Ängla/Enhörning budskap vecka 23 <3

4

Kära läsare! Hoppas ni hade en fin helg! På onsdag blir det kärt möte med min son som kommer tillbaka efter längre vistelse hos sin flickvän <3 Det ser ut att bli aktivitet denna vecka för mig med besök längre bort i dagarna två, plus annat som ska sättas i verket. Men det är nödvändigt och leder till något bra!

Så då har jag tittat på veckans kollektiva budskap. Hoppas du finner nöje i detta 🙂 Vem vill inte ha pengar/extra pengar!? Nu finns det läge att håva in något 🙂 Investera, få extra lön, besked om kommande pengar, nytt jobb, sälja eller kanske det är skatteåterbäring 😉 Var tacksam redan nu <3 Starta veckan med goda tankar!

Kejsarinnan ger också budskap om rikligt överflöd! Det du har sått kommer att ge utdelning på något vis 🙂 ÄÄ Gabriel hjälper med allt du vårdat/vårdar så att det blomstrar. Ny början! Rättvisa. Gyllene handlag. Framgång. Nu är en bra vecka också att satsa på familjen, plantering, djur, natur m.m. Även arbete men se till att varva arbete med vila och lämplig rörelse. Budskap med Yoga är rörelse, hälsa och energi. Medverka i grupp eller kanske du är/blir en ledare till andra. I detta kommer du att finna ro och klarhet. Hälsan ser bättre ut denna vecka 🙂

Den förändring som sker kan vara nödvändig för dig. Det leder till något bättre. Du ska inte oroa dig i onödan, då allt kommer att gå fint <3 Är det inom arbete, utbildning, hobby, hälsa, relationer m.m. Du kanske väljer att lämna personer, ställen eller saker av nån anledning som inte är för ditt högsta goda. Kanske man känner att man är klar med något helt enkelt.. Det kommer in nya vindar och personer, saker, ett nytt hem, arbete eller annat! Men mycket väl kan det vara nu att man kommer överens med andra och lämnar tidigare konflikter bakom sig. Nystart i något. Försök att se att förändringar är av godo och nödvändiga. Njut av det! Lyxa till med något nu för det är du värd <3

Nu är det alltså aktivitet denna vecka och mycket borde hända. Tänk nytt och kreativt och gärna utanför boxen. Du är du och borde hedra dig själv <3 Alla tycker inte samma men det ska inte hindra dig att nå dina drömmar och önskemål. Våga vara dig själv. Fråga gärna andra men besluta efter din intuition och behov. Denna vecka är det läge att vara och agera annorlunda på något vis. Man kan vara energisk och impulsiv nu. Försök att tänka efter i besluten noggrannare. Det kan finnas annat och bättre alternativ. Igen kommer budskap vid sidan om att väldigt snart kommer överflöd i något område! Kanske fler områden 😉 Du förtjänar det bästa och det ska presenteras! Något oväntat kan ske och det är intressant! Du får valmöjligheter och ska känna efter innan du svarar..Är det då inbjudan på något vis, investering eller annat..Men alla möjligheter att lyckas finns nu skrivet i stjärnorna! Tex kan en sak vara att du behöver få bilen lagad och då ska du inte ta första erbjudandet för du kan få ett bättre förslag från någon annan. Vad det än är så syna lite så blir du nöjd 🙂 Självständighet är veckans ord!

Då önskar jag er en härlig försommarvecka! Är du intresserad av något så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till: anglaakuten@hotmail.com. Jag har inte kommit igång med företaget ännu men har fått skattesedel och det ska ordnas med lite dittan och dattan ännu innan jag ropar “hej” 😀 Här kommer färdiga, lediga smycken:

VIBRATE LOVE

Morganit har kraftfulla vibrationer, ger villkorslös kärlek. Den tillhör släktet Beryll. Den drar till sig kärlek och hjälper till att behålla den. Den aktiverar och renar hjärt chakrat, kopplar upp sig mot det gudomliga.
Det är en lugnande sten, som går försiktigt fram, öppnar upp till hjärtat för att mottaga meddelanden och vishet från guider, änglar och skyddsänglar. Den hjälper dig att agera i kärlekens tecken, tankar och vägnar.
Fysiskt: sägs Morganit lindra symptom förknippade med bröstet, som tex. astma.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

Stl tillverkas efter bäraren i mån av material.

194 kr inkl porto.
6 mm pärlor.
TIBET

Jaspis brukar anses som en av de mest vårdande stenarna som finns. Stenen kan hjälpa dig med att få en känsla av lugn och stöd samt ger balans till sinnet, vilket kan hjälpa dig i olika stressiga situationer i livet. Jaspis fungerar även som en slags beskyddare och hjälper till att rensa bort negativa energier som finns inom och kring oss. Den renar och samordnar chakran och auran och balanserar även yin och yang. Mod och beslutsamhet är två andra vårdande egenskaper som stenen innehar. Den förknippas också ofta med drömmande och drömmar.

Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.
Här med grönprickig Jaspis och sk. Lotus/Kiwi Jaspis.

Grön Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Med Buddhaberlock för välstånd och överflöd.

Kan göra denna i endast grön jaspis om du vill!

Stl tillverkas efter bäraren. Denna är till ca 16 cm handled.
Begränsat antal..

224 kr inkl porto
GRACE

Kiwi Jasper också kallad Lotus Jasper är en utmärkt vårdande sten. Det kan både upprätthålla och stödja oss under tider med stress och det hjälper oss att känna oss mycket mer lugn, lugn och avslappnad. Det är en fantastisk sten för dem som arbetar som healare, rådgivare eller terapeuter eller de som arbetar för andras räkning eftersom det hjälper till att lyfta upp vår humör, lyfta vårt humör och hjälper till att anpassa oss till jordens naturliga puls av kärlek.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

ENDAST EN MED DENNA BERLOCK!

Passar ca 15-16 cm handled denna modell men kan tillverkas i annan storlek i mån av material.


OBS! NYTT LÄGRE PRIS 214 kr inkl porto!!
WHISPERS FROM HEART

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Vattenmelon/Turmalin. Den arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.
Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Stl tillverkas efter bäraren. Modellen är till ca 16 cm handled.

REAPRIS 164 kr!!!
NATHALIE

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chakra. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stress borttagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

FINNS ENDAST EN!

Stl passar ca 16 cm handled

NU REAPRIS 214 kr inkl porto!!!
LIVIA

Alla varianter av Jade har gemensamt en avstressande och harmoniserande energi samt att de hjälper en att vara förankrad i nuet.
Den Rosa varianten arbetar främst på hjärtat och kan lösa upp spänningar.
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Kiwijaspis är användbar för de som arbetar i läkande områden på andras vägnar.
Kiwi Jasper hjälper till att justera chakran och underlättar återkallelsen av drömmar. Det är en balanssten som arbetar för att anpassa de fysiska, emotionella och mentala kropparna med den eteriska världen.

Att placera din Kiwi Jasper i ett rum hjälper till att eliminera negativa energier. Det hjälper också en att ta ansvar och bli mer baserad i de stabiliserande energierna på jorden. Metafysiskt kan Kiwi Jasper hjälpa till att balansera Yin- och Yang-energierna och stabilisera aura.
Kiwi Jaspis arbetar för att lugna vissa dysfunktionella energier i aura och hålla ens energinivå hög. Kiwi Jasper är en underbar sten att ge till människor som har varit sjuka länge eftersom det hjälper deras energi att förbli stark och konsekvent.
Fysiskt kommer Kiwi Jaspis att hjälpa till med läkning av njurar, mjälte, urinblåsa, lever och mage. Kiwi Jaspis kan bota försämring av inre organ. Kiwi Jasper kan också användas för att lugna nerverna och behandla förlusten av luktkänsla.
Fysiska problem och sjukdomar: Gynnsamma för långvariga sjukdomar, sexuell lust, feber, cirkulationssystem, gränser, balanserar mineralinnehållet i kroppen.

Stl tillverkas efter bäraren i mån av material.

NU REAPRIS 194 kr inkl porto!!!

JESSICA

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Den afrikanska gråa jaspisen användes av indianerna i ritualer eftersom de ansåg att den var en helig sten.

Stl till ca 17 cm handled. Kan tillverka i annan storlek också.

NU REAPRIS 194 kr inkl porto!!!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

 1. Lotta Lawner den

  Hej 🌺, vill gärna köpa armbandet whispers from heart , har köpt armband från dig förut , men glömt storleken . Är så nöjd och glad över de armbandet du gjort till mig . Tack ! Mvh Lotta Lawner .

  • magpie den

   <3 <3 <3 Har postat igår 😀

 2. Leischa den

  Tack så mycket🙏❤

  • magpie den

   <3 <3 <3

Lämna en tanke