nog går allt över. Men var noga med att stå på dig och mot orättvisa. Kanske det är dags att säga ifrån nu? Gör det med eftertanke i så fall och agera inte hotfullt. Var saklig. Döm ingen. Inte dig själv heller. Be ÄÄ Mikael om beskydd varje dag. Föreställ dig en vit bubbla som omringar hela dig och dom du bryr dig om. Du får hjälp <3

Dock inom äkta kärleksrelationer, där man hittat/hittar den som är ämnad för en så finns det styrka och utveckling. Håll fast i din “äkta hälft” oavsett vad nu <3 Gör ditt bästa. Visa dig från din bästa sida. Allt ordnar sig ska du se. Ibland behövs också egen tid så ta dig den tiden när tillfället ges. Kanske räcker med meditation eller umgänge med vänner eller någon slags friskvård. Finn din egen grej 🙂 Tillfälliga pauser har också sin egen mening. Vad är det du behöver tänka på när de tillfällen dyker upp? Har du försummat något som är viktigt för dig och din egen utveckling?

Resor är också i befintlig mening. Åka på arbetsresa eller semester eller inköp av transport kanske. Nu kan det mycket väl finnas lite “strul” runt detta. Planera väl. Förhasta dig inte. Var redo på försening eller annat trubbel. Is i hatten. Ha gärna med varma kläder eller annat ombyte för det kan behövas. Ha gärna en plan B och uppmärksamhet i allt så blir det bra 🙂

Stressa dig inte genom livet. Vart har du bråttom? Hur mycket kan du stretcha ut dig och din tid för att andra ska vara nöjda? Detta kan vara en vanesak du själv skapat..Dags att tänka om? Visst är det fint att serva och hjälpa andra. Det känns bra och bara det är en belöning i sig. MEN, när får du vara du? När får du göra det som DU vill och behöver? Någon kan vara lite pedantisk och hemmet ska vara tipp topp? 😉 Mår du bra av det så är det bara att gratta 😉 Om det börjat kännas som ett stressmoment så kan du börja fråga dig varför..Denna vecka kan du tänka på din tid och agera på något sätt..

Alla förändringar som pågår nu är av godo. Det är nödvändigt att förändra vissa saker. Det är oundvikligt att livet händer och vänder. Nu ska du börja se det positiva i allt! Bättre tider stundar oavsett vad..Änglarna visar på stora lyckliga förändringar! Söker du efter ny bil, jobb, kärlek, inkomst eller annat så kommer det. Vänta lite..något lyckligt kan ske redan denna vecka och något annat kommer lite senare. Det finns en perfekt tid för att detta ska hända på det allra bästa sättet 🙂 Pressa inte. Stressa inte. Just idag kan du bara sätta dig ner och arbeta på din vision och räkna dina välsignelser som varit, som är och som kommer <3 Följ ditt hjärta och du är betryggad och får allt du behöver på din ämnade väg. Dina nära och kära är lika omhändertagna som du <3 Kom ihåg: skilj på hjärta och ego. Ego är människans “habegär”. Fundera på varför du vill ha det som du vill ha. Fylla tomhet? Eller på riktigt det som är verkligen behövligt? Rädsla och intuition har också tendens att strula till det. Rädsla är så starkt att det kan ta över totalt. Du vet inte vad du missar när du låter det ta överhanden. Fick du inte något du ville/trodde som var viktigt för dig? Släpp det. Antingen får du det senare eller något helt annat som blir mycket bättre.

Nu önskar jag er en fin vecka resten av dagarna <3 Vi går över till smycken! Du får gärna komma med personliga beställningar så gör jag mitt bästa för att bemöta dina behov 🙂 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost anglaakuten@hotmail.com

“Serenity Collection”

SOUNDS LIKE A MELODY

Till nyckelhänge, väskhänge eller annan dekoration. Fungerar som armband också.
Blå bandagat är en agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.
Den är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande. Blå bandagat ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet. Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets
Aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryckkammare, färgen är permanent.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
ORANGE IS THE NEW BLACK

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten
*Ger dig glädje och förtröstan.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.Guldsten
.
250 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Storlek passar 15-16 cm handled ( Kan justeras v.b.)
CAMOMILLA

Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Stl passar 16-17 cm
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda
EUFORIA

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Nu är vi två stycken som provat bära Malakit och det har gett supereffekt på svullna leder/vätskeansamling och värk!!! Jag vill inte sova en enda natt utan detta smycket då den hjälpt med mina kroniska smärtor 
<3
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Jaspis samordnar alla chakran, stärker snabbtänkthet och ser till att du avslutar saker och ting. Den stimulerar fantasin och omvandlar idéer till handling.
Landskapsjaspis sägs vara moder jord som talar till sina barn. Den för upp dolda känslor av skuld, avundsjuka, hat och kärlek till ytan, liksom tankar som normalt trängs undan. Den ger tröst och dämpar rädsla.
Landskapsjaspis hjälper oss att hitta vår plats i livet, där vi finner det lätt att ta ansvar och kan enkelt överblicka både vårt inre och vårt yttre landskap.
Storlek passar 16-16.5 cm handled. (Kan justeras)
Först till kvarn! Kan endast göra 2 st just nu.
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock
Kan göras i vilken storlek som helst.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Wow, här fanns mkt braigt att ta till sej och hålla i tanken☺ Stort tack för budskapen och önskar dej en fin resterande vecka🙏💗

  • magpie den

   Tack detsamma och stor kram <3

 2. Emma den

  Tack. Mycket stämmer bra ganska komiskt att du skrev just i dag . För i går så ramla det ner idé. Jag mins att tidigare skrev kommetar att i bland måste man välja bort folk ovasett. Fast jag mer så dem som gör valet. Längre tid har satt gräns. Dvs inte tagit in dem här i mitt hem för vi lirar inte samma band nivå. Och att inser det får mig mest må dåligt undvikit mån går.

  Men sen ser änglar allt det min saning vad utomlands värme tagit över . Så inte kommit upp ur sen 2018.

  I dag torsdag så ska jag möta 2 personer som inte har nån koppling till mitt tidigare liv. Behöver tänka om nytt nya tag nya möligheter är jätte närvös pirr i mig. Men possetiv och förväntasfull . Och vänt på tänket i ställer för skam och oftast är bagatell för många. Så är det inte det för mig med här sättet. Samtidigt mitt sätt visa vad värmen ställer till det för en. Hur det påverkar mig dränerar mig. Att har fullt upp med ens orka leva i här varma landet det skrämmer mig oerhört. Det tar här viruset döpt det till. Drar nytta av det gör hela värre.
  Men hoppas det här tänket blir start skotet. Så jag hinner komma upp innan det jobbiga våren kommer igen.

  Löser ju inget stänga allt ute. Men är läskigt det ska göra här nu tid.. gick efter vad jag drog mig till sen kontaktar jag dem . Det här nya på börjas träder kraft troligen nästa vecka på prov om gång.
  I dag genom gå plan inför nästa vecka.

  Hoppas det klickar . Men hit tills så är känslan stort JA. Änglarna mm dansar för fullt att änklingen med försiktighet tänka nytt. Trotts blir mer illa en bra när gäller folk. Synlighet gäller släkten .
  Innre resa är massor nu i mig.. kram på dig !

  • magpie den

   Så fint att få ta del av din andliga väg <3 Tack! Kram på dig <3

Lämna en tanke