Skatan

0

Jamen hej och välkommen till min allra första blogg!

Nu är det bara att träna på hur detta fungerar så räkna med att det ev ser litet galet ut ibland haha;)   Så nu kan vi börja med Skatan! I min ungdom som hästtjej så döpte mina vänner mig till Skatan. Det var något med frisyren påstod dom;) Tyckte det var rätt roligt:) Och nu när jag vet lite mer om skatan=magpie som fågel så valde jag det som mitt bloggarnamn. Skatan är intelligent och även högljudd ibland.Retas gärna och älskar att undersöka.Det är därför dom stjäl glänsande saker och annat för att få undersöka detta ifred.Och jag själv älskar att undersöka och gå till botten med intressanta ämnen osv. Skatan som kraftdjur hjälper dig att uppnå dina drömmar! De lär dig att ta möjligheterna när dom kommer och lyssna till din intuition och acceptera tajming. Fjäderdräken representerar ljus och mörker.Yin och yang. Skatan uppmuntrar till att vara kreativ,orädd och tala ur hjärtat.Hon lär dig att använda magin på rätt sätt.Ja det finns säkert mycket mer information som jag kommer att läsa om ännu!

Samma dag innan jag valde mitt bloggarnamn,såg jag en skata hoppandes och kraxa i ett träd utanför mitt fönster.Precis när jag funderade över namn.Jag tog detta som ett klockrent tecken;) Lite senare såg jag en till när jag körde bil.Och jag ser dom inte varje dag precis.  Jag är en stor djurvän och har varit det sedan barnsben.Har svårt att vara utan djurkontakt.Jag har haft häst,undulater,fiskar och hundar och numera har jag en katt.En ragdoll. Hon kallas Ninni,Ninni von Nöttsen och Fru Nilsson. Jag kommer att skriva mer om henne senare:) Jag har varit uppfödare av rasen i många år men är nu på välbehövlig paus. Är sjukskriven sedan augusti pga utmattning,stress,ångest,depression osv. Dagens vanliga åkomma som drabbar alltför många och ofta! Jag är ju också en person som ger allt till alla…och lite till. Alldeles för snäll och glömmer bort mig själv. Så nu har jag tagit tiden tillvara och läka ihop mig en gång för alla.Går i terapi och rensar bort allt som inte tjänar mitt högsta bästa.Tar mig verkligen tid nu och tänker på MIG.Gör det jag orkar och lämnar det jag inte orkar med.Mitt minne är väldigt dåligt fortfarande pga att det blir ju som en hjärnskada när stressen och negativa händelser tar överhand för mycket.Denna blogg kommer att vara ett verktyg också på min väg till ett positivare liv och jag låter min starka intuition leda mig rätt denna gång. Nu har jag gått alldeles för länge den hårda vägen i livet MEN lärt mig många viktiga läxor.Så nu är det framåt som gäller! Och såklart leva i nuet och verkligen se allt som det är.Njuta.Tacka.Älska.

Kom ihåg att behandla andra som du själv vill bli behandlad

MagPie

.

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke