Ängla och Enhörning budskap v. 24 <3

4

Kära läsare! Det går framåt här med mina planer 🙂 Jag berättar mer och informerar om min verksamhet en sak i taget när jag kommer underfund med alla system. Mycket nytt att lära sig! Lite stressigt men samtidigt mycket spännande 🙂 Jag kommer att göra en hemsida (på gång) och jag kommer tills vidare behålla min facebooksida (Änglabudskap och tolkningar), men ändrar på namnet lite. Det är nog klokast att jag uppdaterar där, när jag redan har så många gillare och följare på sidan. Uppdateringar kommer dit..

Nu till veckans kollektiva budskap. Om du läser min blogg så finns det förmodligen en mening med det och du får något budskap som du undrat över. Jag gör en egen bön och ritual varje gång jag gör kollektiva och personliga budskap och jag ber alltid om beskydd så att jag säkert arbetar med våra godaste krafter, änglar och andra ljusväsen och varelser.

Den här veckan ser det ut att vi löser många knutar. Håll dig aktiv i dina strävanden och mål så kommer du hela tiden framåt fast det kan kännas ibland att det finns en vägg framför dig. Ibland blir det helt enkelt en “paus” för att saker och ting ska falla på plats i rätt tid och på rätt sätt. Tappa inte tålamodet. Det flödar ändå, så länge du arbetar mot målet…Pengar cirkulerar här också. Precis som förra veckan. Man kan få in extra pengar nu eller det du förväntat dig dimper in. Någon har möjlighet att betala in en skuld till dig. Du kan ha möjlighet att betala bort en skuld denna vecka. Lättnad infinner sig på något vis nu..En investering kan bli möjlig. Litet eller stort. Stressa inte. Agera med eftertanke och ta en sak i taget.

Samarbeta med andra är glädjerikt. Också nödvändigt i något område. Hjälp och ta emot hjälp och även goda råd. Våga fråga. Njut av tiden med andra. Omvårdnad tillhör veckans ord. Det du ger till andra med ditt goda hjärta kommer tillbaka från annat håll som belöningar! Du har förtjänat glädje och överflöd. Du har förtjänat livets magi och mirakel! Se det och ta emot! Du kan få mer än du önskat! Du kan få det du önskat på annat vis än du trott. Änglarna vill verkligen se dig lycklig och hittar ibland på sina egna metoder för att glädja just dig <3 Det kan handla om några dagar nu tills du ser ett lyckat resultat, om du inte redan såg det igår eller idag..

Familje/relationslycka finns i bilden <3 Här kan det handla om graviditet, födsel, bröllop, förlovning eller flytta ihop. Kanske du möter en intressant person nu..någon du väntat på eller någon ännu bättre som passar dig mer än utmärkt 🙂 Du är också mer “vaken” nu. Du börjar se en helhet och förståelse..

Indigo. Du kan känna dig något annorlunda jämfört med hur andra är. Det är din känsliga själ. Förvalta det väl. Du är här av en speciell anledning. En “förbättrare” i världen. En vägledare. Förändrare. Jorden behöver dessa själar extra mycket nu! Höja energin. Hjälp jorden, människor och djur på ditt eget unika sätt <3 Detta kan du utföra vartsomhelst. Hemma med tankens kraft, arbete, familj, hobby m.m. Du ÄR kraftfull! ÄÄ Metatron, Mikael, Rafael och Gabriel är starka guider och vägledare. Ta hjälp av dessa så är du säker på att du talar och agerar i kärlek. Kärlekens budbärare. Du får även hjälp att beskydda dig och dina nära från skadliga energier <3

Ett projekt som du haft/har kommer till sitt avslut och nytt kapitel startar. Mer harmoni och belåtenhet nu! Välsignelser..Tacka och du får mer att tacka för <3

Jag har ännu kvar smycken från mitt privata lager som jag lägger ut. Snart kommer det mer som tillhör min egen näringsverksamhet, företag så att säga. Jag arbetar hemifrån, vilket jag är så glad över 🙂 Jag har ett eget rum som jag fyller med allt som är personligt i mina intressen. Här kommer jag att fokusera ännu mer på smycken och healing. Du kan boka in dig på en kristallhealing/änglahealing/chakrabalansering hemma hos mig eller på distans. Distans fungerar precis lika väl. Det ingår speciella budskap i alla healingar. Jag har även börjat mer med Djurkommunikation, så det kan du också fråga om 🙂

Min facebooksida är “Änglabudskap och tolkningar” (vilken jag ändrar lite på namnet snart, men du kommer automatiskt att se den uppdateringen). Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkommen och jag önskar dig en härlig vecka!

KIM

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Lavasten är en bit materialiserad eld vars egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka och stärka dig genom förändringar. Får dig att släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne.

Passar kille som tjej!

10 mm pärlor.

Kan tillverkas i valfri storlek.

144 kr inkl porto!
GRACE

Kiwi Jasper också kallad Lotus Jasper är en utmärkt vårdande sten. Det kan både upprätthålla och stödja oss under tider med stress och det hjälper oss att känna oss mycket mer lugn, lugn och avslappnad. Det är en fantastisk sten för dem som arbetar som healare, rådgivare eller terapeuter eller de som arbetar för andras räkning eftersom det hjälper till att lyfta upp vår humör, lyfta vårt humör och hjälper till att anpassa oss till jordens naturliga puls av kärlek.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

ENDAST EN MED DENNA BERLOCK!

Passar ca 15-16 cm handled denna modell men kan tillverkas i annan storlek.

ERBJUDANDE 214 kr inkl porto!!!
MICHALIS PROTECT

Obsidian är en kraftfull sten för jordning, som ger en direkt kontakt med rot chakrat och jorden.
Obsidian släpper dessa negativa mönster och tidigare känslomässiga trauman så att själen kan renas helt och hållet. Kan bli känslomässigt om du behöver bearbeta det förflutna men den hjälper dig att bli fri efter genomgången.
Obsidian beskyddar bäraren från hot, negativitet, energi och tjuvar.
Snöflinge Obsidian är en sten för renhet, balanserar kroppen, sinnet och anden. Centrerar och fokusera i alla typer av kaotiska situationer. Snöflinge Obsidian kan lätt ta bort negativitet från platser och personer.
Helar gamla karma mönster och hjälper. Centrerar och lugnar.
Fysiskt: sägs Snöflinge Obsidian lindra vid besvär med skelettet, kärlsystemet.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Harmonierar med Obsidian så att din övergång till bättre liv blir tryggt och stärker din motivation.
(Lavan har hjälpt mig genom svåra tider vid hälsobesvär.)

Stl tillverkas efter bäraren.

ERBJUDANDE NU 164 kr inkl porto!!!
TENDER LOVE

Morganit har kraftfulla vibrationer, ger villkorslös kärlek. Den tillhör släktet Beryll. Den drar till sig kärlek och hjälper till att behålla den. Den aktiverar och renar hjärt chakrat, kopplar upp sig mot det gudomliga.
Det är en lugnande sten, som går försiktigt fram, öppnar upp till hjärtat för att mottaga meddelanden och vishet från guider, änglar och skyddsänglar. Den hjälper dig att agera i kärlekens tecken, tankar och vägnar.
Fysiskt: sägs Morganit lindra symptom förknippade med bröstet, som tex. astma.

Alla varianter av Jade har gemensamt en avstressande och harmoniserande energi samt att de hjälper en att vara förankrad i nuet.
Den Rosa varianten arbetar främst på hjärtat och kan lösa upp spänningar.
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper även de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Blandat 6 mm och 8 mm pärlor.

Stl passar 15-15.5 cm handled. (Kan göra lite större ) ENDAST 1 st!

194 kr inkl porto.
ALICIA vol 2

Vattenmelon/Turmalin arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.

Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Valfri storlek men endast 1 st finns.

184 kr inkl porto

KIMONA

Jaspis brukar anses som en av de mest vårdande stenarna som finns. Stenen kan hjälpa dig med att få en känsla av lugn och stöd samt ger balans till sinnet, vilket kan hjälpa dig i olika stressiga situationer i livet. Jaspis fungerar även som en slags beskyddare och hjälper till att rensa bort negativa energier som finns inom och kring oss. Den renar och samordnar chakran och auran och balanserar även yin och yang. Mod och beslutsamhet är två andra vårdande egenskaper som stenen innehar. Den förknippas också ofta med drömmande och drömmar. Utmärkt fokuseringssten!
Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.
Här med grönprickig och grå Jaspis.

Tillverkas i valfri storlek. Finns endast 1 st!

194 kr inkl porto
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

4 kommentarer

  1. Emma den

    Tack så bra har alltså lyckas med min hobby underversum är fantastiskt på alla vid har alltid tyckt kännt mig mer hemma där..

    Har fot till mig mantra tog bra tag vänja sig ! Sen tar lite här där så blir det härlig mix. .
    Det svåraste är levande folk . Har icke tillräckligt med verktyg en för motsatsa .
    Har personligen alltid velat andra väl å så.
    Men jösses är inte alla som är ren hjärtade! En bloggare i dag som ska prova båda tipsen ! Har icke någonsin vart rädd för övernaturliga el folks gåvor.
    Men lärt mig av göra God ond sen 2014!
    Som även gör så upplevelsen med
    Sommaren blir 10000 gånger värre otekare!
    Var för mig helt nytt narcist gift i känsla.
    Så har isolerat mig lite för folk är icke lika skickliga tänker inte så långt.. snarare dömer ut. Och att inte vill föra över det folk inte är nördiga som jag är.

    Jag ser bakom nästa . Men vanligt folk ser inte längre en min näsa är tyvärr ! I både värmen och annat med !

    2018 var det många som har samma dilemma med avsky värmen. Dem mår passiv dåligt . Löser det genom göra av med sig själva ! Jag förstår dem fullt ut..
    2017 så hade jag gäng som hjälpte mig föra över sommar nördarna vakna upp !
    Fick till mig sång med dem från andra sidan som valde DÖ. Fack off sommaren heter sången andlig insprsskon ..
    För mig vart det gås hud magiskt känsla obeskrivligt härligt all ilska sorg med o förståelsen kom ut på riktigt ! ????? så jag får plågas försvara min folk grupp . Jag vågar vara mig själv fullt ut ! ???? vägen dit vart lång dryg. .
    Så mer börjar folk vissa att DEM far illa av värmen !!!! Tack vare mig det är fantastiskt sätt få driv lust när är plågsamt varmt ! På tok för lite regn gör enu värre för oss!!! Ökar självmord tankarna !

    • magpie den

      Låter jobbigt med dina erfarenheter 🙁 Men fortsätt att vara en förebild för universums godhet och låt dig inte slås ner av andras åsikter. Finn styrkan. Alla blir nedslagna ibland och vissa orkar inte med tyvärr,,Du blir prövad i din tro och skuggor kan locka dig men säg alltid att du väljer ljuset och då finner du din riktiga uppgift och har gudomlig hjälp alltid <3

  2. Leischa den

    TACK?❤???

    • magpie den

      <3 <3 <3

Lämna en tanke