Ängla/Enhörning budskap 4/6-7/6 <3

1

Kära läsare! Jag fick lite tid över så då skriver jag budskap inför resten av veckan <3 Eftersom jag själv går igenom stora förändringar så vill även jag ha motivation till att jag är på rätt väg 🙂 Vägen har varit lång men nu är alla papper klara till uppstart av egen näringsverksamhet! Måste börja luska på olika program, hemsida, priser osv så att jag kan börja erbjuda tjänster..Nästa vecka borde jag vara klar att ta emot healingkunder hem till mig! Jag sänder även på distans, så det är bara att höra av sig 🙂 Fortsätter givetvis med smycken som ingår i verksamheten också 😀 Det kommer då finnas fler att beställa av varje smycke!

Veckan fortsätter i område familj. Kärlek från föräldrar och barn. Till och från <3 Man tar hand om varandra och allt det goda man gör återgäldas stort från universum i olika former av stöd och överflöd! Var tacksam och välsignad <3

Du har skapat dig en grund nu som du kan stå på och det är lyckliga stora förändringar på gång! Var säker på att du har förtjänat allt gott och ta tryggt emot. Håll din tro och ta stegen framåt. Lita på att du ÄR redo! Oavsett vilket område det gäller..

Men det kan vara bra på att titta på dina planer och en slags förnyelse kanske. Fundera på olika vägar och alternativ så att du väljer rätt i det du tänkt. Hur kan du få det ännu bättre? Bättre erbjudande kan som sagt finnas. Ta din tid att tänka efter och undersök. Du följer din egen väg och inte strömmen..Var generös med dig själv och andra i form av tid, gåvor m.m. Du blir belönad som sagt från kanske ett annat håll än du tror! Oväntade goda nyheter kan vara på ingång..Du är kraftfull! ÄÄ Gabriel hjälper dig med kommunikation och klarhet och att vara en kärlekens budbärare <3

Lekfullhet är veckans ord. Lek dig fram och ta inte livet allvarligt. Släpp loss spänningar. Livet kan vara kul om man tar sig tid till det och tänker positiva tankar. Du är värd pauser, umgänge och inte bara jobb. Däremot har du förmågan just nu att balansera hem och arbete. Du klarar allt med fokus och planering och humor 🙂 Anpassning. Kan vara dags att titta över sin budget. Vad ska du investera på? Vad kostar det? Jämför gärna priser när det gäller stora investeringar. Placering av pengar. Pengar kommer och pengar går. Det ska cirkulera och flöda, så tar det som aldrig slut..när en får pengar så satsar den pengarna på något den behöver och det gynnar en annan och så vidare. Cirkulering. Tänk att pengar också är energi och din känsla för pengar påverkar din ekonomi…

Då önskar jag er en härlig helg <3 Välkommen till facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” (den ska jag ha kvar trots företaget och hemsida) eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com.

SHAKIRA

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl tillverkas efter bäraren

214 kr inkl porto
TRINITY

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.
Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

Stl tillverkas efter bäraren.

194 kr inkl porto
Blandat med 6 mm och 8 mm pärlor. Frostade pärlor.
NOVALIE

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl passar 17-17.5 cm handled. Kan göras i annan storlek i mån av material.
Kan också tillverka med endast blå Dumortierit

224 kr inkl porto
TIBET

Jaspis brukar anses som en av de mest vårdande stenarna som finns. Stenen kan hjälpa dig med att få en känsla av lugn och stöd samt ger balans till sinnet, vilket kan hjälpa dig i olika stressiga situationer i livet. Jaspis fungerar även som en slags beskyddare och hjälper till att rensa bort negativa energier som finns inom och kring oss. Den renar och samordnar chakran och auran och balanserar även yin och yang. Mod och beslutsamhet är två andra vårdande egenskaper som stenen innehar. Den förknippas också ofta med drömmande och drömmar.
Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.
Här med grönprickig Jaspis och sk. Lotus/Kiwi Jaspis.

Med Buddhaberlock för välstånd och överflöd.

Stl tillverkas efter bäraren. Denna är till ca 16 cm handled.
Begränsat antal..
194 kr inkl porto
GRACE

Kiwi Jasper också kallad Lotus Jasper är en utmärkt vårdande sten. Det kan både upprätthålla och stödja oss under tider med stress och det hjälper oss att känna oss mycket mer lugn, lugn och avslappnad. Det är en fantastisk sten för dem som arbetar som healare, rådgivare eller terapeuter eller de som arbetar för andras räkning eftersom det hjälper till att lyfta upp vår humör, lyfta vårt humör och hjälper till att anpassa oss till jordens naturliga puls av kärlek.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

ENDAST EN MED DENNA BERLOCK!

Passar ca 15-16 cm handled denna modell men kan tillverkas i annan storlek.

234 kr inkl porto
NU ERBJUDANDE 174 kr inkl porto!!!
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    Tack så mkt🙏❤

Lämna en tanke