Hästens budskap!

0

Ge dig hän! Inse att du är fri att tänka, känna och göra det du vill och önskar. Din gåva är total frihet.

Det vill hästen förmedla enligt Solögas bok.

Drömde nyligen om 2 hästar som stod och betade i vårat vardagsrum! Haha!

paddock-542374__180

Vad dom gjorde i våran lägenhet på andra våningen har jag inte en aning om..Men stod lugnt där och såg ut att äta hö eller gräs 🙂

Hästar har jag alltid sett som ett bra tecken i drömmarna.

Frihet…hmm..smakar på det ordet. Vad kan det innebära för mig eller dig?

Kanske man själv sätter gränser för en själv? Det där kan jag inte göra därför att…Vad skulle andra säga tex om jag gör si eller så? Vad är du rädd att göra pga andras värderingar och tyckande och tänkande? Eller helt enkelt bara normal rädsla. Titta på hästen som springer fritt på stora oupptäckta slätter! Är hästen rädd eller njuter den av friheten att springa med vinden och hamna varhelst benen bär? Nu säger jag inte att man ska fly. Utan vet vad du vill och sätt rädslan åt sidan och ta ett steg mot friheten som din själ längtar efter. Har du drömt om något speciellt yrke,en kurs,en resa eller vad som helst? Ta kontroll över rädslan och gör den ditt hjärta längtar efter! Du blir rikt belönad varje gång du övervinner en av dina rädslor! Universum guidar dig och håller dig trygg <3

 

För en följdfråga frågade jag änglarna via ANGEL ANSWERS kortlek:

Lyssna på din intuition

Änglarna förmedlar budskap åt dig när du lyssnar. Det är inte inbillning det du ser eller hör. Tro på dina känslor som du erfar. Du ser även andras motiv och deras skäl till beteendet. DU vet vad som ÄR sant! Lita på det!

 

Ha en skön torsdag alla fina <3

Dela.

Om skribenten

Varför jag började blogga är för att jag har stor skrivarglädje. Samtidigt vill jag skriva både om andlighet och änglar och lite om mitt liv där mitt sökande efter livsbalans och hälsa ingår. Sedan jag var liten visste jag att allt var mer än vi såg och min intuition var stark redan då. Den har räddat mig från många tråkiga händelser. Är ju mycket livlig fortfarande och mina skyddsänglar gör nog skiftbyte ofta ;) Jag driver även en facebooksida med Änglabudskap och Tolkningar där jag också visar mina healingsmycken. Jag är mångsidig och strävar efter utveckling och nya ideer där jag kan hjälpa så många som möjligt och det är bara fantasin som sätter gränser för vad människor kan göra. Tack för att just du läser min blogg !

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke