Ängla/Enhörning budskap vecka 9 <3

2

Kära läsare! Det har varit och är lite motstridiga energier i omlopp, men känner ändå att denna vecka har varit lättare. Saker och ting börjar röra på sig 🙂

Den här veckan får vi budskap om överflöd i något område/några områden! Allt du vårdar kommer att blomstra. Om det är inom familj, arbete, fritid eller annat. Hårda arbetet och ansträngningar du gjort och gör, ger nu belöningar! Njut av livet och ta väl hand om dig själv också. Healing av olika former är aktuella. Känner du dig manad att praktisera dina kunskaper och intresse, så är det dags. Känner du att det är dags att besöka en massör, healer, yogakurs eller annat, så är tiden rätt för att få den effekten du väntat på. Nu kan man även starkare känna av meddelanden från andevärlden och änglar. Kreativitet är på tapeten. Positivt med hälsofrågor. Framgång i projekt helt enkelt 🙂 Ärkeängel Gabriel är starkt med nu som en budskapsängel <3 Det ska även komma glad överraskning av något slag!

Transporter kommer också upp. Resor planeras och genomförs. Det tillhör dina livsuppgifter. Kortet med resor betyder också information via internet. Köpa eller sälja kanske. Hemsida? Blogg? Eller annat som har med kommunikation med hjälp av teknik. En livsbetydande resa som även kan vara en inre rik resa. Hit hör också att du kommer med välsignelse till någon annan/några andra. Framåtskridande. Att lämna något för att få in något annat som är bättre. Du upplever en förändring till något du önskat.

Vid sidan om kommer budskap ang planer som kan behöva omvärdering. En väntan och att se efter en annan möjlighet. Det finns också händelser som du ska se som en erfarenhet och inte ett “straff”. Lärdom. Ge inte upp. Fortsätt framåt. Öppna och stänga får jag till mig som budskap. Vad är det du behöver öppna? Ditt hjärta? Din tilltro? Här tycker jag det handlar mycket om män. Upplysning och förståelse till något “högre”. Föräldrar eller andra som är äldre ser ut att vara till stöd och hjälp. Visdom och klokhet. Kvinnor får ordet “demonstration”. Det är personligt för var och en hur det påverkar. Visning av något kanske? Gruppsamhörighet? Samarbete? Lika söker lika finns också i bilden. Det här handlar också om Tvillingsjälar och Själsfränder. Att man har samma mål och ska fortsätta sträva efter det oavsett vad. Det kan finnas personer som kan kännas som att de sätter “käppar i hjulet”, men tänk här hur mycket du ska låta dem påverka ditt liv. Du kan känna också att någon är i samma “branch” som du, men tänk även här att det ryms fler i denna värld som sysslar med ungefär samma sak. Det kan kännas som att man har rivaler. Värdera och hedra dina egna åtaganden och känn att du trots allt är unik och erbjuder något personligt som ingen annan har. Ingen är som du, hur mycket än någon försöker kopiera dig och dina göromål. Värdera ditt arbete och din tid. Känner du att någon är ute efter din partner? Tänk då att om ni byggt en hållbar grund och är menade att vara tillsammans så kan ingen bryta det “kontraktet”.

Då önskar jag er en fin vecka <3 Nu lägger jag ut några av mina smycken. Ta kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com. Jag tar emot personliga beställningar utefter dina behov också i mån av material.

WINNING GAME

Labradorit är en andlig sten som stärker din intuitionen och utvecklar dina andliga gåvor. En mycket beskyddande sten. Stärker och skyddar auran från energi läckage. Den bistår dig vid förändringar.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Stl passar till handled på 16-16.5 cm

Pris 220 kr inkl porto

STORYTELLER

Äkta handmala med 27 pärlor.


Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.

Aqua aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryck kammare, färgen är permanent.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

280 kr inkl porto

SENSE OF SILENCE


Sandelträ. En beroendeframkallande naturlig arom kommer ifrån pärlorna. Det sägs att sandelträdoften har en avslappnande effekt, reducerar stress och påverkar sömnkvaliteten positivt. Hjälper även med vissa smärttillstånd tex ledvärk.

Elefant Jaspis är ett av namnet på denna sten, kan även kallas Miram, Kalligrafi sten, men vi väljer att kalla den Elefant Jaspis. En del anser att den är en fossil med spår efter fossiler alternativt en sten.

Vilket som är den användbar för att integrera alla chakran. Skyddar dig mot negativitet och är en mycket grundande sten. Stabiliserar auran och balanserar känslor. En mycket positiv sten att bära med sig jämt.
Stimulerar ditt tredje öga, och underlättar kontakt med änglar och sökande efter din andliga guide.

Denna storlek passar 15-16 cm handled

220 kr inkl porto

MONEYFEST

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.

Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Stl passar 15-16 cm handled

230 kr inkl porto

SINCERELY

Vattenmelonkvarts. Den arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.
Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Rhodonit balanserar känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.
Hjälper dig upptäcka dina inre gåvor, utvecklar och stöttar din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig få kontakt med ditt högre jag. Ger dig styrka och kraft.
Fysiskt: sägs Rhodonit hjälpa till med avgiftning samt ger healing till organen, speciellt då levern. Lindrar vid inflammationer, lugnar vid oro.

Storlek tillverkas efter bäraren.

6 mm pärlor

200 kr inkl porto

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

2 kommentarer

  1. Leischa den

    Tusen tack och önskar dej en underbar dag🙏♥️

    • magpie den

      Tack <3

Lämna en tanke