Ängla/Enhörning budskap 24-27/1 <3

1

Kära läsare! Det var ett tag sedan jag skrev. Efter jul så var jag jättetrött och sedan kom maginfluensan som tog sista krafterna. Jag är inte 20 år mer så det tog en vecka att stiga upp från det haha! Jag har också prioriterat personliga budskap de dagar jag varit pigg men nu hoppas jag kunna skriva veckobudskapen som vanligt igen 🙂

Vi tar detta nu från denna helg och måndag. Det visas mycket bestämt på kost och hälsa. Och passande motion. Även får jag till att det ska vara så “rent” som möjligt. Ekologiskt och närodlat osv. Skapa en trevlig miljö i köket och matbordet. Kanske dags att titta igenom skåpen och slänga gammalt och sådant som inte är nyttigt. När vi äter rätt så har vi mer energi och mår bra i allmänhet. Visst är det inte fel att ta en god fika emellanåt såklart 😉 Många sjukdomar kan man “mota i grinden” när man är beredd på koständring. Är man redan sjuk så vill kroppen gärna ha en boost av extra tillskott. Den som jobbar inom kosthållning har bra flöde nu. Kvinnor i kök kan trolla fram nya goda och hälsosamma recept och vara en förebild 🙂 Även kan man tänka på Moder jord i detta..var snäll med våran planet. Här ska våra barn växa upp <3

Det kommer också budskap om kärlek mellan föräldrar och barn och familjen i övrigt. Att man vill väl fast man säger saker på ett bestämt sätt. Tex detta med energidrycker. Jag orkar tjata om det till våra unga om hur farligt det är. Ungdomar tar inte till sig detta så gärna och det kan skapa lite konflikter. Men det är okej och kärleksfullt att säga sin mening i god tro <3 Våra barn och unga behöver starka och vänliga vägledare och förebilder. Fortsätt gärna “tjata” 😉 Människor agerar också väldigt olika fast budskapet är detsamma. Budskap kommer nu av kärlek. Oavsett hur det låter i verkligheten. Alla kan inte “klä” orden så bra att man tar det som något positivt. Budskap kan nu också komma från andra sidan från våra bortgångna släktingar..

Något som varit en vanesak hemma kan komma att förändras nu. Om så bara tillfälligt. Detta är mest positivt och en förändring som gynnar på längre sikt. Det kan enkelt handla om arbetsresor. Det kan också vara att man börjar jobba hemifrån. Det kan vara att man sitter mer med att skicka ansökningar till arbete. Det kan vara flytt. Vilken förändring det än är så försök ta allt med ro och var öppen. Vi är så i början av detta året som kommer med många belöningar för allt hårt arbete vi gjort. Jobbiga justeringar kan det vara ännu dessa första månader men det blir till det bättre 🙂

Något kan också kännas som extra “pirrigt”. Man har en förväntansfull känsla och även inom relationer ser det bra ut. Alltså kärleksmässigt så kan man få glada besked och fina meddelanden till och från 🙂

Kejsarinna kommer med budskap om överflöd! Ja det blir belöningar för allt arbete vi gjort i olika områden. Det du vårdar och “planterar” kommer att ge skörd. Moderskap och föräldraskap i allmänhet är kärleksfullt och det kan bli aktuellt att adoptera barn eller djur eller budskap om det. Tillskott i familjen.. Mycket möjligt..Familjeträffar..Till andra är budskapet om att startade projekt kommer att ge utdelning..Kreativitet kommer att flöda 🙂 Har du egen odling hemma eller vill starta något som har med växter/kost att göra så är detta en bra tid. Kanske du enkelt byter nu jord till dina blommor hemma och det blir tacksamt 🙂 Nytt och spännande är verkligen på gång!

Ta också god hand om dig. Stressa inte. Du hinner med allt med lite extra planering. Måste du göra allt just idag? Vad kan vänta? Lyxa till det gärna i helgen på något sätt. Det har du förtjänat <3

Då går vi över till smycken som vanligt 😉 Ta kontakt genom att skriva meddelande via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Detta är viktigt så att jag inte missar din fråga 🙂 Kom gärna med personliga beställningar om du inte ser här vad du behöver 🙂 Då önskar jag er en finfin helg <3

DREAM COME TRUE

Bild/Landskaps jaspis hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Picasso Jaspis, har styrka och kraftfulla energier. Den förstärker energierna kring bäraren. Den är mycket jordande och grundande sten, stabiliserande både kroppen och anden.

Stl passar ca 16-17 cm handled. beroende om den ska falla ner eller sitta på plats.
Strechband.

210 kr inkl porto
LA FEMME

Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Vit Opal balanserar och förstärker ditt minne såväl som dina feminina kvaliteter. Öppnar upp för andligheten och det meditativa. Det är lugnande sten. Balanserar och rätar upp hela din känslokropp, fyller dig med vackert helande vitt ljus. Lugn och frid.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Stl passar handled 16-16.5 cm men kan göras om till annan storlek.
Köp bägge för 380 kr inkl porto eller 1 st för 200 kr inkl porto. Den ena är endast Amazonit och utan berlock.
PLEASURE

Rosenkvarts är en sten för villkorslös kärlek. En av de viktigaste stenarna för arbetet med hjärt chakrat. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra.
Känd som en romantisk sten, Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek. Lägg en Rosenkvarts bredvid din säng för att dra till dig kärlek, eller för att få en mera kärleksfull relation till existerande förhållanden.
Fysiskt: sägs rosenkvarts hela krämpor i tymus, hjärta och lungor.
Rosa Opal.
Hjälper dig att släppa hämningar och njuta av livet. Tar fram dina känslor och fyller dig med kärlek till livet. Hjälper dig med sexuella blockeringar. Hjälper dig att leva här och nu. Bra vid healing, lindrar torrhet och hudirritation. Bra för skrämda djur. Det man ger ut får man tillbaka – gäller både negativt och positivt.
Passar handled 15 cm (Om du behöver lite större så ta kontakt. Rosa pärlorna är nu slut men kan lägga till mellandelar eller vita pärlor.)
210 kr inkl porto
WONDERLAND

Connemara är uråldrig sten från Irland som sägs bringa tur och välstånd. Balanserar även hjärtchakra och kärleksliv 
<3
Indianagat. Stärker självkänsla och självrespekt. Ger skydd, styrka, mod och handlingskraft. Hjälper dig övervinna osäkerhet. Gynnar kärlek och eliminerar negativa energier. Balanserar yin och yang.
Stl passar ca 16 cm handled (Kan göras i annan storlek)
230 kr inkl porto
BLUE JAVA

Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
(Färgerna är klarare i verkligheten men det är svårt att få till fina bilder under vintertid.)
Storlek anpassar jag efter din handled 
🙂 Modellen här är till ca 15 cm handledsmått.
244 kr inkl porto
CLARISSA

Hemimorfit kan vara vara vit, färglös eller blå/grön eller rosa
Använd hemimorfit när du behöver stärka ditt självförtroende och självkänsla. Tar bort ilska och själviskhet.
Hemimorfit använt på tredje ögats chakra är en underbar kristall när du vill förhöja din kreativitet, kommunikation, såväl som dina andliga förmågor. Den hjälper dig hitta dina andliga guider.
Fysiskt: sägs Hemimorfit lindra huvudvärk såväl som andra smärtsamma tillstånd. Den balanserar hormoner.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Stl anpassas efter bäraren. Modellen på bilden passar 16 cm handled.

Vill du ha en utan de vita pärlorna så går det också jättebra 🙂

230 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack och önskar dej en underbar helg🙏💜🧚‍♀️

Lämna en tanke