Änglabudskap vecka 13 <3

4

Kära läsare! Då har vi kommit in i en ny vecka igen. Nu avstår jag från att skriva desto mer om vad som är på gång runt om i världen, då det finns redan så mycket att läsa om. Personligen läser jag inte allt som kommer i olika flöden via social media. Det för att undgå rädsla och oro och för mycket intryck. Givetvis det som är viktig information tar jag till mig. Istället för rädsla är det bättre att sända goda tankar överallt. “Sålla” informationen. Återhämtning kommer att ske <3

När jag tog budskap från Enhörningarna idag så kom samma saker upp som tidigare veckorna. Förändringar och Healing. Förändringarna vi går igenom är till det positiva fast det kan kännas mycket utmanande. Förmåga att ge Healing ,har alla. Väljer man det så är det framgångsrikt. Kan också vara dags att besöka en annan Healer. Även våran planet behöver Healing. Inte bara nu. Alltid ska vi vara tacksamma för att moder jord ombesörjer oss. <3 Låt oss värdesätta det <3

Även Drömmaren kommer åter! Oväntade möjligheter och kreativa lösningar finns tillgodo. Nu är det bra tid att ta en chans som erbjuds. ÄÄ Metatron finns till hjälp för alla sökare. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar. Lyssna till din inre vägledning. Nu vid Nymåne är förnimmelser starkare. Ja det kände jag verkligen igår och idag! Har fått väldigt tydliga svar nu och kunnat “se” redan innan korten är på bordet och vad dom betyder. Svar som jag sökt länge börjar komma fram nu. Känner mig lugnare och har mer förståelse. Veckans budskap är att fortsätta att söka information som du behöver för att komma vidare och få saker och ting att lösa sig. Att skriva och läsa böcker är aktuellt. Har du tänkt att skriva bok eller omge dig med något som har med skrifter att göra så är detta en bra vecka. Läs eller skriv. Ansökningar? Budskap om information handlar ju mycket nu om viruset och hur vi ska förhålla oss till det. Men också gäller detta i andra områden. Tex arbetsmässigt och det som är viktigt för just dig. Tänk positivt. Visst är det svårt ibland när det känns att allting rasar! Det är okej med den känslan. Men stanna inte där. Ljusglimtar finns och kommer.”.Det är alltid mörkast strax före gryningen..” Läs inte sånt som får dig att känna dig sämre. Det är så mycket skrämselpropaganda som sprids nu.! Läs något roligt istället och skriv något positivt. Behöver du bli av med sorger och bekymmer så finns det dagböcker. Det har hjälpt mig jättemycket. Skriv bort det som tynger så är det borta från ditt huvud. Nu vid Nymåne är det också mer kraft i önskningar. Skriv en önskelista 🙂

Budskapet om Framgång säger grattis! Du är på rätt väg nu och du kommer att få skörda av ansträngningar du gjort. Något faller till fördel och man känner lättnad. Du kan blir väldigt inspirerad och energisk men ta dig tid för att slappna av också. Njut av livet! Gör något trevligt tillsammans med andra eller ensam om du känner för det. Man kan lyxa till det med sig själv också 😉 Fira dina framgångar på något sätt är rätt.

Tillåt ingen och inget att förstöra din livsglädje. Du har all anledning att se det positiva i livet. Det finns alltid något att vara tacksam för. Det finns också viktiga lärdomar att se. Av allt som hänt; “vad har du lärt dig?”. Sluta “stångas och slå huvudet i väggen”. Det leder ingen vart i slutändan. Släpp och gå vidare. Det som är menat till dig är ditt. Frigör dig från tunga bojjor. När du släpper på bekymmer och lämnar ärendet till dina hjälpredor och universum så finns större chans att saker och ting lossnar av sig självt. Söker du efter kärlek så kan du bli “serverad” någon som passar dig. Är du i en relation nu så är detta inte tiden att behöva ge upp. Det finns fortfarande möjligheter att få allt att fungera. Flexibilitet..?

Nåja. I det stora hela kan denna vecka bli en riktigt bra vecka om du väljer att se det! Pengar ser ut att bli ett glatt ämne på något vis 🙂 Något positivt är på inkommande eller finns redan. Kan ju vara så enkelt som att skatteåterbäringen är på ingång 😉 Eller att du kan betala bort skulder. Inköp och säljande. Bättre lön. Gåvor. Ja det är ju olika för var och en. Förvänta dig något trevligt bara 🙂

Då önskar jag en fin vecka och går över till smycken som vanligt. Skriv gärna epost till anglaakuten@hotmail.com eller besök facebooksidan Änglabudskap och tolkningar.

WHAT I REALLY NEED

Guldsten. Ger dig glädje och förtröstan. Inspirerar dig till positiv förändring. Utvecklar tålamodet. Hjälper att komma över utmaningar, sorger och släppa på det förflutna för att komma vidare.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Stl passar 15-16 cm (Kan göras i annan storlek)
200 kr inkl porto
ALLWAYS HOPE

Rhodonit balanserar känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.
Hjälper dig upptäcka dina inre gåvor, utvecklar och stöttar din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig få kontakt med ditt högre jag. Ger dig styrka och kraft.
Fysiskt: sägs Rhodonit hjälpa till med avgiftning samt ger healing till organen, speciellt då levern. Lindrar vid inflammationer, lugnar vid oro.

Rosenkvarts är en sten för villkorslös kärlek. En av de viktigaste stenarna för arbetet med hjärt chakrat. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra.
Känd som en romantisk sten, Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek. Lägg en Rosenkvarts bredvid din säng för att dra till dig kärlek, eller för att få en mera kärleksfull relation till existerande förhållanden.
Fysiskt: sägs rosenkvarts hela krämpor i tymus, hjärta och lungor.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Stl passar 15-16 cm handled
Blandat med 6 mm och 8 mm pärlor
200 kr inkl porto
CIRCLE OF LIFE

NU TILL REDUCERAT PRIS!!! 460 kr inkl porto!!!

Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Hemimorfit kan vara vara vit, färglös eller blå/grön eller rosa
Använd hemimorfit när du behöver stärka ditt självförtroende och självkänsla. Tar bort ilska och själviskhet.
Hemimorfit använt på tredje ögats chakra är en underbar kristall när du vill förhöja din kreativitet, kommunikation, såväl som dina andliga förmågor. Den hjälper dig hitta dina andliga guider.
Fysiskt: sägs Hemimorfit lindra huvudvärk såväl som andra smärtsamma tillstånd. Den balanserar hormoner.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.

Jade är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Den ger oss stöd att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna vårt mål. Jade utstrålar kraft, stillhet, makt, frid och inre harmoni – en avstressande sten. Jade hjälper dig att se att du är en del av en gudomlig plan.
Jade är också en skydds- och visdomssten som motverkar stress.
Jade sägs vara helande, renande och stärker våra reningsorgan i kroppen.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Lapis Lazuli (imiterad) Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.
Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.
Turkoser anses vara en bro mellan himmeln och jorden som grundar oss och samtidigt tillåter oss att vara öppna mot andevärlden.
Indianerna ansåg att Turkoserna var heliga och bar på en direkt koppling till andarna.
Turkos hjälper oss släppa taget om gamla vanor, destruktiva mönster som vi inte längre behöver i våra liv. Skapar utrymme för den fria tanken.
Använd med fördel turkos vid arbete med halschakrat, för en klar och ärlig kommunikation direkt från hjärtat och mot andevärlden. Utvecklar och förstärker din intuition, för tur och beskydd med sig. Turkoser återfinns ofta i amuletter för tur, styrka och beskydd.
Labradorit är en andlig sten som stärker din intuitionen och utvecklar dina andliga gåvor. En mycket beskyddande sten. Stärker och skyddar auran från energi läckage. Den bistår dig vid förändringar.

Ordinariepris 512 kr inkl porto NU RABATTERAD 460 kr inkl porto
“Serenity Collection”

IN MY DREAMS

Hänge till nycklar, väska och annat dekorativt.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Hemimorfit kan vara vara vit, färglös eller blå/grön eller rosa
Använd hemimorfit när du behöver stärka ditt självförtroende och självkänsla. Tar bort ilska och själviskhet.
Hemimorfit använt på tredje ögats chakra är en underbar kristall när du vill förhöja din kreativitet, kommunikation, såväl som dina andliga förmågor. Den hjälper dig hitta dina andliga guider.
Fysiskt: sägs Hemimorfit lindra huvudvärk såväl som andra smärtsamma tillstånd. Den balanserar hormoner.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Litet buddhahuvud som mellandel för extra lycka.

Ordinariepris 265 kr inkl porto NU RABATTERAD 220 kr inkl porto
NEXT LEVEL

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura
.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.
Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

MÄKTIGA energier! Känner du dig dragen till denna så är den rätt.
Stl passar 16-17 cm handled
240 kr inkl porto
INNER CHILD

Elefant Jaspis är ett av namnet på denna sten, kan även kallas Miram, Kalligrafi sten, men vi väljer att kalla den Elefant Jaspis. En del anser att den är en fossil med spår efter fossiler alternativt en sten.
Vilket som är den användbar för att integrera alla chakran. Skyddar dig mot negativitet och är en mycket grundande sten. Stabiliserar auran och balanserar känslor. En mycket positiv sten att bära med sig jämt.
Stimulerar ditt tredje öga, och underlättar kontakt med änglar och sökande efter din andliga guide.

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Jade är en lyckosten som dyrkats i Asien i 1000-tals år. Den ger oss stöd att förverkliga våra möjligheter, vara tålmodiga och trogna vårt mål. Jade utstrålar kraft, stillhet, makt, frid och inre harmoni – en avstressande sten. Jade hjälper dig att se att du är en del av en gudomlig plan.
Jade är också en skydds- och visdomssten som motverkar stress.
Jade sägs vara helande, renande och stärker våra reningsorgan i kroppen. Röd=rot/baschakra. Kvinnlighet.

Stl passar ca 16 cm handled
180 kr inkl porto (6 mm pärlor)
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Leischa den

  Varmt och stort tack🙏❤ Allt gott till dej❤

  • magpie den

   Tack detsamma <3 <3 <3

 2. Claudia den

  Mitt i prick 🎯
  Idag har jag velat ge upp, det har blivit för utmanande 😞
  Men nu känns det bättre.
  Tack för din budskap 🙏🏼💖

  • magpie den

   Styrkekram <3

Lämna en tanke