Ängla/Enhörning budskap vecka 46 <3

8

Kära läsare! Idag är datumet 11:11. Det är kraftfullt och även fullmånen imorgon. Dessa nummer kommer oftast som besked om en “öppning”. Att du nu kommit så långt i dina önskemål att dessa nummer bekräftar att du är på rätt väg. Dörrar öppnas! Du kan bli av med rädslor och se saker och ting manifesteras av dina frön som du sått. När dessa nummer repeterar sig tex som klockslag när du råkar uppmärksamma det, så kommer fler andra nummerfrekvensen att aktivera dig steg för steg. Håll dina tankar på dina mål. Även tvillingsjälar aktiveras av 11:11. Detta sker ofta omedvetet men på en högre själslig nivå. Meningen är att föra dessa samman men det finns ofta rädsla hos den ena eller bägge pga starka känslor. Låt det ta sin tid men jobba med dig själv för att bli redo att ta emot detta som är starkare än något annat du upplevt. Alla väljer dock själv om man vill ingå i denna “förening”. I dessa tider finns fler tvillingsjälar än någonsin för att höja jordens frekvens och befolkning till sann kärlek. Att lysa upp och skapa fred. <3 Vissa gör dock motstånd och är inte redo. Alla kan, om man vill koppla upp sig till sin tvilling på själslig nivå och hjälpa till med läkning och försöka attrahera denne tillbaka eftersom ni varit tillsammans i evighet i högre “sfärer”. Din ande är på jorden för att göra erfarenhet i en fysisk kropp. I din fysiska kropp kan du känna allt som du inte annars skulle känna. I din ande är du alltid kopplad till din gudomliga källa och hem. Och om din tvilling inte finns på jorden just nu så finns denne som ens främsta guide på andra sidan. Så tror jag 🙂

Handlar inte dina tankar om kärlek just nu så blir du aktiverad i det som ligger närmast ditt hjärta kanske arbetsmässigt. Eller fritid. Eller studier. Utveckling i något område. Ta gärna tiden att umgås med likasinnade. Som har samma intressen. Kanske dags att ingå i en andlig grupp? Lämna sådant som du känner kanske inte känns som ditt högsta goda? Kanske dags att just ta en ny riktning i livet. Titta också på vad du sätter i dig. Nu är du extra känslig för olika substanser. Var snäll med kroppen. Vila när du är trött. Du kan känna motstånd/osäkerhet gentemot skriven text eller muntligt. Antingen tänker du mycket på vad du “skrivit under”och vart det lett dig eller vart det leder dig om du skriver under något nu. Du får känna efter noga om det leder till framgång trots rädsla eller om det tar emot ordentligt och känns inte bra. Då får du ta tiden till att tänka efter lite mer. Mycket väl kan något dock falla till stor fördel nu och det nya kommer med stor ny lycka! Det är sällan vägen är rak och lätt för att nå målet. Vi behöver vissa utmaningar och erfarenheter för att bland annat uppskatta det vi uppnått och har kunskapen och modet att utföra det som ligger nära hjärtat. Detta med skrifter påverkar olika för var och en. Nu är det också bra att få färdigt det som är uppstartat. Har du försummat något så ta itu med det så blir du belåten och kan ta ett nytt steg sedan. Har det varit motstånd i dina planer så kan det mycket väl lossna nu och du kommer framåt 🙂

Familjen/släkten har också betydelse nu. Det kan handla om släktforskning eller kommunikation eller minnen. Känner du dig manad att kontakta/umgås med någon så gör det. Det kan förgylla dagen för någon som känner sig ensam eller har längtat efter dig <3 Det kan också vara gynnsamt och lyckat att lämna gamla bekymmer tillsammans. Man kan lyckas om alla parter vill eller så känner man sig så utsatt att det är dags att säga ifrån om så bara tillfälligt. Integritet. Alla tycker olika.

Män kan behöva extra omvårdnad nu. Antingen av andra eller av honom själv. Det kan finnas dålig självkänsla som behöver uppmuntran. Det vara din egen “maskulin” som behöver uppmärksammas. Balansera detta. Det kan handla om bemötande. Till och från. Det kan behövas vara vänlig men bestämd. Vårda gärna men vårda även dig själv. Var snäll med dig själv. Ha medkänsla med andra. Krama om andra och krama dig själv. Uppmuntra din maskulina sida och ta för dig mer. Uppmuntra män/pojkar att våga mer och att dom är bra precis som dom är. Och sen kommer detta till mig: “Det är aldrig försent”. Du kan alltid agera och göra om. Och om en speciell person inte “smälter” så är det du själv som får göra en nystart och bli din egen “regissör”. Valen har vi ju alltid och du bestämmer hur/när du agerar och tar till dig saker och ting i alla områden i ditt liv. Utåtagerande män kan behöva ta ett steg tillbaka och använda den mjuka sidan för att få önskat resultat. Behandla andra som du vill bli behandlad är ett klokt ordspråk i dessa omtumlande tider.

Djur har extra betydelse denna vecka. Adoptera ett djur kanske?. Ge healing eller få healing av djur. Djur är perfekta healers! Finn ditt kraftdjur nu kanske. Få budskap via djur. Umgås gärna extra med djur nu helt enkelt och det ger glädje <3 Djur lever i nuet och har inga bekymmer och vi har mycket att lära oss av dem 🙂

Och så kommer detta med resande igen! Både inre rika resor via meditationer, drömmar, fantasier etc. Gör något av dina drömmar. Konkret. Yttre resor ingår i våra livsuppgifter likaså. Vidga sina vyer. Arbetsresor. Semester. Andliga sammanhang. Hälsoresor. Våga resa helt enkelt. Det är berikande!

Då önskar jag er en riktigt trevlig vecka och går över till smycken 🙂 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost anglaakuten@hotmail.com. (Vid alla tjänster föredrar jag swish och förskottsbetalning innan jag utför budskap eller postar smycken.)

“Serenity Collection”

ADVENTURING

Hänge till nycklar, väska, bilen eller annat dekorativt.
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga korpp.
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Grön Fluorit tar bort negativ energi, speciellt från miljön. Håller dig i fokus, den har en lugnande energi.
Känd som en perfekt healing sten, grön Fluorit avgiftar och energisätter alla chakran. Lugnar och dämpar vid kaos, tar bort negativenergi och blockeringar.
Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
CUPIDO’S DANCE

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Stl passar 15-16 cm handled
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
MORNING STAR

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig.

Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.

Stl passar 16-17 cm handled
260 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
CAMOMILLA

Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

OBS! 6 mm pärlor.

Stl passar 16-17 cm handled
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

8 kommentarer

 1. Leischa den

  Tack för så otroligt klockrena och utförliga budskap🙏❤

  • magpie den

   Tusen tack <3 <3 <3

 2. Angelica den

  Hej! Jag är väldigt intresserad av smycket med ugglan finns någon sådan kvar?
  Mvh Angelica

  • magpie den

   Hej Angelica 🙂 Den är kvar! Av dessa hängen gör jag alltid endast ett exemplar för att dom ska vara speciella och unika. Jag har namngett dom till Serenity Collection 🙂 Skriver epost till dig <3

 3. Elisabeth wibert den

  Jag skulle vilja köpa Morning Star smycket!
  Hur kan jag köpa det?
  Med vänlig hälsning, Elisabeth

  • magpie den

   Hej Elisabeth! Jag skriver epost till dig <3

 4. Thomas den

  Bra budskap fast lite långt enligt mig men det var intressant att läsa det
  en god dag och fortsatt fin vecka

  • magpie den

   Ja det blev lite långt 😉 Försöker alltid korta ner, men ibland får jag så mycket information på en gång så det går inte alla gånger och en orsak är att jag skriver hela veckans förmedling då jag inte har tid att skriva på bloggen varje dag 🙂 Tack och önskar dig en supervecka!

Lämna en tanke