Änglabudskap 15-18/8

Kära läsare! Vi tar helgens kollektiva budskap då jag tar mig tid för vila från personliga läsningar resten av veckan <3

ÄÄ Mikael är starkt med just nu. En kraftfull Ärke Ängel som hjälper dig i vilken situation du än befinner dig i <3 Du får all styrka och mod och beskydd som du behöver. ÄÄ Mikael är snabb! Så fort du kallar på namnet så kommer effekten! Tveka inte att fråga. Skadliga energier och band kommer att kapas av och du känner dig mer befriad och modig nog att utföra dina uppgifter. Du är beskyddad från alla skadliga energier och personer <3 Det är Mikael jag ber om beskydd på alla resor. Yttre och inre.

Veckan handlar också om pengar och investeringar. Någon kan förstå att pengar har spenderats på “slösaktigt” sätt på sådant som inte är nödvändigt att ha. Man kan med fördel ha möjlighet att sälja det som inte tjänar dig mer. Någon behöver en “push” för att våga investera. Affärsbeslut kan ligga för handen nu som ska tas på allvar. Är det dags nu? Be änglarna vägleda dig. Dom får inte påverka desto mer om du inte frågar. Tecken kommer..meditera gärna och ta dina tysta stunder. Välgörenhet kan kalla..välgörenhet kan du utföra på många olika vis. Din godhet från hjärtat belönas stort från universum <3 Förändringar som pågår nu är oundvikliga! Se dina möjligheter nu och skapa och fortsätt bygga en hållbar grund där överflödet kommer att falla ner på dig <3 Var inte rädd och tveka inte..

Lekfullhet behövs. Nu ska man låta sitt inre barn och fantasi och roligheter träda in. Lek dig fram. Ta inte saker och ting på så fullt allvar. Du kan också njuta av umgänge med yngre personer. Du har en förmåga att vägleda och lära nya färdigheter till andra och uppmuntra och hjälpa på olika vis. Andra litar på dig <3 Både yngre och äldre. Du har en uppgift som behövs. Är du musiker, lärare, terapeut eller vad som helst där du agerar inom service så är det rätt. Du är eller blir nu kallad att vara..

Du är redo nu! Allt du gått igenom och erfarit har gjort dig klokare och visare. Nu är det dags att vara DU. Precis så som du är <3 Dags att gå framåt och lyssna på hjärta och själ. Det är också dags att tänka mer på sin egen tid. På det som du tycker om att göra. Känn inte dåligt samvete för det. Världen kallar..dina uppgifter kallar..

Det känns för mig gott att veta. Efterfrågan om husreningar har ökat..det är något jag försökt att undvika då jag har varit osäker på mig själv om det är något jag klarar av och inte gör bort mig. Igår var jag på ett uppdrag lite längre bort och halvvägs till huset började jag känna av energier och fick bilder. När jag kom fram så frågade jag om det är någon som har huvudvärk eller spänningar och problem med örat. Och magen är påverkad. Det bekräftades. Otroligt hur starkt jag kände av mycket från personerna och vad som pågick i huset.! Jag åkte iväg med öppet sinne utan förväntningar och då kunde jag ta emot starkare vägledning från mina andliga guider och änglar. Tacksam för att jag klarade av detta och inte gjorde bort mig 😉 En rejäl putsning med rökelser gjorde jag också och personerna fick nya insikter och bekräftelser. Min Indianguide har trätt in igen och jag är nu förväntansfull på samarbetet 😀 Bevis på närvaro är att elektronik blir manipulerad..precis som det var för 6 år sedan..Häftigt!

Nu mina vänner tar jag ledigt från personliga läsningar resten av veckan. Jag behöver ladda upp mig själv 🙂 Jag är åter i “tjänst” från nästa måndag <3

Nya smycken har jag pysslat ihop! Du får komma så gärna med personliga önskemål så gör jag mitt bästa att du får precis det du behöver <3 Gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” och skriv meddelande eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com.

THE REAL TRIPP

Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.
Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.
Grön jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.
Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.

Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner. ( Här är Jade ljusblå)

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Månadssten: April

Säljes dubbel som på bilden.
Stl passar 16-16.5 cm handled
340 kr inkl porto
300 kr hämt i Haparanda
“Serenity Collection”

ALL ABOUT LOVE

Hänge som nyckelknippa, väskdekoration m.m.


Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Månadssten: April

Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig. Alla Jade kommer med framgång och överflöd.

Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig. 

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.


290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Endast ETT exemplar! Dessa hängen görs inte i kopior men kan beställas i liknande varianter.

“Serenity Collection”

FAIRYTALE

Hänge med lås till nyckelknippa/väskhänge eller annan dekoration..
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig.
Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.
Allmänt är Jade en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse 
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
TOGETHER

Jaspis är känd för att vara oerhört närande. Den ger stöd och näring vid tidpunkter då man känner sig stressad och den skänker lugn och helhet. Inom healing förenar den alla aspekter av ditt liv. Jaspis påminner människor om att hjälpa varandra. Jaspis samordnar samtliga chakran och kan användas i en chakra layout. Varje färg passar ett visst chakra. Den absorberar negativ energi samt renar och samordnar kroppens chakran och auran. Jaspis balanserar yin och yang. Den ger stöd vid nödvändiga konflikter. Den verkar vid långvarig sjukdom eller sjukhusvistelser och den vitaliserar kroppen. Jaspis stödjer andningsorgan och matsmältning, den balanserar kroppens mineralhalt.
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Stl passar ca 17 cm handled
6 mm pärlor

2019-08-15 | Okategoriserade | 1 kommentar.

Ängla/Enhörning budskap v. 33

Kära läsare! En ny måndag har stundat och nu ska vi se vad veckans kollektiva budskap och vägledning kommer med 🙂 Först och främst har vi Solen med oss igen!

ÄÄ Uriel kommer med Solen! I något område är det lyckliga och underbara tider som kommer fram! Drömmar som kan bli bättre än väntat <3 Det du har satt igång eller sätter nu igång kommer med nytt och stort överflöd och framgång! Kan inte bli bättre med dessa budskap  Tro på att du klarar allt och det gör du  Man har funnit/finner den rätta vägen som ger glädjerika erfarenheter och välsignelser..det blir stort nu och var beredd att få beröm för det hårda och envisa arbetet  ÄÄ Uriel hjälper alla med att man mentalt är med i förändringar, utmaningar, strävanden och ger fokus och bättre koncentration. Be denna ängel om hjälp när du behöver det <3 Du har fina visdomar och stor kunskap att förmedla..

Enhörningarna har jag bett att närvara och här visas att du kan sluta oroa dig för din situation/situationer <3 Det är som vissa filmer där man tänker “hur i fridens namn” kommer det där att ordna sig!? Och så ser man ett lyckligt slut och resultat. och man pustar ut. Det är så det är nu i verkligheten att du klarar detta och resultatet blir fördelaktigt för alla <3 Nu ska du tro på mirakel och magi för det är det som serveras 🙂 Vissa saker och ting löser sig helt av sig självt utan att du behöver själv stoppa fingrarna i detta! Eller självt och självt..du vet att dina änglar och hjälpredor vill dig väl och klappar händerna för allt du hittills ansträngt dig för 😉 Eventuella svårigheter och utmaningar är nu nära sitt slut. Resultat kan bli överraskande fantastiskt! Slappna av fina du <3

Medkänsla. Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Hur du agerar påverkar många andra runt i kring dig. Visa dig från din bästa sida nu. Du har förmågan att förstå och se den stora bilden och meningen med allt. Det finns en mening med allt..vi går igenom förändringar nu. Stora förändringar som sker just detta året..på många olika sätt. När det är jobbigt och man tappar hoppet så kan man släppa bekymmer till änglarna. Dom vet exakt vad som behöver göras och vad man ska vänta på. Tänk på rättvisa för alla inblandade. Goda tankar kommer med godhet och välsignelser. Hopplösa tankar dränerar och du kanske inte är det bästa sällskapet då..

Du får gärna ta nu stunder för vila. Mellan varven här som kan vara turbulent så ska man ta tid för vila och reflektion. Planera ditt nästa steg. Och var bara med i flödet. Flödet är med hur du än känner att det är stopp så är det inte det. Dela på uppgifter. En kan inte göra allt. Det finns samarbete i bilden och att ta chansen för att genomföra saker tillsammans. Var inte rädd för att nappa på tillfällen som erbjuds. I olika relationer/partnerskap ser det bra ut <3 Man kan komma närmare varandra och uppleva sammankomster och gemenskap. Får du inbjudan så dra dig inte för att tacka ja. Det blir glädjerikt!

Vet om att den vägen du går nu är rätt! Du vet mycket väl vad du sysslar med och har tagit på dig som “ansvar”. Du ÄR på rätt väg. Stå på dig och ge inte upp. Förseningar kan vara “dolda välsignelser” som ni vet..det kommer att röra på sig nu..Pumans budskap tolkar jag från Solögas bok. Jag tycker den visar också på att du är din egen “chef” och du bestämmer själv. Du försvarar ditt hem och hus och dina nära och kära <3 Din envishet och godhet belönar sig <3 Och du bestämmer själv vilka som ska vara med på din “resa”. Vem känner du dränerar dig och vem ger dig positiva känslor?..Alla har rätt att må bra och så må det ske.

Igår blev jag väldigt konfunderad.. Jag hade fått hem en ny bekantskap av kristall tillsammans med beställning av nya pärlor. Tänkte ha den inne i mitt örngott dit jag gömmer kristaller och stenar för att få bättre sömn och visioner 😉
En Svart Månsten. Hittade inte den och tänkte vad är nu detta?? Skulle jag inte ha den ändå?? Och som jag kände att det var den jag behövde när jag beställde den..I morse tänkte jag då skriva på facebook och fråga om det finns någon som är bra på att “se” försvunna föremål..just då vände jag på mig och tittade mot fönstret och DÄR låg den på fönsterbrädan! Jaha, då var den där för att den behövde både solbad och månbad i några dagar haha!! Men nu ska den vara min följeslagare och den känns så fantastisk att bära och ha i handen <3 Jag beställde också några st pärlor i Månsten och lägger nu till denna bekantskap i några nya armband 🙂

Nu presenterar jag nykomlingar som jag tillverkat med kärlek och inspiration 🙂 Jag provar också ett samarbete med en en vän som älskar makramé! Det kommer att finnas lite olika hundhalsband med healingstenar <3 Med olika lås för olika ändamål. Smycke eller att användas med koppel. Vi planerar också nu att ha liknande band till hästgrimmor och träns <3 Katter ska givetvis också ha möjlighet att bära dessa <3 Vi kommer att ha tunnare och bredare band till salu. Såklart fick våran lilla hund ett eget band som hon tycker väldigt mycket om och vanligtvis känner hon sig obekväm med alla sorters halsband. Denna gör henne lugn och harmonisk <3

TELL YOUR DREAMS

Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing. 
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Akvamarin är stenen för mod och beskydd, och kommunikation. Den hjälper dig att lättare tala och uttrycka dig klarare. Den är även mycket andlig och underlättar kommunikation med de högre energierna. 
Ökar din intuition och visar dig att det är tryggt att öppna upp mot andevärlden.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Stl passar handled på 17 cm
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Obs! Mina sista Akvamarin i lagret!
Fler kommer lite framåt i tiden..

“Doggy Love”
DON’T WORRY
Passar hund som har ca 54 cm omkrets. Går att ha koppel på. Makramé snöre på 2 mm. 
Makramé by Eija Nikkinen.
Bredd 2.5 cm.
(Går att få med andra lås också) och som smycke utan att koppla)
Hänge med Howlite (Går att beställa andra hängen)
Har idag kopplat på våran egen lilla Bolognese ett healingsmycke med Howlite, Rosenkvarts och Lava och jag måste säga att hon njuuuuter av den!!! 
<3 Annars gillar hon inte halsband!
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig. Stor hjälp med självförtroende och utmaningar!
350 kr inkl porto
“Doggy Love”
DON’T WORRY vol 2
Passar omkrets ca 35 cm. Kan ha med koppel. Går att beställa med andra lås eller som smycke.
Makramé tråd och knutar (2 mm tråd)
Bredd 2.5 cm
Makramé by Eija Nikkinen.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabiliserande vid tumultartade situationer. 
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig. Hjälper vid utmaningar, stressade situationer. Inger hopp och tillit.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
320 kr inkl porto
Fler varianter kommer! Även till hästar och varför inte katter <3
Titta hur stolt Bessi är med sitt nya halsband! Hennes smycke är 1 cm bred och med snäpplås. Så ni kan beställa med snäpplås också och bredare eller smalare halsband. Har du önskemål vilka energier just ditt djur behöver så hör av dig 🙂 Bessi har Rosenkvarts, Howlit och Lava.

Då önskar jag er en härlig ny vecka <3 Gå gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” dit jag lägger in nya smycken allt eftersom innan dom hamnar på bloggen. Eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com där jag snabbare kan svara på din fråga 🙂

Jag tar emot personliga beställningar. Vad behöver just du eller din vän? Välkommen <3

Helgens änglabudskap 9/8-11/8

Kära läsare! Låt oss ta helgens budskap när jag nu hade lite tid över 🙂 ÄÄ Uriel kommer med Solen! I något område är det lyckliga och underbara tider som kommer fram! Drömmar som kan bli bättre än väntat <3 Det du har satt igång eller sätter nu igång kommer med nytt och stort överflöd och framgång! Kan inte bli bättre med dessa budskap 😉 Tro på att du klarar allt och det gör du 🙂 Man har funnit/finner den rätta vägen som ger glädjerika erfarenheter och välsignelser..det blir stort nu och var beredd att få beröm för det hårda och envisa arbetet 😀 ÄÄ Uriel hjälper alla med att man mentalt är med i förändringar, utmaningar, strävanden och ger fokus och bättre koncentration. Be denna ängel om hjälp när du behöver det <3 Du har fina visdomar och stor kunskap att förmedla..

Fundera på vilken dröm du tänkte på här innan och svaret är ett klart och kort JA! Dock finns det lite väntan här beroende vad och vilka som är påverkade..kanske något behöver justeras lite men det här tar inte alls länge 🙂 Redan denna helg borde du se något positivt hända i det du undrade om..

Kvinnor har nu ett finger i spelet här..i veckans början var det män som påverkade mest men nu är det “girlpower”! Glada sammankomster, samarbeten, samtal, förmedling osv. Individuellt för var och en här..Det är positiva händelser 🙂 Man kan också ha nu förmågan att balansera sin egen kvinnliga och manliga som alla bär på. Yin och Yang..

Vissa saker/händelser kan komma med en känsla av ångest och man kan tro också att man hamnat i en återvändsgränd. Oro över något som har med arbete eller fritidsinvesteringar eller relationer att göra. Var inte orolig för det finns ingen anledning <3 Man kan också känna sig något trött med strävanden som också kan kännas att det inte gett utdelning men det är bara omständigheter och tillfälligheter som ger med sig. Resor? Ja det är planering av olika slags resor och faktiskt kan man känna att det tar emot och man är trött på något som har med resande att göra. Också detta just att man vill framåt men känner sig trött av ansträngningar. Vila helt enkelt. Ny motivation kommer! Detta handlar också om “inre rika resor” så som i meditationer och förnyade idéer via kommunikation från “högre sfärer”.

Det finns “dolda välsignelser” i förseningar och annat som pågått..

Det verkar också finnas ett sökande efter “fel”. Man och kvinna kan “krocka” på något vis men det finns egentligen inget rätt eller fel här. Också vissa omständigheter som påverkar och olika åsikter om saker och ting. Detta kommer att ge med sig och harmonin faller åter.

Här flödade det på snabbt och klart! Undrar om just ÄÄ Uriel hade ett finger med i spelet 😉

Nu går vi till nya smycken! Jag har haft inspirationen brinnande hela veckan och skapat nya idéer 😉 Det är på kommande smycken/halsband/hängen till djur också! Ja varför inte?! Dom är också känsliga för magiska stenar och healingkrafter! Håll utkik..

Du når mig snabbast via epost anglaakuten@hotmail.com eller gå på facebook “Änglabudskap och tolkningar” där du skriver privatmeddelande. Jag tar välkommet emot personliga beställningar om du inte hittar vad du söker här <3

“Serenity Collection”
SKY IS THE LIMIT
Hänge till nycklar, väskor eller annan dekoration.
Blå spetsagat: Blå spetsagat är ofta ljusblå till färgen, ibland med vita inslag, och det är en kristall som är starkt förknippad med halschakrat. Den har en lugnande och helande energi, och den hjälper oss att tro på oss själva och att våga uttrycka oss och säga vår mening och våga visa vilka vi är. Blå spetsagat ökar också vår kreativitet, och är särskilt bra att använda vid uttrycksfulla och kreativa yrken. Denna agat har en helande effekt även på det fysiska området kring halsen, och kan hjälpa vid exempelvis olika halsproblem.
Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig.
Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Jag gör endast EN av varje hänge då dom ska vara unika men kan tillverka liknande om intresse finns 
🙂
“Serenity Collection”
HEAVENLY BLUE
Sodalit kan ibland även innehålla Solsten och har då röda/orangea fläckar i sig.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen. 
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Och endast EN finns av denna då jag strävar efter unika smycken men kan göra något liknande vid behov 
🙂
“I DARE THE CHALLENGE”

MAGNESIT:

ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

HOWLIT

ENERGIER: SKYDDAR DET DU VÄRDESÄTTER BÅDE FYSISKT OCH ANDLIGEN
CHAKRA: ALLA CHAKRAN
*Starkt beskyddande sten både andligt och fysiskt.
*Hjälper dig att hålla fast vid dina övertygelser och ideal.
*Skyddar dig vid stress. 
*Lyser upp vägen till den dolda världen.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Passar handled på ca 17 cm
280 kr ink porto
240 kr hämt i Haparanda

Då önskar jag er en härlig helg <3

Änglabudskap vecka 32 <3

Kära läsare! Föregående helg har jag tillverkat en helt ny collection av smycken! Jag fick en ny idé av en kund som önskade ett slags hänge att ha i båten som beskydd. Gjorde en sådan och tänkte att jag testar ett par till.. När min “man” såg detta så sa han att det där kommer att göra succé! Själv var jag osäker men blev inspirerad 😉 Så jag har suttit timtals och fantiserat och komponerat igår och satte ut till försäljning och vips så sålde jag allt bara sådär! Det var ju jättekul och oväntat från mitt håll men nu kommer det fler av dem och alla kommer att vara unika och görs endast ett exemplar av 🙂

Nu går vi till veckans budskap 🙂 Nu är det mest män som påverkar veckan. Unga och äldre. Det finns pålitliga och snälla män i bilden och även skyddsänglar med “manliga” namn. Änglar och Jordänglar <3 ÄÄ Mikael är den första jag tänker på då jag brukar skoja med min man att ÄÄ Mikael beskyddar oss speciellt när vi färdas med bil då jag tydligen inte är den bästa chaffören 😉 Han talar som en bilskolelärare när jag sitter bakom ratten haha! Sedan visar det kanske att manliga släktingar från andra sidan gör sig påminda. Men också att det finns en stark koppling till en pappa, farfar, morfar eller annan viktig person/anhörig.

Nåja, nu är det dags att få saker gjorda då det finns en “gateway” öppen i dessa tider! Skönt efter den tunga retrograden som äntligen börjat klinga av 😉 Motivationen kan vara på topp och det kommer ökat överflöd nu av olika sorter <3 Uppmärksamma nu olika detaljer och var noga med allt du företar dig. Viktiga val kan finnas i bilden så det gäller att “veta” vad svaret är och blir innan något “klubbas”. Vad är konsekvensen av handlingar..? Du får vad du attraherar också. Förvänta dig endast positiva och framgångsrika utgångar! Det kan få fort nu med manifesteringarna och belöningar kommer av hårt arbete! Igen! Härligt! Känn tacksamheten redan nu <3 Något större du väntat på och önskat är på tillväxt också även fast just det kan ta lite längre tid..

Återhämtning och hälsa är i fokus.Funderat på det? Ta tag i detta och gör trevliga övningar. Har du roligt så tänker du inte att det är svettigt och jobbigt 😉 Vila när du känner dig dränerad. Det är snällt för kropp och knopp <3 Någon kan känna nu en seger ang hälsan och andra kommer dit snart <3 Ha tålamod och var snäll och vet att änglarna är med <3 Bara be om hjälp och stöd så känner du skillnad..

Resor. Inre färgrika resor och yttre resor. Drömmar kan vara livliga och komma med ideér eller så känns det fint och fridfullt att vakna på morgonen. Planering av yttre resor eller komma sig iväg nu. Det finns frihetskänsla i bilden också. Befrielse av olika slag. Låt ingen eller inget hindra dig från dina drömmar. Kom ihåg att egot kan vara ens värsta fiende..Det finns “död” och “återfödelse” i bilden också. Ofta visar det på att man tar eller bör “döda” gamla förutsättningar och bakomliggande störningsmoment för att komma framåt. För framåt ska vi nu! Det är grönt ljus! Förvirringar släpper..Budskap med resor handlar också ofta om internet, tidningar och böcker. Här hämtar man information och ger information till andra. Vad är det information just du behöver? Det kan handla också om ansökningar på nya jobb och utbildningar.

Hoppas du orkade till slutet för nu kommer bilder på nya smycken 😉 Jag påminner om att du är välkommen med personliga beställningar 🙂 Hittar du inte vad du söker på bilderna så får du komma med egna önskemål <3 Skriv epost till anglaakuten@hotmail.com eller gå via facebook “Änglabudskap och tolkningar” och skriv pm. Välkommen! Önskar er en fin vecka nu <3

SERENITY

Hänge med lås till nyckelknippa, väska, amulett eller annat fantasifullt.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

292 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
Finns endast EN och det kommer inga kopior!
8 mm pärlor

ANGELIC

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Opalit har en subtil men ändå hög energi. Den förstärker kommunikationen på alla nivåer, speciellt då den andliga. Den tar bort blockeringar, och ger oss styrka. 
Opalit är en sten för all healing, stabiliserar humör svängningar.
Fysiskt: sägs den rena blod och hjälpa mot trötthet.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl passar handled 17-18 cm (kan göras mindre eller större men inte i dubblett då jag ej har fler Opaliter)
8 mm pärlor
RECOVERY vol 2

Fossil Jasper ger fokus, koncentration och hjälper med beslut, plus är mycket jordande och ger healing till hela kroppen. Hjälper mot “svårmod”. Grått och Lavendelfärgade.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling. 
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier. 

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Lotusblomman som växer mot ljuset och hämtar sin näring från dy och träsk är en symbol för att visdom och utveckling. Lotusblomman är en symbol för renhet och andlig kraft i både den buddhistiska och hinduistiska religionen samt för faraonernas kultur i det antika Egypten. Lotusblomman har fått symbolisera återfödelse och därmed den fysiska eller materiella verkligheten.
Därför är lotusblomman en självklar symbol för Yoga. Yogan arbetar ju både med den andliga och den fysiska aspekten av oss.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
Passar 16 cm handled

REMEMBER WHY

Seftonit är ibland kallad Afrikansk Blodsten, det är en typ av Kalcedon.

Anses vara en kraftfull healing sten, använts i tusentals år för sina healing egenskaper. Den förknippas ofta med detox av kroppen. Förstärker minnet, för in klarhet och förståelse. Bra att bära för beskydd,

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer. 

Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl passar 16.5-17 cm handled
6 mm pärlor

2019-08-05 | Okategoriserade | 1 kommentar.

Änglabudskap vecka 31 <3

Kära läsare! Många har känt av tunga energier och varit trötta senaste veckan. Så även jag. Har inte hittat ork eller motivation till att skriva bloggen och tappade inspirationen med smycken också. Idag känner jag mig piggare 🙂 Det har skrivits om Merkurius retrograd och att många andra planeter backat. Från imorgon vänder det till det bättre igen! Nu tänds ett nytt hopp 🙂

Planer går framåt och man hittar nya lösningar. Förvirring släpper. Hälsan kan kännas bättre. Förhållanden kan kännas bättre. Ny romans kanske dyker upp nu 😉 Ekonomiska situationer kan kännas mer hoppfulla. Du kan få möjlighet att hjälpa andra ur “en knipa”. Se också över din ekonomi nu. Handlar du för mycket onödiga saker? Eller är det dags att våga investera i din dröm? Är du osäker så “sov på saken”. Be om vägledning på kvällen och förvänta dig att du fått svar i din drömvärld och var uppmärksam när du vaknar. Ligg kvar i sängen och begrunda natten. Fick du inte svar så gör om samma procedur till nästa natt. Var inte rädd att agera när du vet vad du vill. Belöningar kommer nu i olika former av ditt hårda arbete och dina goda tankar <3 När vi hjälper andra så belönas det också från högre goda krafter <3

Man vill ta hand om varandra och hjälpa så mycket man kan. Men man ska också ta hand om sig själv och vila mellan varven och göra meningsfulla aktiviteter. Mother Mary är mån om alla och vill påminna om att man aldrig är ensam då vi har änglar och guider och andra ljusvarelser med oss alltid. Anhöriga och vänner kan göra sig påminda från andra sidan och ge kärleksfulla meddelanden på olika sätt <3 Vi kan alla sända ljus och healing och böner till andra även på distans. Energier är oändliga och cirkulerande. Bry er om varandra <3 En påminnelse kommer av att om du lever i en ohälsosam relation eller miljö så är det dags att syna allt i sömmarna..är det dags att gå vidare nu? Alla förtjänar kärleksfull och rättvis behandling <3 Handlar det om karriärbyte eller utveckling så är det också gynnsamt nu. Du förtjänar att ha ett meningsfullt och roligt arbete. Du förtjänar att gå efter din dröm. Alla nystarter kan kännas utmanande men jobba på så kommer utdelningen till slut. “Efter stormar kommer alltid solen tillbaka.”Ge inte upp! Motiverande och glada nyheter kan mycket väl komma nu!

Nu kommer färdiga smycken som är till salu. Du får gärna komma med personliga beställningar så ska jag se hur jag kan hjälpa dig <3

FENIX

Malakit/Azurit har kallats stenen från himmeln, azurit är en härlig sten för tredje ögat, uppvaknande av själslig förmågor. Den hjälper att befria från orosmoment, fobier och negativa tankar. Indianer använde Azurit som en helig sten för att tala med andliga indian guider.

Malakit/Azurit är en kärleksfull sten som för med sig medkänsla för andra. Använd för att rena och halschakrat, uppmuntrar att man talar från hjärtat. Azurit hjälper till att rensa blockeringar speciellt från halschakrat och tredje ögats chakra, lugnar och befriar från mental stress.

Använd gärna vid meditation för rensa huvudet lättare se och visualisera meddelanden som andevärlden förmedlar.

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren. 

Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor. 

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Mossagat: Egenskap: Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.

Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom. Bär den på dig under hela förloppet. Tejpa den gärna på kroppen över livmodern.

Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

Onyx hjälper till att återfå kraft och styrka efter långvarig sjukdom, krävande arbete och långa projekt. Den hjälper dig bygga upp din kraft, vitalitet, uthållighet och fokus genom att låta dig behålla din kraft snarare än att den lämnar dig.
Onyx ökar självförtroendet och ökar passionen för det som är viktigt för dig. Den stimulerar ärlighet och är en bra hjälp för den som vill öka sina intuitiva krafter. Den är särskilt användbar för de som arbetar för att utveckla sina telekinetiska förmågor.

Onyx hjälper i sökandet efter en meningsfull existens och att locka till vänskap och lycka baserat på god moralisk etik.
Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.

Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att heala gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
Stl S (passar ca 16 cm handled) kan justeras

ELIXIR..

Mossagat: Egenskap: Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.

Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom. Bär den på dig under hela förloppet. Tejpa den gärna på kroppen över livmodern.

Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

Fossil Jasper för healing av hela kroppen och hjälper utmärkt med fokusering och klarhet i alla uppgifter. Lugnar sinnet.

Buddhan för välstånd.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8mm pärlor
Stl passar 15-16 cm handled (kan justeras)


ALL I NEED…

ROSENKVARTS: Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi.
Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.

Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.

Rosenkvarts kan man gärna slösa med och ställa överallt i hemmet. Speciellt i sovrum och barnarum.

Egenskap: Andlig medvetenhet, universell visdom, lugnande, neutraliserar ilska.

Affirmation: Jag är synkroniserad med andevärldens rena energi

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.

Howlit är en spirituell sten som länkar till ett högre andligt medvetande. Den öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och universums visdom.

Howlit minskar ångest, spänningar och stress. Den lugnar intensiva känslor och ett överaktivt sinne. Howlit hjälper dig till en djup och vilsam sömn och hjälper dig få tillgång till visdomar under drömtillståndet och att minnas det i vaket tillstånd.

Howlit ökar medvetenheten och hjälper dig minnas både aktuella och tidigare livsproblem så att du kan lösa dessa på ett lugnt och stabilt sätt. Den hjälper dig behålla lugnet och genom att absorbera ilska och negativ energi.

Meditera med howlit när du vill få kontakt med högre energinivåer för att få tillgång till andra energiplan och för att kommunicera på högre frekvenser och för att ansluta dig till högre världar.

Howlit ökar kroppens kalciumupptag och verkar muskelavslappnande.

Stl S (passar 16 cm i handled)
8 mm pärlor
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
TRUE LOVE

ROSENKVARTS: Egenskap: Kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt.

Affirmation: Jag öppnar mitt hjärta för att ge och ta emot kärlekens energi.

Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan. Den stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.

Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Den attraherar kärlek och hjälper både den som söker kärlek och de som vill stärka ett förhållande. Ställ rosenkvarts i sovrummet, gärna mellan två ljus.

Rosenkvarts kan man gärna slösa med och ställa överallt i hemmet. Speciellt i sovrum och barnarum.

VIT JADE:

Egenskap: Inre frid, självtillit, självkänsla, skydd, harmoni.

Affirmation: Jag bjuder in glädje och harmoni i alla områden av mitt liv!

Vit Jade är en lugnande sten som påverkar kroppens övre chakra. Den skyddar mot negativa energier och skänker fred, harmoni och tur. Den är en sten för renhet och frid och främjar självtilliten och självkänslan.

Den är till stor hjälp om du behöver fatta ett viktigt och avgörande beslut eftersom den blockerar distraktioner och hjälper dig se kärnan i sammanhanget och förmågan att urskilja relevant information.

Vit jade hjälper kroppens självläkningsförmåga och i synnerhet njurproblem och problem med urinvägarna. Den balanserar även kroppsvätskorna och blodsockernivån.

Stl S (passar 16 – 16.5 cm handled)
280 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
GROW ANYTHING..

Mossagat: Egenskap: Stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.

Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Mossagat drar till sig överflöd och rikedom och hjälper den som har en nystartad verksamhet eller den som önskar bli rekryterad eller bli befordrad.

Står du inför en förlossning hjälper den dig igenom. Bär den på dig under hela förloppet. Tejpa den gärna på kroppen över livmodern.

Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

Onyx hjälper till att återfå kraft och styrka efter långvarig sjukdom, krävande arbete och långa projekt. Den hjälper dig bygga upp din kraft, vitalitet, uthållighet och fokus genom att låta dig behålla din kraft snarare än att den lämnar dig.
Onyx ökar självförtroendet och ökar passionen för det som är viktigt för dig. Den stimulerar ärlighet och är en bra hjälp för den som vill öka sina intuitiva krafter. Den är särskilt användbar för de som arbetar för att utveckla sina telekinetiska förmågor.

Onyx hjälper i sökandet efter en meningsfull existens och att locka till vänskap och lycka baserat på god moralisk etik.
Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg. 

Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att heala gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Stl S (passar 26-17 cm handled)
272 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
I DARE THE CHALLENGE

MAGNESIT
ENERGIER: ÖKAD MEDVETENHET, ABSTRAKT TÄNKANDE, SKAPANDE
CHAKRA: HJÄRT-, PANN- OCH KRONCHAKRAT
*Ökad klarhet i tanke och medvetenheten.
*Bra för abstrakt tänkande och bildskapande.
*Lämplig för den som vill måla, skapa, skriva, skulptera mm.
*Känslomässigt lugnande sten och bra mot stress.

HOWLIT
ENERGIER: SKYDDAR DET DU VÄRDESÄTTER BÅDE FYSISKT OCH ANDLIGEN
CHAKRA: ALLA CHAKRAN
*Starkt beskyddande sten både andligt och fysiskt.
*Hjälper dig att hålla fast vid dina övertygelser och ideal.
*Skyddar dig vid stress. 
*Lyser upp vägen till den dolda världen.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Passar handled på ca 17 cm

280 kr ink porto
240 kr hämt i Haparanda

( OBS! Jag rekommenderar att skydda färgerna på dessa mörkrosa pärlor med tex genomskinligt nagellack med jämna mellanrum. Dom kan tydligen släppa färg. Ha dom inte i direkt sol och blöt inte ned smycket. Jag har ett pågående test utan behandling nu med ett mörkrosa smycke för att se om det händer att färgerna bleknar eller färgar av sig. )
För bästa och snabbaste kontakt så gå in på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Dit lägger jag också allt eftersom nya smycken som inte finns på bloggen. Du kan också skriva epost till : anglaakuten@hotmail.com

Då önskar jag er en härlig vecka!

Änglabudskap v. 30

Kära läsare! Nu går vi in i ny vecka. Juli når sitt slut och vi har haft en kall sommar i norrbotten. Min sommar känsla finns i att kunna gå med lätta kläder på kvällen och doften av nyklippt gräs och strandbastu. Strandbastun längtar jag efter och våran stuga i Finland! Det SKA jag göra innan sommaren är slut! Och nu såg jag väder rapporten att värmen kommer även hit 🙂

Den nya veckan visar på uppvaknande. Att förnya sina planer och se saker och ting från ett annat perspektiv. Kan det handla om dolda välsignelser..? Prova nya tillvägagångssätt för att komma framåt. Nu har du tid att tänka efter ordentligt innan du agerar. Tillfälligt stillastående har sin mening..Känn att du är unik och kör din egen grej. Nu ska du inte följa strömmen och göra som andra gör och har gjort. Självständighet. Men också att dela med dig av din tid och gåvor med andra. Här får du återgäldat allt det goda du ger till andra mångfaldigt från ett eller annat håll. Universums lag är att se vem som arbetar med hjärtat och följer sin själsväg och sin livsväg. Sin egen väg. Något kan klarna upp nu. Det är Ärkeängel Gabriel som ger klarhet till oss när vi ber om hjälp. Visar ditt nästa steg och hur du kan påverka din framtid. Var osjälvisk. Andra behöver dig denna vecka. Mer än vanligt. Ta tid också att ta hand om dig själv med vila och roliga saker och ge tid att hjälpa andra. 50/50 kanske? Du kommer att se vart det lutar..Vet att du alltid gör ditt bästa utefter din situation. Pressa inte. Tålamod är nyckeln och ovanliga lösningar får du vara beredd på..Tala i kärlek. Var tyst om du känner för att släppa “en groda”.

Acceptera saker som det är. Belöningar kommer! Överflöd kommer! Positiva budskap kommer denna vecka i något område! Det kan leda till att det rör sig lite framåt och ger stor glädje. Du hade tålamodet att vänta och tilliten till att ditt önskemål kommer att hända 🙂 Tro på dig själv! Attraktionslagen ger dig vad du förväntar dig..positivt eller negativt. Håll koll på dina känslor. Är det bra att tänka “det där kommer aldrig hända mig”? Istället för att “det där KAN jag få också”. Hårt arbete. Ge inte upp. Fokus. Alla faller i missmod ibland. Men hur länge vill du känna det? Vad vill ditt hjärta? Du kan inte vänta på att bli serverad det om du inte tar ett steg framåt. När du är “klar” i dina tankar och känslor så agerar du och DÅ öppnas en dörr och en till osv..Vet om att du FÖRTJÄNAR att få det det du önskar fast det kan ta omvägar. Din lycka och glädje och framgång inspirerar andra <3 Då vågar fler ändra riktning..Gudomlig ordning och tid..ni vet 😉 Du har allt gott att vänta dig! Veckan handlar mycket om hopp och tillit. Tjatigt? Men detta är sant 😉 Fortsätt “vibrera”. Meditera gärna eller ligg och blunda och be änglarna svepa dig in i tryggheten <3

Kvinnor kan känna sig “ensamma” nu. Tyck inte synd om dig. Använd tiden till något vettigt. Planera. Göra en plan är bra nu för veckans aktiviteter. För vilan och när du ska göra vad. Stress kommer av att inte ha en plan och bara vimsa runt. Ge tid att lyssna på ÄÄ Gabriel. Du får hjälp med fokus och klarhet. Du kan få beröm av män men dom kan också befinna sig på en egen utvecklingsfas. Män kan också vara på “resande” fot pga jobb eller egen andlig utveckling eller sökande efter bättre hälsa. Förändringarnas tid kan kännas tröttsamt. Men nödvändigt. Mycket händer i oss och världen. Vi ska bli ödmjukare och modigare.

Det finns barn i bilden. Fördelning av vad? Hur? Ansvar och stöd. Hur det påverkar är personligt för var och en. Detta kan också vara vårt inre barn som ropar efter uppmärksamhet. Omtanke. Kärlek. Lekfullhet. Kreativitet. Frihet. Små barn slipper ju ansvar och behöver inte tänka på räkningar osv. Tids nog växer dom och måste göra allt som vi gör. Gå tillbaka i tiden där du inte behövde tänka på jobb och pengar m.m. Känn dig fri att göra vad du vill ens stundtals. Hoppa på cykeln och knacka på hos en kompis helt sporadiskt? Så gjorde vi förr. Vi behövde inte ringa och “boka” tid med nån alla gånger 😉 Gå bara ut. Gå till skogen och rör i stenar och träd? Där står tiden still…faktiskt kan du uppleva tecken just i naturen. När du just inte förväntar dig det..

Nu blev det långt och jag uppskattar er alla även när ni tappar fokus <3 Gå gärna tillbaka och läs en annan dag när du känner dig lugnare och har tiden <3

Här kommer nya smycken 🙂 Nu börjar det vara tomt i min skattkista och jag har beställt fler verktyg men allt är försenat! Varje gång jag tittar i postlådan så är det tomt och jag blir besviken. Tålamod! Jag vet 😉 Dom kommer snart och då kan jag leverera era beställda smycken igen <3 Kom ihåg att jag tar emot personliga önskemål också 🙂 Vad behöver just DU eller din vän kanske behöver energi och kraft?

Bäst och snabbast når ni mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost : anglaakuten@hotmail.com.

HOLY LAND

Jaspis påverkar baschakrat och ger dig balans, stillhet och trygghet i vardagen. Den skyddar oss vid resor och motverkar negativitet i vår omgivning. Jaspis påminner oss om att vi inte finns bara för vår egen skull.
Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier. 

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran. 

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

242 kr ink porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl passar ca 17 cm handled. (Kan justeras)
8 mm pärlor
MADONNA

Jaspis påverkar baschakrat och ger dig balans, stillhet och trygghet i vardagen. Den skyddar oss vid resor och motverkar negativitet i vår omgivning. Jaspis påminner oss om att vi inte finns bara för vår egen skull.
Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier. 

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran. 

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Howlit är en sten för framgång, den ger dig mod att våga följa dina ambitioner hela vägen. Howliten låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. Det är en mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera.

Stl passar ca 17 cm handled (kan justeras)
6 mm pärlor
222 kr inkl porto
280 kr hämt i Haparanda
I HAVE A DREAM

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper. 
Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner.

Howlit är en sten för framgång, den ger dig mod att våga följa dina ambitioner hela vägen. Howliten låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. Det är en mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera.

Stl passar 15-16 cm handled (kan justeras)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor

AWAKENING

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.

Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

Howlit är en sten för framgång, den ger dig mod att våga följa dina ambitioner hela vägen. Howliten låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. Det är en mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor. 
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran. 
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter. 
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.
Stl passar ca 17.5 -18 cm handled
6 mm pärlor
222 kr inkl porto
180 kr hämt i Haparanda
WOMAN FEEL GOOD

Karneol egenskaper
Skänker livskraft och stabilitet. Löser upp osäkerhet och gör en inre förändring möjlig. Jordar och förankrar dig. Avlägsnar rädsla inför döden.  Ger mod och framgång i affärslivet. Stärker familjesammanhållning. Bra vid menssmärtor, depression och vid sexuell obalans.

GRANAT (almandingranat)
Ger energi, ökar vår kreativitet, vilja, styrka och framgång. Stimulerar passion och sexualitet – hjälper dig att återuppta passion i förhållandet – öppnar ditt hjärta för sann kärlek. Stärker auran och balanserar yin och yang.

Pyrit egenskaper
Jordande, löser blockeringar och ger kraftfullt skydd mot negativa energier. Stimulerar intelligens, minnet och ger mental stabilitet. Gynnar kreativitet och medial utveckling. Ger dig mod att visa vem du är. Drar till sig tur, överflöd och framgång. Bra vid astma, nervositet, förstoppning och stamning.
6 mm pärlor
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S (passar 15-16 cm handled kan justeras men detta är mina sista granater. Kan ökas med Karneol)
I AM NOT AFRAID

Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.

Neferit Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten. 

Fysiskt: sägs Neferit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.
6 mm pärlor
Stl 16- 17 cm handled (kan justeras)
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda

Då önskar jag er en härlig vecka <3

Änglabudskap vecka 29 <3

Kära läsare! Dags för veckans budskap 🙂

Jag måste först säga att det känns tunga energier nu. Ända sen i fredags har jag känt mig stundtals helt dränerad. Igår blev jag arg utan anledning. Tur jag var ensam hemma haha! Jag skyller på fullmånen och merkurius retrograd. Min fästman hade otur på flygplatsen förra veckan och hans instrument kom inte med på planet till Tyskland där dom hade spelning! Tur han fick låna en bas av andra musiker så dom kunde genomföra sitt “gig”. När och om han får sin egen bas tillbaka vet ingen för det kan ta omvägar och hamna vartsomhelst nu! Finnair blir ersättningsskyldig. Inte ovanligt…Ni har säkert många av er märkt av att tekniken strular och viktiga svar från myndigheter etc är försenade..Svar från myndigheter kommer dock snart..det leder till en förändring man väntat på..något lossnar..

Denna vecka kan kvinnor känna sig “ensamma” och trötta av ansvar och allt möjligt. Vi räcker inte till för att lösa allas alla problem heller. Men det är nog så att andra får ta sitt eget ansvar och lära sig lösa problem på egen hand. Det är dags att ändra på något. Lämna gamla beteenden, mönster och sånt som inte känns okej. Rensa också hemma. Det är ingen bra energi att låta saker finnas kvar som man aldrig behöver. Ta vara på det värdefullaste bara. Nu får du plats med sådant som du önskat. Sånt som inte fick plats innan och har stoppat flödet. Har du en gammal bil på gården och vill köpa en ny? Gör dig av med den gamla bilen först kanske? Själv är min plan att gå igenom hemmet med salvia idag. Skriva “fullmåne brev”. Tända ljus. Gå igenom garderober och lådor. Igen kommer kosten upp som förra veckan. Ordet tråkighet i samband med det. Man kan ha dålig matlust. Ändra på kosten. Be om hjälp. Dåligt med pengar? Gör en budget. Ju mindre pengar jag har desto mer ekonomisk blir jag åtminstone med kosten. Man kan få mycket för en liten summa…be änglarna vägleda i mataffären så finner du fynd..Klagar någon på att det alltid är samma mat? Ja ibland får man stå ut med det tillfälligt helt enkelt. Kvinnor uppmuntras att göra sig “fina”. Fin för egen skull. Ta hand om dig och kanske använda parfym fast du normalt inte gör det på vardagar. Gör dig attraktiv på ditt eget sätt. Män kan få upp ögonen för dig 😉 Du kanske blir bjuden på middag denna vecka? Tacka ja.. <3

Män kan känna sig nere och även drabbas att tillfällig “ohälsa”. Men sedan när man söker doktor så kan svaret vara så jätteenkelt att man skratta åt det 🙂 Eller att man hamnar hos en doktor som har god humör 😉 Handlar det inte om sjukdom men andra motgångar så finns en lösning på kommande. Lättnad. Inget är så farligt som du tror <3

Tappa inte humöret. Speciellt inte när någon annan är närvarande. Försök se “glad” ut. Säg att allt ordnar sig. Säg det till dig själv också. Du är stark! Du klarar av detta. Vad som än är..Det finns mer information att hämta om du känner att du inte är nöjd. Fråga fler. Var inte blyg. Ta tag i detta nu. Internet är ett bra verktyg för att finna svar. Skriv. Sök. Ge dig inte.

I något område finner man en go’ person. Återföreningar. Nya vänner, kärlek eller rätt hjälp. Någon kommer att ge dig tröst och glädje <3 Tala i kärlek så får du kärlek. Saknar du någon? Tala om det. Har ni varit oense? Försoning finns tillgängligt.

Något blir bättre än du drömt om! Vad du önskade dig kanske inte var rätt eller bra nog för ditt eget bästa men det finns en härlig överraskning i bakfickan nu som änglarna levererar! Frågan är: Vill du ha exakt det och så som du tänkte? Eller vill du ha något ännu bättre? Du förtjänar det bästa och du borde få glädjande nyheter denna vecka!!! Lita på att nya tider är på gång som leder till något bra <3 Var inte rädd..låt överflödet komma!

Barn och inre barn är aktuellt. Har du glömt att “leka” och ta fram barnasinnet? Vad vad var roligt när du var barn? Gör något av det. Var barnslig. Alla har ett barn inne i sig. Behöver omtanke och kärlek. Ge dig det. Var busig. Njut. Glöm bekymmer. Färger och kreativitet. Rörelse? Det finns också barn runt i kring dig som behöver dig. Du är den som ger goda råd och vägledning. Du är en trygghet. Känn dig uppskattad. <3 Att du hjälper barn och ungdomar betyder inte att du serverar saker på silverfat. Vägled dom istället att våga göra själv. Ta egna initiativ. Be dom göra sånt som har varit skrämmande eller pinsamt. Dom växer och självkänslan blir bättre.

Ja det var väl det! Blev långt 😛 Hoppas du orkade läsa till slutet 😉 För nu kommer bilder på nya smycken 🙂 Det har varit bra åtgång och jag gör inga exakta kopior av mina smycken. Dom blir alla lite annorlunda fast det är samma energier. Samma stenar/pärlor om jag har hemma. Jag gör personliga önskemål också. Jag skaffar hem de verktyg jag inte råkar ha hemma. Vissa känner av de positiva energierna omedelbart när dom träder på armbandet! Dom är magiska <3 Välj din favorit. Även när du inte hittar din favoritfärg så kan du känna dig dragen till annat som du vet att din kropp och själ behöver <3 Igår gjorde jag gult och grått till en kusin som älskar grönt. Hon accepterade färgerna och kände direkt att detta var rysande klockrent i energierna! Wau liksom!

WOMAN FEEL GOOD

Karneol egenskaper
Skänker livskraft och stabilitet. Löser upp osäkerhet och gör en inre förändring möjlig. Jordar och förankrar dig. Avlägsnar rädsla inför döden.  Ger mod och framgång i affärslivet. Stärker familjesammanhållning. Bra vid menssmärtor, depression och vid sexuell obalans.

GRANAT (almandingranat)
Ger energi, ökar vår kreativitet, vilja, styrka och framgång. Stimulerar passion och sexualitet – hjälper dig att återuppta passion i förhållandet – öppnar ditt hjärta för sann kärlek. Stärker auran och balanserar yin och yang.

Pyrit egenskaper
Jordande, löser blockeringar och ger kraftfullt skydd mot negativa energier. Stimulerar intelligens, minnet och ger mental stabilitet. Gynnar kreativitet och medial utveckling. Ger dig mod att visa vem du är. Drar till sig tur, överflöd och framgång. Bra vid astma, nervositet, förstoppning och stamning.
6 mm pärlor
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda
Stl S (kan justeras men detta är mina sista granater. Kan ökas med Karneol)
FEMALE BALANCE

Sandelträ stimulerar bas chakrat och förstärker självförtroendet och självkänslan. Den ger energi, enthusiasm, och ökar personens egen kraft. Sägs hjälpa mot exem och ledvärk.
I området för mental och emotionell terapi 
har sandelträ eftersom det är lugnande används för behandling av 
stress, depression, ångest och nervösa spänningar.
Massage med sandelträolja kan lindra nervvärk, ryggskott och ischias. 
Sammandragande och kan passa bra efter förlossning, mensvärk etc.

I området för mental och emotionell terapi 
har sandelträ eftersom det är lugnande används för behandling av 
stress, depression, ångest och nervösa spänningar.
Massage med sandelträolja kan lindra nervvärk, ryggskott och ischias. 
Används vid massage vid vätskeansamling på benen,

Karneol egenskaper
Skänker livskraft och stabilitet. Löser upp osäkerhet och gör en inre förändring möjlig. Jordar och förankrar dig. Avlägsnar rädsla inför döden.  Ger mod och framgång i affärslivet. Stärker familjesammanhållning. Bra vid menssmärtor, depression och vid sexuell obalans.Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. 
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna. 

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
6 mm pärlor
Stl S/M (passar 16-17 cm handled. (kan förlängas med karneol)
252 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 210 kr


I AM NOT AFRAID

Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänsla, lugnar och balanser din psykiska och andliga kropp. 
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.

Neferit Jade är en sten för välstånd och överflöd. Harmoni och rofylldhet är ett signum för den här stenen. uppmuntrar till villkorslös kärlek. Det är samtidigt än mycket beskyddande sten. 

Fysiskt: sägs Neferit jade vara bra mot alla typer av hudproblem, lymfan, blåsan och njurarna. Din lindrar smärtor i lederna speciellt i höfterna.
6 mm pärlor
Stl M (kan justeras)
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda


 HAVE NO WORRIES
Fossil Jasper är en mycket grundande/jordande sten och känd för kraftig healing i hela kroppen. Dessutom lugnar den och dämpar oro och ångest. Även en superbra fokuseringssten och utmärkt för studenter och andra som vill lära sig nytt. Lila färgad för extra healing och öppna kronchakrat 
<3
Jade – är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. Rosa för att attrahera kärlek och tycka om sig själv 
<3
Stl S ( 15-16 cm handled) Detta är enda berlocken jag har kvar så först till kvarn gäller!
280 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

Bäst och snabbast kontakt via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost till anglaakuten@hotmail.com.

Jag har också lite mer tid för att göra personliga änglaläsningar.

En plan är på kommande..en dagskurs i andlighet och intuitionsövningar och presenterar änglakort m.m. Samtidigt kan man passa på att få personlig vägledning. Kommer att göra även personliga smycken då. Detta sker i Haparanda. Meddelar tiden senare men vill höra om det finns intresse för ca 8-10 personer att närvara. Blir detta uppskattat så kör jag på fler i omgångar 🙂

Ängla/Enhörnings budskap v. 28

Kära läsare! Idag har jag jobbat bara halv dag och så har jag tagit en liten tupplur 🙂 Det behövdes! Det tar på krafterna att jobba långa dagar även fast det är roligt. Jag minns inte när jag senast jobbat dagtid mån-fredag. När jag var inom vård och omsorg så var det ju skiftarbete och helger. Man vande sig vid det och jag vänjer mig nog med detta också om jag finner fast arbete som är på dagtid och vardagar 🙂

Då går vi till veckans budskap:

Det flög ut dubbla kort från två olika lekar idag så jag tar in allt som visas. Mother Mary visar att det finns en perfekt lösning till din plan! Lita på att något faller ut helt perfekt fast det ser knepigt ut just nu. Ibland är lösningen något helt annat än vi trott och planerat. En omväg eller helt annat kan dyka upp nu. Allt har sin mening…Kom ihåg att vara tacksam för allt det lilla också. Du får mer att tacka för..Du kommer att bli glad över något och kan pusta ut <3 När du önskar ärligt från ditt hjärta och sänder ut det med din fasta tro så kommer överflödet tillbaka till dig <3 Kom ihåg: Du är inget offer för omständigheter. Du kan ändra på alla utgångar med flexibilitet.

Ärkeänglel Ariel visar på styrka. Din inre styrka är större än du tror. Du klarar av mer än du tror! Våga prova något nytt och nya vägar. Du kan bli positivt överraskad denna vecka 🙂 Kritisera inte dig själv och inte andra heller. Alla gör sitt bästa utefter situationen. Klappa dig och andra på axeln istället för att klaga. Det finns något gott i oss alla och när man ger en ärlig chans till en person man tycker är “svår” så kan du se en helt annan bild av denna person. Hen kan vara roligare än du tror och ni kan ha mer gemensamt än du tror 😉 Vi är alla annorlunda och kan olika saker och det är väl bra!? Var glad över den du är och det du kan göra för vi behövs alla för att världen och samhället ska fungera <3 Att känna sig “annorlunda” och utanför ska inte trycka ner dig. Tvärtom! Ge dig själv kredit och gör det som din själ och ditt hjärta längtar efter. Du är då på rätt väg..Det ser nog ut att du inte bör ändra din riktning just nu..håll dig på ditt spår. Förseningar och olika “error”-lägen sker ofta i samband med att många planeter går “baklänges”.

Nya dörrar öppnar sig denna vecka!! Är det jobb, hem, inom hälsa, pengar eller kärlek. Vad det än är du väntat på så händer något bra nu 🙂 Vad du önskar kan du få..magi..

Har du brusat upp nyligen eller är på väg att göra det? Tänk efter. Är det värt det? Man kan tala och agera lugnt och med eftertanke.

Mat eller inkomst eller både och finns i bilden. Moder jord får jag till mig. Hämta kraft från jorden och kanske du vill odla eller hitta något i naturen. Alternativa behandlingar eller mer nyttig kost. Verkar också att kvinnorna har största ansvaret för maten nu. Hur det påverkar är olika för var och en men se något positivt i detta. Kanske…någon känner att hela “mathistorien” har blivit ett ansvar man är less på. Be om hjälp?..Funderar också om mataffärer har betydelse på annat sätt också. En spännande person eller ny idé kan dyka upp 😉 Det ser också ut att handla om resor av olika slag. Resa eller planera eller göra en “inre” resa. Det är något positivt. Var inte orolig <3

Från förra bloggen sålde jag alla smycken. Även dom som var på facebook. Tacksam för att dom är eftertraktade och det kommer fler stamkunder <3 Dessa healingpärlor och stenar är så beroendeframkallande 😉 Jag har själv minst tre stycken på mig varje dag. Ofta även fem samtidigt! Plus halssmycken. Jag känner efter vilka dagar jag behöver vilka energier. När jag vet att jag har en utmaning framför mig så väljer jag smycke som passar för just det och det har alltid gått bra och jag klarar av allt jag möter i dagliga livet. Behöver jag pengar så bär jag med mig också specifika smycken och jag har klarat av den ekonomiska biten också fast jag måste ha tålamod och tillit att det faller från annat håll än jag trott och hoppats på. Detta betyder inte att jag är rik!! Jag har så vi just klarar oss och när det i perioder inte finns i överflöd så har vi klarat oss dag för dag och det är också helt okej. Ingen mening med att få panik för då stoppas ju flödet helt. Man får vara öppen helt enkelt..kan säga att den som heter Howlite och den som heter Jaspis/Fossil/Jasper och är grå till färgen är superbra fokuseringsstenar! Howlite inger lugn och tillit och märker av en viss mängd framgång och den är även ångestdämpande och påverkar sömnen positivt och lindrar depressioner.

Du är välkommen att beställa personliga smycken efter behov och smak 🙂 Kika in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Dessa är veckans nykomlingar:

SEE ONLY LOVE

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. Rosa stärker kärleken.

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka. Rosa stärker kärleken.

Stl S (kan justeras men dom cerice är slut för tillfället)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

MY HEART IS PURE

Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.

Rosenkvarts – Kärlekens sten. Rosenkvarts är en sten för gränslös, villkorslös kärlek. Rosenkvarts har en hög energi men samtidigt en lugnande och rogivande vibration. Rosenkvarts skapar empati, försoning och förlåtelse. Avstressande och lugnande för hjärtat, rensar ut ilska, avundsjuka och agg mot andra. Hjälper oss att lösa upp gamla mönster och ge plats för nya positiva. Lär dig att älska dig själv och för in kärlek i ditt liv. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Rosenkvarts kan användas för att dra till sig kärlek.  

Stl S (kan justeras)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
SURPRISE ME

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren. 

Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor. 

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg. 

Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att heala gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv. Även en sten för framgång och överflöd.

Howlite – ( orange) stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka. Orange balanserar navelchakrat.

Stl S (kan justeras)
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
 

CALL NATURE

Jaspis –  är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den lär oss att vara osjälviska och empatiska. Stenen omger dig med en känsla av balans, stillhet och tillit till livet. Jaspis motverkar även stress och negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster. Verkar förlösande vid kreativa blockeringar. Lugn och helhet. Ger skydd och jordar energier och kroppen. Ger mod att ta itu med problem och hjälper dig att vara ärlig mot dig själv. Rensar bort elektromagnetiska utsläpp och andra föroreningar. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering. 

Mahogny Obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka. 

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Stl S (kan justeras)
262 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
6 mm pärlor

Då önskar jag er en härlig vecka <3

Ängla/Enhörning budskap v. 27

Kära läsare! Förra veckan var visserligen blandad. Det var både gott och tunga energier och tankar gentemot andra. Osäkerhet och vissa kände sig besvikna. Men nu har vi en ny vecka framför oss!

Först vill änglarna förmedla om våra tankar. Hur tänker du? Ska du hålla fast i det negativa och osäkra? Eller kan du skifta om? Att räkna sina välsignelser om tre saker du är tacksam för varje dag så känner du att energierna lättar och du är redo att ta emot Överflöd. Stoppa inte flödet. Faller du i en spiral av misstro och tappar hoppet så är det svårt att komma framåt. Tro på dig själv mer och lyft upp hakan! Vi bär alla på speciella talanger som ska förmedlas vidare på olika sätt. Det du önskar kommer du att få! Håll fokus och “irra” inte omkring. Du kommer att glädja andra denna nya vecka 🙂 Du kommer också att känna lättnad och glädje själv på olika sätt. Viktig information ser ut att komma och mycket handlar om rättvisa och det du förtjänat. Väl utfört “arbete”. Rättsliga situationer med kanske myndigheter faller till din fördel.

Höj dina bedrifter högre. Du är bättre än du tror och förtänar mer än du tror! Du kan känna för att lämna något. Vad som helst. Tankar,vänner,jobb,hem,saker m.m. Vad som är personligt för just dig. Härmed kommer nytt in i ditt liv. Bättre hälsa. Mer kärlek. Mer pengar om det är det du strävar efter just nu. För att få in flödet är det viktigt att rensa. Gör plats. Feng Shui? Hälsomässigt kan det ha varit motigt men nu kan det komma information där du känner hopp inför framtiden. Jag ska berätta om en tjej som skrev till mig att hon fick besked om att hon har bröstcancer. Hon blev opererad och prognos om att hon kommer att tillsfriskna <3 Här testades också hennes relationer. Vänner och familj bevisade att dom finns! En stor välgörenhet uppdagades. Vänner och familj ställde upp gratis och drev hennes butik under tiden hon låg på sjukhus <3 Hon är överraskad och tacksam! Det kommer att bli bra för henne och hon är på sin rätta väg med det hon sysslar med <3

I vissa fall vill du känna för att “hålla munnen”. Huruvida du känner för att berätta något är det bra med eftertanke och hur du förmedlar. Tänk på allas högsta bästa och rättvisa. Det finns viktiga beslut att ta. Mår du bra i ett förhållande som är aktuellt? Varför är du kvar om det inte är bra? Se upp för att inte bli utnyttjad. Du klarar dig faktiskt själv. Änglarna hjälper dig! Några par finner glädje och sammanhållning och kan känna för att ta ett steg framåt. Andra lämnar..eller tänker på att lämna. Kom ihåg att du är stark i dig själv och du har vänner och änglar runt dig. Sök dig till nya vänner! Dom finns! Internet är ett enkelt sätt att ta sig ut ur missnöjsamhet.

Hoppas du orkar att läsa till slutet för nu kan inlägget bli långt 😉

Naturen kommer att ha betydelse. Hämta kraft och gammal visdom. Även djur har betydelse. Puman återkommer till oss med budskapet: ” Inse att den väg du går nu leder dig rätt. Inse dina andliga gåvor som en styrka. Tvivla inte på dina förmågor. Du vet mycket väl vad du håller på med”.

Häromdagen såg jag en Igelkott. Först gången på fem år i detta området jag bor i nu! Orädd och koncentrerad på sin egen uppgift. Igelkotten säger enligt Solögas bok:” Släpp in kärleken i ditt liv. Dags att öppna sitt hjärta. Ge och få kärlek och var inte rädd”.

Sedan lade jag märke till ett gäng med Duvor. Som säger:” Ta hand om ditt hus/ditt hem och din familj. Skapa dig en trygg omgivning. Ägna dig åt konkreta saker för att skapa dig en fast grund.”

Förra veckan såg jag en stor vit fjäder på marken just när jag funderade och tvivlade på om jag var på rätt arbetsplats! Tydligen är jag det 😉

Familj. Det är du som gör skillnad inom familjen. Mellan barn och unga. Allt börjar hemifrån och härifrån kan du göra skillnad. Var en förebild och inspirationskälla. Var en ledare. Tänk på allas högsta goda och skapa fred och rättvisa. När du ber för dina nära och kära så går böner fram och alla får hjälp. Din vänlighet belönas tillbaka till dig och de andra. Se allas inre ljus och ha medkänsla. Det finns förlåtelser i bilden också. Jobba på detta. Välsignelser faller ner över er <3

När du ber om hjälp. Släpp in dina hjälpredor. Forcera inte på egen hand och vet att allt är inte logiskt möjligt att lösa själv. Förvänta dig mirakel och vardagsmagi <3

Jag påminner nu om att jag har väldigt ont om tid att skriva personliga änglabudskap och vägledningar. Jag har långa arbetsdagar ännu två veckor framåt. Sedan får vi se om det blir fortsättning på mitt sommarjobb. Jag litar på att allt blir som det är menat. Om änglarna tycker att jag behöver “semester” sedan så blir det så 😉 DÅ kan jag hjälpa er i den mån min energi och tid räcker till <3

Smycken pysslar jag med ett par kvällar i veckan och lägger ut till salu. Dom ger mig healing och den healingen förmedlar jag till er <3 Jag utför pysslandet med kärlek och eftertanke och unika speciella smycken. Allt från förra bloggen är såld. I veckan fick jag hem nya pärlor och min fantasi började flöda! Nu presenterar jag några nykomlingar:FEEL GOOD
Mahognyobsidian.
Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
Jaspis – är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den lär oss att vara osjälviska och empatiska. Stenen omger dig med en känsla av balans, stillhet och tillit till livet. Jaspis motverkar även stress och negativa attityder och hjälper dig att bryta gamla mönster. Verkar förlösande vid kreativa blockeringar. Lugn och helhet. Ger skydd och jordar energier och kroppen. Ger mod att ta itu med problem och hjälper dig att vara ärlig mot dig själv. Rensar bort elektromagnetiska utsläpp och andra föroreningar. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Lavasten – Lavastenens egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka, den stärker människor som går igenom förändringar och behöver släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne. Den hjälper dig när du vill bli av med depressiva beteenden och negativa tankar som håller dig tillbaka. Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Elden förknippas med energi, självsäkerhet och passion, medans jord står för mer praktiska kvaliteter, återhållsamhet och materialism.
272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
Stl S (kan justeras)

SWEET
Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
De cericefärgade pärlorna är också Howlite men färgad. Lockar till sig kärlek och får dig att älska dig själv 
<3 Dessutom en superläcker färg!
En vän köpte ett smycke med cerice blandat med svarta pärlor som också är så “smarrig” 
<3
272 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
8 mm pärlor
Stl S (kan justeras)

HEALING LOVE

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. Rosa står för att attrahera kärlek och älska sig själv.

Bergkristall – Bergkristallen är en allmänt helande sten och den balanserar energin och löser upp blockeringar. Kraftfull, ger mod och uthållighet.  Löser upp negativitet och ökar din medvetenhet. Den hjälper till att fokusera vid meditation. Aktiverar vår intuition, ger klarhet och insikt. Bergkristall har många användningsområden, den ger oss mer skärpa, omvandlar och balanserar energi. Både inom oss själva och i vår omgivning. Renar, helar, balanserar och tar bort negativa energier. Mycket bra tillsammans med andra stenar då bergkristallen förstärker andra stenars energier.
Stl S (kan justeras)
6 mm pärlor
242 kr inkl porto
200 kr hämt i Haparanda

LUCKY LOVE

Läckerbit med:
Lavendelfärgad jade: Lavendelfärgad jade är en eftertraktad kristall, och denna variant hjälper oss bland annat med att öppna upp vårt kronchakra och att utveckla våra andliga förmågor och att känna oss trygga och lugna på vår andliga resa. Den ger ett inre lugn och sägs föra med sig tur och en god hälsa. Denna variant av jade vibrerar på den högsta eteriska nivån.

Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. 

Rodonite – Rodonitens energi bidrar med harmoni och balans i kroppen och de materiella aspekterna av livet samt ger oss kontakt med universums kärleksenergi. Rodonit hjälper oss att öppna upp det för ovillkorlig kärlek. Stenen är känd för att ge lugn och minska stress och oro, och den hjälper till att läka känslomässiga sår och ge oss inre styrka och ökad självkänsla. Den kan ha en helande inverkan på olika trauman som vi har utsatts för, även i tidigare liv, och den sägs också kunna hela ett brustet hjärta. Den hjälper oss att komma ur självdestruktiva mönster och beteenden, och verkar för balans i våra känslor. Den minskar förvirring och ger istället ett ökat fokus, och får oss att se bland annat vilka delar i vårt liv som vi behöver förändra. Den hjälper oss att komma ihåg vad vårt syfte är med denna inkarnation på jorden, och att hitta vår innersta passion. Den balanserar vår inre manliga och kvinnliga energi, vår yin yang energi. Den sägs också få livsenergin, chi, att flöda lättare genom kroppens meridianer, vilket ger ökad energi och vitalitet.Rodonit sägs lugna otålighet och dämpa avundsjuka och svartsjuka. Det är också en sten som hjälper oss att få positiva relationer, då den står för bland annat förlåtelse, acceptans och villkorslös kärlek.
Stl S (kan justeras till mindre eller större)
8 mm pärlor
280 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

Vid frågor och beställningar kontakta mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost anglaakuten@hotmail.com. Jag tillverkar efter personliga behov också.

Då önskar jag er en fin kommande vecka <3

Ängla/Enhörnings budskap v. 26

Kära läsare! Måndag igen..Hoppas ni hade en fin midsommar 🙂 Vi har bara varit tre stycken “firare” då vissa har jobbat och andra firade helgen på annan ort. Skulle vara så fint att ha alla barnen samlade samtidigt! Det är lite svårpysslat då fyra av dom är vuxna och lever på andra orter. En vacker dag blir det nog möjligt <3

Själv är jag lika nyfiken på veckan som ni 😉 Första anblicken visar på blandade budskap och energier. Det är så, att till och med ångest kan finnas i bilden mer eller mindre. Ensamhet. Separation. Pga olika omständigheter. Det tycks vara något som trycker i våra förhållanden på olika vis. En orsak kan vara att partnern eller vänner är bortresta, är på jobb eller att man har en paus av nån anledning. Det behöver inte vara allvarligt. Det är bara omständigheter som spelar roll här. Jag tror speciellt kvinnor har en känsla av att inte var sedd eller hörd på ett tillfredsställande sätt. Även män frågar efter ömhet och feminina energier. Något kan sätta käppar i hjulet för samvaro. Vad det är påverkar personligt på var och en.

Den tryckande känslan och atmosfären kan förändras när man tar tag i det. Vad är det? Varför? Hur kan man göra detta på annat sätt och samtidigt se efter allas behov? Förstör inte sammanhållningen mellan er pga oenligheter! Det händer dom bästa att man till och med kan “ryka ihop”. Slå samman era kloka huvuden. Samtala. Lyssna och berätta. Och säg varför. Där kan mycket lösas när man talar om varför situationen känns som den gör. Det finns framgång att vänta sig när man talar ut och vet man vill och står på sig i sina beslut. Man måste bara agera..Och sedan väntar man..När du har sänt ut din önskan till de högre krafterna (goda) och änglarna och till personerna det berör , så väntar man in att rätta stunden infinner sig. Oroa inte! Allt blir bra och tydligen bättre än du trott! Lita på livets mirakel och magi. Vi kan ändra så mycket med våra tankar och rena intensioner. Man ska inte “köra över” andra givetvis. Eftertanke innan agerande..Det finns perfekta lösningar för alla <3 Denna vecka kan man åstadkomma mycket.

Arbetsmässigt kan man göra framsteg också! Här gäller bra planering för att slippa stress och hamna i “dödläge”. Det är som att man kan gräva djupare nu. Hittade du inte jobbet du sökte så finns det annat som väntar på dig. Stöter du på vilka utmaningar som helst så bör du klara dig bra nu 🙂 Var modig och tappa inte hoppet. Man kan lära sig nya saker nu. Ny information. Nytt sätt att tänka och nya personer att fråga om råd eller helt enkelt kommunicera med nya personer. Spaden i marken kan vara till trädgårdsarbetare, husägare eller varför inte till dom som “gräver efter guld” 😉 Väldigt snart får du svar på det du frågat och undrat om! Och det gör dig förmodligen belåten <3

Familjen har betydelse också. Man behöver varann på olika vis. Ställ upp för familjen. Var också en trygg och klok “ledare”. Stöttepelare. Gemenskap.

Puman dyker upp som veckans djur. Då läste jag i Solögas bok och den säger:” Inse att den väg du går på nu leder dig rätt. Min gåva till dig är att inse att det är dina egna andliga gåvor som är din styrka. Sluta tvivla på dig själv och dina förmågor. Du vet mycket väl vad du håller på med.”

Gå gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” om du vill se fler smycken. Vissa kommer på REA ibland. Personliga läsningar gör jag också i mån av tid. Just nu är det riktigt ont om tid när jag har långa arbetsdagar. Men det lättar säkert framöver 🙂 Till dess tar jag hand om er i tur och ordning så snart jag kan. Jag uppskattar er alla och det förtroende ni har för mig <3 Tack!

DON’T DOUPT


Howlite – stenen lindrar oro, rädsla och absorberar ilska och negativ energi. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn. Det är en sten för framgång, den ger dig mod att följa dina ambitioner hela vägen. Den låter dig inte stanna i tvekan utan stödjer dig så att din energi kommer till uttryck. En mycket lugnande sten som kan fylla dig med ny inspiration och nya idéer, och dess energi är så kraftig att den nästan slår dig och får dig att agera. Howlite sägs kombinera det logiska tänkandet med betraktande och tålamod. Den bearbetar en självisk, negativ och kritisk attityd för att släppa fram oskuld och styrka.
Rödfärgad Howlite för passion och tar hand om rot/bas chakra. Feminint och jordande.

Lotusblomma – Inom Buddhismen är Lotusblomman en symbol för andlig utveckling. Den har rötterna i dyn och växer uppåt genom grumligt vatten för att blomma i solens och himlens ljus. Den är symbolen för den insikt som leder från återfödelsernas kretslopp till evigheten. Den öppna blomman symboliserar Buddhas öga som ser och vakar över allt.

272 kr inkl porto
Hämt i Haparanda 230 kr
8 mm pärlor
Stl S

TRUST ANGELS

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna. 

Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Fossil Jasper är en mycket grundande/jordande sten och känd för kraftig healing i hela kroppen. Dessutom lugnar den och dämpar oro och ångest. Även en superbra fokuseringssten och utmärkt för studenter och andra som vill lära sig nytt.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda.
8 mm pärlor
Stl S

TO SEE BRIGHT

Blå jade: Blå jade står för lugn och reflektion, och har bland annat en lugnande effekt på vårt sinne. Blå jade är särskilt bra om man vill drömma mer eller få tydligare visioner.
Jade –  är en skydds- och visdoms sten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Stenen är helande och har beskyddande egenskaper. Det är en sten för harmoni och stärker gruppens gemenskap. Oavsett om det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jadestenar för med sig välstånd och överflöd. 

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten. 

Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

272 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
8 mm pärlor
Stl S/M (lite lösare variant av S)

Då önskar jag er en härlig vecka! Och tveka inte att göra en personlig beställning av kraftsmycke som du just nu behöver 🙂