Helgens extra budskap 28-30/11

6

Kära läsare! Låt oss ta ett extra budskap inför helgen. Det har varit tröttsamma energier denna vecka? Jag har sovit mer än vanligt. Tagit tupplurer på eftermiddagarna, vilket är ovanligt. Nätterna är lite si och så, då jag vaknat flera gånger. Lyckas dock somna om. Livliga drömmar. Men svårt att minnas allt och förstå budskapen..

Det finns något i vårat förflutna som kan störa. Nu ska det rensas bort! Ta gärna nu och börja göra enkla eller mer avancerade meditationer med avsikt att bli fri. Döm inte dig själv för något. Döm ingen annan. Släpp ilska och dåligt samvete. Skriv gärna ner på lappar och bränn dom. Vi är på väg i ny tid nu med lättare steg. Har du haft konflikter med andra så rätas det ut. Det blir ett avslut eller en överenskommelse. Nytändning i något eller någon..Allt det gamla som “skräpar” ska bort! Gör rent hus. Gör rent i ditt sinne. Änglarna är med <3

Det värsta ligger nu bakom dig och du ska se ljuset återvända. All möda och tålamod ska du se som positivt nu. Det är en ny tid..Förändringarna du väntat på håller på att manifesteras! Har du känt dig sjuk eller deprimerad? Detta kommer till sitt avslut eller redan avslutat. En gnista tänds av hopp..Resor visas gång efter gång! Nu planeras det något igen. Eller gör en konkret resa. Om inte annat så har du en inre rik resa på gång. Insikter. Healing. Tecken.

ÄÄ Mikael är med <3 Kalla på honom och han dyker snabbt upp med beskydd och visar dig ditt livssyfte om du väntat på det. Du får hjälp med logik och dina talanger. Du känner och ser vad dina sanna uppgifter är just nu. Dina drömmar kan behöva lite justeringar och en konkret plan. Ta kontrollen och tro på dig själv. Steget ska vi alltid göra själv för att komma vidare. Mikael hjälper med effektivitet och rätar ut din väg. Kalla på denna starka ÄÄ. Det är honom jag ber om beskydd på alla resor. Till alla som färdas på samma väg. Även djur. Tacka för hjälpen <3

Änglarna vill också gratulera dig! Du har gjort ett bra jobb och är på rätt väg. Tvivla inte fast du känt motstånd. Allt kommer att bli så bra <3 Du har kanske jobbat så hårt att du blivit väldigt trött. Det är inte meningen att göra slut på dina resurser. Du kan ta lite “time out” nu och ge dig ledigt och ha roligt nu. Det höjer dina energier och ger dig en ny push framåt 🙂 Vila eller fira? Det är du värd <3 Om det är nödvändigt att göra arbete eller arbetsresa, så ta ändå stunder att bara vara när du får chansen. En liten stund kan räcka för att fylla dina depåer. Hedra dig själv på alla sätt och vis <3

Nu går vi över till smycken som fungerar som min terapi. Jag glömmer alla bekymmer när jag sätter mig ner och låter fantasin flöda 🙂 Mina tjänster hittar du på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Gå gärna med där och gilla sidan så missar du inte trevliga utlottningar som kommer då och då 🙂 Min epost är anglaakuten@hotmail.com. Ha en underbar helg nu!

BIG GIRL IN A BIG WORLD

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

6 mm stenar

Passar storlek 16-17 cm handled

250 kr inkl porto
MIKAELA

Sodalit. En ofta underskattad sten, som har otroligt positiva egenskaper.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.

En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.

Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.

Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Storlek passar ca 16 cm handled (15 cm om man vill ha den lös)

270 kr inkl porto
CAPPUCHINO


Maifanite stenen sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken.
Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit. 

Mahogny Obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

6 mm pärlor

Passar storlek 17-18 cm handled

240 kr inkl porto

“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
290 kr inkl porto
HOLY HANNAH

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Hamsaberlock. Den beskyddande och turbringande handsymbolen går tillbaka till mesopotamisk hednisk tid och finns i många andra religioner och kulturer. Bland judar kallas den för Miriams hand och de fem fingrarna symboliserar bland annat de fem moseböckerna i Torah.
Symboler med handen används bland annat som halssmycke och lyckoamulett och man kan även se den på exempelvis dörrposter för att hålla ondskan borta från hemmet.
Passar 15-16 cm handled
270 kr inkl porto
ELIZABETH

Nu är det länge sedan jag gjort halsband, så jag tyckte det var dags!

Halsband av stretchsnöre och kan lätt dras över huvudet. Mycket tålig!
Kan användas till ett vackert armband till stl 15-17 cm handled och kan då dras 3 varv runt.

Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

490 kr inkl porto
8 mm pärlor

Finns endast en!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

6 kommentarer

 1. Leischa den

  Härliga budskap, stort tack och önskar dej en underbar helg och första advent🙏💗🕯

  • magpie den

   Tack och detsamma <3

 2. Thomas den

  Ett redigt fantastiskt budskap åter igen
  en redigt god helg på er alla

  • magpie den

   Tusen tack och detsamma till dig 🙂

 3. petra den

  Tack för detta fina och välbehövliga budskap. Hade på känn att du skrivit igen denna vecka så gick in å kollade å blev glatt överraskad 🙂 Tack så jättemycket!

  • magpie den

   Härligt att du följer bloggen <3 Tack!

Lämna en tanke