Shaman och Änglabudskap v. 28 <3

Kära läsare! Hoppas ni hade en fin helg trots att det öste ner i stora delar av landet. Vi var på kortresa 20 mil bort och regnet öste ner men det var skönt att komma bort från stan och träffa nytt folk och träffa vårat “gäng” igen efter lång paus 🙂

Jag har nu börjat koppla mig till Shamanismen mer. Vill verkligen utveckla denna gamla visdom som jag känt ett “kall” på en längre tid. Jag har också plockat träpinnar i naturen och ska försöka spå med som också till andra och mig själv. Spännande att se hur det ska gå!

Nu till veckans budskap: Det är läge att gå mer in i sig själv och finna balans och harmoni och meningen med livet och uppgifter. Att inte följa strömmen. Du är unik och har din egen väg att gå också. Finn glädjen i ditt eget sällskap och sätt gränser. Älska det du gör. Gör det du älskar. Det är vägen till din egen glädje och framgång. Samt att det gläder andra när du delar med dig av din egen kunskap och kärlek på olika sätt. Fullmånen kallar alltid tid för egen reflektion och du kan ha känt att du varit extra trött och behövt vila mer. Följ jordens och kroppens rytm och sätt inte emot när saker och ting förändras och förvandlas. Livet är i ständig rörelse..

De flesta har levt många, många tidigare liv och budskapet är att du kan känna missnöje med dagens auktoriteter. Det kan lika gärna handla om din barndom och gränser och plikter som fanns. Att du ska nästan buga och inte våga din egen mening. Det är bara spår från tidigare liv och erfarenheter. Du vet vad som är rätt och rättvist. Du har all rätt att be om rättvisa och rättvis behandling till dig och till andra. Stå emot orättvisa. Träna bort konfliktfobi om du känner att du lider av det. Du får säga din mening! Det som ska undvikas är “påhopp” och dömande. Tala tydligt och berätta hur du upplever saker och ting och om man kan komma överens på vuxet sätt. När du tänker att tidigare liv kan påverka oss mycket så har du bara av den vetskapen chans att läka.

Medicinkvinnor från förr använde skallror till att bedja till högre goda krafter. “Heliga stora anden, må din vilja ske”. De tillbad frid och godhet till hela jorden och inte till sig själva. Kollektiva böner. Du hör universums röst i viskningar. Du behöver inte höja rösten. Allt du behöver finns mitt framför dig. Ta för dig och tacka och gör något av allt som serveras. Hedra dina åtaganden som hör till din livsväg.

Var en betraktare. Det är inte alltid läge att agera innan du har alla verktyg. Se på livet från större perspektiv. När du håller dig lugn gentemot andras utmaningar och bara lyssnar och är närvarande så kommer du snart att veta vilka goda råd du kan berätta. De kommer även att snart veta själv vilka steg de kan ta för att komma framåt. Bara genom din närvaro som inger lugn. Ta ett steg tillbaka och betrakta världen, andra och dig själv.

Vinden kommer med förändringar till dig. Detta är sista kortet från Shamanerna. Vilken vind blåser på dig? Vinden från söder viskar att släppa det som inte tjänar ditt högsta goda mer. Känsla av tillit. Känn den..Vinden från väst ber dig att släppa på tex materiella behov som inte är livsnödvändiga. Människor har många “habegär” som inte är nödvändiga. Gör kloka val och se hela sammanhanget före beslut. Vinden från norr blåser med visdom och mening. Vinden från öst ger klarhet och bilder av det som har en högre mening och syfte. Från vilket håll blåser vinden på dig nu?..Stormar kommer med kaos för att göra en ny ordning. Att rensa luften. Hårda vindar hjälper naturen på så sätt att frön kan färdas och skapa nya rötter. Tänk hur detta budskap gäller även ditt liv..Just nu kan du känna oordning men allt är tillfälligt och även denna stormen blåser bort. Du har din tid för reflektion nu. Ta ett steg tillbaka. Motsätt inte förändringar. Du kommer att göra kloka val och får mer och mer klarhet. Allt är väl <3

Haha, ni skulle se mig nu! Här sitter jag med skatfjädrar i håret och lyssnar till indianer och heliga förfäder 😉 Jag känner också en helt ny energiöverföring från mina “verktyg”. Allt är starkare och en ny klarhet växer..

Nu går vi över till smycken 🙂 Tveka inte att höra av dig om du vill ha något personligt. Nu kommer jag dock att ta en förskottsavgift om jag inte har hemma av det som du behöver och måste beställa hem mer material. Jag har en hel del i lager men det kostar att köpa in mer stenar och berlocker och det blir en extra avgift tills jag får pengarna tillbaka när det blir “liggandes” pga avbokningar. Hoppas du har överseende med detta <3 Jag kommer att arbeta på ditt smycke tills du är nöjd med utseendet. Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com. På facebook uppdateras de flesta smycken innan de kommer till bloggen. Det finns även kristallhealing/chakrabalansering att boka på distans eller plats (Haparanda). Det tillkommer olika budskap i samband med detta. Djurkommunikation. Även personliga budskap i mån av tid och det med hjälp av shamankorten som berättar vad som är värt att tänka på. Som jag skrivit tidigare så är dom änglakorten på paus som jag använt mest av hittills. Utveckling 🙂 Välkommen <3 Här nedan kommer några färdiga som jag erbjuder och nu ska jag tillverka nya som kommer ut en efter en 🙂

ARMANI

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Livets träd berlock

224 kr inkl porto
Stl tillverkas efter bäraren. 8 mm pärlor med strechsnöre.
“Serenity Collection”
THE CALLING

Nyckel eller väskhänge.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

234 kr inkl porto
Liten Shamanväska att hänga runt halsen eller till bälte, väska m.m.

Med en Grön Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner

Och en Snöflingeobsidian.
Snöflinge Obsidian är en sten för renhet, balanserar kroppen, sinnet och anden. Centrerar och fokusera i alla typer av kaotiska situationer. Snöflinge Obsidian kan lätt ta bort negativitet från platser och personer.
Helar gamla karma mönster och hjälper. Centrerar och lugnar.
Fysiskt: sägs Snöflinge Obsidian lindra vid besvär med skelettet, kärlsystemet.

Finns endast 1 st!!!
224 kr
MISS QUINN

Halsband och armband set.

Tofsen hamnar just nedanför brösten.
Sandelträ är magiskt ett mycket användbart träd.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Pärlor av Sandelträ kan
även bäras som skydd och öppnar upp dig och gör dig mer mottaglig. Sägs lindra ledvärk m.m.

Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.

Den större pärlan är Howlit som inger lugn på alla sätt.

Hela settet för 644 kr

Om ingen köper hela set så säljes dessa separat.
Då är halsbandet 444 kr
Armbanden 3 pack 344 kr
Portot beror på vad du köper..
CALVIN

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Mycket effektiv med utmaningar och nya situationer.

Kan göras i storlek max 17.5 cm handled
10 mm pärlor plus en på 12 mm.

154 kr inkl porto
JUNO

Malahalsband med 108 pärlor

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.

Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Gurupärla är Lava
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Liten Buddha berlock i slutet.
477 kr inkl porto
Köp till ett armband? Då får du armbandet för 110 kr.
KEYKEEPER

Kortare nyckel/väskhänge.

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aqua Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Änglaberlock.

Finns endast 1 st av denna variant!

Ord. pris 214 kr inkl porto
NU ERBJUDANDE 184 kr!!!

Shaman budskap v. 27

Kära läsare! Nu ska vi ta nya tag och starta upp med budskap från våra Heliga Förfäder i Shamanismens tecken! Här får vi stor visdom och nya tankesätt för ett mer balanserat liv <3 Vi kör med detta ett tag framöver, då jag är “kallad” från mina guider att utföra även detta. Det har pockat på ett tag och nu känner jag att det är dags 🙂 Jag har alltid känt ett stort intresse både för änglar och indiankultur/shamanism. Shamaner finns enligt min “vetskap” längre tillbaka i släktträdet från mammas sida.

Från vänster till höger:

Du har gjort dina “uppoffringar” gentemot andra och dig själv. Det kan hända att du offrat dig själv för andras välmående och det återgäldas alltid stort när man agerar med hjärtat <3 Men nu ska du inte glömma dig själv! Offra inte bort ditt eget välmående. Du har förstått vad du ska lämna för att komma vidare. Något är uttjänat..dags för nytt och nya synvinklar. Du är en välkommen gäst till bordet av välstånd! Var tacksam för alla dina böner som är hörda <3 Agera mot en framtid som serverar dig väl. Ta för dig!

Vi kommer alla från samma källa och hem. Vi är själar i fysiska kroppar och kroppar och egot har olika behov. Sätt undan dessa materiella behov mer. Och var i nuet. Du har allt du behöver när du lever i tacksamhet. Känn ingen ilska. Känn ingen rädsla. Känn ingen brist. Undvik onödiga konflikter. Det du känner drar du till dig och kärlek är den sanna essensen. Allt du stör dig på hos andra finns i dig själv. Se alla på ett nytt sätt. Se dig själv på nytt sätt. Från en annan synvinkel. I varje sekund har du en ny chans att förändra. Förändra vad du önskar. Hur du vill leva.

Neka inte din egen framgång. Neka inte dig själv. Din inre röst berättar varför du är på jorden och just i den kroppen du lever. Rådgivare från det högsta ljuset vill att du ska förlåta vad som ska förlåtas. Att älska djupt. Att våga leva. Ditt liv har en mening. Använd den. Använd alla dina sinnen för att navigera dig genom livet. Du har visdomen. Du har erfarenhet, kunskap och visdom från långt tillbaka i tiden. Från tidernas begynnelse..Agera nu till ett nytt liv. Återfödelse..

Du kan också träna din intuition och tolka korten själv 🙂

Dessa orakelkort är på engelska och har vissa nya och svåra ord men jag försöker genom intuition förmedla kortfattat och så lätt som möjligt. Livet är en skola och vi är aldrig fullärda. Jag känner vördnad och nyfikenhet för nytt lärande <3

Med mina healingsmycken fortsätter jag som vanligt 🙂 Och jag erbjuder Kristallhealing/Chakrabalansering både på distans och plats. Välkommen att fråga 🙂 Du når mig på facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost till anglaakuten@hotmail.com.

ARMANI

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Livets träd berlock

224 kr inkl porto
Stl tillverkas efter bäraren. 8 mm pärlor med strechsnöre.
“Serenity Collection”
THE CALLING

Nyckel eller väskhänge.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Grön Jaspis Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

234 kr inkl porto
Liten Shamanväska att hänga runt halsen eller till bälte m.m.

Med en Grön Aventurin. Aktiverar och renar hjärt chakrat, Grön aventurin är en riktig lyckosten som ofta drar till sig pengar. Den har en helande energi och löser emotionella blockeringar. Aventurin är även en karriärssten som hjälper dig i din karriär och att utvecklas i ditt arbete.
Fysiskt: sägs grön aventurin vara mycket bra för lungor, lever, bihålor och hjärta och infektioner

Och en Snöflingeobsidian.
Snöflinge Obsidian är en sten för renhet, balanserar kroppen, sinnet och anden. Centrerar och fokusera i alla typer av kaotiska situationer. Snöflinge Obsidian kan lätt ta bort negativitet från platser och personer.
Helar gamla karma mönster och hjälper. Centrerar och lugnar.
Fysiskt: sägs Snöflinge Obsidian lindra vid besvär med skelettet, kärlsystemet.

Finns endast 1 st!!!
224 kr
MISS QUINN

Halsband och armband set.

Tofsen hamnar just nedanför brösten.
Sandelträ är magiskt ett mycket användbart träd.
Magiska egenskaper det har är bl.a. skydd, rening,
clairvoyance, spådom, lycka, healing, meditation, framgång.
Pärlor av Sandelträ kan
även bäras som skydd och öppnar upp dig och gör dig mer mottaglig. Sägs lindra ledvärk m.m.

Turkos är för halschakrat. Symboliserar vördnaden för livet. Turkosen besitter kraftigt healande egenskaper, skänker hälsa, ödmjukhet, lycka, beskydd, lycka i hemmet, samt absorberar negativa känslor.

Den större pärlan är Howlit som inger lugn på alla sätt.

Hela settet för 644 kr

Om ingen köper hela set så säljes dessa separat.
Då är halsbandet 444 kr
Armbanden 3 pack 344 kr
Portot beror på vad du köper..

Stl på armband är till 15-16 cm handled men kan göras lite större i mån av material.
CALVIN

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.
Fysiskt: sägs Howlit hjälpa till med att behålla kalcium i ben och tänder. Den kan balansera känslor.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Mycket effektiv med utmaningar och nya situationer.

Kan göras i storlek max 17.5 cm handled
10 mm pärlor plus en på 12 mm.

154 kr inkl porto
MENTALIST

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Sodalit uppmuntrar dig att vara sann till dig själv och stå upp för dig själv och det du tror på. En sten för självutveckling, självförtroende, självacceptans och självkänsla. Sodalit uppmuntrar dig till att utveckla din intuition och lita på dig själv. Skapar känslomässig balans, hjälper dig släppa taget om gamla känslor som du inte längre har nytta av.
En sten för uppvaknande, stimulerar tallkottkörteln och ditt tredje öga, fördjupar meditationen.
Sodalit hjälper dig lösa dagliga problem, bär en sten med/på dig för att få en fungerande vardag.
Fysiskt: sägs Sodalit ta bort oro, panikattacker, mental oro och fobier. Använd Sodalit till att stärka immun försvaret , lindra sömnlöshet och balansera metabolism.

Blå Aventurin tillåter att andlig energi passerar in genom tredje ögat och halschakrat, hjälper dig utveckla din andlighet.
Hjälper till att bli av med själviskhet, barnslighet och ilska. Hjälper dig hitta dig själv speciellt när du har fastnat. Rensar stillastående energier och öppnar upp för en andlig tillväxt och andligt arbete. Hjälper dig behålla lugnet oavsett vad som händer i ditt liv.

Angel Aura kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl anpassas efter bäraren. Modellen är till 16 cm handled.

184 kr inkl porto
AIMÉE

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.
Healingegenskaper: Särskilt bra för hudproblem och besvär med mage och tjocktarm, obalans i lever, mjälte och njure; förvara en agat nära punkten för åkomman.
Vardagsbruk: Agater skyddar hemmet och arbetsplatsen från negativa effekter av nutida föroreningar och elektriska impulser från utrustning som exempelvis datorer och spelkonsoler.
Andliga egenskaper: Bandagat hejdar den brinnande längtan efter sådant som vi inte kan få; en bra motvikt till köplusta.

Denna variant har 3 pärlor av Lila Jade som ger healing och extra framgång i verkliga projekt.

224 kr inkl porto
ANGELINA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing.
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl tillverkas efter bäraren.

234 kr inkl porto
JUNO

Malahalsband med 108 pärlor

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.

Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Gurupärla är Lava
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Liten Buddha berlock i slutet.
477 kr inkl porto
Köp till ett armband? Då får du armbandet för 110 kr.

2020-07-03 | Okategoriserade | 1 kommentar.

Ängla och Enhörning budskap v. 27 <3

Kära läsare! Hoppas ni haft en fin försommar <3 Jag fortsätter att pyssla med mitt kontor/healingrum 🙂 Snart har jag det viktigaste på plats. Sängen är installerad så nu kan jag ta emot healingkunder på plats 🙂 Väntar på en ergonomisk stol ännu och en del inredning och extra arbetsmaterial. Mitt rum är avskilt och inga större störningsmoment nära. Detta är min heliga plats som jag älskar!

Veckans kollektiva budskap kommer här: Just nu är det perfekt tajming till din situation som du funderat på. Ingen förhalning. Sätt igång eller fortsätt! Tvivla inte på att du inte är redo för dessa förändringar. Du ÄR redo säger änglarna 🙂 “Goldengate” är ordet jag får till mig. Det är ingen idé att ge upp nu för du är nära någon dröm! Fortsätt tro på dig själv och låta ingen och inget hindra dig. Fundera på olika alternativ och tillvägagångssätt om du känt att något inte riktigt fungerat optimalt ännu. Alla möjligheter finns nu att du klarar av din situation 🙂 Åter igen finns kortet med Rättvisan med i bilden. Något faller till din fördel. Var också mån om rättvisa för alla. För dig själv och andra. I stort som smått.

De värsta utmaningar och motgångar ligger nu eller snart bakom dig. Det ljusnar! Gynnsamma vindar att göra stora som små förändringar. Något som gäller hälsan är på bättringsvägen. Har det funnits konflikt med någon eller kanske tom med dig själv så ska det bli avklarat. En resa finns i sikte..yttre eller annars inre. Meditera gärna på något sätt. Även motion kan vara meditation. Rörelse eller stillhet. Vi är alla olika 🙂 Rörelse är bra nu för att lösa spänningar och man brukar inte tänka på sina ev bekymmer medans man rör på sig eller pysslar med något trevligt och som kräver sin egen koncentration. Även nya idéer och uppfinningar kan uppenbara sig plötsligt! Var nyfiken och ta reda på och träna något intressant. Haha, nu tänker jag på ordspråket ” The curiosity killed the cat” 😉 Men så är inte fallet här! Var nyfiken för du vet inte vad du hittar eller är riktigt bra på 🙂

Säg vad du tycker vänligt men bestämt. Var inte rädd att någon “hugger dig i ryggen”. Vi har alla rättigheter och behov. Omsorg om andra är kärlek men också omsorg om dig själv är kärlek <3 Nu finns också specifikt män i bilden lite extra. Ett vägskäl. Att välja en ny väg eller återgå till något man påbörjat tidigare för att slutföra. En ny början. I det stora hela en bra vecka alltså!

Då önskar jag er en härlig vecka! Vilka funderingar du än har så hittar du mig på facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Nu kommer lite smycken som vanligt 🙂 Du får gärna komma med en personlig beställning så gör jag mitt bästa för att bemöta just dina behov <3 Nya smycken presenteras i första hand på facebooksidan innan dom synns här senare i veckan..

JUNO OCH JUPITER

Malahalsband med 108 pärlor

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.

Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Gurupärla är Lava
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

Liten Buddha berlock i slutet.

477 kr inkl porto
Köp till ett armband? Då får du armbandet för 110 kr.
KEYKEEPER

Kortare nyckel/väskhänge.

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.

Aqua Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.
Änglaberlock.

Finns endast 1 st av denna variant!

Ord. pris 214 kr inkl porto
NU ERBJUDANDE 184 kr!!!
PEPPER

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.
Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller.
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

10 mm pärlor
174 kr inkl porto
ANGELINA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing.
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl tillverkas efter bäraren.
234 kr inkl porto
AIMÉE

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.
Healingegenskaper: Särskilt bra för hudproblem och besvär med mage och tjocktarm, obalans i lever, mjälte och njure; förvara en agat nära punkten för åkomman.
Vardagsbruk: Agater skyddar hemmet och arbetsplatsen från negativa effekter av nutida föroreningar och elektriska impulser från utrustning som exempelvis datorer och spelkonsoler.
Andliga egenskaper: Bandagat hejdar den brinnande längtan efter sådant som vi inte kan få; en bra motvikt till köplusta.

Denna variant har 3 pärlor av Lila Jade som ger healing och extra framgång i verkliga projekt.

224 kr inkl porto
BRANDY

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.
Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.
Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier.
En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran.
Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Onyx är en starkt beskyddande sten, den absorberar och omvandlar negativ energi och förhindrar personlig utmattning. Onyx stärker den mentala utveckling, mycket bra att använda vid stressfulla situationer, förvirring eller sorg.
Använd svart Onyx för att öka glädje och tur, Onyx stärker ditt självförtroende. Hjälper till att hela gamla känslomässiga sår och karma från tidigare liv.

Guldsten. Använd guldsten när du behöver utveckla ditt tålamod eller söka förlåtelse. *Hjälper dig att komma över sorger, släppa det förflutna eller ”bota” dåligt samvete. *Bevarar lugnet i din tro och själ och ger därför balans i livet. *Skyddar nära och kära, dina ägodelar och din fysiska säkerhet.

Finns 2 st.
244 kr inkl porto
ROBIN

Pyrit är en mycket beskyddande sten, den avskärmar användaren från alla typer av negativ energi. Pyrit blockerar energi läckage. Bär Pyrit i din ficka för att skydda dig för miljö föroreningar och fysisk fara.

Pyrit är känd som en lycko sten, hjälper oss attrahera välfärd, hälsa och rikedom till användaren. Hjälper oss att bli av med negativa energier, blockeringar mm. Erbjuder sitt stöd vid förändringar, inspiration och dåligt självförtroende. Uppmuntrar och stödjer dig i att lyckas i dina projekt.

Avstressande och balanserande.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Finns 2 st.
Kan beställas med endast Pyrit eller Grå Jaspis.

244 kr inkl porto


AIDEN

Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier.

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran.

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Mellandelar av trä och Livets träd.
Passar både kille och tjej.

Stl på bilden är till 16-16.5 cm handled. Kan göras i annan storlek.
Finns endast dessa 2 just nu!

Dubblett
314 kr inkl porto


Ängla och Enhörning budskap 25-28/6 <3

Kära läsare! Nu har jag lite tid över att skriva extra budskap inför resten av veckan 🙂

Som jag skrev tidigare i veckan så finns det någon rättvisa i bilden. Du överväger ett beslut och det kan ha påverkat dig med sömnlösa nätter och stress. Änglarna vägleder dig så att allt blir rättvist för alla inblandade. Du kan behöva ta hjälp av en medlare om du inte kan välja själv. Något faller till din fördel. Det kan mycket väl handla om rättsliga tvister, dokument, kontrakt eller annat. Det kan också handla om överenskommelse med någon annan person. När det gäller underskrifter så titta noga på allt innan du skriver under. Då kan du slippa ev försening eller besvärlig korrigering. Det handlar också om att stå emot orättvisa. Hjälpa någon? En förlåtelse kan bli aktuell. Ta emot en ursäkt eller be om ursäkt inför någon. Det kan vara så enkelt att man brusat upp och någon oskyldig blir drabbad. Tänk på ditt agerande. Ha medkänsla med andra och åter igen ; döm icke.

Något är väl värt sin väntan! Snart får du svar/resultat på något du önskat. Och det kan bli mycket bättre än du trodde! Det finns en gudomlig tajming i allt för att det ska klaffa perfekt och det finns en erfarenhet i allt som räknas. En kunskap innan du prickar rätt. Belöning kommer 🙂 Sluta oroa dig nu <3

Goda nyheter inom hem, jobb, kärlek, pengar eller annat kommer! Du kan behöva lite mer tålamod innan du ser det du väntat på. Kanske någon timme, dag eller lite mer men var redo att ta emot…Allt kommer av en mening så du behöver inte tvivla på något. Du är redo för allt nytt som kommit och kommer! Stora lyckliga förändringar! Du är ju värd mer än det som du tror är nog bra <3

Stora känslor och romantik finns i bilden. Du möter någon ( nu eller något senare ) eller är tillsammans med någon som tillhör din själsgrupp. Glädje, njutning och lycka är sannolika. Verklig vänskap med någon. Förnyelse i hemmet kan det vara nu. Även psykiska förmågor kan vara på topp och du kan lotsa dig igenom livet på ett klarare och intuitivt sätt.

Önskar dig en härlig helg nu! Då går vi över till smycken igen. Kom ihåg att du kan beställa något alldeles personligt och du kan också beställa en Kristallhealing/Chakrabalansering av mig. Mer info finns på facebook Änglabudskap och Kristallhealing eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. Välkommen!

AND SO BE IT

Malahalsband med 108 pärlor

Unakit balanserar den känslomässiga och andliga kroppen, och hjälper/befriar den från energimässiga blockeringar. Den hjälper oss att leva i nuet och släppa det förgångna, dvs de känslor och minnen du vill bli av med.
Unakit är en sten för visioner den kan öppna och aktivera ditt tredje ögas chakra för att ta emot andliga insikter från de högre frekvenserna. Unakit’s grundande effekt för med sig en lugnande känsla till alla omgivningar, den sänder ut rogivande vibrationer till alla omkring den.
Fysiskt: sägs Unakit vara bra för fortplantnings systemet, för hälsosamma graviditeter. Bra för cellförnyelser.

Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Gurupärla är Lava
Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

477 kr inkl porto

Köp till ett armband? Då får du armbandet för 110 kr.
FRANKIE

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.
Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.
Landskapsjaspis. Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

224 kr inkl porto
AIMÉE

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
just Rosa agat är mycket bra för att hela hjärte sorg.
Healingegenskaper: Särskilt bra för hudproblem och besvär med mage och tjocktarm, obalans i lever, mjälte och njure; förvara en agat nära punkten för åkomman.
Vardagsbruk: Agater skyddar hemmet och arbetsplatsen från negativa effekter av nutida föroreningar och elektriska impulser från utrustning som exempelvis datorer och spelkonsoler.
Andliga egenskaper: Bandagat hejdar den brinnande längtan efter sådant som vi inte kan få; en bra motvikt till köplusta.
Denna variant har 3 pärlor av Lila Jade som ger healing och extra framgång i verkliga projekt.

224 kr inkl porto

PEPPER

Larvikit är en beskyddande och grundande sten. Den renar din subtila kropp och har en stark koppling till jordens energier. Stimulerar inre visioner och ökar dina andliga förmågor. Den tillåter oss att se det förflutna, och dina tidigare liv.
Den tar bort negativ energi, ökar vår själv säkerhet, stimulerar vår kreativitet.

Kan hjälpa de med inlärningssvårigheter, och även vara bra mot alla typer av eksem. Förstärker din vitalitet. Lugnar nerver och sänker ett högt blodtryck.

Lava uppkommer genom att vulkaner sprutar ut lava som sedan förstenas till hård lava. Egenskaperna varierar något beroende på vad just den innehåller.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.

10 mm pärlor

174 kr inkl porto
KEYKEEPER

Kortare nyckel/väskhänge.

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.
Angelit är en sten för kommunikation med änglarna och de högre sfären. Den lugnar och inger en känsla av rofylldhet. Meditera gärna med Angelit för att möjliggöra kommunikation med änglarna, andevärlden och mästarna.
Angelit hjälper dig nå de högre andliga höjderna och gör dig medveten om änglarnas energier.
Aqua Aura Titan, är en hög vibrations sten, arbetar väl med halsen, tredje ögats chakra och hjälper dig kommunicera med andliga visioner och drömmar. Tillåter dig att höja dina energier, släppa taget om negativitet. Skyddar dig på livets väg.

Änglaberlock.

Finns endast 1 st av denna variant!

194 kr inkl porto
ANGELINA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing.
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl tillverkas efter bäraren.
234 kr inkl porto
FEEL GOOD

Kiwijaspis är användbar för de som arbetar i läkande områden på andras vägnar.
Kiwi Jasper hjälper till att justera chakran och underlättar återkallelsen av drömmar. Det är en balanssten som arbetar för att anpassa de fysiska, emotionella och mentala kropparna med den eteriska världen.
Kiwi Jaspis fungerar genom att läka matsmältningsorganen, cirkulationsorganen och sexuella organen i kroppen, och är särskilt användbar eftersom den inte överskattar, snarare kommer Kiwi Jaspis att presentera den positiva energin i rätt mängder som krävs för att underlätta välbefinnandet.
Kiwi Jaspis arbetar för att lugna vissa dysfunktionella energier i aura och hålla ens energinivå hög. Kiwi Jasper är en underbar sten att ge till människor som har varit sjuka länge eftersom det hjälper deras energi att förbli stark och konsekvent.
Fysiskt kommer Kiwi Jaspis att hjälpa till med läkning av njurar, mjälte, urinblåsa, lever och mage. Kiwi Jaspis kan bota försämring av inre organ. Kiwi Jasper kan också användas för att lugna nerverna och behandla förlusten av luktkänsla.
Att placera din Kiwi Jasper i ett rum hjälper till att eliminera negativa energier. Det hjälper också en att ta ansvar och bli mer baserad i de stabiliserande energierna på jorden.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.
Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.t kan Kiwi Jasper hjälpa till att balansera Yin- och Yang-energierna och stabilisera aura.

Mellandel är Livets träd.

Stl till ca 17 cm handled
194 kr inkl porto
Finns endast 1 st i lager!

Ängla och Enhörning budskap v. 26

Kära läsare! Hoppas ni hade en fin midsommar vart ni än var 🙂 Här var det lugnt och tog bara en dagstripp med dottern till stugan och träffade en del av familjen. Vädret är vackert hela tiden och solens energi ger styrka fast det stundtals är lite hett 😉

Veckans budskap ser ut såhär från mina hjälpredor: Det finns “knutar” och val där det finns en viss tvekan. Hur gör jag rätt här? Klarar jag av det? Rätt eller fel? Det är viktigt att lita på sig själv och tro på sig själv. Vägarna är inte alltid lätta och smidiga. Det finns kunskap att hämta från olika håll. Du kan nu behöva fråga en tredje part om råd. Någon kan ha en känsla av “krossade drömmar” men detta är inte sant. Allt är tillfälligt..”Gråta över spilld mjölk”? Något kanske inte blev som du trodde och du grämer dig över det. Men det finns en annan rättvisa i detta som ska visa sig. Att man råkar ta sönder något , som tex glas, så säger man i Finland i alla fall att det kan föra tur med sig. Så var uppmärksam på sköra saker som kan gå sönder..

Detta är förvandlingarnas tider. Detta kan kännas jobbigt och man är trött och kanske förvirrad. Känner ångest, ilska, ledsamhet etc. Man kan behöva distansera sig från andra stundtals för att meditera och fylla på egen energi. Följ med i flödet och motsätt inte..man kommer alltid upp igen. Det är som att du blir “uppdaterad” nu av högre syften. Uppmuntra och var stolt med dig själv. Värdesätt dig oavsett vad. Du har kommit långt! Utmaningar bär du med som kunskap och erfarenhet. Allt som varit gör dig till den du är idag. Uppskatta och älska dig själv helt enkelt <3 Du är perfekt som du är! Du har mer att ge och dina uppgifter kallar på dig..Finn balans med arbete och hem så blir det bra. Pressa inte..”Piska” inte dig själv för gamla misstag. Man ska förlåta sig själv och veta att man varje sekund kan göra nya val och förbättra vad som helst. Det kan också vara dags att förlåta någon annan och ta emot en ursäkt. Döm inte. Någon.

Det kan vara också aktuellt att ge barn mer ansvar. Stora barn klarar sig bättre än du tror och du behöver inte “curla”. Ett stöd ja. Men inte göra sånt som du vet att dom klarar sig själv. Dom blir också starka av att se hur mycket dom klarar av. Det handlar nu om självständighet. Det kan nu också handla om att sätta gränser gentemot andra. Någon kan ha olämpliga kompisar där man behöver kapa banden om man inte kommer överens. Allt handlar om att värdesätta sig själv. Det kan i övrigt vara också att ta upp sin barndomsdröm..

Det finns en sorts framgång denna vecka. Du lyckas lämna eller slutföra något och finner mer frid och balans. Sträva alltid efter balans i kropp och sinne. Har du med något rättsligt ärende nu som kan ha med lagar att göra eller liknande så klaras detta av till din fördel. Det kan också vara en kurs/utbildning/jobb som ger positiv utdelning. En ny början i något sker 🙂 Be gärna ÄÄ Jeremiel hjälpa dig med viktiga beslut och val. Nu finns en ny väg tillgänglig eller aktuell. Granska. Utvärdera. Välj. Oväntade möjligheter finns tillgängliga som ger lycka! Detta kan vara något annat eller på annat sätt än du planerat eller trott. Lita på att änglarna ibland serverar magi och mirakel som extra belöningar! Det finns möjlighet till firande denna vecka av någon speciell anledning! Ha roligt innan veckan är slut. Du blir inte besviken 🙂 Du är väl värd att slappna av och njuta av livet och andra nära och kära <3

Önskar er en härlig vecka nu <3 Och så går vi över till smycken! Beställ via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com. (Hemsida under uppbyggnad). Vill du ha något personligt så hör du av dig 🙂

EVY

Rhodonit balanserar känslor och lugnar otålighet. Beskyddar mot negativ energier och kritik, och drar till sig kärlek.
Hjälper dig upptäcka dina inre gåvor, utvecklar och stöttar din andliga och personliga utveckling samtidigt som den hjälper dig få kontakt med ditt högre jag. Ger dig styrka och kraft.
Fysiskt: sägs Rhodonit hjälpa till med avgiftning samt ger healing till organen, speciellt då levern. Lindrar vid inflammationer, lugnar vid oro.

214 kr inkl porto
6 mm pärlor.

Stl tillverkas efter bäraren.
REMEMBER WHO YOU ARE

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.

Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.

Stl tillverkas efter bäraren
(Ingår i företaget)

224 kr inkl porto och moms
HALEY

 Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Stl tillverkas efter bäraren.
(Ingår i företaget)
Pris 234 kr inkl porto och moms
ANGELINA

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.
Blåband agat är en mycket lugnande sten och vårdande sten, som har en lugnande energi och lugnar även ett oroligt sinne. Den balanserar känslor och är bra att använda vi healing.
En bra sten att använda på halschakrat, lugnar och underlättar kommunikation.
Dämpar oro, nervositet och ilska.
Fysiskt: sägs Blåband Agat vara bra mot insomningsbesvär, halsont, spänningstillstånd, huvudvärk och högt blodtryck.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl tillverkas efter bäraren.

234 kr inkl porto
FEEL GOOD

Kiwijaspis är användbar för de som arbetar i läkande områden på andras vägnar.

Kiwi Jasper hjälper till att justera chakran och underlättar återkallelsen av drömmar. Det är en balanssten som arbetar för att anpassa de fysiska, emotionella och mentala kropparna med den eteriska världen.

Kiwi Jaspis fungerar genom att läka matsmältningsorganen, cirkulationsorganen och sexuella organen i kroppen, och är särskilt användbar eftersom den inte överskattar, snarare kommer Kiwi Jaspis att presentera den positiva energin i rätt mängder som krävs för att underlätta välbefinnandet.

Kiwi Jaspis arbetar för att lugna vissa dysfunktionella energier i aura och hålla ens energinivå hög. Kiwi Jasper är en underbar sten att ge till människor som har varit sjuka länge eftersom det hjälper deras energi att förbli stark och konsekvent.

Fysiskt kommer Kiwi Jaspis att hjälpa till med läkning av njurar, mjälte, urinblåsa, lever och mage. Kiwi Jaspis kan bota försämring av inre organ. Kiwi Jasper kan också användas för att lugna nerverna och behandla förlusten av luktkänsla.

Att placera din Kiwi Jasper i ett rum hjälper till att eliminera negativa energier. Det hjälper också en att ta ansvar och bli mer baserad i de stabiliserande energierna på jorden.

Howlit är en av initierings stenarna som länkar användaren till ett högre själsligt medvetande. Howlit öppnar och förbereder sinnet för att ta emot energier och vishet från initieringar.

Howlit är en underbar sten att använd när man behöver minska oron, spänningar och stress. Den lugnar och lindrar känslor, överaktiva sinnen och hjälper dig få en djup och avslappnande sömn.
Ger klarhet, absorberar ilska och negativ energi. Att Meditera med Howlit kan hjälpa en att ansluta till de högre sfären, tillåtande en högre kommunikation på de högre frekvenserna.t kan Kiwi Jasper hjälpa till att balansera Yin- och Yang-energierna och stabilisera aura.

Mellandel är Livets träd.

Stl till ca 17 cm handled (kan tillverkas i annan storlek i mån av material.)

194 kr inkl porto
ELLEN

Halsband eller amulett i bilen.

Fossil. Grundande, mentalt stärkande. Fokusering. Rosa till att attrahera kärlek.

Rosenkvarts är den ultimata stenen för villkorslös kärlek som arbetar med hjärt chakrat. Den har en hög energi frekvens men är samtidgit lugnande. Hjälper till att skapa försoning, förlåtelse
och rensar ut negativa energier kring dig.
Den för in kärlek och drar till sig kärlek, och förstärker kärleken i ditt nuvarande förhållanden. Läker hjärtas hjärtesorg, med en mild och rofylld energi.

Bergskristall är den mest mångfaldiga healing kristallen, bland alla kristaller. Den är den kraftfullaste healings stenen bland alla kristaller. Den förstärker kraftens energi och intention. Beskyddar mot all negativitet anpassar oss till vårt högre jag och tar bort smärtor.
Förstärker auran, renar, aktiverar och rätar upp alla chakran.
Bergskristall kan programmeras och rikta in på olika energipunkter.
Ökar energin kring bäraren, förstärker din andliga kraft.

Hamsa handen som ett vakande öga för beskydd. Och extra lycka och tur.

Längd. Tofsen hamnar lite nedanför brösten.

444 kr inkl porto

Ängla och Enhörning budskap vecka 25 <3

Kära läsare! Då är vi inne på midsommarveckan redan! Då är det inte ovanligt att veckan också handlar om relationer 😉 Intressant också att nymånen faller till helgen. Känslor..Och önskemål..

Det kan finnas en trötthet denna vecka. Det har hänt mycket senaste tiderna. Både med viruset och hälsan och alla utmaningar och aktivitet där man har fokuserat och drivit viktiga ärenden m.m. Du har orkat och inte gett upp! Bra jobbat! Fortsätt. Det finns ännu mycket att göra. Men nu är det dags att ta en lite “time out”. Om inte fullt ut, så delvis. Din dröm/drömmar hålls ändå levande när du har tankens kraft i det och fortsätter be änglarna om hjälp. Du som vill byta jobb; fortsätt planera det och våga gå efter din dröm. Man ska kunna vara glad på jobbet! Utföra ett jobb som är glädjande. Tjäna pengar och vara lycklig! Hur bra låter inte det?! Det betyder inte automatiskt att du blir rik på pengar men rikedom är många olika saker. Men först är det viktigt att du finner belåtenhet och sen finns alla chanser att bygga ett “imperium” om man vill 😉 Detta är en framgångsrik tid! Ta tillvara alla chanser. Se dina möjligheter. Det finns där ute. Igen kommer ordspråket” Du ser inte skogen för alla träd”. Det finns alltså många detaljer och man ser inte helheten. Den stora bilden. Resultatet av det man strävar efter. Allt finns tillgängligt. Detaljerna ska bockas av en efter en. Den rätta tiden till målet infinner sig när du redo. Om vissa saker händer innan du på riktigt är redo så kan det bli lite kaotiskt. Det tar tid att bygga upp hållbara drömmar..som håller på längre sikt också..Det kan handla om nytt deltidsjobb också eller att bygga ett intresse till framtida arbete..Det kan finnas någon som hjälper dig nu. En framgångsrik person som har kunskap och vilja att hjälpa dig framåt! Det kan också vara du som anställer någon eller blir anställd. Något inom karriär handlar det om..

Med manliga personer ser det ut att finnas utmaningar som man inte är bekväm med. Det ser ut att handla om viktiga papper. Skrifter, dokument, kontrakt m.m. Något var inte som man trodde. Det finns både positivt och negativt i detta också. En lösning är på kommande. Men det kan ta tid. Man kan inte tvinga allt att hända samtidigt. Vissa saker får “bida sin tid” helt enkelt. Nu är det återhämtning som gäller. För alla. Det finns tider då mycket händer samtidigt och det finns tider där vissa saker stannar upp tillfälligt. Då har man tid att ta det lugnare. Ta hand om hälsan. Ha tid att umgås och ha egentid likaså. Lyssna till din inre röst. Andligt lärande. Du själv kan vara “mentor” åt andra eller du känner för att finna någon som kan vägleda dig. Kalla gärna på ÄÄ Raziel som hjälper dig att minnas vem du är och minnas dina nattliga drömmar som ibland har viktiga budskap. Tidigare liv har betydelse i din situation också..

Utveckling inom relationer pågår. Stärkta band med befintliga. Delande. Kärlek. Belåtenhet. Lämna onödiga konflikter. Förståelse. Förlåtelse. Nya kan komma in nu som ger glädje. Hjälp. Omvårdnad. Familj. Vänner. Det du ger till andra, om så bara av din tid, ger dig belöningar. Både i din känsla av att givande är glädjande. Men också att du förtjänar få en dröm uppfylld tack vare din godhet och hårda arbete. Ditt tålamod.

Man kan känna nu att man vill ge upp målet man satt upp tidigare. Pga utmaningar och “väggar” som stått i vägen. En känsla av maktkamp. Fortsätta eller inte? Men vill du verkligen ge upp? Känner du fortfarande att du vill sträva efter din dröm? Om ja, så ge inte upp! Det kan också göra ont att “ömsa skinn”. Men förvandling är nödvändig nu och då. Vill du göra din förvandling? Vill du förnya dig? Du kommer att uppskatta allt när det är färdigt! Älska ditt nya liv som händer och kommer <3 Var inte orolig <3 Ta tillvara allt tillfälligt stillastående..Organisera, planera, vila..

Titta på första kortet på bilden. Hur tolkar du den? Jag tänkte såhär; Måste man alltid se glad se ut och låtsas att allt är bra? Vi är bara människor. Du har lov att visa att du ibland är ledsen eller trött. Du kan be andra ställa upp lite mer och inte göra allt själv. Samarbete är viktigt. Kortet kan också betyda att någon “lurar” dig. Visar ett ansikte utåt men har inga goda avsikter? Avundsjuka? Be ÄÄ Mikael beskydda dig så har du stor chans att slippa ha med negativa personer att göra. Håll dom borta från dig. Hmm, ja jag upptäckte att min cykel var stulen under natten! Såå trist! Jag hade precis kommit igång och cykla med våran hund i en cykelkorg och vi njöt av det. Jag ber att någon hittar den där den är synlig och jag får den tillbaka. Det har varit mycket cykelstölder här denna sommar. Min är dock inte så snygg att den är värd att säljas vidare, hehe,,,

Önskar er en härlig midsommar nu om jag inte hinner skriva helgens budskap senare! Nu kommer smycken 😉 Kontakta mig via facebook “Änglabudskap och Kristallhealing” eller via epost anglaakuten@hotmail.com. Mestadels sysslar jag med smycken och Kristallhealing/Änglahealing/Chakrabalansering som är en kombination av allt. På distans och plats. Boka gärna tid <3 Djurkommunikation och i viss mån personliga änglabudskap..

FLORENCE

Kraftfull healing!

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Stl tillverkas efter bäraren. Max 18 cm.

Kan fås utan Hamsa.

Hamsan ger extra beskydd och välstånd.

214 kr inkl porto
MARISOL

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.
Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.
Fysiskt: sägs Aventurin vara bra vid problem med hjärta, lungor, och muskler.
Orange Aventurine anses var en lyckosten, tar emot och manifesterar tur och rikedom, nya möjligheter. Den har lugnande eneriger.

Mycket bra när du arbetar med personlig utveckling, hjälper dig ta bort blockeringar i ditt sakral och tredje ögats chakran. Förstärker din vilja, och din “go kraft”, och höjer din energi.

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Även en riktig lyckosten och balanserar navelchakra, de kvinnliga organen.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Stl tillverkas efter bäraren. Finns endast EN st!

184 kr inkl porto
HALEY

 Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Botswana Agat har en lugnande energi, hjälper dig komma igång efter sjukdom eller stillastående. Balanserar och lugnar samtidigt som den uppmuntrar dig att itu med de problem som finns omkring dig. Hjälper dig se allt klarare genom att fokusera på en sak i taget.

Stl tillverkas efter bäraren.
(Ingår i företaget)
Pris 254 kr inkl porto och moms
REMEMBER WHO YOU ARE

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Mookait (även kallad Australiensisk jaspis) är en kraftfull healing sten, som bidrar med stabilitet och perspektiv på livet. Den hjälper dig att fatta rätt beslut genom att vara objektiv. Mookait kopplar samman din energi till jorden. Balanserar rot och solar plexus chakrat och ökar flödet mellan dessa chakran.

Den är trygg och beskyddande och underlättare kontakten med dina förfäder. Den tar bort blockeringar och hjälper dig rensa ut mentalt skräp och inbitna vanor.

Stl tillverkas efter bäraren
(Ingår i företaget)
234 kr inkl porto och moms

Ängla/Enhörning budskap 12-14/6 <3

Kära läsare! Nu hade jag lite tid över så jag skriver helgens blogg också 🙂 Jag har fortfarande rätt mycket att ordna upp här och det är tur att allt inte lyckas hända på en och samma dag för även om jag önskar det så skulle det bli stressigt värre ändå 😉 Man får vara tacksam för “dolda välsignelser” 😉 Njuter av cykelturer med lilla hunden i varma vädret och mina tysta stunder i arbetsrummet 🙂

Budskapet är att försöka se att alla är från samma källa oavsett vad. Våran gudomliga källa och hem av samma stjärnor i universum. Man kan ha svårt att tro det när människor är grymma och otrevliga. Det finns även barn som av olika anledningar börjar bete sig grymt gentemot andra men dom var inte födda så. Olika omställningar under uppväxten väcker deras ilska. Det du ska göra är att befinna dig i ljuset. Visa ditt ljus och andra kommer att se dig som ljus och god. Be ÄÄ Mikael beskydda dig från skadliga energier varje dag, så får du vara mer ifred och fokusera på din livsuppgift som kärleksfull ledare och förebild <3 Du kan hjälpa andra genom att sända ljus till dom med tankens och energins kraft. Dom kommer att bete sig bättre mot dig då..

ÄÄ Jofiel hjälper dig att utveckla ett positivt synsätt och inställning. Hon kan hjälpa dig att fira dina segrar och fortsätta på din väg mot framtiden. Njut av livet när du får chansen! Chansen har du i varje stund. Varje sekund. Bekymra dig inte hela tiden. Tänk att när allt inte går din väg just nu så kan du bara ställa dig och säga “just nu är allt väl och jag har inte alltid kontroll över alla saker och ting”. Andas. Imorgon är en ny dag och allt kan hända. TRO på dina drömmar! De värsta utmaningar du upplevt är nu bakom dig. Se en ljus morgondag. Visualisera allt på långsikt. Du är på väg..Förvänta dig att det händer, det du önskat. Lita på din intuition. Inte på den gnagande, oroande känslan i magen. Din intuition är stark. Änglarna har varit och är med dig hela tiden och hjälper på många olika sätt. Låt dom hjälpa <3

Nu kan det vara känslomässiga situationer. Det kan också vara att en person väcker starka känslor. En befintlig kärlek eller en ny person. Var öppen i dina känslor och håll inte igen när du känner omtanke och kärlek mot andra. Bekräfta andra. Glada, kärleksfulla besked är möjliga nu. Kärleksförklaring. Romantik ligger i luften! Mellan personer eller helt enkelt en sysselsättning som väcker din passion! Var redo att någon speciell dyker upp som gör dig glad. Unga personer har något positivt att ge eller få som ger delad glädje 🙂 Beröm för dina insatser är möjligt!

Dina drömmar kan ha tagit sin tid för att byggas upp och det har funnits utmaningar men du är hela tiden på väg. Om inte så länge så kommer du att bli så nöjd så nöjd…

Önskar er en härlig helg nu! Min facebooksida har ändrats till “Änglabudskap och Kristallhealing”. Det kommer automatiskt besked till dom som är följare redan. Nu blir det lättare att hitta mig med sökmotor när man söker efter änglar och healing 🙂 Hemsida kommer..Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Nu kommer det av de allra sista smyckerna som finns kvar av mitt privata lager. Nästa vecka eller redan senare idag har jag nytt att sälja och det blir inom företaget med en liten prishöjning pga moms och skatt. Detta är mitt heltidsjobb nu 🙂 Håll koll först och främst på facebook dit allt kommer oftast i första hand innan jag skrivit blogg.

SCARLETT

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.

Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.

Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

Röd Jaspis kan med fördel användas för att lugna eller stimulera bas chakrat. Indianerna anser att Röd Jaspis vara en helig sten. Den är full av grundande energi, och vibrerar av jorden energier.

En lugnande sten arbetar sakta men effektivt, hjälper dig lösa svåra problem; kan även användas för att grunda och stabilisera auran.

Fysiskt: sägs Röd Jaspis hjälpa mot PMS, smärtlindring.

Den afrikanska gråa jaspisen användes av indianerna i ritualer eftersom de ansåg att den var en helig sten. 

Livets träd som mmellandel.

194 kr inkl porto

Stl tillverkas efter bäraren.
MARISOL

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.
Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.
Fysiskt: sägs Aventurin vara bra vid problem med hjärta, lungor, och muskler.
Orange Aventurine anses var en lyckosten, tar emot och manifesterar tur och rikedom, nya möjligheter. Den har lugnande eneriger.

Mycket bra när du arbetar med personlig utveckling, hjälper dig ta bort blockeringar i ditt sakral och tredje ögats chakran. Förstärker din vilja, och din “go kraft”, och höjer din energi.

Karneol är lugnande, och har en kraftig energi som verkar på Sakral chakrat (navel chakra). Den ökar din personliga kraft och mentala energi.
Använd Karneol för att lättare kunna fokusera på dina mål, dämpar ilska. Även en riktig lyckosten och balanserar navelchakra, de kvinnliga organen.
Fysiskt: sägs Karneol öka blod cirkulationen, öka aptiten, hjälpa mot problem med levern, njurar och gallan.

Agater är lugnande och rogivande stenar. De ger inspiration hjälper dig se möjligheterna där det tidigare bara fanns problem. Tar bort skuldkänslor och stärker din självkänsla. Skapar glädje kring dig, hjälper dig uppfylla dina drömmar.

Stl tillverkas efter bäraren. Finns endast EN st!

144 kr inkl porto
FLORENCE

Kraftfull healing!

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Stl tillverkas efter bäraren. Max 18 cm.

Kan fås utan Hamsa.

Hamsan ger extra beskydd och välstånd.

214 kr inkl porto
BRIDGET

Orange Aventurine anses var en lyckosten, tar emot och manifesterar tur och rikedom, nya möjligheter. Den har lugnande eneriger.
Mycket bra när du arbetar med personlig utveckling, hjälper dig ta bort blockeringar i ditt sakral och tredje ögats chakran. Förstärker din vilja, och din “go kraft”, och höjer din energi.

Generellt sätt är Aventurin en perfekt sten när du känner dig stressad, eller när du känner att du har fastnat och inte kan komma vidare. Aventurin hjälper dig öppna ditt sinne så att du kan ta emot och se flera möjligheter.

Aventurin är en sten för kreativitet, den lugnar känslor, och är stressreducerande speciellt vid tentor. Den balanserar Yin/Yang energierna och skyddar dig från energi tjuvar.

Fysiskt: sägs Aventurin vara bra vid problem med hjärta, lungor, och muskler.

Gul Jade stärker ditt självförtroende, ger dig mod och ökar din energi.
Den hjälper dig att frigöra dina känslor på ett hälsosamt sätt och att släppa dina tankar/känslor som håller dig tillbaka.
Den hjälper dig också att bearbeta intensiva drömmar.
Gul Jade skärper ditt sinne och din förmåga att hålla fokus för att kunna slutföra en uppgift i taget – passar perfekt för te.x egenföretagare och studenter.
Gul Jade ökar din energi för ditt välbefinnande och omger dig med skyddande energier.
Den främjar känslomässig stabilitet och ger harmoni i kärleksrelationer.

Chakra: Solar Plexus

Med eller utan berlock.

134 kr inkl porto
 

2020-06-12 | Okategoriserade | 1 kommentar.

Ängla och Enhörning budskap v. 24 <3

Kära läsare! Det går framåt här med mina planer 🙂 Jag berättar mer och informerar om min verksamhet en sak i taget när jag kommer underfund med alla system. Mycket nytt att lära sig! Lite stressigt men samtidigt mycket spännande 🙂 Jag kommer att göra en hemsida (på gång) och jag kommer tills vidare behålla min facebooksida (Änglabudskap och tolkningar), men ändrar på namnet lite. Det är nog klokast att jag uppdaterar där, när jag redan har så många gillare och följare på sidan. Uppdateringar kommer dit..

Nu till veckans kollektiva budskap. Om du läser min blogg så finns det förmodligen en mening med det och du får något budskap som du undrat över. Jag gör en egen bön och ritual varje gång jag gör kollektiva och personliga budskap och jag ber alltid om beskydd så att jag säkert arbetar med våra godaste krafter, änglar och andra ljusväsen och varelser.

Den här veckan ser det ut att vi löser många knutar. Håll dig aktiv i dina strävanden och mål så kommer du hela tiden framåt fast det kan kännas ibland att det finns en vägg framför dig. Ibland blir det helt enkelt en “paus” för att saker och ting ska falla på plats i rätt tid och på rätt sätt. Tappa inte tålamodet. Det flödar ändå, så länge du arbetar mot målet…Pengar cirkulerar här också. Precis som förra veckan. Man kan få in extra pengar nu eller det du förväntat dig dimper in. Någon har möjlighet att betala in en skuld till dig. Du kan ha möjlighet att betala bort en skuld denna vecka. Lättnad infinner sig på något vis nu..En investering kan bli möjlig. Litet eller stort. Stressa inte. Agera med eftertanke och ta en sak i taget.

Samarbeta med andra är glädjerikt. Också nödvändigt i något område. Hjälp och ta emot hjälp och även goda råd. Våga fråga. Njut av tiden med andra. Omvårdnad tillhör veckans ord. Det du ger till andra med ditt goda hjärta kommer tillbaka från annat håll som belöningar! Du har förtjänat glädje och överflöd. Du har förtjänat livets magi och mirakel! Se det och ta emot! Du kan få mer än du önskat! Du kan få det du önskat på annat vis än du trott. Änglarna vill verkligen se dig lycklig och hittar ibland på sina egna metoder för att glädja just dig <3 Det kan handla om några dagar nu tills du ser ett lyckat resultat, om du inte redan såg det igår eller idag..

Familje/relationslycka finns i bilden <3 Här kan det handla om graviditet, födsel, bröllop, förlovning eller flytta ihop. Kanske du möter en intressant person nu..någon du väntat på eller någon ännu bättre som passar dig mer än utmärkt 🙂 Du är också mer “vaken” nu. Du börjar se en helhet och förståelse..

Indigo. Du kan känna dig något annorlunda jämfört med hur andra är. Det är din känsliga själ. Förvalta det väl. Du är här av en speciell anledning. En “förbättrare” i världen. En vägledare. Förändrare. Jorden behöver dessa själar extra mycket nu! Höja energin. Hjälp jorden, människor och djur på ditt eget unika sätt <3 Detta kan du utföra vartsomhelst. Hemma med tankens kraft, arbete, familj, hobby m.m. Du ÄR kraftfull! ÄÄ Metatron, Mikael, Rafael och Gabriel är starka guider och vägledare. Ta hjälp av dessa så är du säker på att du talar och agerar i kärlek. Kärlekens budbärare. Du får även hjälp att beskydda dig och dina nära från skadliga energier <3

Ett projekt som du haft/har kommer till sitt avslut och nytt kapitel startar. Mer harmoni och belåtenhet nu! Välsignelser..Tacka och du får mer att tacka för <3

Jag har ännu kvar smycken från mitt privata lager som jag lägger ut. Snart kommer det mer som tillhör min egen näringsverksamhet, företag så att säga. Jag arbetar hemifrån, vilket jag är så glad över 🙂 Jag har ett eget rum som jag fyller med allt som är personligt i mina intressen. Här kommer jag att fokusera ännu mer på smycken och healing. Du kan boka in dig på en kristallhealing/änglahealing/chakrabalansering hemma hos mig eller på distans. Distans fungerar precis lika väl. Det ingår speciella budskap i alla healingar. Jag har även börjat mer med Djurkommunikation, så det kan du också fråga om 🙂

Min facebooksida är “Änglabudskap och tolkningar” (vilken jag ändrar lite på namnet snart, men du kommer automatiskt att se den uppdateringen). Du kan också skriva epost till anglaakuten@hotmail.com. Varmt välkommen och jag önskar dig en härlig vecka!

KIM

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Lava representerar elementen eld och jord. Stenarna är rika på mineraler från djupet av jordens kärna. Lavasten är en bit materialiserad eld vars egenskap är att ge oss elden och kraften tillbaka och stärka dig genom förändringar. Får dig att släppa taget om det gamla och ta emot det nya med ett öppet sinne.

Passar kille som tjej!

10 mm pärlor.

Kan tillverkas i valfri storlek.

144 kr inkl porto!
GRACE

Kiwi Jasper också kallad Lotus Jasper är en utmärkt vårdande sten. Det kan både upprätthålla och stödja oss under tider med stress och det hjälper oss att känna oss mycket mer lugn, lugn och avslappnad. Det är en fantastisk sten för dem som arbetar som healare, rådgivare eller terapeuter eller de som arbetar för andras räkning eftersom det hjälper till att lyfta upp vår humör, lyfta vårt humör och hjälper till att anpassa oss till jordens naturliga puls av kärlek.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

ENDAST EN MED DENNA BERLOCK!

Passar ca 15-16 cm handled denna modell men kan tillverkas i annan storlek.

ERBJUDANDE 214 kr inkl porto!!!
MICHALIS PROTECT

Obsidian är en kraftfull sten för jordning, som ger en direkt kontakt med rot chakrat och jorden.
Obsidian släpper dessa negativa mönster och tidigare känslomässiga trauman så att själen kan renas helt och hållet. Kan bli känslomässigt om du behöver bearbeta det förflutna men den hjälper dig att bli fri efter genomgången.
Obsidian beskyddar bäraren från hot, negativitet, energi och tjuvar.
Snöflinge Obsidian är en sten för renhet, balanserar kroppen, sinnet och anden. Centrerar och fokusera i alla typer av kaotiska situationer. Snöflinge Obsidian kan lätt ta bort negativitet från platser och personer.
Helar gamla karma mönster och hjälper. Centrerar och lugnar.
Fysiskt: sägs Snöflinge Obsidian lindra vid besvär med skelettet, kärlsystemet.

Lava signifierar pånyttfödelse och fertilitet, styrka och kraft. Anses vara stabilserande vid tumultartade situationer.
Sägner säger att indianer bar lava stenar innan de skulle ut i krig.
Harmonierar med Obsidian så att din övergång till bättre liv blir tryggt och stärker din motivation.
(Lavan har hjälpt mig genom svåra tider vid hälsobesvär.)

Stl tillverkas efter bäraren.

ERBJUDANDE NU 164 kr inkl porto!!!
TENDER LOVE

Morganit har kraftfulla vibrationer, ger villkorslös kärlek. Den tillhör släktet Beryll. Den drar till sig kärlek och hjälper till att behålla den. Den aktiverar och renar hjärt chakrat, kopplar upp sig mot det gudomliga.
Det är en lugnande sten, som går försiktigt fram, öppnar upp till hjärtat för att mottaga meddelanden och vishet från guider, änglar och skyddsänglar. Den hjälper dig att agera i kärlekens tecken, tankar och vägnar.
Fysiskt: sägs Morganit lindra symptom förknippade med bröstet, som tex. astma.

Alla varianter av Jade har gemensamt en avstressande och harmoniserande energi samt att de hjälper en att vara förankrad i nuet.
Den Rosa varianten arbetar främst på hjärtat och kan lösa upp spänningar.
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper även de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.

Blandat 6 mm och 8 mm pärlor.

Stl passar 15-15.5 cm handled. (Kan göra lite större ) ENDAST 1 st!

194 kr inkl porto.
ALICIA vol 2

Vattenmelon/Turmalin arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.

Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Valfri storlek men endast 1 st finns.

184 kr inkl porto

KIMONA

Jaspis brukar anses som en av de mest vårdande stenarna som finns. Stenen kan hjälpa dig med att få en känsla av lugn och stöd samt ger balans till sinnet, vilket kan hjälpa dig i olika stressiga situationer i livet. Jaspis fungerar även som en slags beskyddare och hjälper till att rensa bort negativa energier som finns inom och kring oss. Den renar och samordnar chakran och auran och balanserar även yin och yang. Mod och beslutsamhet är två andra vårdande egenskaper som stenen innehar. Den förknippas också ofta med drömmande och drömmar. Utmärkt fokuseringssten!
Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.
Här med grönprickig och grå Jaspis.

Tillverkas i valfri storlek. Finns endast 1 st!

194 kr inkl porto

Ängla/Enhörning budskap 4/6-7/6 <3

Kära läsare! Jag fick lite tid över så då skriver jag budskap inför resten av veckan <3 Eftersom jag själv går igenom stora förändringar så vill även jag ha motivation till att jag är på rätt väg 🙂 Vägen har varit lång men nu är alla papper klara till uppstart av egen näringsverksamhet! Måste börja luska på olika program, hemsida, priser osv så att jag kan börja erbjuda tjänster..Nästa vecka borde jag vara klar att ta emot healingkunder hem till mig! Jag sänder även på distans, så det är bara att höra av sig 🙂 Fortsätter givetvis med smycken som ingår i verksamheten också 😀 Det kommer då finnas fler att beställa av varje smycke!

Veckan fortsätter i område familj. Kärlek från föräldrar och barn. Till och från <3 Man tar hand om varandra och allt det goda man gör återgäldas stort från universum i olika former av stöd och överflöd! Var tacksam och välsignad <3

Du har skapat dig en grund nu som du kan stå på och det är lyckliga stora förändringar på gång! Var säker på att du har förtjänat allt gott och ta tryggt emot. Håll din tro och ta stegen framåt. Lita på att du ÄR redo! Oavsett vilket område det gäller..

Men det kan vara bra på att titta på dina planer och en slags förnyelse kanske. Fundera på olika vägar och alternativ så att du väljer rätt i det du tänkt. Hur kan du få det ännu bättre? Bättre erbjudande kan som sagt finnas. Ta din tid att tänka efter och undersök. Du följer din egen väg och inte strömmen..Var generös med dig själv och andra i form av tid, gåvor m.m. Du blir belönad som sagt från kanske ett annat håll än du tror! Oväntade goda nyheter kan vara på ingång..Du är kraftfull! ÄÄ Gabriel hjälper dig med kommunikation och klarhet och att vara en kärlekens budbärare <3

Lekfullhet är veckans ord. Lek dig fram och ta inte livet allvarligt. Släpp loss spänningar. Livet kan vara kul om man tar sig tid till det och tänker positiva tankar. Du är värd pauser, umgänge och inte bara jobb. Däremot har du förmågan just nu att balansera hem och arbete. Du klarar allt med fokus och planering och humor 🙂 Anpassning. Kan vara dags att titta över sin budget. Vad ska du investera på? Vad kostar det? Jämför gärna priser när det gäller stora investeringar. Placering av pengar. Pengar kommer och pengar går. Det ska cirkulera och flöda, så tar det som aldrig slut..när en får pengar så satsar den pengarna på något den behöver och det gynnar en annan och så vidare. Cirkulering. Tänk att pengar också är energi och din känsla för pengar påverkar din ekonomi…

Då önskar jag er en härlig helg <3 Välkommen till facebooksidan “Änglabudskap och tolkningar” (den ska jag ha kvar trots företaget och hemsida) eller skriv epost till anglaakuten@hotmail.com.

SHAKIRA

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chkarat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.

En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.
Stl tillverkas efter bäraren

214 kr inkl porto
TRINITY

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Lapis Lazuli Öppnar upp ditt tredje öga, ditt pann chakra. Gör dig medveten om den andliga världen, på ett mycket tryggt sätt. Beskyddar dig under hela processen. Skapar lugn och ro och tillåter dig att utveckla/utforska andevärlden i din takt. Mycket bra att använda vid meditationer. Ger dig kraft och energi.
Fysiskt: sägs Lapis Lazuli vara bra för ditt immunförsvar, bra mot sjukdomar i hals och luftvägar samt ögonbesvär.

Stl tillverkas efter bäraren.

194 kr inkl porto
Blandat med 6 mm och 8 mm pärlor. Frostade pärlor.
NOVALIE

Dumortierit är en sten som hjälper dig växa i din utveckling, hjälper dig stärka ditt självförtroende. Uppmuntrar till sanning och lojalitet. Det är en sten för nyutveckling, nya tankar och ideer, skapar inspiration hos användaren.
Öppnar upp ditt pannchakra, och hjälper dig att uttrycka dig tydligare.
Är effektiv vid nytt jobb, samtidigt som den är avstressande och lugnande.

Aura Angel kvarts renar auran och underlättar kontakten med änglarna och de högre sfären. Det är en mycket lugnande sten.
Den har en högstämd vibration, tar bort negativitet och känslomässiga blockeringar. Hjälper dig se saker klarare och fyller dig med gudomligt ljus som går rakt igenom din aura.

Stl passar 17-17.5 cm handled. Kan göras i annan storlek i mån av material.
Kan också tillverka med endast blå Dumortierit

224 kr inkl porto
TIBET

Jaspis brukar anses som en av de mest vårdande stenarna som finns. Stenen kan hjälpa dig med att få en känsla av lugn och stöd samt ger balans till sinnet, vilket kan hjälpa dig i olika stressiga situationer i livet. Jaspis fungerar även som en slags beskyddare och hjälper till att rensa bort negativa energier som finns inom och kring oss. Den renar och samordnar chakran och auran och balanserar även yin och yang. Mod och beslutsamhet är två andra vårdande egenskaper som stenen innehar. Den förknippas också ofta med drömmande och drömmar.
Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.
Här med grönprickig Jaspis och sk. Lotus/Kiwi Jaspis.

Med Buddhaberlock för välstånd och överflöd.

Stl tillverkas efter bäraren. Denna är till ca 16 cm handled.
Begränsat antal..
194 kr inkl porto
GRACE

Kiwi Jasper också kallad Lotus Jasper är en utmärkt vårdande sten. Det kan både upprätthålla och stödja oss under tider med stress och det hjälper oss att känna oss mycket mer lugn, lugn och avslappnad. Det är en fantastisk sten för dem som arbetar som healare, rådgivare eller terapeuter eller de som arbetar för andras räkning eftersom det hjälper till att lyfta upp vår humör, lyfta vårt humör och hjälper till att anpassa oss till jordens naturliga puls av kärlek.
Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

ENDAST EN MED DENNA BERLOCK!

Passar ca 15-16 cm handled denna modell men kan tillverkas i annan storlek.

234 kr inkl porto
NU ERBJUDANDE 174 kr inkl porto!!!

2020-06-04 | Okategoriserade | 1 kommentar.

Ängla/Enhörning budskap vecka 23 <3

Kära läsare! Hoppas ni hade en fin helg! På onsdag blir det kärt möte med min son som kommer tillbaka efter längre vistelse hos sin flickvän <3 Det ser ut att bli aktivitet denna vecka för mig med besök längre bort i dagarna två, plus annat som ska sättas i verket. Men det är nödvändigt och leder till något bra!

Så då har jag tittat på veckans kollektiva budskap. Hoppas du finner nöje i detta 🙂 Vem vill inte ha pengar/extra pengar!? Nu finns det läge att håva in något 🙂 Investera, få extra lön, besked om kommande pengar, nytt jobb, sälja eller kanske det är skatteåterbäring 😉 Var tacksam redan nu <3 Starta veckan med goda tankar!

Kejsarinnan ger också budskap om rikligt överflöd! Det du har sått kommer att ge utdelning på något vis 🙂 ÄÄ Gabriel hjälper med allt du vårdat/vårdar så att det blomstrar. Ny början! Rättvisa. Gyllene handlag. Framgång. Nu är en bra vecka också att satsa på familjen, plantering, djur, natur m.m. Även arbete men se till att varva arbete med vila och lämplig rörelse. Budskap med Yoga är rörelse, hälsa och energi. Medverka i grupp eller kanske du är/blir en ledare till andra. I detta kommer du att finna ro och klarhet. Hälsan ser bättre ut denna vecka 🙂

Den förändring som sker kan vara nödvändig för dig. Det leder till något bättre. Du ska inte oroa dig i onödan, då allt kommer att gå fint <3 Är det inom arbete, utbildning, hobby, hälsa, relationer m.m. Du kanske väljer att lämna personer, ställen eller saker av nån anledning som inte är för ditt högsta goda. Kanske man känner att man är klar med något helt enkelt.. Det kommer in nya vindar och personer, saker, ett nytt hem, arbete eller annat! Men mycket väl kan det vara nu att man kommer överens med andra och lämnar tidigare konflikter bakom sig. Nystart i något. Försök att se att förändringar är av godo och nödvändiga. Njut av det! Lyxa till med något nu för det är du värd <3

Nu är det alltså aktivitet denna vecka och mycket borde hända. Tänk nytt och kreativt och gärna utanför boxen. Du är du och borde hedra dig själv <3 Alla tycker inte samma men det ska inte hindra dig att nå dina drömmar och önskemål. Våga vara dig själv. Fråga gärna andra men besluta efter din intuition och behov. Denna vecka är det läge att vara och agera annorlunda på något vis. Man kan vara energisk och impulsiv nu. Försök att tänka efter i besluten noggrannare. Det kan finnas annat och bättre alternativ. Igen kommer budskap vid sidan om att väldigt snart kommer överflöd i något område! Kanske fler områden 😉 Du förtjänar det bästa och det ska presenteras! Något oväntat kan ske och det är intressant! Du får valmöjligheter och ska känna efter innan du svarar..Är det då inbjudan på något vis, investering eller annat..Men alla möjligheter att lyckas finns nu skrivet i stjärnorna! Tex kan en sak vara att du behöver få bilen lagad och då ska du inte ta första erbjudandet för du kan få ett bättre förslag från någon annan. Vad det än är så syna lite så blir du nöjd 🙂 Självständighet är veckans ord!

Då önskar jag er en härlig försommarvecka! Är du intresserad av något så titta in på facebook “Änglabudskap och tolkningar” eller skriv epost till: anglaakuten@hotmail.com. Jag har inte kommit igång med företaget ännu men har fått skattesedel och det ska ordnas med lite dittan och dattan ännu innan jag ropar “hej” 😀 Här kommer färdiga, lediga smycken:

VIBRATE LOVE

Morganit har kraftfulla vibrationer, ger villkorslös kärlek. Den tillhör släktet Beryll. Den drar till sig kärlek och hjälper till att behålla den. Den aktiverar och renar hjärt chakrat, kopplar upp sig mot det gudomliga.
Det är en lugnande sten, som går försiktigt fram, öppnar upp till hjärtat för att mottaga meddelanden och vishet från guider, änglar och skyddsänglar. Den hjälper dig att agera i kärlekens tecken, tankar och vägnar.
Fysiskt: sägs Morganit lindra symptom förknippade med bröstet, som tex. astma.

Soliga Citrin har en glädjefylld vibration som sänder utåt och omkring. Citrin hjälper dig att befria dig från depression, släppa taget om ilska. Citrin är en kreativ sten, för in glädje, optimism, i ditt medvetande. Den dämpar oro och nervositet, utmärkt att använda för studenter.

Citrinen energisätts av solen, värmer och renar energier. Skapar ett kraftigt beskydd mot negativitet. Ger ett starkt självförtroende och självkänsla.

Fysiskt: sägs Citrinen hjälpa till att öka healingen i ryggraden, metabolism. Avgiftar och stimulerar cirkulationen.

Månadssten: November

Stl tillverkas efter bäraren i mån av material.

194 kr inkl porto.
6 mm pärlor.
TIBET

Jaspis brukar anses som en av de mest vårdande stenarna som finns. Stenen kan hjälpa dig med att få en känsla av lugn och stöd samt ger balans till sinnet, vilket kan hjälpa dig i olika stressiga situationer i livet. Jaspis fungerar även som en slags beskyddare och hjälper till att rensa bort negativa energier som finns inom och kring oss. Den renar och samordnar chakran och auran och balanserar även yin och yang. Mod och beslutsamhet är två andra vårdande egenskaper som stenen innehar. Den förknippas också ofta med drömmande och drömmar.

Jaspis fokuserar även på hjälp och stöd kring långvariga sjukdomar eller sjukhusvistelser som påverkar kroppen negativt. Den balanserar även kroppens halt av mineraler och ger stöd till både kroppens andningsorgan och matsmältningsorgan.
Här med grönprickig Jaspis och sk. Lotus/Kiwi Jaspis.

Grön Jaspis
Skänker Dig framgång med pengar och i affärer. Genererar energi, värme, fysisk styrka och sägs förlänga livet. Lindrar sorg och ökar känsligheten och förståelsen för andras behov. Ger mod och tar bort ängslan och ilska.

Med Buddhaberlock för välstånd och överflöd.

Kan göra denna i endast grön jaspis om du vill!

Stl tillverkas efter bäraren. Denna är till ca 16 cm handled.
Begränsat antal..

224 kr inkl porto
GRACE

Kiwi Jasper också kallad Lotus Jasper är en utmärkt vårdande sten. Det kan både upprätthålla och stödja oss under tider med stress och det hjälper oss att känna oss mycket mer lugn, lugn och avslappnad. Det är en fantastisk sten för dem som arbetar som healare, rådgivare eller terapeuter eller de som arbetar för andras räkning eftersom det hjälper till att lyfta upp vår humör, lyfta vårt humör och hjälper till att anpassa oss till jordens naturliga puls av kärlek.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.

ENDAST EN MED DENNA BERLOCK!

Passar ca 15-16 cm handled denna modell men kan tillverkas i annan storlek i mån av material.


OBS! NYTT LÄGRE PRIS 214 kr inkl porto!!
WHISPERS FROM HEART

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Landskaps Jaspis
Hjälper dig att förverkliga dina drömmar och mål. Det är en sten för förståelse, trygghet och glädje. En jordande sten, beskyddande sten. Tar bort negativa energier och ger ny energi i utbyte.
Fysiskt: sägs vara bra mot beroende av olika slag, håller immunförsvaret i schakt, lindrar även allergier och eksem.

Vattenmelon/Turmalin. Den arbetar på hjärt chakrat, renar och tar bort blockeringar, såväl som den balanserar. Den tar bort osäkerhet, balanserar de kvinnliga och manliga energierna. Skapar inspiration och kreativitet. Lugnar överaktiva känslor. Den för in och tar emot kärlek i ditt liv. Attraherar villkorslös kärlek och för in glädje och kärlek i förhållanden.
Vattenmelon Turmalin underlättar kontakt med naturens andar och jordens energier. Motverkar depressioner och känslomässiga sår, genom att tillåta bäraren att se meningen med saker och ting.

Stl tillverkas efter bäraren. Modellen är till ca 16 cm handled.

REAPRIS 164 kr!!!
NATHALIE

Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chakra. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande. En naturlig stress borttagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

FINNS ENDAST EN!

Stl passar ca 16 cm handled

NU REAPRIS 214 kr inkl porto!!!
LIVIA

Alla varianter av Jade har gemensamt en avstressande och harmoniserande energi samt att de hjälper en att vara förankrad i nuet.
Den Rosa varianten arbetar främst på hjärtat och kan lösa upp spänningar.
Det är en sten för harmoni stärker gruppens gemenskap. Oavsett det gäller familjen eller arbetsgruppen. Den stärker relationer och hjälper de som förlorat någon. Alla Jade stenar för med sig välstånd och överflöd.
Fysiskt: sägs Jade hjälpa till att reparera celler, ben ta bort smärta och lindra “restless legs” syndrom, så väl som kramper.
Kiwijaspis är användbar för de som arbetar i läkande områden på andras vägnar.
Kiwi Jasper hjälper till att justera chakran och underlättar återkallelsen av drömmar. Det är en balanssten som arbetar för att anpassa de fysiska, emotionella och mentala kropparna med den eteriska världen.

Att placera din Kiwi Jasper i ett rum hjälper till att eliminera negativa energier. Det hjälper också en att ta ansvar och bli mer baserad i de stabiliserande energierna på jorden. Metafysiskt kan Kiwi Jasper hjälpa till att balansera Yin- och Yang-energierna och stabilisera aura.
Kiwi Jaspis arbetar för att lugna vissa dysfunktionella energier i aura och hålla ens energinivå hög. Kiwi Jasper är en underbar sten att ge till människor som har varit sjuka länge eftersom det hjälper deras energi att förbli stark och konsekvent.
Fysiskt kommer Kiwi Jaspis att hjälpa till med läkning av njurar, mjälte, urinblåsa, lever och mage. Kiwi Jaspis kan bota försämring av inre organ. Kiwi Jasper kan också användas för att lugna nerverna och behandla förlusten av luktkänsla.
Fysiska problem och sjukdomar: Gynnsamma för långvariga sjukdomar, sexuell lust, feber, cirkulationssystem, gränser, balanserar mineralinnehållet i kroppen.

Stl tillverkas efter bäraren i mån av material.

NU REAPRIS 194 kr inkl porto!!!

JESSICA

Jade är en skydds- och visdomssten, som drar till sig kärlek och pengar. Jade är lugnande och motverkar stress, den ger dig energi då du är trött. Jade är känd för sina helande energier och har beskyddande egenskaper.
Bär lila jade för att utveckla dina andliga förmågor.

Jaspis är ofta kända som de mest vårdande stenarna. Den upprätthåller support genom stressiga situationer, genom att ge en känsla av lugn och helhet.
Jaspis förknippas ofta med drömmande och drömmar shamanism resor. Det är en sten som beskyddar och tar bort alla sorters negativa energier.
Jaspis balanserar sinnet och känslomässiga kroppar på den eteriska sfären. Det är en sten för mod, beslutsamhet och fokusering.
Den afrikanska gråa jaspisen användes av indianerna i ritualer eftersom de ansåg att den var en helig sten.

Stl till ca 17 cm handled. Kan tillverka i annan storlek också.

NU REAPRIS 194 kr inkl porto!!!