Helgens Änglabudskap v.46 <3

6

Kära läsare! Tänkte att vi tar ett extra budskap inför helgen 🙂 Vi behöver få uppmuntrade budskap i dessa tider <3

Vad du än upplevt och upplever just nu så är du på rätt väg! Tvivla inte på det. Det som känns som din passion leder till framgång. Du ska få se någon belöning för ditt hårda arbete! Änglarna vill se dig lycklig och nu är tiden inne för fina händelser <3 Ta gärna tysta stunder nu och be änglarna ge dig klara tecken på din väg och vilket som kan vara ditt nästa steg att ta mot din dröm. Njut av denna framgångsrika tid! Ta dig tid att njuta och se vad du åstadkommit och hur långt du kommit nu.

Du har kreativa tankar och mål och ju mer du sätter tid på dom desto bättre. Du kan också känna att det är dags eller att du får erbjudande för att ingå i någon grupp. Det handlar om samarbete och utbyte med likasinnade eller dom som strävar efter samma mål och dröm. Ni har utbyte av varandra.. Du är betrodd i din roll och du klarar av dina uppgifter. Tvivla inte på hur duktig du är och hur stark du är. Det kan också handla om din karriär nu. Stiga i graderna eller få nya uppgifter. Allt du skapat och skapar kommer att blomstra!

Har du blivit besviken på något eller någon så är det bra att lämna det. Det tillhör det förflutna och du ska se framåt nu. Det finns dolda välsignelser i många situationer. Har du inte själv lyckats göra ett viktigt beslut så har änglarna och universum stigit in och “fixat” det på bästa möjliga vis <3 Eller är på väg att fixa. Det blir bra <3

Jag har gjort ett par nya smycken också 😉 OCH dom som beställde av specifika armband, så har jag nu lyckats beställa mer material och nästa vecka borde dom vara leveransklara 🙂 Välkommen att fråga efter dessa eller personliga behov via facebook “Änglabudskap och tolkningar eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Trevlig helg!

“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Toffs och nalle som mellandel för att piffa till extra.

290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
TE AMO BAMBINA

Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt och kan även användas som armband.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Lotus är en av de åtta lyckobringande symbolerna för buddhismen. Hjälper att hämta kraft från moder jord och göra en uppstigning i andlig utveckling.

Pärlorna här ser lite större ut än i verkligheten. Dom är 8 mm.

290 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Thomas den

  låter fantastiskt med detta budskap som är skrivet i dag spännande framtid väntar dock kan man inte leva i framtiden bara i nuet

  en redigt fin helg

  • magpie den

   Tack detsamma 🙂

 2. Leischa den

  Underbart, stort tack för budskapet och jag önskar dej en underbar helg🙏💗

  • magpie den

   Tack detsamma <3

 3. Anna den

  Tack! 🙏Bästa budskapet inför helgen!
  Önskar en jättefin helg! 🤗💕

  • magpie den

   Tack detsamma <3

Lämna en tanke