Ängla/Enhörningbudskap v. 42 <3

Kära läsare! Förra veckan var ett av budskapen “Alla vägar leder till Rom” och det stämde bra 😉 Vi var ute på långresa igen pga min mans jobb och jag ingår i detta som produktförsäljare. Jag var chaufför den mesta biten och eftersom vi var ute på “okända vatten” så använde vi navigator. Hmm,,navigatorn var som sen i information och vägarna emellanåt svårtolkade, så vi hamnade lite utanför sträckan ett par ggr “asg”! 😀 Men vi kom dit vi skulle i rätt tid ändå 🙂 Jag ber alltid om beskydd på våra resor och det fungerar så det är jag stort tacksam för <3 Dock är våran bil nu rätt slut av alla långresor och tungt bagage runt i två länder. Sverige och de flesta resorna på finska sidan. Söker efter en ny bil nu då resande fortsätter..Givetvis ber jag om att finna den mest hållbara 😉

Våran nya vecka visar nu såhär: Anpassning och samarbete. Att anpassa resor och rörelse framåt. Rörelse kan tolkas i flera områden. Ett är din andliga väg och din livsväg. Det kan kännas som lite stormigt emellanåt men det är inget att oroa sig för. Det sker bara justeringar nu för att saker och ting ska falla på plats inom sin tid. Givetvis är det avgörande vilka steg du själv tar för att komma dit du vill. Inom arbetsliv kommer du att finna en ny inspiration ändå inom det närmaste. Arbete eller fritidssysselsättning. Behåll din tro nu och låt dig inte stoppas. Nu kan man se det positiva i alla motgångar och hinder. Att det finns en mening med allt som pågår/pågått. Mycket möjligt att man gör en karriärförändring nu. Tiden är rätt.

Det kan finnas hälsoaspekter att fokusera mer på. Kanske man behöver vila och till och med söka efter experthjälp. Jag tycker det pekar mest på kvinnohälsa..att man kan vara nära utbrändhet och kroppen säger ifrån och den ska man lyssna på. Stress påverkar oss på det sätt att det uppstår lätt någon fysisk åkomma. Lyssna. Gott om hopp finns nu att få viktiga svar och även för vissa att saker och ting inte var så allvarliga som man trodde. Det kan också finnas någon som “fejkar” i din närhet..Kommer med ursäkter som är svåra att tro på. Men förlåtelse är ett nyckelord och det betyder att du ska försöka förstå “hen” på något sätt även fast personen gjort “fel”. Man behöver inte acceptera detta men bra att inte sätta så mycket energi på andras misstag eller gärningar. Psykisk energi alltså. Det finns saker man till slut kan förstå och andra som man inte förstår. Ibland förstår man inte sig själv för val man gjort men allt är till för att ta lärdom av. Frigör dig från bojor som är tunga att bära. Försök sätta kärlek i din omgivning och situationer. Kärlek är det sanna svaret och kraften i allt. Älska dig själv. Utgå från det och du finner kärleksfulla relationer. Din energi matchar din omgivning. Så vad sänder du ut? Du kan vända ryggen till sådant som inte tjänar ditt högsta goda.

Nu kan man finna perfekt hjälp i något område. Tveka inte att fråga runt och ta emot hjälp som erbjuds. Mycket möjligt att man möter en mycket speciell person som hjälper dina drömmar att bli sanna! Var öppen. Nu är det också aktuellt att söka information. Böcker, internet, tidningar och från andra personer. Vad söker du? Var aktiv. Flera alternativ kommer och du bestämmer vilket är det rätta för just dig. Du kan komma att säga nej till något eller du får ett nej. Det finns därmed en bättre lösning på kommande. Ta inte det första bästa om det känns tveksamt. På någon vecka finner du stort överflöd i någon situation! Nu är det forskande som gäller. Dock,,om ett erbjudande känns helt rätt så är det säkert det. Men var redo att resultatet klaffar lite senare. Du som läser min blogg har hittat den av en anledning men nödvändigtvis så känns inte all information aktuellt alla gånger och det är helt naturligt då det är många som läser och befinner sig i olika vägval.

Vet att alla har änglar och andra ljusvarelser i sin närhet <3 Du är aldrig ensam och du får hjälp när du ber om det <3 Veckans ÄÄ är Raguel. Rättsliga dokument/kontrakt kan mycket väl falla till din fördel. Men titta noga på allt som är skrivet och valen du har. Gör det rätta för din skull och andras skull. Överväg och tänkt klokt. Känner du dig låst så be om andras hjälp eller åsikt. Du kan ha rollen nu som står upp för andra och rättvisan. Du har kraften och visdomen. Någon kan behöva ta ansvar för sina gärningar. Det kan finnas någon i din närhet som konfronteras för att rättvisa ska skipas.

Nu blev det lite långt! Ibland blir det så när våra hjälpredor har viktig information 😉

Då går vi över till smycken 🙂 Du får gärna komma med personliga önskemål så gör jag mitt bästa för att bemöta dina behov. Snabbast når du mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Skriv personligt meddelande. Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com.

Önskar dig nu en framgångsrik och glad vecka <3

LUMINO

Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryckkammare, färgen är permanent.
Storlek passar 15 cm handled (Kan utökas men kostar då lite mer. Sodalit är slut i lager så då jag lägger jag till av Aura Titan som är dyr att köpa in.)

272 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

INSPIRATION

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt. Kommer med framgång och lycka.

6 mm pärlor
Passar 15-16.5 cm handled. Beror på om man vill att den ska sitta på plats eller hänge lite nedåt. Kan göras lite större också.

260 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
(Lite dyrare trots 6 mm pärlor då Citrin är en värdefull kristall)
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock
Kan göras i vilken storlek som helst.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
VIOLA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Lepidolit. Känd som en sten för övergång, Lepodolit hjälper att flytta och rekonstruerar gamla mönster, och tillför ljus och hopp till situationen. Använd Lepidolit för att minska stress som kan upplevas vid förändringar. Balanserar och tillför inre ro. hjälper dig se anledningen bakom negativa erfarenheter. Lepidolit uppmuntrar andlig tillväxt. Är känslomässigt balanserad.

Fysiskt: Lepidolit sägs kunna lindra besvären av post traumatisk stress, ADHD och sömnsvårigheter.

Fossilerna påminner oss om vårt förflutna och kan hjälpa oss att stå stadigare i vår egen historia genom att helt enkelt acceptera vilka vi är. Den ska också stärka positiva effekter vid affärer och i affärsrörelser Stjärntecken: Jungfrun Chakra: Bas 

Storlek passar 15-16 cm handled
Kan utökas vid behov.

250 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
EUFORIA

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Nu är vi två stycken som provat bära Malakit och det har gett supereffekt på svullna leder/vätskeansamling och värk!!! Jag vill inte sova en enda natt utan detta smycket då den hjälpt med mina kroniska smärtor 
<3
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Jaspis samordnar alla chakran, stärker snabbtänkthet och ser till att du avslutar saker och ting. Den stimulerar fantasin och omvandlar idéer till handling.
Landskapsjaspis sägs vara moder jord som talar till sina barn. Den för upp dolda känslor av skuld, avundsjuka, hat och kärlek till ytan, liksom tankar som normalt trängs undan. Den ger tröst och dämpar rädsla.
Landskapsjaspis hjälper oss att hitta vår plats i livet, där vi finner det lätt att ta ansvar och kan enkelt överblicka både vårt inre och vårt yttre landskap.
Storlek passar ca 15 cm handled. (Kan justeras)
Först till kvarn! Kan endast göra 2 st just nu.
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
FALCOR

Maifan: Sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit.
Mahogny Obsidian: Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
6 mm pärlor
Passar handled på ca 16-17 cm
240 kr inkl porto
210 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörning budskap vecka 41 <3

Kära läsare! Förra veckan var ett av budskapen om trafikhinder/resor och jag måste säga att det stämde precis! Vi åkte ner mot södra Finland och det första som hände efter ett par hundra kilometer var punka i ett av däcken. Vi hade reservdäck och fick hjälp av ett snällt par i närheten så att vi kunde byta däcket. Nåja, inte nog med det så väldigt nära vårt mål så höll bilen på att kollapsa totalt precis när vi kom upp på rampen till våran destination och hamnade i trafikljus! Just och just lyckades jag få bilen till parkeringen där vi skulle stanna den kvällen. Oljan var nästan slut och sedan blev misstanken att tändstiften måste bytas och därför var tomgången väldigt undermåligt. Men med intuition och tillit så kom vi även tillbaka hem med denna skakande bil haha! Vi var ca 500 km hemifrån. Bilen fungerade normalt när vi väl fick upp farten. Idag ska bilen kollas upp och byta åtminstone stiften så vi kan göra en ny långresa kommande helg 🙂 Vi hamnade även i en situation där vi slog “två flugor i en smäll” så blev hotellvistelsen billigare 🙂

Denna vecka då? Hur ser det ut nu..? Först och främst påminner jag om att det igen blir en kraftig månfas 😉 Fullmåne på lördag. Känslor på topp! På gott och ont. Trevligt trevligt..:P Men ta tillfället i akt och gör en ny rensning av det förflutna och fantisera och önska framtiden som ljus och framgångsrik. Ett tips är att skriva lappar och “posta” till universum. Lägg i en fin ask eller bränn upp lappen är några alternativ.

ÄÄ Haniel är veckans starka vägledare och ÄÄ Mikael ber jag varje dag att beskydda oss alla <3 Kalla på Haniel när du vill öka klarhet och kontakt med änglarna. Feminin energi kommer från Haniel och det är behövligt nu då det maskulina vill dominera denna vecka. Vi bär alla på både maskulin och feminin. Det handlar om Yin och Yang och balans. Maskulin ger mer kraft till agerande och logiskt tänkande och överlevnad i yttre värld. Feminin är intuitiv och känslosam och omhändertagande. Att ha bägge sidor i balans är viktigt både personligen och i relationer. Jag valde Karneol som en av veckans stenar på korten för att stärka det feminina och en Angel Aura för kontakt med änglarna. Grön Aventurin för hjärtchakra och framgång i projekt. Ametist för att öppna kronchakra och pannchakra. No Worrie (en slags månsten) för att lugna oss och stärka kopplingen till det gudomliga ljuset. Kortet med Prästinnan säger att intuitionen är stark och nattliga drömmar kommer med vägledning och budskap. Att inte ha bråttom och inte stressa. Att tänka noga efter i dina val. Ta ett steg åt sidan från vardags bruset så “vet” du bättre ditt nästa steg. Ha tålamod. Det finns mycket lärdomar att ta till sig och orden “Tystnad är guld”. Just nu är det bra att hålla dina drömmar för dig själv. Tids nog så kommer du att visa vad du går för..

Du kan tryggt följa dina drömmar och din sanna livsväg. Änglarna skyddar dig och ger dig allt du behöver <3 Känner du rädsla eller ilska så försök att se allt utifrån kärlek. Kärlekens kraft är starkare än något annat. Ingen vill tex vara en mobbare egentligen. Den personen känner sig ensam och överlämnad. Den personen vill egentligen ta del av kärlek. Men negativa känslor/erfarenheter tar övertaget. Det är också ett sätt att beskydda sig från att andra kan “anfalla”. Nu försvarar jag verkligen inte dom som gör elaka handlingar men ljusvarelsernas budskap är detta. Kärlekens kraft gör dig stark oavsett vad och kom ihåg att vara snäll med dig själv och lyssna till din inre röst. Mother Mary har jag tagit med igen och även hon säger att du bör respektera dig själv också. Hon ser efter din välfärd och vill att du ska vara lycklig. Värdesätt dig själv och andra. Fråga gärna dig själv vilken väg som leder dig till ditt högsta goda och tar fram dina bästa sidor. Gör inget som gör att du känner skuld och skam och känn inte att du är mindre värdig än andra. Tänk också på om du är skyldig att göra allt som andra kräver eller önskar. Det handlar mycket om eget ansvar. Du kan inte och behöver inte göra allt. “Have mercy”. Ansvar som vi tror att vi måste göra kan bli ett tungt bagage att bära. Låt andra ta mer ansvar för sig själv. Samarbete är viktigt. Balans är nyckelordet. Förstör gamla föreställningar. Du är nog och du är alltid älskad <3 Änglarna är ALLTID med dig <3 Vi är alla “Guds barn” och allt och alla har en mening och lärdom. Livet är en skola. Våga säga när du måste ta hand om dig själv.

Hälsan är i fokus igen. Stor risk att män drabbas av “maninfluensa” och du vet vad det betyder 😉 Ta det lugnt och agera utefter situationen utan att bränna ut dig själv. Barn/yngre ser ut att klara mer än du tror. Dom vill fixa saker och ting själv och dom kan det. Ge dom en chans så kan du bli positivt överraskad. Vi växer alla utifrån våra erfarenheter. Vi måste låta alla göra det. Budskap om attraktionslagen berättar att vi får vad vi förväntar oss. Så förvänta dig endast att du har all rätt att må bra och vara lycklig <3 Försök att inte falla i negativa tankar. Jag får orden “Alla vägar leder till Rom”..hur kan det tolkas? Är upp till var och en att fundera över. Jag skulle säga att du kommer dit du önskar även fast vägen kan vara krokig och mer annorlunda än du tänkt dig..

Hoppas du orkade läsa till slutet 😉 Då går vi över till smycken. Kom ihåg att du kan beställa ett helt eget personligt smycke med de krafter du behöver. Jag gör mitt bästa för att bemöta dina behov <3 Önskar er en jättefin vecka <3 Tusen tack att du följer mig och mina hjälpredor <3 Snabbast når du mig via “Änglabudskap och tolkningar” på facebook och epost till anglaakuten@hotmail.com.

UNBREAKABLE

Zebra Jaspis finns i en rad olika färgnyanser, såsom vit/svart, brun, grön, röd, vit. Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.

Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.

Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

Map stone är en sorts jaspis som är känd för att minska nervositet och stress. Den hjälper bäraren att återställa skadade vävnader i kroppen (bålen framför allt). Stenen lindrar smärta, irritation och inflammation. Den kan hjälpa till att reglera lågt blodtryck och dämpa yrselkänslor. Den stärker särskilt magen och tarmarna och är tänkt att balansera mineralinnehållet i den fysiska strukturen.
Map stone utlöser rätt beteenden inom oss, som kan hjälpa oss att hoppfullt se fram emot livet. Stenen är tänkt att vara skyddande och jordande. Den stabiliserar rotchakrat och energierna i bålen.

Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.

Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

Stl passar handled på ca 15-16 cm omkrets ( jag kan justera storleken v.b )

260 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda

TENDER

Svart jaspis är underbar att arbeta med på de lägre chakrana, grundande. Hjälper till att arbeta med känslan av brist på känslor, psykisk instabilitet.

Fysiskt: sägs Svart Jaspis lindra smärta, hjälper till i healing processen av leder, bäcken.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.

Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Stl passar 16-17 cm handled
240 kr inkl porto
210 kr hämt i Haparanda

MOVEMENT

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Lila/Lavendel Jaspis. Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan. Denna variant ger dig hjälp med fokus och koncentration.

Lepidolit. Känd som en sten för övergång, Lepidolit hjälper att flytta och rekonstruerar gamla mönster, och tillför ljus och hopp till situationen. Använd Lepidolit för att minska stress som kan upplevas vid förändringar. Balanserar och tillför inre ro. hjälper dig se anledningen bakom negativa erfarenheter. Lepidolit uppmuntrar andlig tillväxt. Är känslomässigt balanserad.

Fysiskt: Lepidolit sägs kunna lindra besvären av post traumatisk stress, ADHD och sömnsvårigheter.

Stl passar 15-16 cm handled. ( kan justeras v.b. )
260 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
MIDNIGHT SUN

Tangerin Aura Kvarts, även kallad Melon Aura kvarts. Är behandlad med Guld och Järn oxid, för att få denna härliga färg. Som får Tangerin kvarts att skapa sina speciella vibrationer.
Tangerin kvarts förstärker ditt självförtroende och självkänsla. Tar bort energiblockeringar, så att kreativiteten kan flöda fritt. Fungerar underbart vid meditation och healing arbete.
Eld Agat . En kraftfull beskyddare, stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv . Hjälper dig uppnå en känsla av balans, i kropp och sinne. Motverkar rädsla och blyghet, hjälper dig stå upp för dig själv.
Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
Storlek passar ca 17 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock

Kan göras i vilken storlek som helst.

270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
FALCOR

Maifan: Sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit.
Mahogny Obsidian: Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
6 mm pärlor

Passar handled på ca 17 cm (kan justeras)

240 kr inkl porto
210 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörning budskap vecka 40 <3

Kära läsare! Nu är vi nyfiken på en ny vecka 😉 Innan jag glömmer så skriver jag vilka stenar som ligger på korten idag: Ametist, Aura Angel, Rosenkvarts, Karneol, Howlit och Jet. För att vi ska öppna upp för änglar och det gudomliga och känna beskydd. Ta fram våran feminina och omtänksamma sida. Howlit, den vit/grå är en slags månsten som även kallas No Worrie. Den svarta är Jet som beskyddar mot skadliga energier och ger även tur och framgång 🙂 Nu till budskapen:

Dela med dig av din visdom. Många behöver höra din förmedling och ditt stöd. Färgen Lila har betydelse denna vecka och det är lugnande och healande färg. Du har vuxit andligt och tagit till dig av dina erfarenheter på ett positivt sätt. Du känner dig lugn och tillitsfull och vägledd av goda krafter. Känner du inte så? Försök att finna det denna vecka. Föregående nymåne kom med viktiga insikter så ta till dig det. Varje månfas ger tillfälle att släppa på bördor och ta emot överflöd.

Överflöd kommer upp nu för tredje veckan i rad!!! Du är på rätt väg och du får skörda steg för steg! Allt du vårdar och rör i kommer att blomstra <3 Moderlig kärlek. Barn, äktenskap, arbete, djur, artisteri osv. Natur. Kärleksfull vård även av sig själv. Du ger. Du behöver också stunder till dig själv. Hälsan är i fokus fortfarande..Stressa inte! Då tappar du fokus och kan bli lite olycksbenägen och det är ju onödigt eller hur?

Planera din tid denna vecka. Det är mycket på gång. Man behöver hjälp av andra också. Mer än vanligt kanske. Det finns stor vilja att hjälpa varandra. Man behöver bara våga fråga och ta emot när en hand räcks ut. Handen kan komma spontant från någon som vill väl <3 Samarbete är också viktigt. Anpassning till lagarbete. Det kan handla mycket väl om nya arbetskamrater också…Var ärlig och förminska inte dig själv och det du är kapabel till. Du kan se något som inte andra ser eller orkat ta itu med. Ta fram din kunskap och uttryck dig. Du har en slags ledarskapsroll denna vecka. Du kan! Vad behöver göras? Gör det. Ingen annan verkar se lösningen på en situation. Det är du som är en viktig nyckel.

Resor finns i bilden igen. Både inre och yttre. Det kan se ut att bli hinder med yttre resor. Det kan möjligen se ut att bli dyrare än tänkt. Det behövs en ny plan. Vi har ÄÄ Gabriel med oss som hjälper med kommunikation. Kanske man kan nu förhandla sig till att resan blir prismässigt acceptabel. Kanske även lösningen är enklare än du först trodde. Undersök saken innan du får panik. Försök också att planera “två flugor i en smäll” när du ändå är i farten så sparar du tid och pengar 😉

Det här med möjligheter finns ju i bilden nu! Dörrar står öppna! Du kan önska vad du vill <3 Din önskan som du innerligt bär på kan du få som “ett brev på posten”. Var redo för glada överraskningar 🙂 Du förtjänar det <3

Öppna ditt hjärta för andra och dig själv. Att du förtjänar att ha det bra! Och sluta analysera så mycket. Mother Mary vet att du bär på osäkerhet och kanske rädslor. Att någon sårar dig för att du visar dina känslor. Du är beskyddad från det <3 ÄÄ Mikael beskyddar dig och kommer så fort du uttalar hans namn <3 Alla förtjänar kärlek. Ta risken,,då du aldrig vet vad du missar om du håller dig tillbaka..Var dig själv. Det är det enda rätta i slutändan. Den som älskar dig, älskar hela dig <3 Kanske du blir bjuden på en middag denna vecka eller bjuder in själv..vem vet hur den tillställningen slutar 😉

Då önskar jag er en underbar vecka! Vill du kontakta mig så finns jag på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Det finns olika tjänster att fråga om och på facebook lägger jag oftare ut healingsmycken allt eftersom jag skapat nya 🙂

Gilla och följ gärna så missar du inte fina utlottningar som kommer då och då 🙂 Till veckan kommer några nyheter..håll koll 🙂

MARIGOLD

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi.
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier.
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.
Gul Jade är en variant av mineralet Nefrit.
Chakra: Solar Plexus

Bärnsten. En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar .

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt.

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.

Passar storlek 15-16 cm handled

230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
NEW ADVENTURE

Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Nefrit /Grön Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten.
Fysiskt: sägs Nefrit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.

6 mm pärlor

Storlek passar ca 16 cm handled

Säljes i dubbelset!

REA!!!

360 kr kr inkl porto
330 kr hämt i Haparanda
“PALETT”


MAGNESIT: ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

8 mm pärlor

Passar 16 cm handled

230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
COSMOS


Onyx är En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

10 mm pärlor

Stl passar 18 cm handled

Populärt för killar också 🙂

225 kr inkl porto
180 kr hämt i Haparanda

Helgens budskap 27-29/9 <3

Kära läsare! Ibland har jag tid att skriva extra budskap inför helgen och idag är jag själv nyfiken på hur helgen kan se ut 😉 Nu kör vi:

Det är så bra budskap vi får! Vi börjar med romantik och känslor <3 Vissa känner kärlek och romantik och är mottagare av det 🙂 En känslig person finns då i bilden som förmodligen har med någon slags konst/artisteri att göra. Skönhet, elegans och charm är egenskaper. Personen har stora drömmar och kan förverkliga dom. Denna person kan vara du själv också. Här är också stor chans att man har en koppling till varandra från tidigare liv. Men det kan finnas melodramatiska känslor här också…kanske inte med just din själsfrände men med någon annan eller en specifik situation. Känslor kan komma upp till ytan och förvirring. Nymånen infaller nu och känslorna kan vara på topp. Både på bra sätt och negativt sätt. Ta hand om dom på ett klokt sätt och brusa inte upp. Detta är övergående. Prata och kommunicera klart och tydligt. Prata med dom som förstår. Känslor är naturligt och bra! Använd känslorna till att förstärka relationer och till att känna efter vad som ska ingå i ditt liv just nu.

En fest kan bli aktuellt! Något socialt sammanhang av betydelse. Tillställningen ter sig olika för var och en. Vissa firar framgångar och andra samlas för att man behöver varandra.

Det du strävar efter blir snabbare klart ju gladare du känner dig. Förväntansfull. Alla blir ledsna eller tappar stinget ibland men ge inte kraft till negativa tankar. Du får känna dig ledsen och nedslagen men vet att allting faktiskt blir bättre <3 Gör något som får dig att känna dig harmonisk och glad. Fantisera din framtid. Se och känn vart du egentligen vill vara. Du har andra nya äventyr och möjligheter när en dörr har stängts. Livet förändras och vi utvecklas..följ med utan motstånd.

Hur som helst så är detta en underbar tid för dig! Solen skiner. Konkret gör det det just nu här i våran lilla stad 😉 Nu kan man lyckas med något mycket bättre än man föreställt sig! Du är välsignad med överflöd av olika slag <3 Tack för det <3 Tänk bara positivt och du får mer än du trodde! Lysande nya idéer och inspiration och olika lösningar i din situation 🙂 Du är på rätt väg och har funnit mycket upplysning och alla förändringar är av godo <3 Hälsofrågor ser positiva ut och nu kan man känna stor glädje <3 ÄÄ Uriel hjälper dig med koncentration och visdom och lösningar <3 Bara be om hjälp..Överflöd finns och kommer! TRO på det! Vi får ju vad vi drar till oss. Nu är det dags att skriva ner era fantasier och önskningar på papper. Tänd ljus, sätt ett glas vatten på bordet, en sten, en blomma och gärna rökelse. Sitt i stillhet och önska. Gör vad du känner för att göra med ditt papper sedan. Spara i en ask eller bränn upp det är exempel. Var villig att släppa det förflutna och tacka för dina välsignelser du har och har och får <3

Önskar er en härlig helg nu! Och så går vi över till smycken. Några är sålda från förra bloggen. Nu kommer lite nya och några som finns kvar. Vad behöver just du nu? Kom gärna med personliga beställningar! Nästa vecka har jag nykomlingar att visa upp 😀 Ta kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost anglaakuten@hotmail.com.


GUARDIAN ANGEL

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl passar 17 cm handled
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
NEW ADVENTURE

Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Nefrit /Grön Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten.
Fysiskt: sägs Nefrit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.
6 mm pärlor
Storlek passar ca 16 cm handled
Säljes i dubbelset!
410 kr inkl porto
“PALETT”


MAGNESIT: ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

Passar 16 cm handled
200 kr inkl porto
170 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
ROSIE

Hänge till nycklar, väska eller annan dekoration.
Magnesit ökar medvetenhet, abstrakt tänkande och skapande.
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.
Rosa Fossil Jaspis ger fysisk energi, vitalitet, skydd och är jordande.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Kunzit är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor.
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran.
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter.
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

250 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
PERFECT MATCH

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Rosenkvarts är en sten för villkorslös kärlek. En av de viktigaste stenarna för arbetet med hjärtchakrat. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra.
Känd som en romantisk sten, Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek. Lägg en Rosenkvarts bredvid din säng för att dra till dig kärlek, eller för att få en mera kärleksfull relation till existerande förhållanden.
Fysiskt: sägs rosenkvarts hela krämpor i tymus, hjärta och lungor.

6 mm pärlor
Storlek passar ca 16 cm handled
230 kr inkl porto
COSMOS

Onyx är En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

Storlek passar ca 17 cm handled
10 mm pärlor

180 kr inkl porto

Passar kille och tjej!

Ängla/Enhörning budskap v 39 <3

Kära läsare! Nu ska se vad nya veckan kan komma med 🙂 Kloka beslut i arbetet eller hobby. Liksom nya beslut är på gång också. Förnyelse. Att ändra på något som inte fungerat optimalt. Man lär sig hela tiden och ska utvecklas. Var öppen nu. Det finns oändliga möjligheter ska du veta! Mer än ett alternativ..väg nu för och nackdelar. Förra veckan visades att man kan börja ta ett steg framåt och ha en fot kvar i det gamla. Nu är det mer agerande som gäller. Att göra slag på saken. Lita på att allt är i sin ordning och när du vågar så blir du stort belönad.! Du är inte fastbunden där du befinner dig. Lösgörande är ordet..Magi och mirakel finns på kommande.

Lyckans hjul visar ÄÄ Mikael! Var beredd på överraskande tur! Ödet nyck är med. Karma balanseras. Någon kan faktiskt bli av med ett jobb. Någon säger upp sig. Ny arbetsplats eller uppgifter. Det beror på hur du lägger dina “kort” och hur du lagt dom. Allt blir positivt! Nu ska gamla hinder försvinna och nya dörrar öppnas 🙂 Det rör på sig och det kan det göra snabbt. Känner du dig orolig så be ÄÄ Mikael ge dig styrka och vägledning. Allt handlar om ditt livssyfte. Det är dit du ska..

Resor kan innebära kopplat med vana. Arbetsresor kanske. Det blir resande framöver. Också inre rika resor. Kan finnas oro med vissa resor. Om du är orolig för andras resande så be ÄÄ Mikael beskydda alla. Du kan sända böner till andras beskydd. Speciellt kvinnor kan bära på oro och även förvirring. Det kan mycket väl vara så att man just är orolig hur andra beter sig i trafiken. Du har makten att vägleda och be om beskydd. Ofta är det män som inte tror på bönens makt. 😉 Be för dom också. Att dom ser att det finns en kraft i det.

Det kan också finnas dom som visar en “mask” för att beskydda sig själv och inte visa känslor. Andra visar ilska. Ilskan kan finnas inuti och man vill inte visa det eller prata om det. Dom är inte redo. Vissa behöver tid för att inse fakta och förstå varför saker och ting händer…Sjukdom kan vara kopplat till oro och ilska. Se till att få alla fakta inom vården. Det kan vara möjligt att det blir konfrontationer och man får stå på sig. Var lugn och saklig och prata tydligt. Brusa inte upp.

Det finns ett definivt JA i bilden nu. Håll dig positiv. Det du väntat på ska ske. Det sker snabbare om du håller dig öppen. Lyssna till känslor och vägledning som kommer från änglar, enhörningar och högre goda krafter. Om du känner nu att du skulle behöva kontakta en viss person som du tänkt på så gör det nu. Det kan glädja andra. Att man tänker på dom och hör av sig <3 Dina önskemål kan också bli mycket bättre än du föreställt dig. Var inte orolig <3 Mother Mary ber dig också att analysera mindre och spendera mer tid till att uppmärksamma känslor. Öppna ditt hjärta mer. Var inte rädd att någon blir sårad eller såra någon. MM ger dig lugn och kraft och vägleder dig i kommunikation och att hitta rätt personer. Det handlar också nu om erfarenheter. Vad har man lärt sig? Alla misstag behövs inte göras om och om igen. Både ÄÄ Mikael och MM är med för att ge dig mod och kraft och tröst. Och att beskydda dig från tunga energier och personer som gör att du känner dig obekväm. Du är vägledd till dom rätta personerna och den rätta vägen <3 Kom ihåg Nymåne på lördag! Önskningar har stor kraft!

Kvinnor: “Var rädd om er. Ni har så mycket ömhet och omsorg till andra. Ni vill hjälpa alla. Ni är uppskattade. Ni är stora stöttepelare. Ni får belöningar för allt det goda ni sänder ut och ert agerande gentemot allas högsta goda. Luta er tillbaka emellanåt och samla krafter. Ni får rätt vägledning. Ni är älskade och uppskattade <3 Allt är väl <3”

Till er alla: “Tro på mirakel. Släpp oron så ser du snabbare hur väl allting kan lösa sig <3”

Stenar på korten är: Ametist, Grön Aventurin, Solsten, Guldsten, Howlit och Lava.

Då går vi över till smycken 🙂 Påminner om att om du inte finner vad du söker eller storleken är fel, så ta kontakt så försöker vi lösa det 🙂 Varmt välkommen <3 Kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

ALL FOR LUCK

Jaspis
*Träjaspis är en perfekt transformations sten.
*Ger mer jordenergi som gör att dina ansträngningar blir mer kraftfulla.
*Hjälper dig att hitta nya vägar och strategier.
*Gynnar alla dina ansträngningar för att förbättra dig själv.
Mahognyobsisian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Jet är en sten som besitter många egenskaper såsom beskydd, healing, renande, lugnande och en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.
Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa och lägre energier kring dig.
Röd (röd-brun) guldsten / guldsand / sandsten, ör tillverkad av glas som man gjutit in koppar, kobolt, mangan eller krom i. Den lär ha tillverkats första gången i Venedig på 1700-talet.
Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Passar ca 16 cm handled (kan utökas med svart Jet )
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
ENDAST 1 ST!!!
NEW MOON

Band Ametist är en blandning av Ametist och vit kvarts, blandade tillsammans. Den kallas även Chevron beroende på hur mönstret ser ut i stenen. Ger styrka, stressbefriande en mycket andlig sten.

En sten för andligt och medialt arbete, stärker din intuition. Underlättar kontakt med änglarna och dina guider.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Stl passar 14-15 cm handled

260 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
“PALETT”


MAGNESIT: ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

Passar 16 cm handled
230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
“FIORIA”


JASPIS – FOSSIL JASPIS – LJUSROSA FOSSIL JASPIS
ENERGIER: FYSISK ENERGI, VITALITET, SKYDD, JORDANDE
CHAKRA: BAS- OCH HJÄRTCHAKRAT
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.

6 mm pärlor

Stl passar 15 cm handled
230 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
MARIGOLD

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi.
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier.
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.
Gul Jade är en variant av mineralet Nefrit.
Chakra: Solar Plexus

En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar .

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt.

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.

Passar storlek 14 cm handled (kan göras lite större v.b.)

230 kr inkl porto
100 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”

ROSIE

Hänge till nycklar, väska eller annan dekoration.
Magnesit ökar medvetenhet, abstrakt tänkande och skapande.
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.
Rosa Fossil Jaspis ger fysisk energi, vitalitet, skydd och är jordande.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Kunzit är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor.
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran.
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter.
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

GUARDIAN ANGEL

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl passar 17 cm handled
170 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
COSMOS


En mycket kraftfull sten, absorberar och transformerar negativ energi, hjälper dig undvika personlig energi läckage. Hjälper dig fatta beslut.

Uppmuntrat till glädje och rikedom, ger starkt beskydd och styrka. Läker känslomässiga sår och problem från tidigare liv.

10 cm omkrets pärlor

Stl passar 18 cm handled
220 kr inkl porto
180 kr hämt i Haparanda

Inför helgen <3 19-22/9

Kära läsare! Jag hade lite tid över att skriva helgens blogg 🙂 Vi fortsätter i Överflödets tecken! Lite i taget kommer belöningar in och lyckliga förändringar 🙂 Fortsätt på din bana 🙂

Visst har det hänt tråkiga händelser också i veckan..en av mina bekanta somnade in för gott 🙁 Jag blev överraskad då jag hela tiden trott att hon klarar av kampen mot cancer. Vi har haft djupa samtal om andlighet och utövat healing några gånger. När någon går bort så tror jag att det finns en annan uppgift uppe i himlen. Ofta att man agerar som en skyddsängel åt andra och kan mer effektivt göra det uppifrån <3 Även två sjukliga och gamla hundar har gått över regnbågsbron denna vecka. Stor sorg har många upplevt 🙁 Välsignade är alla <3

För oss händer livet här på jorden och fortsätter. Känn stor tacksamhet för våra dagar <3 Nu vill änglarna att vi tar vara på livet och den positiva sidan här och nu. Dags att leka av sig. Umgås med vänner och familj och ta tillfällen till att ha roligt. Livet ska inte vara bara allvar! Ingenting är mer allvarligt än vad vi gör det till. Många har känt att det varit tungt och oroligt. Nu är det dags att slappna av. Gör något roligt nu som omväxling. Du förtjänar att ha kul också! Titta på komedier, läs böcker, gör något som gör dig glad på riktigt. Umgås. Festa till det på något sätt. Du höjer energier och drar till dig mer lycka i dina glada energier.

Har du beslut att göra så pressa inte på det. Tänk efter. Ta tid att tänka efter. Du kan få ett annat och bättre alternativ när du väntar ut lite. Inget impulsivt. Eftertanke. Egot vill göra något snabbt men själen vill att du tänker efter. Tänk på hur du spenderar dina pengar. Vad är viktigt? Just nu. När du släppen kontrollen så kommer svaret till dig snart. Det rätta svaret. Prioritera tiden. Vad ska göras nu och vad kan vänta. Lägg dig gärna på soffan och slappa en stund och samla dig. Vips, så kan det komma en fullständigt bra idé! Ska du byta jobb? Det är bra att hålla en fot kvar i det gamla och en fot i det nya. Besluta när allt klaffar helt och hållet. Din framtid och ekonomi ska vara tryggad tills du flyttat över. Hemma kan du ha flera projekt på gång samtidigt. Vad är viktigast där också? Kan något vänta till i morgon eller nästa vecka? Ny anpassning är aktuellt i olika situationer. Ta det lätt så blir det rätt. Finn balansen och vimsa inte runt. Bränn inte ut dig..

Kost och mat. Middagsbjudningar kanske? Ändra på kosten. Variera. Kanske har varit makaroner och korv ett längre tag 😉 Be änglarna följa med till affären och skapa gärna nya recept med nyfikenhet. Arbetar du i matbranschen så har du flyt med dig. Eller om du söker till ett arbete inom något som har med kost att göra. Kanske du vill skriva en egen receptbok eller lära ut till andra något. Kanske det är dags att titta på innehållsförteckningar närmare? Jag blev besviken när jag köpte en påse Polly godis förra helgen. Den innehöll palmolja. Bojkottar allt med palmolja! Vi köper alltid popcorn utan palmolja också. Vi försöker vara så noga som möjligt.

Stenarna på korten nu är Guldsten, Aventurin och Amazonit.

Guldsten sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.

Aventurin aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.

Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner

Amazonit är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna

Jag har haft inspirationskick här och tillverkat nya smycken 😉 Du är välkommen att fråga om mina kristaller och stenar och vilka kombinationer du behöver eller om storleken är fel på dessa så går vissa att justera. Gå på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Gilla och följ och skriv meddelande 🙂 Utlottningar är på kommande 🙂 Du kan annars skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkomna! Trevlig helg <3

“Serenity Collection”
ANEMONE
Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högr energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
TRANQUILITY
Hänge till nycklar, väska eller annat dekorativt.
Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga korpp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor. Bra för tex företagare eller andra projekt som ska sättas igång och hålla flödet fritt.
Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Svart Agat har jordande energier och samtidigt beskyddande. Hjälper till där lugnet behöver återställas. Ger dig en inre kraft att gå vidare, är även bra mot stress.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
MARIGOLD

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi. 
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier. 
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.
Gul Jade är en variant av mineralet Nefrit.
Chakra: Solar Plexus

En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar . 

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt. 

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.


 Stl passar 15 cm handled
REA!!!
210 kr inkl porto
AZUREA

Band Ametist är en blandning av Ametist och vit kvarts, blandade tillsammans. Den kallas även Chevron beroende på hur mönstret ser ut i stenen. Ger styrka, stressbefriande en mycket andlig sten.

En sten för andligt och medialt arbete, stärker din intuition. Underlättar kontakt med änglarna och dina guider.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.


Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. 

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Stl passar 15 cm handled
260 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
KISMET

Magnesit ökar medvetenhet och abstrakt tänkande och skapande.

*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

storlek passar ca 16 cm handled
REA!!!
210 kr inkl porto
ALISMA

Fossil Jaspis Rosa.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.

Storlek passar ca 16 cm handled
REA!!!
220 kr inkl porto
INDIAN POWER

Killarnas favorit!

Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller. 

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Storlek passar ca 20 cm handled
REA!!!
210 inkl porto

Ängla/Enhörning budskap v. 38

Kära läsare! Nu drog det ut på tiden med veckans budskap då det varit bilsökande till dottern och några personliga läsningar som dragit ut på tiden. Inte glömt er! <3 Så nu kör vi!

Nu är det en bra tid att titta bakåt på händelser och se på allt du lärt dig. Du har lärt dig mycket mer än du tror! Se allt det positiva och tacka för alla erfarenheter som gjort dig till den du är <3 Dock har du mer att lära dig 😉 Vi är alla elever på jorden 🙂 Det är stora förändringar vi genomgår nu så det är bara att gå framåt och veta allt sker på bästa sätt fast det kan ta omvägar och dyka upp förseningar. Belöningar “droppar” in hela tiden. Saker och ting faller på plats en efter en efter en..Belöningar för tålamod, kära vänner! Ja, idag upplevde vi ett mirakel! Dottern har sökt efter egen bil med ljus och lykta men inget har varit rätt. Vi tänkte att det är lika bra att inte stressa så kommer det något längre fram. Och det gjorde det 🙂 Bra pris, bra bil och i närheten! Tusen tack!

Det här med resor, yttre eller inre, kan skapa en känsla av ångest oro. Din livsresa också kan vara påverkad. Du vet inte vad som händer härnäst. Men släpp denna oro för vi behöver inte veta allt men vi är alltid beskyddade och här finns ingen orsak till oro. Allt löser sig! Släpp bojorna oavsett hur vem eller vad det gäller. Du är på rätt spår..

Familjeband och hjälp finns på många vis också. Ta emot hjälpen. Det är du värd <3 Det räcker att tacka och alla får sina “tjänster” tillbaka från annat håll 🙂 Kortet med stort överflöd kommer upp även denna vecka! Betydande bra resultat och belöningar! Framgångar i stort och smått 🙂 Veckan har bara börjat så håll hoppet nu och var beredd på magi och mirakel av olika slag <3 Ärkeängel Gabriel är med och hjälper alla med olika projekt och strävanden. Inom familjen och alla relationer. “Nyfödda” projekt likaså. Artister har flyt! Kreativitet på topp! Barn och djur har betydelse. Nu är det en bra tid att adoptera djur /umgås med djur och barn och ta hand om dem extra <3 ÄÄ Gabriel är jättebra med kommunikation också. Be så får du hjälp 🙂

Vissa är trötta på sitt jobb. Kanske bara vanlig trötthet eller att man känner sig färdig och vill gå vidare. Du får gå vidare kära du! Nytt kommer när du önskar det och sätter igång. Ge inte upp! Ta inte heller emot kritik från andra. Om du är arbetslös så är det bara så just nu. Låt inte andra pressa dig till att söka dittan och dattan och börja skola eller annat. Du vet själv vad som är bäst för dig! Har du tid att vänta så vänta och då har du bättre chans att finna det mest passande. Klagar någon på dig på jobbet? Strunta i det. Du gör alltid ditt bästa i din aktuella situation <3 Tänk på dig själv och din ork. Till vilken nytta är du när du dränerar dig? Kör slut på dig pga jobb och bli utbränd sen? Hur länge tar inte det för att hämta sig tillbaka? Det blir mindre i plånboken vid sjukskriven men vad gör det när du får behålla din hälsa iaf. Och få tid för återhämtning är viktigt. Vi pressar oss ofta i onödan och har bråttom tillbaka till jobbet pga pliktkänsla eller pengar. Nej nej..inte så bra..Pengar ordnar sig från annat håll när du ber om hjälp. Du är viktig!

Finn balans i tillvaron och i dig själv. Då mår du bra och kan ge av dig själv mer. Ge till dig själv för du har huvudrollen i ditt liv. Sen tar du itu med annat och andra. Mother Mary kommer med budskap om hälsa. Dina böner är hörda om din eller någon annans hälsa <3 Det besvaras! Hjälpen och resultatet kan komma på ett annat sätt än du trott. Lyssna till änglar och din intuition som leder dig rätt <3 Var öppen för alternativ och vägledning. Du får ta emot gudomlig healing och du har förmågan att heala andra <3 Du får all hjälp du behöver!

Du är också “pushad” till din riktiga livsväg..livet kan göra tvärvändningar men högre goda krafter leder dig rätt <3

Nu går vi över till smycken 🙂 Finner du inte vad du söker eller storleken inte passar så hör av dig så gör jag mitt bästa för att hjälpa dig <3 Gå på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkommen! Önskar er en härlig och framgångsrik vecka!

“Serenity Collection”
ROSIE
Hänge till nycklar, väska eller annan dekoration.
Magnesit ökar medvetenhet, abstrakt tänkande och skapande.
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.
Rosa Fossil Jaspis ger fysisk energi, vitalitet, skydd och är jordande.
*Fysisk energi, vitalitet och skydd.
*Jordande energi som gör dig mer fysiskt drivande.
*Hjälper dig förändra vissa delar av ditt liv till mer önskvärt.
*Hjälper dig att hitta något du söker, men fortfarande saknar.
*Ger värme, klarhet och handlingskraft.
Kunzit är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
282 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
INFINITE
Hänge till nycklar, väska eller annat dekorativt.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Kan användas som armband också.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
ANGELICA
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl passar 16 cm handled
286 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
IN THIS MOMENT

Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren. 

Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor. 

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet. 

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Stl passar ca 17 cm handled. Kan anpassas..
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda

Budskap inför helgen 13-15/9 <3

Kära läsare! Eftersom jag hade lite tid över och vet att det är jobbiga energier i luften så bad jag våra änglar och andra ljusvarelser om extra budskap <3 OCH hopp finns att manifestera av våra böner och drömmar!

Överflöd kommer upp trippelt! Eftersom det är fullmåne nu så kan vi drömma livligt. Man kan också få budskap och rening via nattliga drömmar. Du kan be innan du somnar att du är beskyddad och får budskap som du kommer ihåg på morgonen. Överflöd betyder att det kommer i många olika former. Kärlek, material, pengar, arbete, inom hemmet och fina relationer m.m. Tacka på förhand och ta emot <3

Det kan vara mycket känslomässigt nu i olika områden. Ta hand om dig och dina energier. Fullmånemeditation är jättebra och dags att lägga ut sina stenar så att månljuset faller över dom och renas. Med fördel kan man rena sin miljö med exempelvis salvia. Be alltid om beskydd innan och vädra ut sedan. En ny person kan komma in som ger något fint. Eller en befintlig relation kan stärkas. Budskap med kärlek eller annat trevligt är möjligt via brev eller annat skriftligt. Konstnärer har framgång.

Barn och ungdomar och syskonrelationer är aktuella. Att det finns något positivt i dessa relationer och man kan nu vara medkännande inför andra. Finns det bekymmer så släpp de till änglarna så tas allt om hand <3 Det finns unga som är extra känsliga i närheten. Även vuxna. Stor känslighet som är en gåva. Mycket funderingar och behöver vägledning, hjälp eller att de ger hjälp åt just dig som behöver det <3 Ärkeängel Gabriel är nära när du frågar om hjälp. Kommunikationen flyter bättre med andra och klarhet kommer. Gabriel hjälper alla som har något nytt projekt på gång. Till alla omvårdnare och föräldrar. Du får hjälp med att hjälpa djur eller plantor också. Vad som är ditt projekt just nu. Att ta hand om andra med kärlek och ge omvårdnad till sig själv är aktuellt och man har det man behöver för att genomföra det som är viktigt. Njut av livet och lyxa gärna till det. Det är du värd <3 Tänd ljus och be om änglarnas närvaro och sänd dina böner och önskemål till himlen. Hjälp och svar kommer..Gyllene tider och rikliga belöningar!

Skönt att höra! Eller hur?! Tackar för det <3

Det fanns önskemål att läsa om vilka kristaller och stenar jag lägger på korten ibland så här är dagens: Selenit, Aventurin, Rosenkvarts, Solsten och Howlite. Jag väljer dom intuitivt så att det passar aktuella energier.

Nu går vi till nya smycken 🙂 Påminner om att om du behöver något personligt så är du välkommen att fråga. Jag gör mitt bästa för att hjälpa dig <3 Gå på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” och skriv meddelande och se mina övriga tjänster och gilla och följ mig gärna 🙂 Jag är tacksam för alla befintliga och nya gillare och följare <3 Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Trevlig helg önskar jag er <3

VERY CLEAR
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Stl passar 16-17 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
ANGELICA
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl passar 16 cm handled
286 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
(Passar fint ihop med den som ligger överst..)
Serenity Collection”
INFINITE
Hänge till nycklar, väska eller annat dekorativt.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.

En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Kan användas som armband också.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
LOVE HEALS FEAR
Kunzit Är en högt andlig sten, som kopplar upp till källan för villkorslös kärlek skapande kärleksfulla tankar och agerande. Centrering, för in en känsla av djupt inre lugn. Har mycket höga vibrationer och är mycket bra att använda vid djupa meditativa tillstånd.
Kunzit är en sten för romantik, den helar och lugnar. Hjälper dig att känna dig i balans. Renar energifält, auran eller negativa fält i rum eller omgivning.
Fysiskt: sägs Kunzit stärka cirkulations systemet, hjärtmuskeln. Bra mot depression eller oro.
(Kunzit kan bli blekt av direkt solljus)
Band Ametist är en blandning av Ametist och vit kvarts, blandade tillsammans. Den kallas även Chevron beroende på hur mönstret ser ut i stenen. Ger styrka, stressbefriande en mycket andlig sten.
En sten för andligt och medialt arbete, stärker din intuition. Underlättar kontakt med änglarna och dina guider.
Stl passar 16-17 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”
HAPPYNESS
Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt.
Klippa på bilden så ser du Elefantberlocken!
Guldsten sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Gul (Honungsgul) jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.
Kan användas som armband också och passar då ca 16-17.5 cm. Strechband.
282 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
FREQUENCY
Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.
Svart Agat har jordande energier och samtidigt beskyddande. Hjälper till där lugnet behöver återställas. Ger dig en inre kraft att gå vidare, är även bra mot stress.
Buddha för extra lugn, tillit och framgång/överflöd 
🙂
Stl passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörning budskap v. 37 <3

Kära läsare! Ny måndag och ny vecka och nu hade jag tid att skriva kollektiva budskap direkt från första dagen 🙂

Vi börjar med att det kan finnas avundsjuka i bilden. Detta har visats tidigare också. Det finns dom som inte tar tag i sitt eget liv och sina behov och därför kan titta snett på andra och vad dom har och har åstadkommit. Ta inte emot det här. Skaka av dig dom energierna som kanske känns “hotfullt”. Ingen kan skada dig på riktigt om du inte tillåter det! Du har all rätt att känna dig lycklig och göra det som gör dig lycklig <3 Sträck på dig! Din livsresa är din livsresa. Alla väljer själv..

Det finns samarbete i bilden. Ta emot erbjudanden som känns bra och umgås med dom och de miljöer som får dig att känna dig bekväm. Du är känslig för energier nu så ta hand om dig själv. Fullmånen som kommer nu ger dig åter igen en chans att släppa det förflutna. Rensning har skett under hela året och det fortsätter steg för steg..Ofta kommer mycket känslor upp i samband med fullmånen och nymånen. Ta hand om dom och släpp och gå vidare mot nya äventyr och lycka! Din känslighet är en gåva och änglarna vill att du delar med dig av dina gåvor och din godhet. Det belönas dig stort! Du kan önska dig precis vad du vill <3 Dina önskemål kan dock komma på oväntade sätt men det är anpassat för just dig <3 Änglarna vet hur och när..Det kan kännas att det står still men egentligen rör sig allt framåt bakom dig. Du har tid att planera och finslipa. Vet om att du är du och ska vara stolt över det och hur långt du kommit <3 ÄÄ Gabriel hjälper dig att uttrycka endast kärlek och det drar till dig rätta personer <3 De som inte är för ditt högsta goda lämnas bakom dig..om så bara tillfälligt så att de finner sin egen upplysning och respekt inför andra..Allt det goda kommer till dig! Det är på gång..

Det finns möten inom familjen denna vecka. Något av vikt. Här kan man också komma varandra närmare. Far och dotter relationer påverkar. Eller mellan man och kvinna. Det finns som någon återkomst och något positivt i bilden 🙂 Kontrakter/dokument hör till detta ämnet eller i något annat ämne denna vecka. Det är något bra i alla fall 🙂

Det kan också vara att man gräver ner “stridsyxan” nu på något sätt. Försoning eller att man bara släpper gammalt “groll” och går vidare tillsammans eller åt varsitt håll. Ta inte veckan som negativ. Det ser ut att vara helt tvärtom! Allt blir bättre..Fullmånen kommer också med bättre möjlighet till något nytt. Önska!

Nu kommer nya smycken! Påminner om att du kan göra en helt personlig beställning med energier som just du behöver eller till någon som är viktig för dig <3 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Gilla gärna så får du ständigt flöde av nyheter på sidan 🙂 Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Det finns även personliga änglaläsningar/budskap/vägledning att beställa och andra tjänster. Info finns på facebooksidan. Välkommen <3

FREQUENCY
Apatit, hjälper oss manifestera verkliga idéer som ger resultat. Mycket bra vid andlig utveckling, och att få kontakt med de högre sfärerna. Hjälper dig uttrycka dig på alla nivåer, den balanserar energier, känslor och chakran.
Svart Agat har jordande energier och samtidigt beskyddande. Hjälper till där lugnet behöver återställas. Ger dig en inre kraft att gå vidare, är även bra mot stress.
Buddha för extra lugn, tillit och framgång/överflöd 
🙂
Stl passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
ANGELICA
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl passar 16 cm handled
286 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda


NEW DAWN
Aventurin aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Grön Fluorit tar bort negativ energi, speciellt från miljön. Håller dig i fokus, den har en lugnande energi.
Känd som en perfekt healing sten, grön Fluorit avgiftar och energisätter alla chakran. Lugnar och dämpar vid kaos, tar bort negativenergi och blockeringar.
Fluorit i allmänhet medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Storleken passar 17-17.5 cm handled
FIND PEACE WITHIN
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Passar handled 15-15.5 cm
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörning budskap vecka 36 <3

Kära läsare! Kände ni av Nymånen? Jag upplevde den med livliga drömmar och stor trötthet. Känns dock att det håller på att lossna nu.

Veckans budskap och vägledning visar nu på att det är bra att stanna upp och se efter vad som pågår och vilka förändringar som är bra att genomföra. Trots att förändringarna kommer med utmaningar så blir det mycket bättre efter att man gett efter och ger sig hän detta. Det finns också oväntade positiva möjligheter nu. Fortsätt följa dina drömmar. Universum är välvillig och vill se dig lyckas! Våga och tro på dig själv och fråga gärna andra om idéer och råd. Sök information och håll dig aktiv. Kreativitet och lösningar kopplat till det ger framgång. ÄÄ Metatron är vägledaren till alla som söker andlig upplysning och tillväxt av olika slag. Denna ärkeängel håller dig positiv inför framtiden och nuet och bibehålla förundran i livet, likt ett barn på upptäcktsfärd. Håll drömmen levande och du är och kommer dit du ska. Det kan hända att du upplever att andra sysslar med ungefär samma sak som du i arbete eller i hobbyverksamhet. Att du liksom känner att det blir en tävling och du har rivaler. Men se det inte så eftersom du är unik och har din egen stil ändå. Alla ryms! När du utför det du utför med passion så kommer du långt! Ditt speciella intresse kan leda till att det blir ett riktigt arbete med inkomst 🙂

Tro inget annat än att du är fri att välja. Låt inget och ingen hindra dig. Alla håller inte med dig men denna vecka är chansen stor att du har stödet från andra. Kvinnor och feminin energi bör vara mer dominerande. Det kan pågå irritation men ge inte makt åt det. Håll dig lugn. Dock bestämd. Du kan mycket väl få saker att hända inom relationer. Någon ska ta steget och agera klokt, behärskat och kärleksfullt. Med kärlek och vänlighet är chanserna större till försoning än med ilskna utbrott. Det finns också så fina energier inom romantik och kärlek. Själsfränder <3 Stora känslor inför någon eller en situation. Nytänd passion! Man kan känna också lite melodrama och tänka på lärdomar från det förflutna. Man kan längta efter kärlek och rätt tajming för agerande. Men det är du som får ta steget..Låt inte rädslan stoppa dig..du vet inte hur fint det kan bli och hur mycket gemensamt du kan ha med någon speciell person. Detta är en tid då man gärna förnyar löften, förlovar sig, gifter sig, finner en äkta kärlek eller flyttar ihop med någon m.m. En festlighet, inbjudan eller annat socialt evenemang blir trevligt så tacka ja om detta blir aktuellt. Någon kan bli avundsjuk på det du har men det är inte ditt problem. Låt inte andra sänka dig!

Omvårdnad finns också i bilden. Att du gärna tar hand om andra. Inom familj, vänner eller arbete och fritid. Det känns fint att ge <3 Hälsan är också i fokus. Vad kan du göra för att må bättre? Även sömnen är viktig. Se till att du får sova ordentligt så känner du dig piggare och lättare till mods. Livliga drömmar ser det ut att vara också. På natten, dagdrömmar eller i meditation. När vi sover så är vi mer mottagliga för information från våra änglar och guider och kan få hiskeligt fina idéer där!

Härom natten drömde jag att jag upplevde en orm som hotfull och tog mod till mig och snappade tag på den så nära huvudet att jag inte skulle bli biten. Jag höll hårt. Ormen var gul och min känsla var att den var giftig men när jag snappade tag på den så var den plötsligt orange och då visste jag att den var liksom ovanlig och viktig och jag släppte taget. Den var inte ett hot mot mig. Ormen symboliserar hälsa och förändring och färgen orange navelchakra, passion och kvinnlighet. “Stryp” inte dina drömmar och ignorera inte ditt välmående.

Överflöd av olika slag finns tillgängliga och det betyder att vissa drömmar är inom räckhåll <3

Jag har kvar 3 smycken från förra bloggen så gå gärna dit och titta på vecka 35 🙂 Nya har jag inte hunnit göra nya men planen är att idag ta itu med inspirationen och då lägger jag upp dom i första hand på facebooksidan. Behöver du något personligt så tveka inte att fråga! Snabbast når du mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Smycken tillverkar jag med eftertanke och inspiration och kärlek <3

Önskar er en härlig vecka <3