Ängla/Enhörningbudskap v. 48 <3

6

Kära läsare! Nu blir det intressant då nymånen faller i veckan igen! Dvs. imorgon tisdag 🙂 ÄÄ Metatron är med. Denna ängel kan förhala tiden till dig när du ber om det. Detta för att du kan manifestera en önskan väldigt snabbt! Ser du en en geometrisk kub så är det ett tecken. Alla ser inte den men det betyder ändå att din bön besvaras. Många söker sin andliga väg och meningen med livet. Det du förlorat intresset för är tecken på att nytt ska komma in. Din önskan besvaras. Låt inget hindra dig. En förändring i något område sker nu..Lämna allt som ger dig smärta eller tunga känslor. Känner du tomhet? Fyll tomheten med något som gör dig glad och tillfreds. Med något som är “nyttigt”.

Vibrera i positiva känslor. Allt du vibrerar kommer till dig. Du kan ha fantastiska idéer nu. Förverkliga dom. Det är ditt kall. Du ska även grattas för något du lyckades utföra! Det var ett bra beslut för ditt eget bästa. Fundera på ditt nästa steg. Nu har du tid att planera för att sätta nytt i verket. Stå på dig. Se inga hinder. Var vänlig. Men bestämd. Denna vecka kan du uppleva ett stort språng framåt! Transporter och resor följer oss vecka efter vecka. Inre och yttre. Drömmar, fantasier, meditationer och yttre resor. Planeringar. Hur och när. Resan visar sig vara något bra som är nödvändigt och kommer till slut med känsla av befrielse.

Ser du stjärnfall? Önska! Hemligheten till lycka är att förvänta sig det bästa. Släpp oro. Ibland kommer din önskan i en annan form än du trodde. Där finns en välsignelse och större lycka. Lita på det. Du får tecken. Din intuition talar. Änglarna talar. Vill du att saker och ting ska hända? Få det att hända. Då sätter du allt i rullning..

Överflöd av olika slag och lyckliga förändringar kommer <3 Se det lilla som stort och tacka och det kommer mer! Stora saker är på gång också.. Du förtjänar det fina du! Det nya kan göra dig osäker och rädd men så kan det kännas när man lämnar sin trygghetszon. Det är dags för förnyelse hur som helst. Ska du ta det..? Du får lära dig helt nya saker/uppgifter. Nu kan det handla om skola/utbildning. Studerande hemma. Skrivande. Förmedlande till andra. Forska. Sök information helt enkelt och dela med dig av det du kan. Upprepande information kommer från dina änglar. Det du tänkt och sökt “dimper” framför dig..

Många har upplevt att man “blev av med något”. Relationer, jobb, saker etc. Det var så det skulle vara. Nu finns det plats för bättre. Bli inte ilsken och känn inte orättvisa. Allt har sin mening. Släpp det. Fokusera på nytt och tänk på allt du lärt dig. Det finns lärande i allt. Enkla saker och större saker. Prata gärna med andra som du litar på. Man kanske måste diskutera en gemensam lärdom. Men döm ej. Nu är du klokare. Sedan tycker jag att lika söker lika. Vad betyder det för dig? Människor? Dina tankar om pengar? Jobb? Cirkulering är ordet jag får…vet ni att pengar är energi? Du kan med fördel köpa något du verkligen behöver. Någon annan tjänar på det. Du kan sälja något och du får pengar att köpa något annat. Att spara är bra när man tänker på framtiden och pension och köpa hus osv. Men sparar du bara för att spara och vet inte vad du ska göra av pengarna? Då är risken att fyller en tomhet. Det är en tomhet som inte ger tillfredsställelse kanske.. Du vill snart bara ha mer och mer. Detta gäller även annat än pengar. Delad glädje kan vara dubbel glädje…bra vecka att se efter sparande,resurser, inköp..

Inom relationer/kärleksrelationer så kan du ha en äkta kärlek i din närhet. Men man behöver se på rollerna som har. Ge och ta. Du kanske vet eller tror att du har rätt men är det värt att kivas om? Måste någon vinna en diskussion? Vad är det som triggar igång ilska? Det du ser i andra har du i dig själv. Så du kanske är irriterad på dig själv? Ska det gå ut över den andra? Se dig själv i spegeln. Även fast du är arg och irriterad så kan det vara lönt att ge sig och krama den vederbörande. Det släpper spänningen. Uppskatta dom som är viktiga för dig <3 Gräv ner ilskan. Eller gå ut i skogen och skrik 😉

Jag avslutar veckan med att säga att rättvisan brukar vinna. Du behöver inte göra något åt alla saker. Det sköter sig självt. Fokusera på dina egna grejer.Hoppas ni får en underbar vecka <3

Här kommer smycken 🙂 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost anglaakuten@hotmail.com. På facebook kan ni läsa om mina olika tjänster och priser. Gilla sidan så missar ni inte trevliga utlottningar 😉

“Serenity Collection”
AFRODITES SECRET

Hänge till tex nycklar, väska eller annat dekorativt.
Eldagat. En kraftfull beskyddare, stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv . Hjälper dig uppnå en känsla av balans, i kropp och sinne. Motverkar rädsla och blyghet, hjälper dig stå upp för dig själv.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Nefrit Gul Jade stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.
Guldsten –
Ger dig glädje och förtröstan.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Buddhahuvud för välstånd och överflöd.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
MATE TRIXX

Tufft hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt.
Map stone är en sorts jaspis som är känd för att minska nervositet och stress. Den hjälper bäraren att återställa skadade vävnader i kroppen (bålen framför allt). Stenen lindrar smärta, irritation och inflammation. Den kan hjälpa till att reglera lågt blodtryck och dämpa yrselkänslor. Den stärker särskilt magen och tarmarna och är tänkt att balansera mineralinnehållet i den fysiska strukturen.
Map stone utlöser rätt beteenden inom oss, som kan hjälpa oss att hoppfullt se fram emot livet. Stenen är tänkt att vara skyddande och jordande. Den stabiliserar rotchakrat och energierna i bålen.
Zebra Jaspis finns i en rad olika färgnyanser, såsmom vit/svart, brun, grön, röd, vit. Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Buddha för välstånd och överflöd.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
TE AMO BAMBINA

Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt och kan även användas som armband.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Lotus är en av de åtta lyckobringande symbolerna för buddhismen. Hjälper att hämta kraft från moder jord och göra en uppstigning i andlig utveckling.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
290 kr inkl porto
VISIONARY

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kronchakra. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressborttagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.

Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Hamsahand berlock.

stl passar ca 15-16 cm handled
260 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Thomas den

  Budskapet var redigt härligt att läsa precis så man skall släppa det man inte kan göra något åt och skita mot stjärnorna
  en redigt fortsatt härlig vecka

  • magpie den

   Tack och detsamma 🙂

 2. Leischa den

  Underbara budskap, tusen tack och en underbar vecka till dej🙏💜🧚‍♀️

  • magpie den

   Tack och detsamma till dig 🙂

 3. Gunilla den

  Tack för fina budskap <3 Önskar dig en magisk vecka <3 Kramar

  • magpie den

   Tack och detsamma till dig <3

Lämna en tanke