Ängla/Enhörning budskap vecka 22 <3

0

Kära läsare! Veckorna går och snart har vi sommar även i norr! Nu har vi haft det varmare och jag njuter av promenader med lilla hunden <3 För första gången i år så har jag hängt tvätten ute på tork också 🙂 Jag har rensat hemma i massor. Slängt trasigt, gett till välgörenhet och sålt en del och de pengarna har dottern behov av till att köpa inredning till sin nya lägenhet. Härligt! Det går framåt..

Till veckan har vi våran följeslagare ÄÄ Metatron med igen! Drömmaren, drömmaren, drömmaren..åh, vilket härligt budskap! Ja, det är bara att fortsätta med det du håller på med 🙂 Den nya spännande fasen är här! Universum är välvillig och vill se dig lyckas. Sök aktivt och lyssna till din inre vägledning. Det är också bra att fråga andra och arbeta med andra i något område. Teamwork, från Enhörningarna bekräftar det och de slängde ut två budskap idag också! Att chansa på något är gynnsamt nu och behålla ditt optimistiskt synsätt. Det finns oväntade möjligheter på kommande och något kreativt som löser en situation eller flera..Håll din förundran över livet som ett barn. Fokusera på din passion och du får ett erkännande eller kanske till och med ett pris för din skicklighet! Skapa vackert. En ny karriär eller befintlig, nystartad tar ett steg närmare lycka..Läromästare, mentor eller någon annan är till hjälp eller så är det du som är till hjälp för andra och det blir glädje 🙂

Tänk glada tankar. Alla faller i de negativa tankarna ibland och känslorna. Det är okej. Men försök så ofta du kan att vända detta och tänka på något som gör dig glad eller gjorde dig jätteglad i det förflutna. Det hjälper dig framåt <3 Du kan känna dig trött och pressad och stressad och fundera hur allt ska lösa sig. Det kommer att lösa sig! Det finns en rättvisa på kommande och det snart! Kom ihåg att du behöver inte lösa allt ensam. Andra finns till hjälp.

Vad är det som gör att din hemsituation kanske känns ångestfyllt och oroligt? Känns det att du tagit dig för mycket att göra och ta ansvar för? Du kan släppa på det som inte känns bra och ger dig oro. Släpp denna oro till änglarna och lita på att lösningen/lösningarna är på väg <3 Fundera också på frågan “Vad är det jag egentligen vill ha/göra?” och “Vad är min viktiga livsuppgift”? Vad ska du koncentrera dig på? Lita också på din känsla när det gäller andra personer. Det kan finnas lite “varningsflaggor”, där du borde ta avstånd från vissa som inte kommer med glädje eller positiva energier. Det är också viktigt att du distanserar dig och tar din egen tid. Att be om ursäkt för något som är viktigt för dig är inte nödvändigt. Hedra och ta hand om dig och din tid och intressen <3 Dela upp uppgifter. Alla vill känna sig behövda och någon kan bli just glad av att du ber om lite hjälp 🙂

Nu har Skatan cirkulerat hos mig sen en vecka, så jag förmedlar till er budskapet om det från Solögas bok.
“Du har förmågan att skapa skönhet överallt just genom att du älskar det vackra. Min gåva till dig är att skapa skönhet i din värld/världen.
Allt ordnar sig till det bästa!”

Nu tar vi smycken som vanligt 😉 Välkommen även med personliga beställningar om du vill ha något annorlunda efter dina behov eller som en present till någon 🙂 Kontakt; facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com. Önskar dig en härlig försommarvecka!

NATHALIE

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chakra. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stress borttagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

FINNS ENDAST EN!
Stl passar ca 16 cm handled
234 kr inkl porto
BEATRICE

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Hematit anses också kunna skydda oss människor mot geopatisk stress och olika elektromagnetiska fält. Om du lider av sömnlöshet kan du med fördel lägga en hematit tillsammans med en ametist under kudden för att kunna sova bättre.
Hematiten är helande och grundande som också stärker vårt förstånd och självkänsla, självkontroll och självförtroende. Den kan även hjälpa oss att stärka vår problemlösningsförmåga och kan också locka fram olika slags kvaliteter hos människan som till exempel teknisk kunskap eller matematiskt tänkande.
Stenen är också lugnande och avstressande och kan hjälpa en person med att lindra en depression. Den bidrar till att den negativa energin hos oss absorberas och ger också en lugnande effekt vid stressfyllda situationer. Hematit anses kunna balansera olika energier, och kan hjälpa dig med att balansera ditt baschakra. Dina negativa energier kommer då att absorberas, eller snarare transformeras till positiva sådana. Du kan också med fördel bära på en hematit när du själv känner att du vill ha balans i livet, eller om du har svårt att fokusera på olika energier. Den är också perfekt att använda efter att du har arbetat med andevärlden eller olika kristaller, och den kan då få tillbaka dig till din egen kropp.
Hematit är som effektivast när den är i fysisk kontakt med din kropp, och den passar därför utmärkt att bära som ett vackert smycke på kroppen. Du kan givetvis också hålla den i handen om du föredrar det.

Stl tillverkas efter bäraren.
214 kr inkl porto
JESSICA

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Den afrikanska gråa jaspisen användes av indianerna i ritualer eftersom de ansåg att den var en helig sten.

Stl till ca 17 cm handled. Kan tillverka i annan storlek också.
224 kr inkl porto
LOVING ME LOVING YOU

Jade. Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Rosa attraherar kärlek.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Vattenmelon/Turmalin . Den arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.
Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Stl passar ca 17 cm handled. Kan tillverkas i annan storlek.
224 kr inkl porto
WHISPERS FROM HEART

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Vattenmelon/Turmalin. Den arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.
Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Stl tillverkas efter bäraren. Modellen är till ca 16 cm handled.
214 kr inkl porto
JANE

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Jade
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Stl tillverkas efter bäraren. Strechband. Modellen på bilden är till ca 17 cm handled.
214 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke