Änglabudskap 14/6-16/6 <3

Kära läsare! Låt oss ta helgens budskap när jag nu har en stund över 😉 För många handlar det om resor. Resor i den inre världen och utveckling och meditation. Det kan handla om yttre resor där man ordagrant reser någonstans eller planerar det. Den tredje meningen handlar om nätverkande och att söka information via internet eller att man jobbar hemifrån helt enkelt 🙂 Det är en gynnsam tid för sådant..

Goda nyheter är också på kommande! Kanske du redan fick en nyhet idag som gjorde dig glad 🙂 Det är välförtjänat och det är gåvor som kommer av hårt arbete och suveräna bedrifter! Av tålamod och tillit. Du kan vara stolt över dig själv och nu kan speciell tursam situation komma!

Det finns mer information att hämta i något område. Sök dig bredare. Här kan du fråga andra om du stångas med ett beslut och du kan hämta information från böcker/tidningar eller via internet. Nu kan man hitta det man sökt efter! Det kan finnas flera val så nu får du tänka efter..fråga gärna någon du litar på och vet vad du är bra på och vad du behöver. Du är redo att praktisera dina talanger. Nu finns ingen återvändå. Gå framåt och var stolt över dig själv! Du klarar detta <3

Svaret JA kommer din väg…

Vi har kämpat hårt igår med “gubben” min! Ända till kl 2 på natten höll vi envist på och lägga laminat på hallgolvet! Snyggt blev det och skönt att det är nu färdigt! Ont i kroppen har vi men det var värt mödan 😉 Man måste ju ta tjuren vid hornen för att få det att hända..ibland är det dags att sluta planera helt enkelt och bara ta tag i det 😉 Jag är så glad att vi är bra på att samarbeta och blir inte osams haha!

Nu lägger jag ut några smycken igen 😀 Och gå gärna in på facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” så ser ni att jag har en liten “rea” på gång för att göra plats för nya collectioner..två st redan sålda så nu får man vara snabb..

I AM A FIGHTER


Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller. 

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Agater (dom bruna) är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Livets träd berlock. Trädets symbolik i mytologi och historia.
Träd är en symbol som förekommer inom många religioner och filosofier.
Ett träd som med sina rötter och grenar förenar jorden med himlen har blivit en symbol för vishet, styrka, skönhet, skydd och rikedom.
Eftersom ett träd ger frukt och frön som sen skapar nya träd så har även trädet blivit en symbol för odödlighet.
I nordisk mytologi förekommer trädet Yggdrasil. Det var asagudarnas eget träd och under detta träds grenar samlades asagudarna och rådgjorde med varandra. I den bibliska skapelseberättelsen står det om alla de fantastiska växter som växte i Edens Lustgård. 
I Kinesisk mytologi finns också livets träd. Där ritas det tillsammans med draken och fenixen, båda symboler för odödlighet. 
Bilden av ett ”världsträd” var också väldigt viktig för mayafolket. De reste stora gröna kors för att symbolisera världsträdet. 
Stl M och kan justeras. Passar även killar.
222 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 180 kr
NO MORE QUIET

Blå Bandagat är en agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.
Den är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande. Blå bandagat ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet.  Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa. Hjälper med kommunikation och problem med halschakra.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Vit Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.
Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.
Vit jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån.

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.
Howlit minskar ångest, spänningar och stress. Den lugnar intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit hjälper dig till en djup och vilsam sömn och hjälper dig få tillgång till visdomar under drömtillståndet och att minnas det i vaket tillstånd.
Howlit ökar medvetenheten och hjälper dig minnas både aktuella och tidigare livsproblem så att du kan lösa dessa på ett lugnt och stabilt sätt. Den hjälper dig behålla lugnet och genom att absorbera ilska och negativ energi.
Meditera med howlit när du vill få kontakt med högre energinivåer för att få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser och för att ansluta dig till högre världar.
Howlit ökar kroppens kalciumupptag och verkar muskelavslappnande.

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.

Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

Stl S och kan justeras
Dubbelpacket kostar 280 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 240 kr
PASSION

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. 
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Ökar passionen.

Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan. Även en lyckobringare och bra för företagare och studenter!

Nefrit stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.

Granater motverkar depressioner, för in hopp i ditt liv och glädje till användaren. För in mod och styrka i ditt liv. Renar dina chakran och tar bort negativ energi. 

Granater står för lust och passion, och för att väcka passionen i ett slumrande förhållande.

Stl S och kan justeras
Dubbelpacket kostar 280 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 240 kr

Välkomna att kontakta mig via epost anglaakuten@hotmail.com eller via facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Trevlig helg!

Nya healingsmycken..

Kära läsare! Nu har jag haft terapistund och tillverkat nya armband 🙂 Påminner om att ni kan göra personliga beställningar av energier och färger ni behöver 🙂

Denna vecka ut har jag erbjudande (eftersom jag har tid) på att när du köper ett armband så får du en änglaläsning av värde 50 kr! Postnord har tyvärr höjt sina priser så nu blir portot 42 kr..


POSSIBILITY

Howlit
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Bronsit kan rensa nervsystmeet från oro, det är en grundande sten den för med sig ett lugn. Den tillåter dig att mera objektiv så att du ser helheten och på så sätt tar ett bättre beslut. 
Den uppmuntrar till mera kreativitet och att tänka steget längre. Stressborttagare.

Fysikt: Sägs vara bra för matsmältningen. Bra för njurar och balanserar upp kroppens ph värde, och underlättar upptagningen av järn.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. 

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

För att boosta upp fokus och lugn och jordning och effektiv healing av hela kroppen så har jag tillsatt Fossil Jasper.

242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S och kan justeras
THE PASSION

Granater motverkar depressioner, för in hopp i ditt liv och glädje till användaren. För in mod och styrka i ditt liv. Renar dina chakran och tar bort negativ energi. 

Granater står för lust och passion, och för att väcka passionen i ett slumrande förhållande.

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. 
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. 

Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl M och kan justeras

COMING UP

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter. 

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla. 

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång. 

Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana. 

Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Denna sten är underskattad tycker jag..

Nefrit/Gul Jade stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl M (18.5 cm i längd) Kan justeras
AWAKENING

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. 
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. 

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig. 

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Lila Agat är en färgad agat med en lugnande energi, sammankopplande med S:t Germains violetta flamma. Mycket bra vid healing.

Agat är inte en sten för lyx och glamour. Den värnar om det enkla, nära och självklara. Den tar gärna musten ur yviga och grundlösa ambitioner men stöder lugn och ro, hjälper oss att släppa rädsla kring vår överlevnad för att våga ge mer av oss själva. Agat sägs vara bra för trädgårdsarbete och kärleksmagi. Ge agat till den ditt hjärta trånar efter. Chakra: Bas

242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S och kan justeras

För att hålla snabbare koll på mina healingsmycken så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Där lägger jag ut snart några till..

Från nästa vecka är jag inte tillgänglig för personliga änglaläsningar fyra veckor framåt. I vissa fall kan jag göra undantag under lördag eller söndag.

Trevlig helg <3

Ängla/Enhörnings budskap v.24

Kära läsare! Dags för en ny vecka 🙂 Det kan kännas trögt,vilket det gjorde redan förra veckan..Men ta hellre sakta och metodiskt än att ta snabba beslut. Din visdom har du inom dig så lyssna inåt innan du bestämmer. Ett steg i taget. Det finns något utanför “fönstret” som ger dig en möjlighet. Se bredare..Framförallt kvinnor bör ta sin egen tid och inte lägga sig i alla andras behov. Ha balans i detta. För att skapa en hållbar relation med sina respektiva så bör man behandla alla med respekt. Kvinnor bör också ta tyglarna själv för att komma fram till ett resultat. Man är starkare än man tror! Man kan bli förvånad över hur saker och ting kan lösa sig! Du är inget offer för omständigheter. Ge inte och lova inte mer än du klarar av just nu.

Man kan känna för att lämna vissa grupper av människor för att få in friska vindar och andra som är i samma nivå som där du själv befinner dig. Att arbeta för att få in pengar och klara ekonomin kan kännas jobbigt och inte inspirerande. Men som sagt..det finns fler möjligheter än det som du just nu sysslar med. Börja planera för en ny framtid om du inte är nöjd. Lita då på att dina hjälpredor finns med och vill hjälpa till med “skapandet” mot din framtid. Du vet inte och ser inte allt just nu men var beredd på att du kan få öppna en riktig “julklapp” snart! Rikligt överflöd är på kommande <3 Belöningar kommer av ditt tålamod och hårda arbete! Vare sig det gäller familj,kärlek,vänner,arbete..Njut av livet!

Ta tid att ha roligt och umgås med andra som får dig att känna dig glad och livfull 🙂 Ta paus från måsten och slappna av! Vill du ha ensamtid så kan du titta på någon komedi eller göra något som är inspirerande och gör dig helt enkelt på bättre humör 🙂 Naturen kan kännas viktig på olika sätt. Kropp och hälsa. Kanske man hittar alternativa behandlingar som hjälper bättre och effektivare än traditionell medicin och behandling. Var öppen. Kombinera kanske alternativt med traditionellt? Bättre hälsa och kreativitet handlar denna vecka också om <3

Vi hade en fin fest för våran dotter förra helgen <3 Nybliven student! Tänk vad tiden går och min yngsta är redan 19 år och börjar vuxenlivet! Hon är en klok och arbetsam tjej och kommer att klara framtiden galant <3 Jag tycker själv att hon skulle passa på barnsjukhus 😀 Hon planerar att läsa vidare men tar nu en paus och ska vikariera inom handikappomsorgen 🙂

copyright@pauliina.kautto

Jag har fått besked att börja vikariera på lokaltidningen! Startar nästa måndag och fyra veckor framåt till att börja med. Detta är något jag väntat på och speciellt för att jag älskar att skriva 😉 Därmed kommer jag inte att hinna med personliga änglabudskap i samma omfattning..vi får se hur mycket jag har tid och ork över. Denna vecka ut får ni alltså passa på att ställa era frågor innan det blir paus. Smycken kommer jag att fortsätta med i en lugn takt då det ger mig lugn och terapi. Det utövar jag på kvällar och helger när jag har tid. Med personliga läsningar har jag haft arbetstider mellan 8 till 16 på vardagar och det kan jag inte rubba då jag vill ge tid till familjen efter jobbet. Jag ska försöka hinna med veckans kollektiva budskap och lägga ut bilder på nya smycken. Mestadels kommer bilderna att vara på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Vill ni skriva epost så är det till anglakauten@hotmail.com. Personliga beställningar tar jag emot när ni behöver något speciellt 🙂

Bilder på nya armband kommer snart i ett annat inlägg..Under tiden kan ni gå tillbaka på tidigare blogginlägg eller facebook då det finns någon enstaka kvar..

Önskar er en härlig vecka nu <3

Änglabudskap v. 23

Kära läsare! Det är väldigt mycket aktivitet här hemma just nu! Det planeras för dotterns studentfest samtidigt som det är upplyft och renovering hemma 😛 Jag har många personliga Änglaläsningar att skriva också <3 Nu har jag en kölista här och är upptagen förmodligen hela veckan ut med dessa också. Jag är ju mån om att vara till service för er <3 Nästa vecka borde vara lugnare så ni får gärna kontakta mig vid behov så hjälper jag er så fort jag kan men några får stå på väntan till nästa vecka 🙂

Försöker nu göra en snabb genomgång av kollektiva Änglabudskap så kanske ni får lite svar på nuvarande situationer under denna vecka 🙂

Barn och unga är i fokus! Inte underligt nu när det är skolavslutningstider 😉 Här ville jag ta in Mother Marys lugna och fina budskap som värnar om alla jordens barn. Stora som små. Mirakel sker med öppet hjärta! Var lugn i att veta att MM och Änglarna hjälper och stöttar alla <3 Du har till uppgift att hjälpa yngre personer denna vecka. Hur det faller in är såklart personligt för var och en. Detta kommer att ske naturligt och alla får sina behov tillgodosedda 🙂 Lyssna till visdomen som förmedlas till dig på olika sätt. Du tar emot och förmedlar det till andra..

Det finns stress i luften. Många ärenden att ordna upp. Det man planerat och bestämt kan ändras. Var flexibel nu! Det finns hjälp att få och fördela uppgifter. Oväntad hjälp kan komma. Känner du att du själv är “låst” så be om hjälp. Då går det effektivare framåt och alla blir nöjda. Man VILL hjälpas åt nu så ta emot det!

Känslor av ensamhet kan finnas. Men här får man vara aktiv själv om man vill förändra det. Det är okej att ha sina ensamstunder. Det behövs också. Och kom ihåg att änglarna är alltid med. Blir du uttråkad av ensamheten så tar du själv kontakt med världen utanför. Det finns chanser igen för att få till fina relationer med andra. Att stärka sina befintliga relationer. Finna nya. Med familj,vänner och partner och även arbetsmässigt. ÄÄ Rafael är eran beskyddare och vill föra själsfränder samman..Be om det och så må det ske. Ha tålamod med processer som pågår just nu och den där tilliten som alltid kommer som en påminnelse 😉

Ont om pengar eller stora utgifter kan finnas i bilden. Det kan handla om dokument som ska skickas in och kontrakter att skrivas osv. Förseningar..trist är det ju men fortsätt att ordna upp detta för det kommer att lossna framöver. Gör en plan inför ekonomin och köp bara det som är nödvändigt. Få inte panik! Var uppmärksam på att det kan finnas oärlighet kring pengar också..man kan bli lurad så rådet är att lusläsa allt och ifrågasätta..

Många funderar kring karriär. Det finns fler alternativ nu än tidigare. Det finns obegränsat med möjligheter! Se det och var öppen. Karriärdörrar är öppna! Tänk utanför boxen och vet att när man får ett nej någonstans så kommer ett ja från ett annat ställe som faktiskt kan visa sig vara bättre än din originalplan..Be änglarna vägleda. När du ber om att finna ett arbete som fyller dig med glädje och god ekonomi samtidigt så kommer svaren till er..plötsligt kan du se en annons någonstans och blir nyfiken. Skriv ansökningar nu. Om det då är till utbildning eller arbete eller kanske även ett fritidsintresse som det är dags att ta itu med..Våga våga våga gäller nu!

Då önskar jag er en härlig vecka <3

Smycken har jag bara gjort efter beställningar nu men det finns någon enstaka kvar av dom jag lagt bilder på tidigare. Fråga på om det finns intresse av dom eller om du vill ha något personligt 🙂 Och som sagt så är det lite kö på personliga vägledningar och budskap men du får gärna komma med en beställning ändå så tar jag itu med dom i tur och ordning 🙂

Jag finns på facebook “Änglabudskap och tolkningar” och du kan även skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Välkommen in <3

Ängla/Enhörningsbudskap v. 22 <3

Kära läsare! Nu är jag ute i god tid med veckans budskap! Jag har vaknat utvilad och i god tid 🙂 I helgen har vi varit på vift till Uleåborg där “våra killar” hade en framgångsrik spelning med reggaebandet. Föreställningen var slutsåld! Framgången är säkrad och nu får dom skörda för hårt arbete och njuta av sina frukter 🙂

Förra veckan indikerade på framgång i personliga projekt och strävanden. Så blev det <3 Tack! Trots lite utmaningar så fanns det några goda resultat!

Även denna vecka finns det gott att hämta! Jag får låttexten “Don’t you worry about a thing”, som budskap åt oss 🙂

En ny början sätts igång igen. Arbetet lönar sig. Stanna inte i misstro. Ni vet att allt sker i gudomlig ordning och ting 😉 Ge inte upp! Alla är beskyddade av goda makter och era änglar <3 Ingen dröm är för stor. Stora drömmar tar mer tid. Ofta har vi att göra med många andra personer som himlen dirigerar till våran fördel utan att givetvis skada någon annan på vägen. Vissa faller bort från våran livsväg. Eller läggs bara vid sidan om då dom inte för något gott med sig. Nu kan man gå alltså skilda vägar när man inte har samma mål eller synpunkter. Nu hittar man nya samarbetspartners eller väljer att ensam följa sin egen livsväg. Nyöppningar och ny början. Ni som har eget företag eller liknande kan ha en “öppning” nu. Eller åtminstone ser en öppning och vet att ni inte är långt ifrån..

Det kan komma ursäkter också från olika håll. Kanske du märker att du behöver be om ursäkt eller någon kommer till dig och erkänner att *hen* inte varit rättvis mot dig..Var inte långsint.

Fysisk rörelse och samvaro ser ut att finnas i bilden. Kanske sena nätter. Viktiga nattliga drömmar där man möter guider och information som ger idér..Denna vecka kan det vara aktuellt att ta sin egen tid för reflektion och uppladdning. Också att inte stänga in sig för mycket. Delad glädje och umgänge är också ett gott råd. Balans.

Frigörelse. När något inte tjänar ditt högsta goda mer så är det dags att gå vidare. Utveckling. Att gå framåt. Man kan nu mycket väl ha vuxit ifrån något. Nu ska man inte ha bråttom. Se över valen och möjligheter. Långsiktigt planerande. Fråga gärna om råd. Bemöt dina rädslor. Var är du rädd för? Du vet att rädslor är ditt hinder..ÄÄ Azrael helar dina känslor och ditt hjärta. Bär du på sorg så be denna ängel stödja dig och se din utveckling. Hur långt du har kommit och ändå vågat ta dina nya steg. Det har börjat i dina tankar och väntar på en fysisk reaktion och beslut.

Föräldrar och mor/farföräldrar och andra äldre förebilder finns som stöd på olika sätt. Några äldre kan känna sig utanför eller ensamma. Dags att ta kontakt med någon. Kontakten kan komma även sporadiskt. Man blir erbjuden hjälp och goda råd. Man kan känna att man har mer gemensamt med någon än man trodde. Lyssna. Fråga. Nyheter är nu gynnsamma. Hjälpsamma handlag finns i bilden. Det kan komma information från bortgångna släktingar/vänner via nattliga drömmar också. Lösningar och svar.

Överflöd och goda nyheter blir aktuella! Lyckliga förändringar! Tacka och ta emot. Allt är väl <3

Jag är så nöjd att jag fick tid över att ta itu med mina smycken igen efter en lite paus! Renovering och upplyft hemma har tagit tid och energi. Jag behöver hålla på med mina magiska stenar och smycken för att få ny energi och inspiration. Healing. Det är även avstressande och ångestdämpande..Renoveringen är dock inte klar ännu 😛


I DECIDE MY ABUNDACE

Rutilkvarts:Rutilkvarts renar energi blockeringar från chakran och tonar in oss på deras andlighet. Mental och psykisk balans, skapar stabilitet. Hjälper personer med besluts ångest, använd med fördel Rutilkvarts som en länk mellan rot och kron chakrat, för att ta reda på orsaken till ett problem. 

Vid programmering av denna sten måste bäraren visualisera sig själv inne i stenen för att programmera den. Den är mycket effektiv vid alla typer av healing, självförstärkning och att arbeta med universums energier.
För in glädje i livet och omgivningen, underlättar kontakten med det gudomliga, eller de högre sfären.

Fysiskt: sägs Rutilvkarts kunna användas vid lindrande av skador, fantomsmärtor.


En kraftfull men lätt healer som renar och lugnar. Bärnsten drar ut negativ energi och förvandlar den till positiv energi på alla nivåer. Bärnsten öppnar upp och rengör alla chakran.
Är mycket bra att arbeta med för att manifestera idéer och göra verklighet av dessa. Den skapar beskydd och är mycket bra att använda vid rening av rum tex. innan behandlingar . 

Förstärker din självkänsla, ger klarhet och möjlighet att uttrycka dig kreativt. 

Fysiskt: sägs Bärnsten hjälpa levern, gallan, och magen.


Nefrit /Gul Jade: stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.
Stl S (passar 16 cm omkrets). Kan justeras!
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr

OPEN FOR LOVE


Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.


Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. 
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. 

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.


Rosenkvarts: Sägs stimulera tidigare livs erfarenheter. 

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig. 

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S (kan justeras!)

FLAME OF HEALING

Lila Agat är en färgad agat har en lugnande energi, sammankopplande med S:t Germains violetta flamma. Mycket bra vid healing.


Ametist är en ”allhelare” som skapar balans i både den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och mentalt. Alla bör ha ett ametistkluster stående hemma, den renar sin omgivning och skapar en harmonisk helande atmosfär.
Ametist skyddar mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att skicka energin ut i universum efter att ha förvandlats till en positiv och kärleksfull energi.
Den lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.
Ametist hjälper den som har missbruksproblem (alkohol, mat, socker, droger mm.) genom att hjälpa dig identifiera roten till beteendet. Den hjälper dig se din del i problemet och att ta ansvar för dina handlingar. Den hjälper dig komma över känslan av att vara offer så att du kan ta kontroll över ditt missbruk istället.


Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S (kan justeras!)


NEW CHANCE

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.

Fossil Jasper är mycket effektiv till healing. Jordande och balanserande. Hjälper mot ångest och osäkerhet. Hjälper till att finna fokus och inspiration.

269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl S (kan justeras!)
WHEN I SLEEP..

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Den röda färgen väcker upp passion och livsglädje.


Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Månadssten: April
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S (kan justeras!)

YING YANG VOL.2

Zebrasten består av basalt och kvarts och är en svart och vitrandig jaspis från Mexico. Den stärker empatin och hjälper dig till större förståelse för andra. Motpolerna balanserar yin- yang energin och stärker kontakten till den universella kärleksenergin. Den lindrar depression och ångest och skyddar din aura.
Stenen är ett kraftfullt hjälpmedel för konstnärliga sinnen eftersom den ger dig stimulans ur både kvinnligt och manligt spektra. Under andligt arbete hjälper den dig att behålla fötterna på jorden samtidigt som den lyfter dig intellektuellt.


Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.


Turmaliner är allmänt kända som kristaller för healing och beskyddande och balanserande. Tar bort blockeringar och omvandlar negativ energi till positiv energi. 

Turmalin är en grundande sten med starka dragningar till jord energin. Hjälper dig släppa taget om spänningar och stress. Den balanserar manligt och kvinnligt såväl som vänstra och högra hjärnhalvan.

Månadssten: Oktober
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S(kan justeras)

Du är välkommen att komma med personliga beställningar också. Present? Finns kvar någon enstaka av tidigare smycken så gå gärna och scrolla bakåt. Att göra unika smycken är min grej men vid önskemål gör jag något liknande som finns på bilderna 🙂 Gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Personliga änglabudskap finns att beställa också. Passa på nu då jag börjar sommarjobba långa dagar i slutet på juni och då blir det paus på läsningar.

Önskar er en go vecka <3

Ängla/Enhörningsbudskap v. 21 <3

Kära läsare! Jag är försenad igen med veckans budskap! Golvläggningen i köket drog ut på tiden men nu är den klar 🙂 Nästa projekt är hallen..det blir fint till slut och mer trivsamt 😀

Ni kände väl av att goda saker hände förra veckan? Jag hoppas det <3 Själv är jag nöjd med förra veckans “skörd” <3 Även denna vecka finns det överflöd som faller ner över oss! Ni vet att överflödets våg kommer i olika former. Den som väntat på nytt jobb,starkare kärlek eller ny kärlek eller mer pengar osv. Igår fick jag besked om att jag får sommarvikariera just där jag önskat!! Jag har fjärilar i magen nu på ett bra sätt 😛 Önskan blir uppfyllda när vi känner i hela kroppen vad vi önskar oss 🙂 Tiden kan dock kännas lång ibland ,men om vi önskar stort så kan det ta ett tag för att energierna ska stämma till 100%. Det jag önskat är att få skriva och då fick jag nu chansen till att vikariera på lokaltidningen! Gjorde ju två provdagar för två veckor sedan och fick godkänt! Tack!

Nu är det också dags att tänka på att leva i stunden. Vara uppmärksam på sig själv och vad änglarna och intuitionen förmedlar. Mirakel och magi händer! Var inte rädd för nya utmaningar då det kommer att gynna dig i det långa loppet och även just nu. Osäkerhet är naturligt men du kommer att klara av det som ditt hjärta och din själ längtar efter..Lättnad kommer och belåtenhet..

Tro på dig själv och se dig lyckas och du kommer att lyckas!!!

“De älskande” kommer upp även denna vecka! Mycket handlar nu om relationer. Och beslut. Förvirringen kommer att släppa när du landar och känner efter. Ta inga impulsiva beslut i ilskans hetta eller för att någon annan kräver snabba svar. Du har tid att fundera. Många går skilda vägar nu och många finner nya hjärtevänner och många bygger upp sina befintliga relationer. Vad som är rätt för just dig vet du själv innerst inne. Fundera hur allt går ihop på längre sikt..Vi utvecklas och växer och det ska man tillåta. Våga växa och “förvandla” dig till den du är och ska bli..Glädje och samvaro finns i bilden denna vecka <3 Låt ingen hindra dig från att växa och vara den du är. Du är perfekt som du är och du har dina egna uppgifter på denna jord <3 Go for it!

Alla har en kreativ sida. Utför och fortsätt att utföra och praktisera det du har naturlig talang för. Du inspirerar andra och delar dina kunskaper till andra. Att dela med sig är healing <3

Eftersom jag haft fullt upp med annat senaste tiden så har jag inte haft varken tid eller inspiration till att pyssla med smycken. Nu längtar jag efter det! Ska ta mig tid att göra några nya denna vecka! Jag kommer att publicera bilder på min facebooksida i första hand denna vecka. Så gå in på “Änglabudskap och tolkningar” 🙂 Du kan skriva epost också till anglaakuten@hotmail.com. Kom gärna med personliga beställningar 🙂 Färger du tycker om och krafter du behöver..Och jag har några enstaka kvar av dom jag lagt ut tidigare. Bläddra gärna bakåt och se om du dras till något speciellt smycke eller vill ha liknande men lite annorlunda. Justerar alla smycken för att passa just dig <3 Armbanden kan också vara en fin present till studenter..Önskar du personliga änglabudskap så är du välkommen att fråga även efter det 🙂

Önskar er nu en härlig vecka <3

Ängla/Enhörningsbudskap 15-19/5 <3

Kära läsare! Nu blir bloggen lite sent skrivet då jag haft så mycket runt i kring här hemma. Haft personliga läsningar och köksrenovering samtidigt! Hej och hå 😉 Köket är inte färdigt på långa vägar men nu står det lite still så jag tar en paus nu och skriver till er <3

Det första som slog mig när jag laddade ner bilden var klockslag 11:11!!! Det, kära vänner betyder manifestation! Lägg märke till dina tankar när du ser dessa siffror. Tänkte du negativt? Skifta om till känslor av något positivt. Tänkte du något viktigt som du önskar dig så finns kraften i dessa nummer att just få det man önskar. Dessa nummer är mästarnummer och indikerar ofta också på Tvillingsjälar och möten <3

Budskapet om överflöd på kommande kommer dubbelt upp! Var redo att ta emot stora som små belöningar denna vecka! Överflöd handlar om många olika områden. Ni vet..jobb,kärlek,hem,hälsa osv. Lön för mödan ska ske på något vis 🙂 Änglarna följer er och ger “morötter” för gott utfört arbete 🙂

Ärkeängel Rafael är själsfrändernas beskyddare och hjälper oss i alla relationer. Be om hjälp och be för allas högsta bästa <3 ÄÄ Rafael är även hjälpsam till att manifestera våra drömmar! Tveka inte att fråga..

Det finns också olika slags beslut denna vecka. Bra att tänka långsiktigt och noga. Var också beslutsam och ge inte upp fast det kan finnas hinder eller förseningar i bilden. Det finns gudomlig ordning i allt..Bekymmer kommer att blekna <3 Änglarna ger full support till att gå efter våra livsuppgifter och följa hjärtat. Materiella och ekonomiska behov tillgodoses..ha tålamod och vet att när vi mest behöver hjälp så sker mirakel och vardagsmagi <3

Stå upp för det du tror! Det verkar finnas också ett budskap om “Dom tre vise männen”. Hur det faller in är personligt för var och en givetvis. Men känslan är att följa “den där stjärnan”..guider kommer upp och gåvor..Rättvisa verkar också skipas på något sätt i veckan..Att lyssna till någon/några som har viktigt budskap/visdom och kan hjälpa när du ber om det. Hit räknas också våra änglar och andliga guider.

Det finns tvekan i bilden och huruvida man gör rätt. Märker själv nu att det är tunga energier och fullmånen på lördag kan vara “speciell” och kännas både nu efter. Många känner ångest,illamående,trötthet osv. Ta dig tid att vila! Det finns säkert vissa ärenden som kan lämnas till en annan dag eller bara göra det lite senare. Det är inte värt att slita ut sig! Många gör saker av gammal vana. Måste man diska direkt efter maten osv. Måste man det? Kan man släppa lite på kontrollen och låta det vara en stund? Att tänka på hälsan är viktigt..kost,motion,stress osv. Gör inte heller saker och ting mer komplicerade än vad dom är. Sitt ner och överväg innan du “slänger in handuken” eller gör ett förhastat och kanske oklokt val..Allt blir bra med tålamod och tillit 🙂 Trist att alltid höra om tålamod och tillit? 😉 Men det är så att det är supersuper viktigt faktiskt! Jag skulle vara i bristningsgränsen idag om jag inte hade lärt mig detta haha!

Umgås och skratta nu för det släpper på spänningar och höjer energifrekvensen! Umgås med dom roligaste människorna och titta på komedier m.m. Ta tiden för detta och du ser att det var värt det..Änglarna älskar att se oss glada och dom dras speciellt till olika festligheter och sociala sammanhang!

Idag blir det inga bilder på smycken. Inte haft tid att tillverka av dom heller..Det finns någon enstaka kvar av dom som jag lagt ut tidigare, så gå gärna bakåt och titta..Påminner om att jag tar emot beställningar om du söker efter speciella färger och energier 🙂

Önskar er en fantastisk vecka av det som är kvar! <3

Helgens Ängla/Enhörningsbudskap! 11-12/5

Kära läsare! Jag har tid över att skriva kort budskap inför helgen 🙂 Precis som korten visar nu om rensning så är det exakt det som pågått hela veckan här hemma! Det har varit återvinning på många olika sätt. Jag har kläder och saker på loppis till salu. Jag har samlat ihop plast och metall och slängt till återvinningsstationen. Det är något jag gjort i många år. Vi pantade en massa burkar och flaskor med en granne häromdagen. För några år sedan skrevs det i en tidning att Haparanda är bäst på att panta i hela Sverige 😀 Nya skåpluckor är också på gång här! Återvinning det också då luckorna kommer direkt från en annan lägenhet!

Det har då varit överraskningarnas vecka precis som det visades på kommande i måndags! Det har varit både bra och dåliga..Tackar för välsignelserna och läxorna. Mitt provjobb gick bra och jag är nöjd och väntar om jag får sommarjobba där 🙂 Skrivande ingår i uppgifterna och det är ju det jag vill göra 😀

Drottning i luft visar idag på välstånd och förnuftigt förhållningssätt också. Kreativitet och hjälpsamhet. Att se det positiva i allt. Lämnande och att dra till sig annat och nytt och starta nya projekt.

Familj. Kulturer och släkten. Släktforskning kanske. Och övrigt umgänge med familj och vänner. Sammanhållning. Att hjälpa och erbjuda och hjälpa andra. Det är en bra vecka att komma överens med andra och som sagt sortera och återvinna och se på våra relationer.

Om du vill att något ska hända så får du vara aktiv själv. Inget kommer helt automatiskt. Visst får man sina önskemål uppfyllda men givetvis kan man inte sitta hemma och vänta 😉 Gör något. Agera. Planera. Änglarna väntar och hoppar på “tåget” när du sätter igång och vet vad du ska göra 🙂

Måndag och tisdag hade jag långa arbetsdagar och sen var jag mycket trött på onsdag och torsdag och tog mig tid att vila upp mig. Igår fick jag inspirationen tillbaka till att pyssla ihop smycken igen 🙂 Nu lägger jag ut dom som är klara att säljas. Alla armband kan justeras till att passa just dig!

RELAX
Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. 
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Hamsas hand är en uppmaning till oss själva att vara närvarande och älska oss som de vi är.
Hamsa (Fatimas hand) symboliserar gudomligt beskydd mot onda krafter och anses bringa tur. Hamsa är ett arabiskt ord som betyder “fem” och anspelar på antalet fingrar på handen och ofta är ett öga placerat i handflatans centrum. Symboler med handen används bland annat som halssmycke och lyckoamulett och man kan även se den på exempelvis dörrposter för att hålla ondskan borta från hemmet.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl S
Storleken kan justeras.
SUPER BOOST!
Citrin är en sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre affärer.
Citrin tänder din inre gnista och låter dig skina, den stimulerar din föreställningsförmåga och hjälper dig att utstråla en attraktionskraft med hög frekvens. Den öppnar inre dörrar och hjälper dig till klarhet och ökar din kreativitet.
Lägg citriner i hemmets rikedomshörn (bortersta vänstra hörnet från dörren), och/eller lägg den i rikedomshörnet på ditt skrivbord (samma hörn sett från dig). Citrin bör alltid ingå i kristallnät som handlar om välstånd och pengar.
Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Agat ger ökad kreativitet och hjälper oss att finna kreativa lösningar på svåra problem, och den är bra att bära med sig då man ska fatta viktiga beslut. Den sägs förbättra vårt minne och våra analytiska färdigheter, och det är en särskilt bra kristall att ha i närheten om man arbetar mycket med siffror. Den ökar också vår kreativitet och inspiration, och är mycket bra för personer inom kreativa och uttrycksfulla yrken. Agat kan förbättra relationer, och genom att placeras i nivå med vårt hjärtchakra kan den ge en ökad känsla av harmoni och balans.
Bergkristall. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan. Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Det förstärker helande energi och används för att utföra diagnostisk läkning.
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl S
Kan justeras.
I DO IT MY WAY
Mossagat: Mossagat har en stark koppling till naturen och är sedan länge känd som en kristall som passar mycket bra för den som jobbar nära naturen, till exempel jordbrukare eller trädgårdsmästare. Den mildrar känslor av stress och rädslor, och kan vara läkande vid depression. Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.
Jet är en sten som ger beskydd, healing, renar, lugnar och är samtidigt en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.
Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa energier kring dig.
Buddha för extra välstånd och lycka/överflöd.
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl S
Kan justeras.

Trevlig fortsättning på helgen <3

Vad du än är intresserad av så skriv så gärna meddelande via facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Det är snabbaste sätten till kontakt.

Ängla/Enhörningsbudskap v.19

Kära läsare! Nu tar vi veckans budskap 🙂 Först och främst så måste jag skriva om nr 17. Min dotter har drömt om att vi hade katter och två honor födde kattungar på 17 st var!! Wau! Tur det inte händer i verkligheten 😉 Nu när jag laddade bilden hit på bloggen så var kl 17:17. Måste betyda nåt..

Detta är till er också! Ny början och att prova nya saker. Utbildning. Söka ny information. Våga lämna trygghetszonen mot nya äventyr. Förståelse,medkänsla och andligt uppvaknande. Att använda sina gåvor och talanger. Du öppnar vägen för andra och har styrkan och begåvningen att ge healing på olika sätt. Inspirera. Denna veckan kan man uppleva lyckosparkar av många slag! Nu får man skörda! Gör inte nu allt av gammal vana. Det är dags för nytänkande och nya initiativ. Inspirera andra och ge feedback samtidigt som du följer dina drömmar. Låt hjärta och själ vägleda dig <3 Överflöd är ordet denna nya vecka! Av vilka slag det kommer handlar om vad du önskat och arbetat för.

Rättvisa handlar det också om. Se till att du själv är rättvis mot dig själv och andra. Kompromissa om tid och aktiviteter. Lyckas du själv inte vara objektiv nu i något område så ta hjälp av andra. En tredje part kan behövas. Överväg noga alla beslut. Titta noga innan du skriver på något. Lusläs. Undersök. Sök all information du kan behöva för att komma framåt och lyckas. Handlar det om rättigheter och myndigheter så ser något ut alla falla till fördel för dig! Du kanske nu också måste stå upp för rättvisa och hjälpa någon annan.

En lycklig överraskning är på kommande! Nu vet du inte vad det är men du kommer att bli glad över något!

Nu är en bra vecka att göra något åt din kreativitet. Du är bra på något så utför det! Nu är det flyt i luften 🙂 Ska du då sälja något eller hoppa på en kurs/utbildning eller lära dig något på egen hand. Är du konstnär? Musiker? Skrivare? Vill utföra healing? Nu kan en helt ny ide’ komma fram. Utveckling och praktisering. Nytt jobb kan mycket väl vara i sikte nu. Eller en utbildning. Hur som helst är det gynnsamma energier för alla! Änglarna och universum ger full stöd och support!

Intressant..imorgon ska jag ut och provjobba på ett hemligt ställe 😉 Berättar inte ännu för jag vill först känna på detta själv 🙂 Jag är både nervös och nyfiken. Har varit borta från arbetsmarknaden nog länge nu. Först sjukdomar och sedan uppsägning och arbetslöshet. Dock har jag hållit mig sysselsatt med era änglabudskap och smyckestillverkning 🙂 Dessa smycken har varit min terapi och det tänker jag fortsätta med 🙂 Samtidigt delar jag ju med mig lite healing till er köpare 😉

Nu lägger jag ut nya bilder. Påminner om att dessa personliga smycken kan vara en fin och annorlunda studentpresent..Jag gör även efter beställningar i den mån jag har material hemma. Måste jag beställa hem speciella pärlor så blir det lite väntetid.

PERFECT GIFT FOR MALE STUDENT

(Kan minskas i storlek om en tjej vill bära detta)
Detta är den enda jag har hemma men söker du liknande effekter så har jag Lavapärlor och Onyx och några Turmalin och Obsidian som alla är svarta. Kan kombineras med andra färger. Gråfärgade pärlor är slut för tillfället.

Fossil Jasper för jordning och balansering och fokus. En utmärkt sten för studenter! Lugnande och rogivande och hjälper till koncentration och klarhet. Effektiv healing!

Turmalin svart. Egenskap: Beskydd, elminerar negativ energi, jordande, skyddar mot jordstrålning och elektromagnetisk strålning
Affirmation: Jag bannar alla negativa bihang, både inre och yttre. Jag är renad, jordad och står centrerad på moder jord.
Svart turmalin lugnar panikattacker, särskilt de som orsakas av mörka eller trånga utrymmen, eller på platser där atmosfären är skrämmande. Det hjälper också kontrollera rädsla för läkare eller tandläkare.
Bär den här kristallen för skydd mot gnällspikar, klagande grannar eller kollegor eller emotionella vampyrer som dränerar dig.
Svart turmalin ger ett utmärkt skydd mot miljöföroreningar, elektromagnetisk smog och strålning i mobiltelefoner, datorer och annan elektronisk utrustning.

Jet är en sten som ger beskydd, healing, renar, lugnar och är samtidigt en riktig tur sten. Den för med sig lycka och glädje.
Använd med fördel Jet vid healing behandlingar, då den renar auran samt tillför glädje, tar bort blockeringar och skyddar mot negativa energier kring dig.

Svart Lava.Egenskap: avlägsnar mörk energi, positiv energi, styrka, mod, dämpr ångest.
Affirmation: Positiva möjligheter öppnar sig framför mig.
Detta är en sten för den som upplever ångest och depression eftersom den lättar upp ett mörkt sinne och låter dig se ljuset i tunneln.
Basalt har samma förmåga som kvarts att förstärka och överföra energi. Det är en sten för styrka och mod, som möjliggör stabilitet genom förändringar i ditt liv. Om du går igenom många skiften och förändringar i ditt liv hjälper basalt dig igenom.
Stl L (Omkrets 21 cm)
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
6 mm pärlor
RELATIONSHIP TO LOVE AND LUCK
Kyanit:
Chakra: Alla, speciellt tredje ögat.
Egenskap: Klarseende, inre broar, tidigare liv minnen, telepati, närhet till naturen, empati och förståelse.
Harmonierar med: Andra kyaniter, selenit och kvarts (ametist, rosenkvarts, bergkristall, rökkvarts).
Kyanit inspirerar till rättvisa och lojalitet. Den hjälper vid dispyter och bygger broar i skadade relationer så att de kan läkas på en gemensam frekvens.
Kyanit främjar god kommunikation på arbetsplatser och överbygger klyftor mellan olika övertygelser och tankesätt och uppmuntrar till sanningsenlig självuttryckande.
Har du tappat fotfästet i livet kan Kyanit hjälpa dig bryta självdestruktiva mönster och att återta din egenmakt. Används med fördel i kristallnät för att läka relationer eller för att hitta sin väg tillbaka.

Grön Jade. Egenskap: Hälsa, överflöd,
Affirmation: Jag älskar livet och livet älskar mig! Livet flödar genom mig i ett oändligt överflöd.
Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.
Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.
Grön jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.
Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.

Rosenkvarts. Egenskap: Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt.
Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi.
Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.
Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.
Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.
Stl S
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
(Kan justeras storleksmässigt)
6 mm pärlor
YOU ARE GIFTED
(Perfekt present för studenter)
Grön Aventurin absorberar elektromagnetisk smog och skyddar mot miljöföroreningar.
Grön Aventurin stimulerar energiskt den fysiska tillväxten av för tidigt födda spädbarn, småbarn och tonåringar. Det ökar övergripande vitalitet och förbättrar den intellektuella utvecklingen av barn som kämpar med skolarbete och destruktiv hyperaktivitet. Det hjälper vuxna med skriftligt arbete, maskinskrivning och datorfärdigher, och är till nytta för alla för att övervinna klumpighet.
Aventurin är idealisk för att lugnande kraftiga temperamentväxlingar, och minskar gräl mellan par/makar.
För de som letar efter kärlek i sina mogna år kan grön aventurin användas som kärlekskristall i kristallnät som gäller kärlek och relationer eller på hjärtchakrat för att uppmuntra till kärlek senare i livet.
Grön aventurin är en mycket positiv sten för studenter och ungdomar som står på tröskeln inför resten av sitt liv och är en idealisk studentgåva. Aventurin är också en bra lyckosten!
Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.

Howlit minskar ångest, spänningar och stress. Den lugnar intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit hjälper dig till en djup och vilsam sömn och hjälper dig få tillgång till visdomar under drömtillståndet och att minnas det i vaket tillstånd.
Howlit ökar medvetenheten och hjälper dig minnas både aktuella och tidigare livsproblem så att du kan lösa dessa på ett lugnt och stabilt sätt. Den hjälper dig behålla lugnet och genom att absorbera ilska och negativ energi.
Meditera med howlit när du vill få kontakt med högre energinivåer för att få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser och för att ansluta dig till högre världar.
Howlit ökar kroppens kalciumupptag och verkar muskelavslappnande.
Stl S
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
6 mm pärlor
UNDERSTANDING
Turkos,Amazonit och Jade.
Turkos öppnar upp förmågan att uppleva olikartade aspekter av jaget och att integrera dessa aspekter till en sammanhängande helhet. Turkos hjälper dig att bejaka och acceptera mindre önskvärda sidor hos dig själv genom självreflektion i kontakt med den Gudomliga källan.
Det är en sten för självförlåtande och självacceptans och den hjälper dig bearbeta ångest över det du ändå inte kan påverka.
Turkos är visdomens sten som hjälper dig se och bejaka livets erfarenheter, både i detta liv och i tidigare liv. Den hjälper dig att förstå att misstag och misslyckanden är bara ännu en erfarenhet och genom att acceptera den du är och de misstag du gör så går du ännu ett steg fram på lärdomens stig.

Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.
Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.
Jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån. Alla Jade kommer med välstånd och lycka.

Amazonit Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl M (kan justeras)
6 mm pärlor
FLOW
Blå Aventurin tillåter att andlig energi passerar in genom tredje ögat och halschakrat, hjälper dig utveckla din andlighet.
Hjälper till att bli av med själviskhet, barnslighet och ilska. Hjälper dig hitta dig själv speciellt när du har fastnat. Rensar stillastående energier och öppnar upp för en andlig tillväxt och andligt arbete. Hjälper dig behålla lugnet oavsett vad som händer i ditt liv.

Vit Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.
Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.
Vit jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån.

Amazonit Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
239 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S
6 mm pärlor

Då önskar jag er en härlig vecka! Titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com

Änglabudskap 2-5/5 (tors-sön)

Kära läsare! Äntligen har jag tid att skriva! Vi har varit på en resa med bästa gänget på en stor finsk turistort 🙂 Det var avslutningsfest av vintersäsongen och som många vet så spelar min fästman med i ett reggaeband och dom hade konsert där. Jag brukar följa med ibland på resorna och är tacksam att få vidga mina vyer och umgås med gruppen 🙂 Alltid lika intressant och roligt!

Och innan jag skriver veckans budskap så vill jag bara säga att ni inte ska vara oroliga för mig ang min sömn! Jag blir berörd när ni bryr er om mig givetvis <3 Tack snälla fina för eran omtanke <3 Andningsuppehåll är mer än vanligt och jag är inget undantagsfall och kommer att boka tid på kliniken där jag lånar en apparat som registrerar sömnen och därifrån går vi vidare om något ska göras. Jag är inte orolig och mår inte dåligt av detta 🙂 Att jag snarkar högt stör mer omgivningen än mig själv 😉

Nu tar vi torsdag-söndag. Personer som kan bära hoppet i sitt hjärta har tillit för den gudomliga planen och ordningen. Ibland vet vi inte vad som kommer och hur det löser sig men där finns en viktig poäng och att vara medveten om att livet erbjuder magi och mirakel. Tillit och tålamod är så tråkigt ibland men ack så viktigt! Det är lättare att leva när man tänker att saker och ting löser sig alltid på ett eller annat vis. Den som bär hoppet i sitt hjärta är en magnet för överflöd! Personen är avslappnad och håller alla dörrar öppna för möjligheter. Släpp bekymmer nu och lita på den gudomliga tajmingen där allt faller på plats just då när det behövs som bäst! Änglarna är med. Uppstigna mästare är med. En av dom är just Mother Mary. Massor av ljus är med er! Kärlek överröses till er alla <3 Be om hjälp och styrka och tillit och vet att alla böner är hörda alltid. Tacksamhet ger mer att tacka för så glöm inte att sända tacksamhet till allt ni kan komma att tänka på <3

Denna veckan visar på stort överflöd av olika slag! Vissa finner nya vänner och andra kärlek och andra mer pengar och andra ett nytt jobb osv. Var vis om att du har förtjänat allt det goda! Belöningar. Belöning för gott arbete som räknas både av inre arbete och yttre arbete. Har du väntat på något viktigt så får du besked nu eller ett resultat av något slag 🙂

Det visas också på livserfarenheter. Tidsmässigt ligger något rätt i tiden nu på många olika sätt. Nu kan man förstå vart “felet” ligger. Vad man själv gjort för val och konsekvenser som blev.. Väckarklocka..känn vad det innebär för just dig..”På gott och ont” vill jag skriva som ordspråk nu och “I nöd och lust”. I relationer ser jag glädje ändå. Saker och ting kanske inte har varit perfekt men nu kan det bli bättre 🙂 Eller du bestämmer dig för att gå vidare för personen kanske inte var för ditt högsta bästa..Alla har upp och nedgångar men sånt är ju livet. Hur kul är det om varje dag är likadan?! Kanske det blir lite tristess..;) Och alla behöver ösa ur sig något ibland och det är okej så länge man inte gör personliga påhopp. Diskussioner är viktiga tills vi förstår varandra och kan göra överenskommelser osv. Det är dags att se sanningen nu. Göra något nu. Har du spenderat tid eller pengar på fel saker så är det bra att se över det nu. Är din vän en riktig vän? Det är mycket som pågår och behöver justeras. Har du förhalat att skicka in viktiga papper så är det dags att ta itu med det kanske? Samla information om något? Behöver du hjälp i något? Sök hjälp. Bra vecka att få svar. Viktiga svar. Förändringar sker..Jag ser också glädje i grupper och sociala sammanhang 🙂

Nu bifogar jag bilder på nya smycken och några av dom som finns kvar 🙂 Tillverkar fler under hela veckan så kom gärna med beställningar om du har önskemål av vissa färger eller olika magiska krafter 🙂 Jag justerar också storlekar så om du finner här något som du tror är för litet så gör jag den större och vice versa. Fler bilder finns på min facebooksida “Änglabudskap och tolkningar” då och då. Och personliga änglabudskap kan du beställa där eller skriv epost ang dom eller smycken till anglaakuten@hotmail.com

HAPPY BUDDHA


Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.


Karneol –  är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Karneol sägs öka blodcirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
269 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
Stl M
6 mm pärlor

Buddhahuvud kommer med lycka och välstånd.

YOU ARE BEATYFUL

Blå Bandagat Blå Bandagat är en kvarts. Den påminner oss om luft, himmel, frihet, rymd, rörelse och skönhet. Det sägs vara en sten för höga andliga tillstånd och kommunikation i sanning och kärlek. Du kan använda den för att fininställa din närvaro till det inre och låta dig inspireras av den lätta energin. Lyft på din sannings vita vingar och låt luften bära dig mot dina inre himlavalv Stjärntecken: Fiskarna Chakra: Hals

Angelit Angeliten är symbol för den uttalade, manifesterade och kommunicerade kärleken och ljuset i världen. Den sägs skapa eller förstärka kontakten med änglar och ditt skyddstotem. Den är skyddande och kan hjälpa till att öppna för kanaliserade budskap. Angeliten symboliserar din inre röst, ditt hjärtas röst eller din inre mentor eller andlige vägledares röst. Chakra: Hals

Jade, vit Den vita jaden symboliserar det submlia, änglalika och transcendenta verkligheten som döljer sig bakom allt. Den relaterar till känslolivet, månen och den receptiva aspekten av våra liv. Bär vit jade för tålamod, skönhet och ödmjukhet.
Stl S/M
269 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

SWIFT THE ENERGY

Hematit – hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.


Karneol –  är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi. Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Karneol sägs öka blodcirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Buddha för lycka och välstånd.
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
Stl M
6 mm pärlor
RISE ABOVE

Lavasten – Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism. 


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.


Zebra Agat balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen. 

Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande. 

Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.
6 mm pärlor
Stl S
239 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 200 kr
THE ARTISTMagnesit (Grön):
ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.


Bergkristall – Bergkristallen är en allmänt helande sten och den balanserar energin och löser upp blockeringar. Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Löser upp negativitet och ökar din medvetenhet. Den hjälper till att fokusera vid meditation. Aktiverar vår intuition, ger klarhet och insikt. Bergkristall har många användningsområden, den ger oss mer skärpa, omvandlar och balanserar energi. Både inom oss själva och i vår omgivning. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergkristallen förstärker andra stenars energier.

Hamsa/Fatimas hand för beskydd och lycka
239 kr inkl porto
200 kr Hämt i Haparanda
Stl S
6 mm pärlor

Då får jag önska er en fin vecka <3

2019-05-02 | Okategoriserade | 1 kommentar.