Ängla/Enhörning budskap 12-14/6 <3

1

Kära läsare! Nu hade jag lite tid över så jag skriver helgens blogg också 🙂 Jag har fortfarande rätt mycket att ordna upp här och det är tur att allt inte lyckas hända på en och samma dag för även om jag önskar det så skulle det bli stressigt värre ändå 😉 Man får vara tacksam för “dolda välsignelser” 😉 Njuter av cykelturer med lilla hunden i varma vädret och mina tysta stunder i arbetsrummet 🙂

Budskapet är att försöka se att alla är från samma källa oavsett vad. Våran gudomliga källa och hem av samma stjärnor i universum. Man kan ha svårt att tro det när människor är grymma och otrevliga. Det finns även barn som av olika anledningar börjar bete sig grymt gentemot andra men dom var inte födda så. Olika omställningar under uppväxten väcker deras ilska. Det du ska göra är att befinna dig i ljuset. Visa ditt ljus och andra kommer att se dig som ljus och god. Be ÄÄ Mikael beskydda dig från skadliga energier varje dag, så får du vara mer ifred och fokusera på din livsuppgift som kärleksfull ledare och förebild <3 Du kan hjälpa andra genom att sända ljus till dom med tankens och energins kraft. Dom kommer att bete sig bättre mot dig då..

ÄÄ Jofiel hjälper dig att utveckla ett positivt synsätt och inställning. Hon kan hjälpa dig att fira dina segrar och fortsätta på din väg mot framtiden. Njut av livet när du får chansen! Chansen har du i varje stund. Varje sekund. Bekymra dig inte hela tiden. Tänk att när allt inte går din väg just nu så kan du bara ställa dig och säga “just nu är allt väl och jag har inte alltid kontroll över alla saker och ting”. Andas. Imorgon är en ny dag och allt kan hända. TRO på dina drömmar! De värsta utmaningar du upplevt är nu bakom dig. Se en ljus morgondag. Visualisera allt på långsikt. Du är på väg..Förvänta dig att det händer, det du önskat. Lita på din intuition. Inte på den gnagande, oroande känslan i magen. Din intuition är stark. Änglarna har varit och är med dig hela tiden och hjälper på många olika sätt. Låt dom hjälpa <3

Nu kan det vara känslomässiga situationer. Det kan också vara att en person väcker starka känslor. En befintlig kärlek eller en ny person. Var öppen i dina känslor och håll inte igen när du känner omtanke och kärlek mot andra. Bekräfta andra. Glada, kärleksfulla besked är möjliga nu. Kärleksförklaring. Romantik ligger i luften! Mellan personer eller helt enkelt en sysselsättning som väcker din passion! Var redo att någon speciell dyker upp som gör dig glad. Unga personer har något positivt att ge eller få som ger delad glädje 🙂 Beröm för dina insatser är möjligt!

Dina drömmar kan ha tagit sin tid för att byggas upp och det har funnits utmaningar men du är hela tiden på väg. Om inte så länge så kommer du att bli så nöjd så nöjd…

Önskar er en härlig helg nu! Min facebooksida har ändrats till “Änglabudskap och Kristallhealing”. Det kommer automatiskt besked till dom som är följare redan. Nu blir det lättare att hitta mig med sökmotor när man söker efter änglar och healing 🙂 Hemsida kommer..Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Nu kommer det av de allra sista smyckerna som finns kvar av mitt privata lager. Nästa vecka eller redan senare idag har jag nytt att sälja och det blir inom företaget med en liten prishöjning pga moms och skatt. Detta är mitt heltidsjobb nu 🙂 Håll koll först och främst på facebook dit allt kommer oftast i första hand innan jag skrivit blogg.

SCARLETT

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier.

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran.

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Den afrikanska gråa jaspisen användes av indianerna i ritualer eftersom de ansåg att den var en helig sten. 

Livets träd som mmellandel.

194 kr inkl porto

Stl tillverkas efter bäraren.
MARISOL

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.
Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.
Fysiskt: sägs Aventurin vara bra vid problem med hjärta, lungor, och muskler.
Orange Aventurine anses var en lyckosten, tar emot och manifesterar tur och rikedom, nya möjligheter. Den har lugnande eneriger.

Mycket bra när du arbetar med personlig utveckling, hjälper dig ta bort blockeringar i ditt sakral och tredje ögats chakran. Förstärker din vilja, och din “go kraft”, och höjer din energi.

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Även en riktig lyckosten och balanserar navelchakra, de kvinnliga organen.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Stl tillverkas efter bäraren. Finns endast EN st!

144 kr inkl porto
FLORENCE

Kraftfull healing!

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Stl tillverkas efter bäraren. Max 18 cm.

Kan fås utan Hamsa.

Hamsan ger extra beskydd och välstånd.

214 kr inkl porto
BRIDGET

Orange Aventurine anses var en lyckosten, tar emot och manifesterar tur och rikedom, nya möjligheter. Den har lugnande eneriger.
Mycket bra när du arbetar med personlig utveckling, hjälper dig ta bort blockeringar i ditt sakral och tredje ögats chakran. Förstärker din vilja, och din “go kraft”, och höjer din energi.

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.

Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.

Fysiskt: sägs Aventurin vara bra vid problem med hjärta, lungor, och muskler.

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi.
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier.
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.

Chakra: Solar Plexus

Med eller utan berlock.

134 kr inkl porto
 
Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

1 kommentar

  1. Leischa den

    TACK och jag önskar dej en underbar helg?❤???

Lämna en tanke