Ängla/Enhörning budskap v. 49

Kära läsare! Nu har vi kommit in i december. Äntligen, kan jag känna, för jag längtar efter våren 😉 Här uppe i norr har vi inte mycket till dagsljus denna period och det kan skapa extra trötthet och melankoli. Nu när vi tänder julstjärnor i fönster piggar upp och känns mysigt.

Jag tänkte redan igår, söndag skriva bloggen men fick sedan förhinder. I morse vaknade jag redan före kl 05 och kände att jag faktiskt sovit färdigt.!Nu tror jag tröttheten börjar ge med sig. Kanske för de flesta andra också? Igår, när jag tänkte på änglarnas tecken så fick jag Sparven till mig. Enligt Solögas bok om djur så säger den; “Se till att du får det du behöver. Känn dig betydelsefull. Nöj dig inte med det näst bästa. Du är värd mera!” Inte nog med det. När jag idag steg upp så “hörde” jag en speciell låt i huvudet som handlar om Siken. “Slog upp boken igen och den säger; Mängden avgör. Öka din mångfald. Lägg till något och det går vägen.”

Dessa budskap gäller till dig också. Så pga dessa budskap, öppnade jag en ny facebooksida endast till mina smycken! Har tänkt länge på det och kände att nu var det väl dags då 😉 Det är samma smycken som jag presenterar här och på Änglabudskap och tolkningar på facebook. Men jag vill nu nå ut till fler helt enkelt..

Vi fortsätter med övriga budskap till veckan; Vid sidan om fick vi Page i eld som säger att det är värt att fortsätta eller börja ta fram sin originalitet och egen uppfinningsrikedom. En ny spännande möjlighet kommer din väg! Allt nytt kan kännas som en utmaning men det kommer att vara värt det. Du klarar av detta galant! Var modig. Sysselsätt dig. Om du inte piggnat till nu från senaste tidens energier, så borde det hända nu 🙂 Behöver du hjälp och vägledning så finns änglarna med dig och det kan också dyka upp en yngre person till hjälp. Det kan vara du själv som hjälper andra också. Kortet med livserfarenhet går i samma spår. Du “vaknar” upp och ser helheten av allt. Av det som varit och är. Det är dags för förändring nu. Motgångar börjar försvinna och det kommer nya vindar in. Lämna det som varit. Gräm dig inte. Du lär dig hela tiden nytt om du är öppen för att se det. Du har gjort eller gör ett beslut som är rätt och nu rör det på sig och en större dröm borde manifesteras på någon månad. Det går framåt! Ha tålamod och ge inte upp. Denna vecka borde det dock komma goda nyheter i något område som “sporrar” dig och belönar dig 🙂 Du kan behöva i vissa frågor tänka efter om du bör förändra ditt tillvägagångssätt. Se från andra perspektiv och söka mer information. När något blev ett “nej” så finns det en dold välsignelse och en annan ny väg som är bättre.

I relationer kan du bli glatt överraskad! Var öppen. Ta emot. Ge. Stora möjligheter att bli sams med andra igen eller finna nya bekantskaper. Känner du dock att det är totalt “hejdå” för någon så är det så. Vi kan utvecklas åt olika håll och kanske också nu känna att någon har betett sig såpass “barnsligt”och själviskt att man inte kan ta det mer. Med andra går det bättre 🙂 Titta också på hur du själv beter dig. Ny gemenskap och bättre sammanhållning. Bröder och systrar i olika bemärkelser. Är du blyg eller osäker så våga ändå. Det är värt det! Din “ensamhet” kan du nu lämna bakom dig. Använd din intuition och du kommer att veta vilka du vill ha och ta emot i ditt liv. Änglarna är också givetvis med <3 Jag känner också att mycket handlar om Tvillingsjälar..jag har drömt om det och mycket annat, då jag haft livliga drömmar senaste veckan. Mycket handlar också om män/pojkar nu. Rädsla? Osäkerhet? Vissa väntar på den “rätta” tiden. Men den rätta tiden kan var nu..vill du missa chansen till glädje eller vilken förändring som helst? Hur länge ska man vänta? Ang män handlar det också om planering. OCH resor igen! Tillsammans med andra..Yttre resa. Inre resa. Livsresa.

Då önskar jag er en härlig vecka <3 Vi går över till smycken som vanligt 🙂 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” och via epost anglaakuten@hotmail.com. Har svårt att hitta på julklappar så kan dessa personliga, unika smycken vara en uppskattad present? Du får komma med personliga önskemål också 🙂 Jag lägger ut några som LAGERRENSNING nu för jag har nya pärlor på kommande!

CAPPUCHINO


Maifanite stenen sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken.
Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit. 

Mahogny Obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

6 mm pärlor

Passar storlek 17-18 cm handled


NU REA!!!
200 kr inkl porto (Ord. pris 240 kr)
I AM A BIG GIRL IN A BIG WORLD

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

6 mm stenar

Passar storlek 16-17 cm handled

REA!!!
210 kr inkl porto (Ord.pris 250 kr)
HOLY HANNAH

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Hamsaberlock. Den beskyddande och turbringande handsymbolen går tillbaka till mesopotamisk hednisk tid och finns i många andra religioner och kulturer. Bland judar kallas den för Miriams hand och de fem fingrarna symboliserar bland annat de fem moseböckerna i Torah.
Symboler med handen används bland annat som halssmycke och lyckoamulett och man kan även se den på exempelvis dörrposter för att hålla ondskan borta från hemmet.

Passar 15-16 cm handled
REA!!!
230 kr inkl porto (Ord.pris 270 kr)
“Serenity Collection”
CANDY BAR

Hänge till ex. nyckelknippa, väska och passar även som armband vid behov. Lugnande att bara ha i handen och räkna pärlor tex i meditation.
Magnesit. Ökad medvetenhet. Abstrakt tänkande. Skapande. Lugnande och bra mot stress. Klarhet i alla situationer. Hjärtchakra.
Fossil Jaspis. Fysisk energi. Vitalitet. Beskydd. Jordande. Hjälper till med förändringar. Att hitta det du söker. Ger värme, klarhet och handlingskraft. Hjärtchakra.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

REA!!!
250 kr inkl porto (Ord.pris 280 kr)

Endast EN finns och tillverkas
PENNY’S FROM HEAVEN

Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Passar ca 16 cm handled

REA!!!
230 kr inkl porto (Ord.pris 260 kr)

ELIZABETH

Halsband av stretchsnöre och kan lätt dras över huvudet. Mycket tålig! Är även snygg att använda som armband och går tre varv runt på ca 16-17 cm handled.


Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

REA!!!
440 kr inkl porto (Ord.pris 490 kr)

Finns endast en!

Helgens extra budskap 28-30/11

Kära läsare! Låt oss ta ett extra budskap inför helgen. Det har varit tröttsamma energier denna vecka? Jag har sovit mer än vanligt. Tagit tupplurer på eftermiddagarna, vilket är ovanligt. Nätterna är lite si och så, då jag vaknat flera gånger. Lyckas dock somna om. Livliga drömmar. Men svårt att minnas allt och förstå budskapen..

Det finns något i vårat förflutna som kan störa. Nu ska det rensas bort! Ta gärna nu och börja göra enkla eller mer avancerade meditationer med avsikt att bli fri. Döm inte dig själv för något. Döm ingen annan. Släpp ilska och dåligt samvete. Skriv gärna ner på lappar och bränn dom. Vi är på väg i ny tid nu med lättare steg. Har du haft konflikter med andra så rätas det ut. Det blir ett avslut eller en överenskommelse. Nytändning i något eller någon..Allt det gamla som “skräpar” ska bort! Gör rent hus. Gör rent i ditt sinne. Änglarna är med <3

Det värsta ligger nu bakom dig och du ska se ljuset återvända. All möda och tålamod ska du se som positivt nu. Det är en ny tid..Förändringarna du väntat på håller på att manifesteras! Har du känt dig sjuk eller deprimerad? Detta kommer till sitt avslut eller redan avslutat. En gnista tänds av hopp..Resor visas gång efter gång! Nu planeras det något igen. Eller gör en konkret resa. Om inte annat så har du en inre rik resa på gång. Insikter. Healing. Tecken.

ÄÄ Mikael är med <3 Kalla på honom och han dyker snabbt upp med beskydd och visar dig ditt livssyfte om du väntat på det. Du får hjälp med logik och dina talanger. Du känner och ser vad dina sanna uppgifter är just nu. Dina drömmar kan behöva lite justeringar och en konkret plan. Ta kontrollen och tro på dig själv. Steget ska vi alltid göra själv för att komma vidare. Mikael hjälper med effektivitet och rätar ut din väg. Kalla på denna starka ÄÄ. Det är honom jag ber om beskydd på alla resor. Till alla som färdas på samma väg. Även djur. Tacka för hjälpen <3

Änglarna vill också gratulera dig! Du har gjort ett bra jobb och är på rätt väg. Tvivla inte fast du känt motstånd. Allt kommer att bli så bra <3 Du har kanske jobbat så hårt att du blivit väldigt trött. Det är inte meningen att göra slut på dina resurser. Du kan ta lite “time out” nu och ge dig ledigt och ha roligt nu. Det höjer dina energier och ger dig en ny push framåt 🙂 Vila eller fira? Det är du värd <3 Om det är nödvändigt att göra arbete eller arbetsresa, så ta ändå stunder att bara vara när du får chansen. En liten stund kan räcka för att fylla dina depåer. Hedra dig själv på alla sätt och vis <3

Nu går vi över till smycken som fungerar som min terapi. Jag glömmer alla bekymmer när jag sätter mig ner och låter fantasin flöda 🙂 Mina tjänster hittar du på facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Gå gärna med där och gilla sidan så missar du inte trevliga utlottningar som kommer då och då 🙂 Min epost är anglaakuten@hotmail.com. Ha en underbar helg nu!

BIG GIRL IN A BIG WORLD

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

6 mm stenar

Passar storlek 16-17 cm handled

250 kr inkl porto
MIKAELA

Sodalit. En ofta underskattad sten, som har otroligt positiva egenskaper.
Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.

En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.

Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.

Hematit hjälper till att absorbera negativ energi och lugnar vid stressiga situationer. Är mycket beskyddande och grundande. Mycket bra att ha vid arbete med Bas chakrat, hjälper till att transformera negativa energier till mera positiva vibrationer.

Hematit kan hjälpa dig hitta din egen unika gåva och släppa självtagna begränsningar. Bär gärna Hematit när du behöver balans och jämvikt, eller när du har svårigheter med att fokusera på energier. Stärker ditt självförtroende.

Fysiskt: sägs Hematit beskydda mot geopatisk stress och elektromagnetiska fält. Det är är bra sten för avgiftning av lever och blodet.

Storlek passar ca 16 cm handled (15 cm om man vill ha den lös)

270 kr inkl porto
CAPPUCHINO


Maifanite stenen sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken.
Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit. 

Mahogny Obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

6 mm pärlor

Passar storlek 17-18 cm handled

240 kr inkl porto

“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
290 kr inkl porto
HOLY HANNAH

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Hamsaberlock. Den beskyddande och turbringande handsymbolen går tillbaka till mesopotamisk hednisk tid och finns i många andra religioner och kulturer. Bland judar kallas den för Miriams hand och de fem fingrarna symboliserar bland annat de fem moseböckerna i Torah.
Symboler med handen används bland annat som halssmycke och lyckoamulett och man kan även se den på exempelvis dörrposter för att hålla ondskan borta från hemmet.
Passar 15-16 cm handled
270 kr inkl porto
ELIZABETH

Nu är det länge sedan jag gjort halsband, så jag tyckte det var dags!

Halsband av stretchsnöre och kan lätt dras över huvudet. Mycket tålig!
Kan användas till ett vackert armband till stl 15-17 cm handled och kan då dras 3 varv runt.

Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.

490 kr inkl porto
8 mm pärlor

Finns endast en!

Ängla/Enhörningbudskap v. 48 <3

Kära läsare! Nu blir det intressant då nymånen faller i veckan igen! Dvs. imorgon tisdag 🙂 ÄÄ Metatron är med. Denna ängel kan förhala tiden till dig när du ber om det. Detta för att du kan manifestera en önskan väldigt snabbt! Ser du en en geometrisk kub så är det ett tecken. Alla ser inte den men det betyder ändå att din bön besvaras. Många söker sin andliga väg och meningen med livet. Det du förlorat intresset för är tecken på att nytt ska komma in. Din önskan besvaras. Låt inget hindra dig. En förändring i något område sker nu..Lämna allt som ger dig smärta eller tunga känslor. Känner du tomhet? Fyll tomheten med något som gör dig glad och tillfreds. Med något som är “nyttigt”.

Vibrera i positiva känslor. Allt du vibrerar kommer till dig. Du kan ha fantastiska idéer nu. Förverkliga dom. Det är ditt kall. Du ska även grattas för något du lyckades utföra! Det var ett bra beslut för ditt eget bästa. Fundera på ditt nästa steg. Nu har du tid att planera för att sätta nytt i verket. Stå på dig. Se inga hinder. Var vänlig. Men bestämd. Denna vecka kan du uppleva ett stort språng framåt! Transporter och resor följer oss vecka efter vecka. Inre och yttre. Drömmar, fantasier, meditationer och yttre resor. Planeringar. Hur och när. Resan visar sig vara något bra som är nödvändigt och kommer till slut med känsla av befrielse.

Ser du stjärnfall? Önska! Hemligheten till lycka är att förvänta sig det bästa. Släpp oro. Ibland kommer din önskan i en annan form än du trodde. Där finns en välsignelse och större lycka. Lita på det. Du får tecken. Din intuition talar. Änglarna talar. Vill du att saker och ting ska hända? Få det att hända. Då sätter du allt i rullning..

Överflöd av olika slag och lyckliga förändringar kommer <3 Se det lilla som stort och tacka och det kommer mer! Stora saker är på gång också.. Du förtjänar det fina du! Det nya kan göra dig osäker och rädd men så kan det kännas när man lämnar sin trygghetszon. Det är dags för förnyelse hur som helst. Ska du ta det..? Du får lära dig helt nya saker/uppgifter. Nu kan det handla om skola/utbildning. Studerande hemma. Skrivande. Förmedlande till andra. Forska. Sök information helt enkelt och dela med dig av det du kan. Upprepande information kommer från dina änglar. Det du tänkt och sökt “dimper” framför dig..

Många har upplevt att man “blev av med något”. Relationer, jobb, saker etc. Det var så det skulle vara. Nu finns det plats för bättre. Bli inte ilsken och känn inte orättvisa. Allt har sin mening. Släpp det. Fokusera på nytt och tänk på allt du lärt dig. Det finns lärande i allt. Enkla saker och större saker. Prata gärna med andra som du litar på. Man kanske måste diskutera en gemensam lärdom. Men döm ej. Nu är du klokare. Sedan tycker jag att lika söker lika. Vad betyder det för dig? Människor? Dina tankar om pengar? Jobb? Cirkulering är ordet jag får…vet ni att pengar är energi? Du kan med fördel köpa något du verkligen behöver. Någon annan tjänar på det. Du kan sälja något och du får pengar att köpa något annat. Att spara är bra när man tänker på framtiden och pension och köpa hus osv. Men sparar du bara för att spara och vet inte vad du ska göra av pengarna? Då är risken att fyller en tomhet. Det är en tomhet som inte ger tillfredsställelse kanske.. Du vill snart bara ha mer och mer. Detta gäller även annat än pengar. Delad glädje kan vara dubbel glädje…bra vecka att se efter sparande,resurser, inköp..

Inom relationer/kärleksrelationer så kan du ha en äkta kärlek i din närhet. Men man behöver se på rollerna som har. Ge och ta. Du kanske vet eller tror att du har rätt men är det värt att kivas om? Måste någon vinna en diskussion? Vad är det som triggar igång ilska? Det du ser i andra har du i dig själv. Så du kanske är irriterad på dig själv? Ska det gå ut över den andra? Se dig själv i spegeln. Även fast du är arg och irriterad så kan det vara lönt att ge sig och krama den vederbörande. Det släpper spänningen. Uppskatta dom som är viktiga för dig <3 Gräv ner ilskan. Eller gå ut i skogen och skrik 😉

Jag avslutar veckan med att säga att rättvisan brukar vinna. Du behöver inte göra något åt alla saker. Det sköter sig självt. Fokusera på dina egna grejer.Hoppas ni får en underbar vecka <3

Här kommer smycken 🙂 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost anglaakuten@hotmail.com. På facebook kan ni läsa om mina olika tjänster och priser. Gilla sidan så missar ni inte trevliga utlottningar 😉

“Serenity Collection”
AFRODITES SECRET

Hänge till tex nycklar, väska eller annat dekorativt.
Eldagat. En kraftfull beskyddare, stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv . Hjälper dig uppnå en känsla av balans, i kropp och sinne. Motverkar rädsla och blyghet, hjälper dig stå upp för dig själv.
Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Nefrit Gul Jade stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.
Guldsten –
Ger dig glädje och förtröstan.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Buddhahuvud för välstånd och överflöd.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
MATE TRIXX

Tufft hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt.
Map stone är en sorts jaspis som är känd för att minska nervositet och stress. Den hjälper bäraren att återställa skadade vävnader i kroppen (bålen framför allt). Stenen lindrar smärta, irritation och inflammation. Den kan hjälpa till att reglera lågt blodtryck och dämpa yrselkänslor. Den stärker särskilt magen och tarmarna och är tänkt att balansera mineralinnehållet i den fysiska strukturen.
Map stone utlöser rätt beteenden inom oss, som kan hjälpa oss att hoppfullt se fram emot livet. Stenen är tänkt att vara skyddande och jordande. Den stabiliserar rotchakrat och energierna i bålen.
Zebra Jaspis finns i en rad olika färgnyanser, såsmom vit/svart, brun, grön, röd, vit. Zebra Jaspis balanserar energin förenar de maskulina och feminina energierna, Yin och Yang. Den balanserar även chakran och fysiska, intellektuella, känslomässiga och eteriska kroppen.
Tillför optimism, antistress ger dig mera ork att ta itu med dina problem. Den är grundande, för in glädje i ditt liv samtidigt som den är lugnande.
Fysiskt: sägs hjälpa mot problem i njurar/gallan.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Buddha för välstånd och överflöd.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
TE AMO BAMBINA

Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt och kan även användas som armband.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Lotus är en av de åtta lyckobringande symbolerna för buddhismen. Hjälper att hämta kraft från moder jord och göra en uppstigning i andlig utveckling.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
290 kr inkl porto
VISIONARY

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kronchakra. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressborttagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.

Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Hamsahand berlock.

stl passar ca 15-16 cm handled
260 kr inkl porto

Ängla/Enhörning budskap vecka 47 <3

Kära läsare! Då har vi en ny vecka igen. Tiden rusar iväg tycker jag! Snart har vi jul och sedan går vi mot ljusare tider 🙂 Bland annat är det också att saker ska ställas till rätta så gott du kan innan nya året börjar med öppna kort och nya äventyr. Visst är det också skönt att dagarna börjar bli längre om inte så länge 🙂

Stressen påverkar många just nu. Man har startat projekt som visserligen kan kännas trögt ibland och hinder/förseningar påverkar. Det betyder inte att du är på fel spår. Nej nej. Det ska byggas upp på det bästa sättet och vara hållbart även på längre sikt. Ta ett steg tillbaka och begrunda allt. Planera ditt nästa steg. Agera när tillfället kommer och du vet vad som blir rätt. Sakta ner nu och ta dig tid att slappna av och ha roligt. Livet är inte bara arbete och prestation! Här vill jag också skriva att när en dörr stängs så öppnas en ny. En ny värld. Du kan medvetet ha “stängt” något för att det inte kändes bra mer och gav dig inget. Tar du steget och lyssnar till dig själv så har du alla nya möjligheter framför dig. Detta gäller i vilket område som helst. Du vet vad som händer i ditt liv..

Bröder och systrar är något som påverkar. Dina syskon. Dina barn. Vänner. Kan finnas oenligheter. Men vi kan tycka olika. Så är det bara. Du ska stå på dig med ditt. Inte låta någon hindra dig från dina livsuppgifter. Försök samtidigt förstå andra. Varför dom tycker så. Dom kanske är oroliga att du tagit på dig uppgifter som du inte klarar av? Vem vet vad som är rätt eller fel? Alla har sin egen sanning. Andra kanske säger sitt tycke för att dom själv inte vågar göra så stora saker. Vad gör dig glad och passionerad? Gör det! Men det finns också kommunikation i bilden och försöka förstå. Ingen är ute efter att köra över andra..hoppas vi. Red ut med vänlighet. Du kommer att bevisa att du klarar av dina uppgifter. Men kom ihåg; inte bara jobb. Det behövs även nöje och umgänge med trevliga människor.

Det finns balans och försoning i sikte. Mellan barn och familjen och relationer överhuvudtaget. Det kan finnas en medlare. Förmodligen en klok man. Även ÄÄ Mikael är med som beskyddaren. Förmedlaren. Det kan vara du själv som har en avgörande roll. Som skapar fred och försoning. Nu gäller disciplin och noga planering. Logik. Allt går effektivare när du varvar ner och ser hela bilden. Veckan handlar om faderskap på något vis. Män. Följa lagen. Ja nu kan man fundera kanske på trafikregler.. Regler med myndigheter. Ringa viktiga samtal. Utöka sökande. Via internet. Böcker. Telefonsamtal. Personliga möten. Någonstans finns en viktig person som hjälper dig närmare din dröm. Något du väntar på att verkställas kan ta sin tid. Änglarna gör allt dom kan. Ibland är det bara för många personer inblandade och då kan det ta tid när dom inte är i samma linje eller dom inte är “hittade” ännu av dina hjälpredor. Ha tålamod. Tråkigt men ofta sant 😉 Lita på att universum med änglarna kommer att leverera glada överraskningar av olika slag <3 Till kvinnor; Ni är vackra som ni är <3 Lär dig att älska dig och din kropp och du attraherar män till dig 😉 En sann kärlek finns eller är på kommande <3 Bara älska så utstrålar du! Nya vänner är också på väg in..

Jaha. Kristaller kommer upp! Kristaller är jättestarka! Naturstenar likaså. Kristallernas egenskaper används i klockor, datorer och sjukvårdens olika instrument. Dom hjälper också till kropp och sinne. Du kan vara kallad till att arbeta mer med stenar och kristaller. Besöka en shop kanske och du dras till speciella föremål. Läser om deras krafter och vad just du behöver nu. Healing. Följ din intuition. Dessa vackra stenar och kristaller “talar” till dig 🙂 När vi befinner oss i olika processer och utveckling i livet så dras vi till specifika kristaller och när du kommit över den processen så är det andra stenar som kallar på dig. Allt går i vågor. Efter ett tag behöver du gå tillbaka till något som hjälpte dig tidigare i kanske liknande situation. Var lyhörd. Naturen “pratar”…När du håller i en specifik sten/kristall så kan du känna att den direkt gör en överföring i energi. Det kan kännas kallt, varmt, pirrande osv. Låt den göra sitt jobb och se vad som händer inne i dig. Känns något obehagligt så kanske något behövs bearbetas. Det kan kännas smärtsamt ibland men nödvändigt för utveckling och att finna harmoni igen. Du kanske måste kombinera den som känns jobbig med något annat som är mildare men ibland är inte föremålet den du behöver just nu. Lägg den vid sidan och ta fram den en annan dag. Använd intuitionen. Ge efter och låt dig healas. Rena dom med jämna mellanrum. Det finns många olika sätt. Vanligaste är fullmånen och salviarökelse. Det är också vanligt att man känner att en sten/kristall gjort sitt (eller inte är till dig) och då kan du ge den vidare till någon annan.

Då går vi över till mina smycken som jag tillverkar i terapisyfte och förmedling till behövande. Vackra färger och starka energier 🙂 Titta gärna in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com om du vill ta del av mina tjänster. Välkommen <3

KATNISS

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
Tangerin kvarts är en utomordentligt bra sten när man arbetar med sig själv (förståelse, acceptans och utveckling). Den hjälper utvärderar dessa inre egenskaper utan att döma eller kritisera. Energin från Tangerin kvarts ger förlåtelse, förståelse och möjligheten att släppa taget om tidigare livs trauman som inte längre hör hemma i våra liv.
Tangerin kvarts har en hög energi som ger en högre förståelse för händelser som berör oss i våra liv. Ger oss styrka och kraft samtidigt som beskyddar oss från oönskade energier.
Stl passar ca 16 cm
260 kr inkl porto
DANCING WITH BUTTERFLYES

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
“Serenity Collection”
TE AMO BAMBINA

Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt och kan även användas som armband.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Lotus är en av de åtta lyckobringande symbolerna för buddhismen. Hjälper att hämta kraft från moder jord och göra en uppstigning i andlig utveckling.
290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
290 kr inkl porto
ADJUSTMENT

Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar användaren från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.

Pyrit är känd som en lyckosten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.

Avstressande och balanserande.

Jaspis . Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Mahogny obsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.

En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.

Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.

Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.

Buddha för välstånd och överflöd.

Stl passar ca 16 cm handled
260 kr inkl portoMILLION REASONS

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

Nefrit Jade stärker självförtroendet, ger mod och ökar energin för överflöd. Det hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och stärker personliga frigörande. Den hjälper dig släppa tankar och känslor som håller dig tillbaka och hjälper dig bearbeta intensiva drömmar när du vaknar.
Nefrit ökar energin för välbefinnande och lycka och omger dig med skyddande energier. Den främjar känslomässig stabilitet och ger balans och harmoni i kärleksrelationer. I en parrelation hjälper den de som tenderar att bli allt för krävande och kritiska och hjälper dig hantera dina stressnivåer så att du inte tar ut din stress på din partner.
Den skärper vårt sinne och förmågan att hålla fokus för att slutföra en uppgift i taget och är perfekt för egenföretagare, studenter och projektledare m.fl.

Storlek passar ca 16 cm
Säljes dubblet som den är för 400 kr inkl porto

Helgens Änglabudskap v.46 <3

Kära läsare! Tänkte att vi tar ett extra budskap inför helgen 🙂 Vi behöver få uppmuntrade budskap i dessa tider <3

Vad du än upplevt och upplever just nu så är du på rätt väg! Tvivla inte på det. Det som känns som din passion leder till framgång. Du ska få se någon belöning för ditt hårda arbete! Änglarna vill se dig lycklig och nu är tiden inne för fina händelser <3 Ta gärna tysta stunder nu och be änglarna ge dig klara tecken på din väg och vilket som kan vara ditt nästa steg att ta mot din dröm. Njut av denna framgångsrika tid! Ta dig tid att njuta och se vad du åstadkommit och hur långt du kommit nu.

Du har kreativa tankar och mål och ju mer du sätter tid på dom desto bättre. Du kan också känna att det är dags eller att du får erbjudande för att ingå i någon grupp. Det handlar om samarbete och utbyte med likasinnade eller dom som strävar efter samma mål och dröm. Ni har utbyte av varandra.. Du är betrodd i din roll och du klarar av dina uppgifter. Tvivla inte på hur duktig du är och hur stark du är. Det kan också handla om din karriär nu. Stiga i graderna eller få nya uppgifter. Allt du skapat och skapar kommer att blomstra!

Har du blivit besviken på något eller någon så är det bra att lämna det. Det tillhör det förflutna och du ska se framåt nu. Det finns dolda välsignelser i många situationer. Har du inte själv lyckats göra ett viktigt beslut så har änglarna och universum stigit in och “fixat” det på bästa möjliga vis <3 Eller är på väg att fixa. Det blir bra <3

Jag har gjort ett par nya smycken också 😉 OCH dom som beställde av specifika armband, så har jag nu lyckats beställa mer material och nästa vecka borde dom vara leveransklara 🙂 Välkommen att fråga efter dessa eller personliga behov via facebook “Änglabudskap och tolkningar eller epost till anglaakuten@hotmail.com. Trevlig helg!

“Serenity Collection”
DISCOVERY

Tigeröga kombinerar jordens energi med solens energi, och tar ner andlig energi ner till jorden samtidigt som du står grundad på jorden. Tigeröga för ljushet och optimism till situationer och problem. Känd för att vara en sten för beskydd speciellt för resande. För med sig tur och välgång.
Hjälper dig förverkliga idéer och ger mod vid förändringar. Stärker ditt självförtroende, förstärker mentala förmågor och balanserar de lägre chakrana.
Fysiskt: sägs Tigeröga erbjuda kraft och vitalitet och förbättra funktionen av det endokrina systemet.
Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar använderen från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.
Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.
Avstressande och balanserande.
Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.
Mahognyobsidian. Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.

Toffs och nalle som mellandel för att piffa till extra.

290 kr inkl porto
“Serenity Collection”
TE AMO BAMBINA

Hänge till nyckelknippa, väska eller annat dekorativt och kan även användas som armband.
Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Lotus är en av de åtta lyckobringande symbolerna för buddhismen. Hjälper att hämta kraft från moder jord och göra en uppstigning i andlig utveckling.

Pärlorna här ser lite större ut än i verkligheten. Dom är 8 mm.

290 kr inkl porto

Ängla/Enhörning budskap vecka 46 <3

Kära läsare! Idag är datumet 11:11. Det är kraftfullt och även fullmånen imorgon. Dessa nummer kommer oftast som besked om en “öppning”. Att du nu kommit så långt i dina önskemål att dessa nummer bekräftar att du är på rätt väg. Dörrar öppnas! Du kan bli av med rädslor och se saker och ting manifesteras av dina frön som du sått. När dessa nummer repeterar sig tex som klockslag när du råkar uppmärksamma det, så kommer fler andra nummerfrekvensen att aktivera dig steg för steg. Håll dina tankar på dina mål. Även tvillingsjälar aktiveras av 11:11. Detta sker ofta omedvetet men på en högre själslig nivå. Meningen är att föra dessa samman men det finns ofta rädsla hos den ena eller bägge pga starka känslor. Låt det ta sin tid men jobba med dig själv för att bli redo att ta emot detta som är starkare än något annat du upplevt. Alla väljer dock själv om man vill ingå i denna “förening”. I dessa tider finns fler tvillingsjälar än någonsin för att höja jordens frekvens och befolkning till sann kärlek. Att lysa upp och skapa fred. <3 Vissa gör dock motstånd och är inte redo. Alla kan, om man vill koppla upp sig till sin tvilling på själslig nivå och hjälpa till med läkning och försöka attrahera denne tillbaka eftersom ni varit tillsammans i evighet i högre “sfärer”. Din ande är på jorden för att göra erfarenhet i en fysisk kropp. I din fysiska kropp kan du känna allt som du inte annars skulle känna. I din ande är du alltid kopplad till din gudomliga källa och hem. Och om din tvilling inte finns på jorden just nu så finns denne som ens främsta guide på andra sidan. Så tror jag 🙂

Handlar inte dina tankar om kärlek just nu så blir du aktiverad i det som ligger närmast ditt hjärta kanske arbetsmässigt. Eller fritid. Eller studier. Utveckling i något område. Ta gärna tiden att umgås med likasinnade. Som har samma intressen. Kanske dags att ingå i en andlig grupp? Lämna sådant som du känner kanske inte känns som ditt högsta goda? Kanske dags att just ta en ny riktning i livet. Titta också på vad du sätter i dig. Nu är du extra känslig för olika substanser. Var snäll med kroppen. Vila när du är trött. Du kan känna motstånd/osäkerhet gentemot skriven text eller muntligt. Antingen tänker du mycket på vad du “skrivit under”och vart det lett dig eller vart det leder dig om du skriver under något nu. Du får känna efter noga om det leder till framgång trots rädsla eller om det tar emot ordentligt och känns inte bra. Då får du ta tiden till att tänka efter lite mer. Mycket väl kan något dock falla till stor fördel nu och det nya kommer med stor ny lycka! Det är sällan vägen är rak och lätt för att nå målet. Vi behöver vissa utmaningar och erfarenheter för att bland annat uppskatta det vi uppnått och har kunskapen och modet att utföra det som ligger nära hjärtat. Detta med skrifter påverkar olika för var och en. Nu är det också bra att få färdigt det som är uppstartat. Har du försummat något så ta itu med det så blir du belåten och kan ta ett nytt steg sedan. Har det varit motstånd i dina planer så kan det mycket väl lossna nu och du kommer framåt 🙂

Familjen/släkten har också betydelse nu. Det kan handla om släktforskning eller kommunikation eller minnen. Känner du dig manad att kontakta/umgås med någon så gör det. Det kan förgylla dagen för någon som känner sig ensam eller har längtat efter dig <3 Det kan också vara gynnsamt och lyckat att lämna gamla bekymmer tillsammans. Man kan lyckas om alla parter vill eller så känner man sig så utsatt att det är dags att säga ifrån om så bara tillfälligt. Integritet. Alla tycker olika.

Män kan behöva extra omvårdnad nu. Antingen av andra eller av honom själv. Det kan finnas dålig självkänsla som behöver uppmuntran. Det vara din egen “maskulin” som behöver uppmärksammas. Balansera detta. Det kan handla om bemötande. Till och från. Det kan behövas vara vänlig men bestämd. Vårda gärna men vårda även dig själv. Var snäll med dig själv. Ha medkänsla med andra. Krama om andra och krama dig själv. Uppmuntra din maskulina sida och ta för dig mer. Uppmuntra män/pojkar att våga mer och att dom är bra precis som dom är. Och sen kommer detta till mig: “Det är aldrig försent”. Du kan alltid agera och göra om. Och om en speciell person inte “smälter” så är det du själv som får göra en nystart och bli din egen “regissör”. Valen har vi ju alltid och du bestämmer hur/när du agerar och tar till dig saker och ting i alla områden i ditt liv. Utåtagerande män kan behöva ta ett steg tillbaka och använda den mjuka sidan för att få önskat resultat. Behandla andra som du vill bli behandlad är ett klokt ordspråk i dessa omtumlande tider.

Djur har extra betydelse denna vecka. Adoptera ett djur kanske?. Ge healing eller få healing av djur. Djur är perfekta healers! Finn ditt kraftdjur nu kanske. Få budskap via djur. Umgås gärna extra med djur nu helt enkelt och det ger glädje <3 Djur lever i nuet och har inga bekymmer och vi har mycket att lära oss av dem 🙂

Och så kommer detta med resande igen! Både inre rika resor via meditationer, drömmar, fantasier etc. Gör något av dina drömmar. Konkret. Yttre resor ingår i våra livsuppgifter likaså. Vidga sina vyer. Arbetsresor. Semester. Andliga sammanhang. Hälsoresor. Våga resa helt enkelt. Det är berikande!

Då önskar jag er en riktigt trevlig vecka och går över till smycken 🙂 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller epost anglaakuten@hotmail.com. (Vid alla tjänster föredrar jag swish och förskottsbetalning innan jag utför budskap eller postar smycken.)

“Serenity Collection”

ADVENTURING

Hänge till nycklar, väska, bilen eller annat dekorativt.
Moss agat hjälper dig befria dig från destruktiva mönster vanor mfl. Drar till sig framgång och stärker din självkänlsa, lugnar och balanser din psykiska och andliga korpp.
Den är en mycket lugnande sten och dämpar rädslor.
Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Grön Fluorit tar bort negativ energi, speciellt från miljön. Håller dig i fokus, den har en lugnande energi.
Känd som en perfekt healing sten, grön Fluorit avgiftar och energisätter alla chakran. Lugnar och dämpar vid kaos, tar bort negativenergi och blockeringar.
Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
CUPIDO’S DANCE

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Stl passar 15-16 cm handled
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
MORNING STAR

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.

Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.

Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.

Vit Jade är mycket bra för att fatta de rätta besluten, den blockerar distraktion och tillåter att de bästa lösningarna visar sig.

Fysiskt: sägs vit jade hjälpa kroppen att hela sig själv.

Stl passar 16-17 cm handled
260 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
CAMOMILLA

Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

OBS! 6 mm pärlor.

Stl passar 16-17 cm handled
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörning budskap v. 45 <3

Kära läsare! Hoppas ni klarade fint av förra veckans utmaningar <3 Här upplevde vi förändringar av planer och förseningar med resor. Byte av fordon men dock till något bättre än ursprunglig plan och sedan en rejäl fördröjning när vi åkte hem från en tillställning. Snöstorm och slask! Flera hundra kilometer på dåligt väglag. Ja det var verkligen is i magen i lördags som gällde och tungan rätt i mun 🙂 “Better safe than sorry” var min visdom och givetvis böner 🙂

Nu tar vi en ny vecka. Jag kan tipsa om att läsa om planeternas påverkan just nu då det kan förklara en hel del till er om aktuella situationer. Damernas värld har en blogg om horoskop och astrologi i allmänhet som brukar ha bra förklaringar och budskap. Mina hjälpredor visar veckan såhär: Nu kan viktiga knutar lösas men också att knyta ihop något som är viktigt. Det finns tillfredställelse i bilden och lyckade händelser 🙂 Något du har för handen ser ut att bringa framgång 🙂 Det kan handla om arbete, pengar, inköp, säljande, beslut etc. Belöningar! Ta emot information och hjälp som finns nära. Tillit till lyckat resultat och sluta oroa dig. Du ska se att allt löser sig till det bästa 🙂 Praktiska lösningar och hjälp från någon som kan sin sak och har erfarenhet och visdom. Ang ekonomi kan det mycket väl falla ut med trygghet och känsla av vinst.

Förnyelse av planer till något bättre kan dyka upp. Titta på alternativ och olika möjligheter. Om något inte händer just den dagen du önskar så händer något bakom dig som behöver lite mer tid för att besannas och bli riktigt bra i slutändan. Var unik och personlig. Du har din egen gåva/talang som du ska tro på. Kopiera inte. Följ inte strömmen. Du har något annat att visa. Något speciellt. Och när du hjälper andra på olika sätt så återgäldas allt det fina från en annan källa. Var redo att ta emot gåvor av olika slag! Bara det att du avsätter lite tid att hjälpa och lyssna till andra är mycket tacksamt <3 ÄÄ Gabriel hjälper dig att agera och tala i kärlek och medkänsla. Andra dras till dig nu som magneter..ja det kan även finnas attraktion gentemot dig som du inte vill ha och känner dig inte bekväm med. Du får vara tydlig med ditt språk/kroppsspråk för att sätta gränser så det inte blir missförstånd.

Jag får till mig ordspråket: ” Man ser inte skogen för alla träd”. Hur menas det just för dig och din situation? Det kan handla om viktiga detaljer som ska uppmärksammas. Ha liksom inte bråttom, utan se allt runt i kring din situation. Se helheten och meningen. Du kanske har svårt att se helheten pga för många detaljer. Syna detaljerna och ifrågasätt varför..Finns det något nytt och annorlunda? Håll visionen. Stå på dig. Kan vara aktuellt att ta fram mer maskulin energi och beslutsamhet och agerande..Framför allt; var inte orolig. Allt löser sig <3 Självständighet är också veckans ord.

Från Enhörningar kommer budskap om nyfikenhet. Ägna dig åt intressanta saker. Sök reda på. Utför det som intresserar dig. Ge dig tid för det och känn dig befriad och glad. Alla behöver stunder av lättsamhet, befrielse och nyfikenhet. Det håller lågan vid liv och humöret uppe 🙂 Visa ditt skinande ljus! Du vägleder och inspirerar andra och du får samma tillbaka denna vecka när du behöver det <3

Då går vi över till smycken! Du är välkommen med personliga beställningar om du inte finner här vad du söker och behöver 🙂 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkommen befintliga som nya <3

“Serenity Collection”

SOUNDS LIKE A MELODY

Till nyckelhänge, väskhänge eller annan dekoration. Fungerar som armband också.
Blå bandagat är en agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.
Den är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande. Blå bandagat ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet. Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets
Aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryckkammare, färgen är permanent.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
SUNSHINE IN HEART

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.

Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.

Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.

Guldsten
Ger glädje, förtröstan och tålamod.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.

Storlek passar ca 16 cm handled.

262 kr
230 kr hämt i Haparanda
FIND YOUR FIRE

Eldagat. En kraftfull beskyddare, stärker ditt mod och din kraft att vara ett med dig själv . Hjälper dig uppnå en känsla av balans, i kropp och sinne. Motverkar rädsla och blyghet, hjälper dig stå upp för dig själv.


Tangerin kvarts är en utomordentligt bra sten när man arbetar med sig själv (förståelse, acceptans och utveckling). Den hjälper utvärderar dessa inre egenskaper utan att döma eller kritisera. Energin från Tangerin kvarts ger förlåtelse, förståelse och möjligheten att släppa taget om tidigare livs trauman som inte längre hör hemma i våra liv.

Tangerin kvarts har en hög energi som ger en högre förståelse för händelser som berör oss i våra liv. Ger oss styrka och kraft samtidigt som beskyddar oss från oönskade energier.

Storlek passar ca 16 cm handled
262 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
DANCING WITH BUTTERFLYES

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.

Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.

Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.

Jaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Passar ca 16 cm handled
272 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörning budskap v. 44 <3

Kära läsare! Veckans budskap kommer nu lite senare men än finns det dagar kvar att begrunda veckan 🙂

Det här med resor följer oss vecka efter vecka. Både yttre och inre. I samband med inre resor så finns det ensamhet i bilden. Men också kopplat med den yttre världen. I det yttre känner sig några så ensamma att dom blir förbittrade. Dom sätter mycket tid på att titta på “grannens gräsmatta”. Kvinnor verkar vara mest utsatta just nu. Det kanske hände något i det förflutna som någon inte är nöjd med än idag. Men någon kommer inte loss från dom känslorna. Ilska och sorg. Det har blivit en vana och livsstil fast det är jobbigt och dränerande. Känslomässigt tillstånd är ett val. Stanna i missnöje och gräma sig eller välja att se möjligheterna till att det blir bättre och välja att tacka för det man har just nu. Tacksamhet, tålamod och tillit för oss framåt och när vi lyckas lägga till positiva känslor och tilltro så flyter allt på bättre och snabbare. Det är naturligt att vara ledsen, arg osv men är det värt att upprepa allt varje stund, varje dag? När någon inte fick som den ville förut så visste himlen att denne skulle få annat som är bättre. Det kan kännas att man hamnat nu vid en återvändsgränd men det är bara en illusion. Det finns alltid tillfällen att finna kärlek och lycka! Kanske inte där du önskar men tänk om din önskan inte egentligen är gott nog åt dig och du får mycket mer och bättre än du önskar?! Ja, högre goda makter har tendens att ha riktiga “jokrar” i bakfickan och slänger på bordet när du minst anar det. Som ett perfekt mirakel! Gör ett nytt vägval. Du kanske har någon/några som sänder negativa vibbar på dig och det är svårt att förstå allt. Men ta hand om dina energier nu. Fokus på ditt eget liv och dom som är dig kära. Tids nog går allt över. Men var noga med att stå på dig och mot orättvisa. Kanske det är dags att säga ifrån nu? Gör det med eftertanke i så fall och agera inte hotfullt. Var saklig. Döm ingen. Inte dig själv heller. Be ÄÄ Mikael om beskydd varje dag. Föreställ dig en vit bubbla som omringar hela dig och dom du bryr dig om. Du får hjälp <3

Dock inom äkta kärleksrelationer, där man hittat/hittar den som är ämnad för en så finns det styrka och utveckling. Håll fast i din “äkta hälft” oavsett vad nu <3 Gör ditt bästa. Visa dig från din bästa sida. Allt ordnar sig ska du se. Ibland behövs också egen tid så ta dig den tiden när tillfället ges. Kanske räcker med meditation eller umgänge med vänner eller någon slags friskvård. Finn din egen grej 🙂 Tillfälliga pauser har också sin egen mening. Vad är det du behöver tänka på när de tillfällen dyker upp? Har du försummat något som är viktigt för dig och din egen utveckling?

Resor är också i befintlig mening. Åka på arbetsresa eller semester eller inköp av transport kanske. Nu kan det mycket väl finnas lite “strul” runt detta. Planera väl. Förhasta dig inte. Var redo på försening eller annat trubbel. Is i hatten. Ha gärna med varma kläder eller annat ombyte för det kan behövas. Ha gärna en plan B och uppmärksamhet i allt så blir det bra 🙂

Stressa dig inte genom livet. Vart har du bråttom? Hur mycket kan du stretcha ut dig och din tid för att andra ska vara nöjda? Detta kan vara en vanesak du själv skapat..Dags att tänka om? Visst är det fint att serva och hjälpa andra. Det känns bra och bara det är en belöning i sig. MEN, när får du vara du? När får du göra det som DU vill och behöver? Någon kan vara lite pedantisk och hemmet ska vara tipp topp? 😉 Mår du bra av det så är det bara att gratta 😉 Om det börjat kännas som ett stressmoment så kan du börja fråga dig varför..Denna vecka kan du tänka på din tid och agera på något sätt..

Alla förändringar som pågår nu är av godo. Det är nödvändigt att förändra vissa saker. Det är oundvikligt att livet händer och vänder. Nu ska du börja se det positiva i allt! Bättre tider stundar oavsett vad..Änglarna visar på stora lyckliga förändringar! Söker du efter ny bil, jobb, kärlek, inkomst eller annat så kommer det. Vänta lite..något lyckligt kan ske redan denna vecka och något annat kommer lite senare. Det finns en perfekt tid för att detta ska hända på det allra bästa sättet 🙂 Pressa inte. Stressa inte. Just idag kan du bara sätta dig ner och arbeta på din vision och räkna dina välsignelser som varit, som är och som kommer <3 Följ ditt hjärta och du är betryggad och får allt du behöver på din ämnade väg. Dina nära och kära är lika omhändertagna som du <3 Kom ihåg: skilj på hjärta och ego. Ego är människans “habegär”. Fundera på varför du vill ha det som du vill ha. Fylla tomhet? Eller på riktigt det som är verkligen behövligt? Rädsla och intuition har också tendens att strula till det. Rädsla är så starkt att det kan ta över totalt. Du vet inte vad du missar när du låter det ta överhanden. Fick du inte något du ville/trodde som var viktigt för dig? Släpp det. Antingen får du det senare eller något helt annat som blir mycket bättre.

Nu önskar jag er en fin vecka resten av dagarna <3 Vi går över till smycken! Du får gärna komma med personliga beställningar så gör jag mitt bästa för att bemöta dina behov 🙂 Snabbast når du mig på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller via epost anglaakuten@hotmail.com

“Serenity Collection”

SOUNDS LIKE A MELODY

Till nyckelhänge, väskhänge eller annan dekoration. Fungerar som armband också.
Blå bandagat är en agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.
Den är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande. Blå bandagat ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet. Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa.
Ger gudomlig inspiration hjälper oss kanalisera vår intuition. Underlättar beslutsfattanden, ökar tålamodet, och hjälper oss följa flödet.
Månsten höjer våra energier, och underlättar för oss att arbeta i ljuset. För in villkorslös kärlek och healing. Har otroligt lugnande och rogivande energier, tar effektivt bort stress och skapar balans i tillvaron.
Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.
Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets
Aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryckkammare, färgen är permanent.
290 kr inkl porto
250 kr hämt i Haparanda
ORANGE IS THE NEW BLACK

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten
*Ger dig glädje och förtröstan.
*Inspirerar dig till förändring som är bra för dig.
*Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse.
*Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete.Guldsten
.
250 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
Storlek passar 15-16 cm handled ( Kan justeras v.b.)
CAMOMILLA

Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Stl passar 16-17 cm
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda
EUFORIA

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Nu är vi två stycken som provat bära Malakit och det har gett supereffekt på svullna leder/vätskeansamling och värk!!! Jag vill inte sova en enda natt utan detta smycket då den hjälpt med mina kroniska smärtor 
<3
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Jaspis samordnar alla chakran, stärker snabbtänkthet och ser till att du avslutar saker och ting. Den stimulerar fantasin och omvandlar idéer till handling.
Landskapsjaspis sägs vara moder jord som talar till sina barn. Den för upp dolda känslor av skuld, avundsjuka, hat och kärlek till ytan, liksom tankar som normalt trängs undan. Den ger tröst och dämpar rädsla.
Landskapsjaspis hjälper oss att hitta vår plats i livet, där vi finner det lätt att ta ansvar och kan enkelt överblicka både vårt inre och vårt yttre landskap.
Storlek passar 16-16.5 cm handled. (Kan justeras)
Först till kvarn! Kan endast göra 2 st just nu.
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock
Kan göras i vilken storlek som helst.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörning budskap vecka 43

Kära läsare! Här ser det ut att finnas något i “luften” som ger extrem trötthet och även förkylning och andra fysiska åkommor. Nu är det dags att vila ut helt enkelt. Kroppen säger ifrån när vi kört för hårt och tömt kroppens resurser. Istället för att köra på med fysiska aktiviteter så kan du lägga/sätta dig ner och ta tiden att forska och läsa om det som du tänkt på men inte liksom haft ro att göra tidigare. Nu är det dags att söka information. Du kan behöva en mentor eller en bok eller internet eller ett TV program eller ringa viktiga telefonsamtal etc. Änglar och andra ljusvarelser ger dig tips och vägledning så att du finner vad du söker och vart viktiga svar finns.

Vissa av dina planer har tagit tid eller tar tid just nu för att manifesteras. Var lugn i det då det byggs lyckliga resultat bakom dig. Vissa förändringar som sker nu antingen frivilligt eller ofrivilligt kommer med framgång i slutändan. Tappa inte hoppet av utmaningar! Konflikter får sitt slut snart och harmoni infaller. Rättsliga ärenden eller andra viktiga ärenden ser ut att falla till din fördel. Är det oenligheter inom familj/vänner så kommer en lösning även där. Någon är “smart” nog att tänka klokt här och få till en överenskommelse som alla kan nöja sig med. Mer eller mindre. Men stridsyxan kan grävas ner. Man kan även ha orsak eller behov att hjälpa eller ta emot hjälp av familj/vänner. Tveka inte. Det blir bra. Det finns kärlek i relationer även när det inte känns så alltid. Man kan laga situationer som “glappat”. Alla är inte heller kanske i samma våglängd som du men dom kommer efter i sinom tid. Var inte rädd för att spendera ensamtid heller. Du behöver dina stunder för att samla energier och gå på upptäcktsfärd i din inre värld. Du ska inte låta någon påverka dina val som du gjort/gör. Det är ditt liv. Så länge du inte skadar någon och du vet vad du behöver göra och vad som får dig att känna glädje, då ska du göra det. Du kan fråga om råd i vissa fall men du gör ditt eget val med eftertanke.

Gör inget impulsivt nu. Du kan känna att du måste ta snabba beslut men det blir sällan bra. Titta igenom hela situationen i lugn och ro så får du mycket bättre resultat. Söker du efter en ny bil tex. så köp inte första bästa. Du kan bli besviken i efterhand. Gå igenom allt grundligt. Vissa beslut som du gjort kan denna vecka “ångras” och tas tillbaka. Du kan ändra på något då det finns välvillighet och förståelse.

Angående hälsa så ser det ut att bli bättre. Något var inte så farligt som du trodde. Positiva budskap. Rätt hjälp. Du förstår också förmodligen detta med att man kan vila ut vissa åkommor. Känn inte dåligt samvete för det. Du kan vara orolig för att din inkomst blir mindre eller du kan få extra utgifter och du måste dra in på annat. Men ser du där, så kan universum “fixa” det till din fördel eftersom vi belönas när vi som mest behöver det och har tänkt det högsta goda om allt och alla <3 Försök se det positiva i allt och det som kommer och sätt inte energi på “grämande”. Allt ser ut att lösa sig till det bästa och du kan gå vidare till nästa steg i dina planer och önskemål. Stressa inte. Våga säga ifrån när krafterna tryter.

Nu går vi över till smycken med healande krafter! Du kan komma med personliga önskemål så ska jag göra mitt bästa för att bemöta just dina behov <3 Snabbast når du mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar” dit jag allt eftersom lägger ut bilder under hela veckan när jag haft en inspirationstund. Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. På facebook ser du mina andra tjänster också 🙂 Önskar er en härlig vecka <3

MAGDALENA

Amazonit. Är en lugnande och rogivande sten, en sten för att bara vara i nuet att följa flödet. Amazonit är en mycket feminin sten som verkar på den kvinnliga energierna.
Lugnar och stabiliserar, stärker din personliga kraft.
Fluorit medför ett högt beskydd, användbart vid grundning och för in harmoni i ditt liv. Fluorit ökar möjligheterna, intuition och skapar en direkt koppling till universum och andligheten. Renar din aura och beskyddar den från att attackeras av negativa energier.
Höjer ditt medvetande, klarhet och möjlighet att behålla ditt lugn även under kaotiska förhållanden.
Regnbågsfluorit är en blandning av alla färger, såsom transparent, lila, blå, grön, och gul. Fluorit är en högt beskyddande och stabil sten, användbar när man behöver grundning och andlig energi. Fluorit skapar en direkt kontakt med universums medvetande. Samtidigt som den ökar ditt mentala medvetande och din intuition.
Fluorit absorberar negativa energier från omgivningen och renar dina aura och dina chakran. Den fungerar även som en sköld mot psykisk manipulation.
Passar ca 16-17 cm handled
262 kr inkl porto
230 kr hämt i
EUFORIA

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Nu är vi två stycken som provat bära Malakit och det har gett supereffekt på svullna leder/vätskeansamling och värk!!! Jag vill inte sova en enda natt utan detta smycket då den hjälpt med mina kroniska smärtor 
<3
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Jaspis samordnar alla chakran, stärker snabbtänkthet och ser till att du avslutar saker och ting. Den stimulerar fantasin och omvandlar idéer till handling.
Landskapsjaspis sägs vara moder jord som talar till sina barn. Den för upp dolda känslor av skuld, avundsjuka, hat och kärlek till ytan, liksom tankar som normalt trängs undan. Den ger tröst och dämpar rädsla.
Landskapsjaspis hjälper oss att hitta vår plats i livet, där vi finner det lätt att ta ansvar och kan enkelt överblicka både vårt inre och vårt yttre landskap.
Storlek passar 16-16.5 cm handled. (Kan justeras)
Först till kvarn! Kan endast göra 2 st just nu.
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
DIANA

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidigt lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.

Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.

Snö kvarts har en underbar lugnande energi. Kallas även mjölk kvarts eller kvartsit. Har en lättare och lugnare energi än Bergskristall. Används med fördel för att dra till sig framgång och lycka.

Fysiskt: sägs Snö kvarts lindra problem med tänder, ben, benmärg och kalciumupptaget.

Stl passar 15 cm handled
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock
Kan göras i vilken storlek som helst.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
CAMOMILLA

Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt.

Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Stl passar 16-17 cm
240 kr inkl porto
215 kr hämt i Haparanda

Ängla/Enhörningbudskap v. 42 <3

Kära läsare! Förra veckan var ett av budskapen “Alla vägar leder till Rom” och det stämde bra 😉 Vi var ute på långresa igen pga min mans jobb och jag ingår i detta som produktförsäljare. Jag var chaufför den mesta biten och eftersom vi var ute på “okända vatten” så använde vi navigator. Hmm,,navigatorn var som sen i information och vägarna emellanåt svårtolkade, så vi hamnade lite utanför sträckan ett par ggr “asg”! 😀 Men vi kom dit vi skulle i rätt tid ändå 🙂 Jag ber alltid om beskydd på våra resor och det fungerar så det är jag stort tacksam för <3 Dock är våran bil nu rätt slut av alla långresor och tungt bagage runt i två länder. Sverige och de flesta resorna på finska sidan. Söker efter en ny bil nu då resande fortsätter..Givetvis ber jag om att finna den mest hållbara 😉

Våran nya vecka visar nu såhär: Anpassning och samarbete. Att anpassa resor och rörelse framåt. Rörelse kan tolkas i flera områden. Ett är din andliga väg och din livsväg. Det kan kännas som lite stormigt emellanåt men det är inget att oroa sig för. Det sker bara justeringar nu för att saker och ting ska falla på plats inom sin tid. Givetvis är det avgörande vilka steg du själv tar för att komma dit du vill. Inom arbetsliv kommer du att finna en ny inspiration ändå inom det närmaste. Arbete eller fritidssysselsättning. Behåll din tro nu och låt dig inte stoppas. Nu kan man se det positiva i alla motgångar och hinder. Att det finns en mening med allt som pågår/pågått. Mycket möjligt att man gör en karriärförändring nu. Tiden är rätt.

Det kan finnas hälsoaspekter att fokusera mer på. Kanske man behöver vila och till och med söka efter experthjälp. Jag tycker det pekar mest på kvinnohälsa..att man kan vara nära utbrändhet och kroppen säger ifrån och den ska man lyssna på. Stress påverkar oss på det sätt att det uppstår lätt någon fysisk åkomma. Lyssna. Gott om hopp finns nu att få viktiga svar och även för vissa att saker och ting inte var så allvarliga som man trodde. Det kan också finnas någon som “fejkar” i din närhet..Kommer med ursäkter som är svåra att tro på. Men förlåtelse är ett nyckelord och det betyder att du ska försöka förstå “hen” på något sätt även fast personen gjort “fel”. Man behöver inte acceptera detta men bra att inte sätta så mycket energi på andras misstag eller gärningar. Psykisk energi alltså. Det finns saker man till slut kan förstå och andra som man inte förstår. Ibland förstår man inte sig själv för val man gjort men allt är till för att ta lärdom av. Frigör dig från bojor som är tunga att bära. Försök sätta kärlek i din omgivning och situationer. Kärlek är det sanna svaret och kraften i allt. Älska dig själv. Utgå från det och du finner kärleksfulla relationer. Din energi matchar din omgivning. Så vad sänder du ut? Du kan vända ryggen till sådant som inte tjänar ditt högsta goda.

Nu kan man finna perfekt hjälp i något område. Tveka inte att fråga runt och ta emot hjälp som erbjuds. Mycket möjligt att man möter en mycket speciell person som hjälper dina drömmar att bli sanna! Var öppen. Nu är det också aktuellt att söka information. Böcker, internet, tidningar och från andra personer. Vad söker du? Var aktiv. Flera alternativ kommer och du bestämmer vilket är det rätta för just dig. Du kan komma att säga nej till något eller du får ett nej. Det finns därmed en bättre lösning på kommande. Ta inte det första bästa om det känns tveksamt. På någon vecka finner du stort överflöd i någon situation! Nu är det forskande som gäller. Dock,,om ett erbjudande känns helt rätt så är det säkert det. Men var redo att resultatet klaffar lite senare. Du som läser min blogg har hittat den av en anledning men nödvändigtvis så känns inte all information aktuellt alla gånger och det är helt naturligt då det är många som läser och befinner sig i olika vägval.

Vet att alla har änglar och andra ljusvarelser i sin närhet <3 Du är aldrig ensam och du får hjälp när du ber om det <3 Veckans ÄÄ är Raguel. Rättsliga dokument/kontrakt kan mycket väl falla till din fördel. Men titta noga på allt som är skrivet och valen du har. Gör det rätta för din skull och andras skull. Överväg och tänkt klokt. Känner du dig låst så be om andras hjälp eller åsikt. Du kan ha rollen nu som står upp för andra och rättvisan. Du har kraften och visdomen. Någon kan behöva ta ansvar för sina gärningar. Det kan finnas någon i din närhet som konfronteras för att rättvisa ska skipas.

Nu blev det lite långt! Ibland blir det så när våra hjälpredor har viktig information 😉

Då går vi över till smycken 🙂 Du får gärna komma med personliga önskemål så gör jag mitt bästa för att bemöta dina behov. Snabbast når du mig via facebook “Änglabudskap och tolkningar”. Skriv personligt meddelande. Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com.

Önskar dig nu en framgångsrik och glad vecka <3

LUMINO

Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.
Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Aura titan får sin färg av ett färgbad i guld och titan för att sedan behandlas i tryckkammare, färgen är permanent.
Storlek passar 15 cm handled (Kan utökas men kostar då lite mer. Sodalit är slut i lager så då jag lägger jag till av Aura Titan som är dyr att köpa in.)

272 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda

INSPIRATION

Citrin är från början en Ametist som blivit upphettad och då antagit färgen gul. Naturlig Citrin är även den Ametist från början men då har jorden hettat upp den den antar då oftast en gul/brun nyans.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

Gul jade: Gul jade står för glädje och lycka, och ger stimulans och energi på ett milt sätt. Gul jade sägs hjälpa oss att släppa taget, och den sägs också stimulera kroppens rening extra kraftfullt. Kommer med framgång och lycka.

6 mm pärlor
Passar 15-16.5 cm handled. Beror på om man vill att den ska sitta på plats eller hänge lite nedåt. Kan göras lite större också.

260 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
(Lite dyrare trots 6 mm pärlor då Citrin är en värdefull kristall)
KAMPALA

Solsten förekommer i färgerna ljus orange till brun, med lyster.
Solsten är känd för att ha kraftfull koppling till ljuset och solens kraft. Ger ljus till alla situationer, ger hopp och lycka.
Solsten har en ljus, glädjefull energi som ökar vitaliteten och tar bort negativt humör.
Bra mot energi dränering, och energi tjuvar. Solsten har använts av kanadensiska indianer i deras medicin hjul.
Fysiskt: sägs Solsten kunna lindra depression, smärtor, halsont och sexuella frågor.
Guldsten. Sägs symbolisera “ljuset i mörkret”, och sägs kunna stötta om du känner dig vilsen i tillvaron. Den sägs även kunna lindra smärta, ledbesvär, balansera ämnesomästtningen samt lindra utslag som orsakas av födoämnesallergier.
Jaspis ger beskydd vid alla typer av andligt arbete. Det är en utvecklingssten bra att ha med sig för att utveckla och förverkliga dina idéer.
Fysiskt: sägs den rena och avgifta kroppen såväl som de inre organen. Stärker immunförsvaret, hjälpsam mot ryggvärk, kronisk smärta.
Alla Jaspisar har gemensamt en grundande och stabiliserande verkan.
Lotus Berlock
Kan göras i vilken storlek som helst.
270 kr inkl porto
230 kr hämt i Haparanda
VIOLA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Lepidolit. Känd som en sten för övergång, Lepodolit hjälper att flytta och rekonstruerar gamla mönster, och tillför ljus och hopp till situationen. Använd Lepidolit för att minska stress som kan upplevas vid förändringar. Balanserar och tillför inre ro. hjälper dig se anledningen bakom negativa erfarenheter. Lepidolit uppmuntrar andlig tillväxt. Är känslomässigt balanserad.

Fysiskt: Lepidolit sägs kunna lindra besvären av post traumatisk stress, ADHD och sömnsvårigheter.

Fossilerna påminner oss om vårt förflutna och kan hjälpa oss att stå stadigare i vår egen historia genom att helt enkelt acceptera vilka vi är. Den ska också stärka positiva effekter vid affärer och i affärsrörelser Stjärntecken: Jungfrun Chakra: Bas 

Storlek passar 15-16 cm handled
Kan utökas vid behov.

250 kr inkl porto
220 kr hämt i Haparanda
EUFORIA

Malakit är en balanserad sten för överflöd, manifestation och intention. Malakit absorberar energi och drar fram känslor till ytan. Den renar och aktiverar alla Chakran. En extremt kraftfull metafysisk sten. Malakit kallas ofta stenen i förändring används för djup energirengöring för med sig sig healing och positiv transformation till användaren.
Malakit förstärker energier av olika slag både positiva och negativa. Malakit hjälper bäraren dra ut och släppa taget om negativa mönster, tidigare trauman och instängda känslor.
Den är starkt beskyddande renar avgaser sägs beskydda mot radioaktivitet. Malakit kan lindra mens smärtor. Den balanserar alla chakran. Sägs vara bra vid behandlingar av astma, artris, svullna leder.
Nu är vi två stycken som provat bära Malakit och det har gett supereffekt på svullna leder/vätskeansamling och värk!!! Jag vill inte sova en enda natt utan detta smycket då den hjälpt med mina kroniska smärtor 
<3
Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner
Jaspis samordnar alla chakran, stärker snabbtänkthet och ser till att du avslutar saker och ting. Den stimulerar fantasin och omvandlar idéer till handling.
Landskapsjaspis sägs vara moder jord som talar till sina barn. Den för upp dolda känslor av skuld, avundsjuka, hat och kärlek till ytan, liksom tankar som normalt trängs undan. Den ger tröst och dämpar rädsla.
Landskapsjaspis hjälper oss att hitta vår plats i livet, där vi finner det lätt att ta ansvar och kan enkelt överblicka både vårt inre och vårt yttre landskap.
Storlek passar ca 15 cm handled. (Kan justeras)
Först till kvarn! Kan endast göra 2 st just nu.
270 kr inkl porto
240 kr hämt i Haparanda
FALCOR

Maifan: Sägs ha egenskaper att förbättra hälsa & lycka. Den har använts som en amulett för att bevara sin ungdom sedan antiken. Den används även som en skyddande sten för att upprätthålla en god spirit.
Mahogny Obsidian: Ger dig beskydd såväl som grundning, för med sig kraft när du behöver det som bäst. Tar bort blockeringar och spänningar och stimulerar tillväxt på alla nivåer. Arbeta med Mahogny Obsidian när du behöver ta din kraft tillbaka.
En sten för reflektion, visar oss vad du behöver just nu. En medhjälpande sten för ditt självförtroende och självkänsla. Hjälper dig fatta beslut.
6 mm pärlor
Passar handled på ca 16-17 cm
240 kr inkl porto
210 kr hämt i Haparanda